Διυλιστήριο: 03/01/14
ροη αναρτησεων

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

(Bίντεο) - Η απάντηση Πούτιν σε Γάλλο δημοσιογράφο: «Αν θες να μην σου ξαναμεγαλώσει έλα στη Μόσχα που έχουμε ειδικούς»!

Για τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν γραφτεί πολλά. Από το 1999 που ορίστηκε πρωθυπουργός από τον Μπορίς Γέλτσιν και το 2000 που εξελέγη πρόεδρος, η χώρα του επανέκαμψε οικονομικά και έγινε μια από τις πλουσιότερες του κόσμου.

Εκτός από διάφορες θεωρίες συνωμοσίας , που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον πρώην πράκτορα της KGB, σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι επί 14 χρόνια περιόρισε πολλές ελευθερίες και εφάρμοσε ένα σύστημα αυταρχικού «εκσυγχρονισμού».

Ένα από τα πιο «καυτά» θέματα της ατζέντας του, υπήρξε πάντα η Τσετσενία και οι αυτονομιστές της.

Όταν την 1η Noεμβρίου του 2002 στην σύνοδο κορυφής Ε.Ε. και Ρωσίας στις Βρυξέλλες, ένας Γάλλος δημοσιογράφος τόλμησε να ρωτήσει τον Πούτιν για σφαγές αμάχων στην «εμπόλεμη» περιοχή, η απάντηση που έδωσε άφησε άναυδους τους πάντες.

Όχι μόνο δεν είπε τίποτα επί της ουσίας, αλλά απείλησε το δημοσιογράφο ότι αν ήθελε να γίνει ισλαμιστής φονταμεταλιστής, θα τον βοηθούσε να κάνει περιτομή στη Ρωσία ώστε το «μόριό» του να μην «ερεθιστεί» ξανά.

Μετά την απάντηση που έδωσε σχεδόν νευριασμένος, επικράτησε απόλυτη σιωπή στην αίθουσα ενώ ο γ.γ του Συμβουλίου της ΕΕ και Ύπατος Εκπρόσωπος για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική Χαβιέ Σολάνα, «ανασκουμπωνόταν» αμήχανος στη θέση.

Δείτε το βίντεο..



Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/ 
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Το νέο Πόνυ θα φέρνει 1 δις ευρώ ετησίως στην Ελλάδα. Θα το αφήσουν;

Η ιστορία του παλιού Πόνυ είναι πονεμένη, αφού εκείνοι που θέλουν να μας πωλούν τα δικά τους αυτοκίνητα, δεν επέτρεψαν ποτέ να ολοκληρωθεί η επένδυση της ΝΑΜΚΟ, στο Λιμνότοπο Κιλκίς.

Το ίδιο έγινε και με το εργοστάσιο του Θεοχαράκη, στο Βόλο, που δεν επετράπη να μετεξελιχθεί σε μια σύγχρονη ελληνοϊπαωνική αυτοκινητοβιομηχανία, όπως έγινε με την TOYOTA-SABANCI στην Τουρκία.

Τώρα έρχεται το Πόνυ 2.

Να δούμε, θα αρχίσουν και πάλι τις τρικλοποδιές, όχι οι ξένοι, οι ελληνόφωνοι κένταυροι του ελλαδικού κράτους!

Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ουκρανία: Σοκάρει βίντεο με ακροδεξιό που χαστουκίζει εισαγγελέα(vid)

Σοκ στη διεθνή γνώμη προκαλεί βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει τον Ουκρανό ακροδεξιό ηγέτη Αλεξάντρ Μουζίτσκο να επιτίθεται λεκτικά και να χαστουκίζει τοπικό εισαγγελέα.

Ο Μουζίτσκομπήκε στο εισαγγελικό γραφείο για να ζητήσει το λόγο επειδή, κατά την άποψη του, η έρευνα για μια υπόθεση δολοφονίας, καθυστερεί. Στην προσπάθεια του εισαγγελέα να του εξηγήσει πώς έχουν τα πράγματα ο Μουζίτσκο του επιτίθεται λεκτικά, ενώ κάποια στιγμή φαίνεται να τον χαστουκίζει.

Δείτε το βίντεο:



Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....