Διυλιστήριο: Απίστευτη καταγγελία από μέλος της FIFA: «Και η Γερμανία πλήρωσε για να πάρει το Μουντιάλ»!

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Απίστευτη καταγγελία από μέλος της FIFA: «Και η Γερμανία πλήρωσε για να πάρει το Μουντιάλ»!


Χωρίς τελειωμό οι καταγγελίες για δωροδοκίες και εκβιασμούς στην ανάληψη των Παγκοσμίων Κυπέλλων, καθώς μετά το Κατάρ, τη Ρωσία και τη Νότια Αφρική, γίνεται αναφορά και για τη διοργάνωση του 2006.

Αυτή τη φορά η καταγγελία έγινε από τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Κονγκό και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA, ο οποίος υποστήριξη πως οι Γερμανοί έδωσαν χρήματα και εξαγόρασαν ψήφους για αν αναλάβουν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006.

«Είναι κοινό μυστικό ότι η Γερμανία δωροδόκησε για να κερδίσει τις ψήφους της Ωκεανίας. Δεν βλέπω, όμως, κανέναν να μιλά για αυτό το θέμα. Επειδή πρόκειται για τους Γερμανούς, θα τους αφήσουμε στο απυρόβλητο;» ήταν τα λόγια του Oμάρ Σελεμανί, τα οποία ήδη προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus