Διυλιστήριο: 11/17/14
ροη αναρτησεων

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Alert! Συναγερμός στο λιμάνι του Πειραιά από πιθανό κρούσμα Έμπολα

Τις απογευματινές ώρες αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά εμπορικό πλοίο - Συμπτώματα Έμπολα έχει ένα μέλος του πληρώματος

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές και λιμενικές αρχές της χώρας από πληροφορία ότι μέλος του πληρώματος εμπορικού πλοίου που κινείται προς το λιμάνι του Πειραιά έχει συμπτώματα που παραπέμπουν στον ιό του Έμπολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες προέρχεται από η Γουινέα και έχει ως τελικό σταθμό την Ουκρανία.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Βόμβα από Παπαδημούλη !!!

Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα

Πρόταση «βόμβα» από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη. Με «τιτίβισμά» του, ζητεί συμφωνία – πακέτο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκλογές και «κούρεμα».

Ειδικότερα, σε μία πρόταση που αναμένεται να συζητηθεί, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, διαπιστώνοντας εκβιαστική στάση από τους εταίρους μας, ζητά συνάντηση μεταξύ του Πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να συμφωνήσουν στον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον χρόνο των εθνικών εκλογών και την απομείωση του χρέους.




http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ


Αίσθηση προκαλεί μία υπόθεση που έρχεται από τη Σύρο με "πρωταγωνιστή" έναν διαβητικό, ο οποίος έχει τρία ανήλικα παιδιά.

Ο Α.Ρ. χρωστάει στη ΔΕΗ 3.200 ευρώ, ωστόσο, όπως καταγγέλλει ο ίδιος μετά από διακανονισμό μετά την επιχείρηση, συνεργείο προχώρησε στη διακοπή ρεύματος στο σπίτι του. Έτσι, σύμφωνα με δημοσογράφο από το Logotypo, έκανε ένεση με ινσουλίνη, η οποία ήταν εκτός ψυγείο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Σύρου, όπως και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Και όλα αυτά, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ενώ είχε ενημερώσει τη ΔΕΗ για την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με το όσα ανέφερε πρωί της Δευτέρας, (17/11/2014) στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, από τον Ιούλιο μέχρι και την Παρασκευή η ΔΕΗ έχει κόψει το ρεύμα στο σπίτι του τέσσερις φορές.

«Έχω ενημερώσει τη ΔΕΗ για την κατάσταση της υγείας μου. Ωστόσο, ενώ γίνει διακανονισμός, μου έκοψαν και πάλι το ρεύμα».

Την ίδια στιγμή, ο Α.Ρ. αποκάλυψε πως λίγο πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο ασθενής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Σύρου με την κατάσταση της υγείας του να παρουσιάζει βελτίωση, όπως είπε ο ίδιος.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....