Διυλιστήριο: 02/15/19
ροη αναρτησεων

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΕΓΓΡΑΦΟ - Η κυβέρνηση ζητά την «Μακεδονική Γλώσσα» για να κάνει προσλήψεις στην ΕΥΠ!



Αναφορά σε «μακεδονική» γλώσσα σε επίσημο κρατικό έγγραφο κάνει για πρώτη φορά η Ελλάδα, με βάση και τα όσα προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών, η οποία ενεργοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα.

Σε προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης για προσλήψεις μεταφραστών και διερμηνεύων στην ΕΥΠ, ζητούνται τέσσερα άτομα που μιλούν την «Μακεδονική».

Σε παρένθεση προστίθεται η διευκρίνιση ότι πρόκειται για «νοτιοσλαβική» γλώσσα.

Παρέχεται μοριοδότηση εφόσον η γλώσσα ομιλείται σε πολύ καλό επίπεδο.

Η συμφωνία των Πρεσπών αποδέχεται την ύπαρξη μακεδονικής γλώσσας, με την ελληνική πλευρά να σημειώνει πως αυτή αναγνωρίστηκε κατά την διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τα τοπωνύμια το 1977.

Αθήνα και Σκόπια αναγνωρίζουν ωστόσο ότι η «μακεδονική» γλώσσα «ανήκει στην ομάδα των Νότιων Σλαβικών γλωσσών», και δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την αρχαία Ελλάδα ή Μακεδονία.


Να θυμίσουμε ότι εκπροσωποι του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωναν τον Ελληνικό λαό ότι η γλώσσα των Σκοπίων είναι καθαρά Σλαβική και αυτό έχει συμφωνηθεί στην συμφωνία των Πρεσπών 


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Αρχηγικές κινήσεις του Άδωνη ''χρίζοντας'' Ψαριανό και Τατσόπουλο στην Νέα Δημοκρατία


Αυτά είναι τα νέα επίσημα αποκτήματα της Νέας Δημοκρατίας μέσω πιστοποίησης από τον Άδωνι. Εμείς δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα με τις όποιες προσχωρήσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την στιγμή που γίνονται βάσει ιδεολογικού προγράμματος και πεποιθήσεων. Εκτός βέβαια και αν οι αντίληψεις του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας για διάφορα θέματα έχουν αλλάξει π.χ. αν τώρα η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη πιστεύει ότι πρέπει να ''λανσάρουμε'' την ηρωίνη και την κοκαίνη όπως έχει κάνει προσφάτως ο κύριος Ψαριανός (ναι ο βουλευτής του Ποταμιού)

Ή εκτός και αν τώρα οι ψηφοφόροι πιστεύουν ότι η Τρόικα έφτιαξε αυτό εδώ το κράτος και η επανάσταση του 1821 είναι ένα παραμύθι (ΕΔΩ)
Θα μπορούσαμε πολλά να γράψουμε για τον πολιτικό γυρολόγο όπου ξεκίνησε από τον Ρήγα Φεραίο, πήγε στο ΚΚΕ, μετά στον Συνασπισμό, μετά στο ΠΑΣΟΚ, μετά στην ΔΗΜΑΡ και επιτέλους κατέληξε στην ΝΔ αλλά δεν θέλουμε να εκμηδενίσουμε την μεγάλη αυτή μεταγραφή Πάντως κύριε Ψαριανέ να είστε σίγουρος ότι εμείς δεν θα γίνουμε ''μπουγαδοπνίχτρες στην πλύστρα''

Τατσόπουλος Πέτρος

Συνήθως οι μεγάλες μεταγραφές γίνονται δυο δυο. Έτσι ήρθε και κόλλησε και ο Τατσόπουλος. Γνωστός για μεγάλη του επιτυχία στις γυναίκες (έχει γαμήσει την μισή Αθήνα) έχει βάλει σκοπό να τα καταφέρει και με την άλλη μισή. Πιστεύει ότι κακώς αντισταθήκαμε στους Τούρκους και είχαμε μια ομαλή συμβίωση με τους Τούρκους για 380 χρόνια μέχρι που ένα τσούρμο γαιοκτήμονες αποφάσισαν να τα σπάσουν με τους Τούρκους και να κάνουν έκτροπα εναντίον τους.

Αυτές οι πολιτικές κινήσεις γίνονται μόνο από μεγάλους πολιτικούς άντρες. Και το όνομα αυτού ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. Συγχαρητήρια για τις ιδέες που πρεσβεύουν τα νέα σας αποκτήματα

 https://diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....