Διυλιστήριο: 12/30/13
ροη αναρτησεων

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Αδωνις: Οι φυσιολογικοί άνθρωποι δεν ανάβουν τζάκι…το Διυλιστήριο λέει: επίσης στην Ευρώπη δεν υπάρχουν υπουργοί Μπουμπούκοι..

Προκλητικά κυνικές δηλώσεις του υπουργού Υγείας για την καρκινογόνο αιθαλομίχλη που «πνίγει» τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
«Στην Ευρώπη δεν ζεσταίνουν τα σπίτια τους με τζάκια. Κάποτε θα πρέπει να γίνουμε σαν τους υπόλοιπους φυσιολογικούς ανθρώπους». Αυτή την (κυνική) δήλωση έκανε χθες ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας το ζήτημα της αιθαλομίχλης, που «πνίγει» για άλλη μία χρονιά τις μεγάλες πόλεις εξαιτίας της οικονομικής αδυναμίας πολλών Ελλήνων να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης.
Ο υπουργός έσπευσε να υπεραμυνθεί των μέτρων για την αντιμετώπιση της...ατμοσφαιρικής ρύπανσης (το… λουκέτο στα σχολεία, τα κλειστά καλοριφέρ σε δημόσιες υπηρεσίες, τις συστάσεις για περιορισμό χρήσης τζακιού και ξυλόσομπας, την απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων κ.ά) και παράλληλα να… αποκλείσει ως «λανθασμένο» το ενδεχόμενο να μειωθεί ο φόρος στο πετρέλαιο!

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε, άλλωστε, ότι ήδη το 60% του πληθυσμού δικαιούται το επίδομα θέρμανσης και αρκετοί άλλοι είναι οι δικαιούχοι του κοινωνικού τιμολογίου της ΔΕΗ.
«Και τζάμπα να δώσουμε το πετρέλαιο, όσοι πήραν ξύλα θα τα κάψουν. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν αρκετοί που πραγματικά δεν έχουν λεφτά για να πάρουν πετρέλαιο. Σε αυτούς δίνουμε το κοινωνικό τιμολόγιο» είπε ο υπουργός και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρακολουθεί αδρανής την αιθαλομίχλη, λέγοντας ότι δεν είναι «στρατιωτικός νόμος» τα νέα μέτρα: «Είδαμε τι κάνουν οι άλλες χώρες όταν αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα και εφαρμόσαμε ό,τι κάνουν και οι πολιτισμένες χώρες».
Με κοινή υπουργική απόφαση του υπουργείου Υγείας και Περιβάλλοντος οι πολίτες που ανήκουν στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ θα έχουν δωρεάν ρεύμα τις διπλάσιες ημέρες που οι καιρικές συνθήκες ευνοούν τη συγκέντρωση αιωρουμένων σωματιδίων. Εάν το υπουργείο Περιβάλλοντος εκδώσει για τέσσερις μέρες τον μήνα ανακοίνωση που θα ζητάει τον περιορισμό της χρήσης των τζακιών, τότε οι καταναλωτές θα έχουν δωρεάν ρεύμα για οκτώ ήμερες.πηγή: dimokratianews.gr, μέσω "medicaltv"
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Μαύρες χήρες σε θερμαινόμενες πισίνες..*

* Οι μαύρες χήρες της Ρωσίας είναι γυναίκες που ζητούν εκδίκηση για τον θάνατο των ανδρών τους από τις δυνάμεις κατοχής. Πρόκειται για γυναίκες από την Τσετσενία και θεωρούνται υπεύθυνες για δεκάδες τρομοκρατικά χτυπήματα.

Οι δηλώσεις του υπουργού των Οικονομικών σε σχέση με τον φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα, και πώς αυτός συνδέεται με τις θερμαινόμενες πισίνες των πλουσίων, νομίζουμε ότι θα έχει απρόσμενες συνέπειες.

Διότι σε συνδυασμό με την ύπαρξη τεσσάρων με πέντε χιλιάδων αυτοκτονιών (οιονεί κυβερνητικών δολοφονιών) στην χώρα μας, που έχει δημιουργήσει την εμφάνιση του αντίστοιχου αριθμού μαύρων χηρών..
..με την συνεπικουρία αρκετών μαύρων μανάδων που έχασαν τα παιδιά τους από μαγκάλια,
..καθιστά τις θερμαινόμενες πισίνες στόχο τρομοκρατικών ενεργειών πρώτης γραμμής!

Πολύ φοβούμαστε ότι θα υπάρξει κύμα χηρών οι οποίες με μία βουτιά σε θερμαινόμενη πισίνα καιζωσμένες εκρηκτικά θα βάζουν τέλος στις υπεύθυνες για τον θάνατο απ' το κρύο τόσων ανθρώπων,αυτές κατασκευές!
Το κακό είναι ότι επειδή μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, κι επειδή η διάκριση μεταξύθερμαινόμενης ή μη πισίνας είναι δύσκολή δια γυμνού οφθαλμού, την ''νύφη'' θα την πληρώσουν και οι απλές μη θερμαινόμενες πισίνες του απλού κοσμάκη!

Το καλό απ' την άλλη είναι ότι θα ανοίξουν οι δουλειές των εταιρειών κατασκευής και επιδιόρθωσης πισίνων, με αποτέλεσμα την κάμψη της ανεργίας σε εισαγόμενους αλλοδαπούςεργάτες..
..που θα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του βιοτικού τους επιπέδου, και άρα θα σταματήσουν να ψάχνουν για τρόφιμα στα σκουπίδια,
..αφήνοντας έτσι την πολύτιμη αυτή πηγή τροφής στους ντόπιους ιθαγενείς,
..που θα ωφεληθούν κι αυτοί με την σειρά τους, έμμεσα αλλά καίρια από την ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ του συγκεκριμένου υπουργού!

Μήπως τελικά ο υπουργός των Οικονομικών δεν είναι τόσο ηλίθιος και τόσο εγκληματίας..
..όσο από μιά πρώτη, επιπόλαιη ματιά, φαίνεται;..


Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΒΙΝΤΕΟ-Το μακελειό στην Ρωσία

Συγκλονιστική είναι η εικόνα που μεταφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες της βομβιστικής επίθεσης αυτοκτονίας στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγογκραντ της Ρωσίας. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες υπεύθυνη για την επίθεση είναι μια26χρονη γυναίκα που ανήκει στις «μαύρες χήρες» και πυροδότησε τα εκρηκτικά.Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Οι Anonymous «κράζουν» τους Σκοπιανούς για το όνομα Μακεδονία !!!

Ακόμα και οι Anonymoys πράττουν περισσότερα από τους Έλληνες πολιτικούς που ήδη άτυπα έχουν παραχωρήσει το όνομα Μακεδονία ως μέρος μια σύνθετης ονομασίας που προσβάλει την Ελληνική ιστορία και την ιστορία όλου του κόσμου .


Παρόλα αυτά οι εκάστοτε Ελληνικές κυβερνήσεις μετά την περίφημη φράση από τον αείμνηστο Καραμανλή "Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική" δεν έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αφήνοντας τους Σλάβους να καπηλεύονται τον Ελληνισμό.

Δείτε το βίντεο των Anonymoys που παραδίδουν μαθήματα Ιστορίας στους Σκοπιανούς
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ζημία στο Δημόσιο ύψους 584 εκατ. ευρώ και κέρδη στους λαθρέμπορους από την επιβολή του ΕΦΚ

Την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες ζεσταίνονται με μαγκάλια και σόμπες, αφού δεν έχουν χρήματα να βάλουν πετρέλαιο θέρμανσης, τα κέρδη των λαθρεμπόρων εκτοξεύονται και το κράτος ζημιώνεται κατά εκατομμύρια ευρώ από τη επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα ενεργειακά προϊόντα και την εξίσωση των φόρων σε πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης.


Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και από τα στοιχεία της Έκθεσης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα. Μπορεί οι περισσότεροι να εστίασαν στο πρωτογενές πλεόνασμα που παρουσίασε ο προϋπολογισμός, ωστόσο, τα στοιχεία για το πετρέλαιο αποδεικνύουν τη λάθος οικονομική στρατηγική που ακολουθείται.

Και αυτό γιατί η αύξηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο, όχι μόνον δεν δημιούργησε έσοδα για το κράτος, αντίθετα επέφερε ένα ασύλληπτο χτύπημα στην οικονομία στερώντας 584 εκατομμύρια ευρώ από τα δημόσια ταμεία!

Την ίδια στιγμή, το λαθρεμπόριο πετρελαίου έχει πολλαπλασιάσει τα έσοδα του, αφού το ναυτιλιακό πετρέλαιο παραμένει φθηνό, ενώ τόσο το πετρέλαιο κίνησης όσο και το πετρέλαιο θέρμανσης έχουν μετατραπεί σε ρινγκ ανομίας.

Στους φακέλους για τη διαφθορά στην Ελλάδα, που αποκαλύπτει η «Έκθεση πεπραγμένων 2012-2013» του Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης, κ. Γιώργου Σούρλα, μετά τις off shore εταιρείες που στερούν από τα δημόσια ταμεία 6 δισ. το χρόνο, τονίζεται και το πρόβλημα του λαθρεμπορίου και νόθευσης των καυσίμων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η απώλεια εσόδων ανέρχεται σε τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ το χρόνο για το κράτος.

Στην έκθεση τονίζεται ότι το σκάνδαλο Κοσκωτά, όπως και αυτό του χρηματιστηρίου, ωχριούν μπροστά σε εκείνο των καυσίμων ως προς το οικονομικό μέγεθος και την αδράνεια κάθε αρχής και εξουσίας.

Σε δύο άξονες αναπτύσσεται το ζήτημα των καυσίμων: αυτό του λαθρεμπορίου και αυτό της διακίνησης νοθευμένων καυσίμων στο στρατό. Μάλιστα, χαρακτηρίζονται ως τα ισχυρότερα κυκλώματα διαπλοκής με μακροχρόνια δράση και ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην οικονομία, στην εθνική ασφάλεια και στη δημόσια υγεία.

Το λαθρεμπόριο καυσίμων, πρόβλημα δεκαετιών, συνεχίζει να υφίσταται παρά τα όταν δύο πορίσματα ομάδας εργασίας του Υπουργείου Οικονομικών (το τελευταίο τον Ιούνιο του 2007) που αναφέρουν συγκεκριμένα πως διενεργείται το λαθρεμπόριο καυσίμων και ποια μέτρα πρέπει να ληφθούν.
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Πυροβολισμοί έξω από το σπίτι του γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από την οικία του γερμανού πρέσβη στην Αθήνα, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 52, στο Χαλάνδρι.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των αγνώστων δραστών οι οποίοι γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας πυροβόλησαν στον εξωτερικό χώρο της Πρεσβείας.

Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ενώ από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδιαενημερώθηκε ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς ο οποίος επικοινώνησε με τον γερμανό διπλωμάτη.

Φήμες κάνουν λόγο για τέσσερα άτομα τα οποία ήταν με τα πόδια καθώς και ότι έχουν γίνει προσαγωγές 3 υπόπτων.

Στην οικία του γερμανού πρέσβη υπήρχε αστυνομικός φρουρός ο οποίος εξετάζεται από τους συναδέλφους του της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ενώ θα εξεταστούν και οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας της οικίας αλλά και της γύρω περιοχής η οποία είναι αποκλεισμένη από την αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 1999 η «Οργάνωση 17Ν» είχε κτυπήσει με ρουκέτα το σπίτι του γερμανού πρέσβη.
Διαβάστε περισσότερα.... »
....