Διυλιστήριο: 12/17/14
ροη αναρτησεων

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Γύφτοι τα φτιάξαν τα καρφιά..

     Η εποχή που τις αλυσίδες των σκλάβων και τα καρφιά που σταύρωναν τους επαναστάτες τα έφτιαχναν οι σιδεράδες, οι γύφτοι κατά την κοινή ονομασία, τελείωσε.

Τώρα τα δικά μας καρφιά και τις αλυσίδες τα φτιάχνουν οι σύγχρονοι γύφτοι των καναλιών κι εφημερίδων των ''εθνικών'' εργολάβων, εφοπλιστών, και προμηθευτών.
Αυτοί απεργάζονται και ''επικοινωνούν'' την χούντα Ψευταρά. Κι αυτοί ίσως είναι πιό επικίνδυνοι απ' όλους.
Γι αυτό, τους διώχνουμε απ' τα σπίτια μας. Κλείνουμε τις τηλεοράσεις. Στην ανάγκη τις σπάμε! (ο καθένας την δική του). Φιμώνουμε τους πολιτικούς απατεώνες που τρυπώνουν στο σαλόνι και στο κεφάλι μας. Δεν τους δίνουμε βήμα να μολύνουν με τα ψυχικά και ηθικά τους λύματα καθέναν από μας και την κοινωνία σαν σύνολο.

Για όσους δεν αντέχουν χωρίς τηλεόραση, υπάρχουν ωραιότατα ντοκυμαντέρ για την σεξουαλική ζωή της σαύρας, ας πούμε, απείρως πιό ενδιαφέροντα απ' τις παπαριές του Παπαμαμάκα της νεολαίας Ψευταρά,
..καθώς ακόμη και τσόντες, προτιμότερες κι αυτές για τους λάτρεις του είδους, από το να βλέπουν τον δημόσιο καθημερινό αυνανισμό των διάφορων Μπουμπούκων!

Οι Ψευταράδες, οι Αυτού Χυδαιότητες αντιπρόεδροι, οι κάθε λογής δωσίλογοι της κυβέρνησης υπάρχουν. Και δρούν, και προδίνουν ακατάπαυστα.
Όταν όμως σταματήσουμε να ακούμε την βοή που παράγουν δεν θα ''υπάρχουν'', για να μας αποπροσανατολίζουν, να μας απειλούν, να μας δηλητηριάζουν με την ''σκέψη'' τους!

Και έτσι,
..ψύχραιμοι και νηφάλιοι,
..με μόνο οδηγό μας την οργή,
..και το μίσος μας για κάθε μορφή ολοκληρωτισμού,
..θα γκρεμίσουμε δωσιλόγους, Ψευταράδες, κάθε λογής προδότες,
..και προπαντός αυτούς χωρίς τους οποίους οι προηγούμενοι δεν θα ήταν τίποτα:
Τους ''γύφτους''!..


Υπενθύμιση (καθημερινή και μέχρι την 29η του Δεκέμβρη):
ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,
..και θα ανταμειφθούν ανάλογα!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Αμβρόσιος: Το «Εβραϊκό Λόμπι» και η «Διεθνής Μασσωνία» πίσω από την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας

O Αμβρόσιος στοχοποιεί τους περιούσιους και τους μασόνους... καρφώνοντας παράλληλα τον Ιερώνυμο που κάνει την πάπια για την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας. Οι εργαζόμενοι πιστοί πρακτικά δεν θα μπορούν να εκκλησιάζονται αλλά ο Ιερώνυμος...άφαντος.

*Ο Κοσμάς ο Αιτωλός πλήρωσε με τη ζωή του τη μεταφορά του εβδομαδιαίου παζαριού την ημέρα του Σαββάτου κάτι που προκαλούσε ζημιές στους Εβραίους που θα έπρεπε να μην εργάζονται εκείνη την ημέρα. Ο Κοσμάς ο Αιτωλός πολέμησε για να καταστεί ημέρα ουσιαστικής αργίας η Κυριακή ...αλλά η σημερινή διοίκηση της Ελληνικής Εκκλησίας ..παίρνει από αλλού εντολές.

Ο Αμβρόσιος ανοίγει τον δρόμο της σύγκρουσης... Να δούμε ποιοι μητροπολίτες θα τολμήσουν να τον στηρίξουν. Θα καταλάβει και το ποίμνιο τον ρόλο κάθε μητροπολίτη.
Θα ξεχωρίσουν οι αντιστασιακοί από τις πάπιες και τους καριερίστες.
_________________


Από το προσωπικό Ιστολόγιο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου

Το θέμα της αργίας κατά την ημέρα της Κυριακής, το οποίο με πολύ ελαφρά συνείδηση εψήφισε η Βουλή των Ελλήνων ελύθη προσωρινώς! Τό Σ.τ.Ε. έπειτα από προσφυγή Συλλόγου εργαζομένων ΓΣΕΒΕΕ, με την υπ' αριθ. 307/2014 απόφαση της Επιτροπής Αναστολών, ανέστειλε την εφαρμογή του Νόμου περί καταργήσεως της αργίας της Κυριακής. Έτσι προσωρινά τουλάχιστον το θέμα ελύθη.

Στο ζήτημα αυτό θα ηθέλαμε να υπογραμμίσουμε δύο σημεία: 

Η κατάργηση της αργίας της Κυριακής είναι ένα από τα σχέδια, τα οποία προωθεί η "παγκοσμιοποίηση", δηλ. ένα κοινωνικό, σκοτεινό καί ύπουλο, σύστημα, το οποίον στρέφεται ευθέως κατά του Χριστιανισμού καί δή κατά της Χριστιανικής Ελλάδος. Το σύστημα τούτο εκπορεύεται από τον διεθνή Σιωνισμό, δηλ. από το Εβραϊκό Λόμπυ! Με άλλα λόγια η Διεθνής Μασσωνία είναι αυτή, που θέλει την διάλυση της χριστιανικής Ελλάδος! 

Στο υψίστης σημασίας ζήτημα αυτό πολλοί κινητοποιήθηκαν, για να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους! Καταστηματάρχες, Επιχειρηματίες, Εργαζόμενοι, Εμπορικοί Σύλλογοι Εργαζομένων κλπ. προέβησαν σε κινητοποιήσεις, έκαμαν πορείες, δημοσίευσαν Ψηφίσματα κλπ! Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγίου, τά Μέλη του οποίου από τη θέση αυτή συγχαίρουμε και ευχαριστούμε! Πολλοί, λοιπόν, και με πολλούς τρόπους εξέφρασαν την αντίθεσή τους! Τελικά κατέθεσαν Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά των διατάξεων του σχετικού Νόμου! 

Τη γενική αυτή κινητοποίηση, δυστυχώς, ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΣΘΗΚΕ η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ! Ώφειλε έντονα να διαμαρτυρηθή για την κατάφωρη αυτή καταπάτηση της 4ης Εντολής! Ώφειλε νά σταθή στο πλευρό των πνευματικών της τέκνων, δηλ. των πιστών χριστιανών! Ώφειλε να ηγηθή μιάς αντιστάσεως εναντίον όλων εκείνων, οι οποίοι θέλουν να αλλάξουν τον χαρακτήρα της Χώρας! Ώφειλε να προστατεύ- σει τό δικαίωμα του εκκλησιασμού κατά την ημέρα της Κυριακής. Ώφειλε να υπερασπισθή την ημέρα του Κυρίου, την ΚΥΡΙΑΚΗ! Ώφειλε....! Ώφειλε....! Ώφειλε.....! Αλλά ΔΕΝ εξεπλήρωσε την αποστολή Της! Η φωνή της Μητρός Εκκλησίας ΔΕΝ ακούσθηκε!

Η Θεία Πρόνοια ηθέλησε, ώστε το Σ.τ.Ε. να αρθή στο ύψος των περιστάσεων! Με την υπ' αριθμ. 307/2014 απόφασή του ήλθε να καλύψει το κενό, που άφησε η απουσία και η σιγή ιχθύος της Εκκλησίας. Ιδού ένα μέρος από το σκεπτικό της Αποφάσεως: ".....η .... ηθική βλάβη των αιτούντων η αναφερόμενη στο δικαίωμα του ελευθέρου χρόνου και της απολαύσεώς του από κοινού με την οικογένειά τους κατά την κοινή αργία της Κυριακής, καθώς και στο δικαίωμα στην άσκηση της θρησκευτικής λατρείας, παρίσταται αυτονοήτως δυσεπανόρθωτη...". 

Ως Ιεράρχης της Εκκλησίας της Ελλάδος ζητώ δημοσίως συγγνώμην πρωτίστως από τόν Φιλάνθρωπον Θεόν, αλλά και από τον φιλόχριστον Ελληνικόν Λαόν για την σιωπή της Μητρός Εκκλησίας και για την ένοχη απουσία Της από τον έντιμο αυτό αγώνα των εργαζομένων!
______________


*Απόσπασμα απο τη βιογραφία του Κοσμά του Αιτωλού.

Σύμφωνα με τον ιστορικό Πασχάλη Κιτρομηλίδη, η δράση του Κοσμά αποτελεί "ιδιοσυγκρατική έκφραση της Ρωσικής προπαγάνδας"· Ο Κοσμάς σχετιζόταν με τον Ευγένιο Βούλγαρη και την Αθωνιάδα Σχολή, ενώ ο Πατριάρχης Σεραφείμ συνδεόταν με την πολιτική της Ρωσίας στην Οθωμανική αυτοκρατορία.[8] Μετά την Ελληνική επανάσταση του 1770 στην Πελοπόννησο, κατά την περίοδο των Ορλωφικών, οι Τούρκοι τον υποπτεύονταν ως πράκτορα των Ρώσων. Κατά άλλους ερευνητές στην καταδίκη του Κοσμά συνέβαλαν κάποιοι Εβραίοι της Ηπείρου διότι με το κήρυγμά του κατόρθωσε να μεταφερθεί η διενέργεια του παζαριού από την Κυριακή στο Σάββατο, γεγονός που έφερε οικονομικές ζημίες στους Εβραίους[10]. Τελικά συνελήφθη και εκτελέστηκε στις 24 Αυγούστου,ημέρα Σάββατο του 1779 στο χωριό Κολικόντασι κοντά στην πόλη του Βερατίου στην σημερινή Αλβανία[11].Ο Άγιος συχνά αναφερόταν στα κηρύγματά του αρνητικά για τους Εβραίους, πάντως σε κήρυγμά του είχε πει ρητά:«Όσοι αδικήσατε χριστιανούς ή Εβραίους ή Τούρκους, να δώσετε το άδικον οπίσω». Εναντίον του υπήρξαν επίσης οι Ενετοί, οι κοτσαμπάσηδες, οι πλούσιοι και άλλοι ισχυροί οι οποίοι θεωρούσαν ότι θίγονται. Αντίθετα, ο Κοσμάς είχε τη λαϊκή στήριξη από Χριστιανούς και ακόμα και από Τούρκους. Δεν υπήρξε καμία επίσημη κατηγορία εναντίον του ούτε δικάστηκε πριν τον θάνατό του[12]. Για την καχυποψία των Ενετών απέναντί του σώζονται μέχρι σήμερα αναφορές κατασκόπου τους για το πρόσωπό του στα ενετικά αρχεία.

Σ.Σ

www.diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Οι έγκλειστοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ζήτησαν και πήραν άδεια για να συμμετέχουν στις τρεις ψηφοφορίες για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Το σκεπτικό της απόφασης


Σύμφωνος να μεταχθούν οι χρυσαυγίτες βουλευτές στη Βουλή από τις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να ψηφίσουν στις τρεις ψηφοφορίες για την ανάδειξη ή όχι Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η εισαγγελική λειτουργός εκτίμησε πως αυτή τη φορά πρόκειται για κορυφαίο πολιτειακό ζήτημα, ενώ τίθεται και συνταγματικό ζήτημα από την τυχόν μη συμμετοχής τους στη διαδικασία.


Η άδεια του επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού αφορά τους προσωρινά κρατούμενους στον Κορυδαλλό Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Νίκο Κούζηλο και Ηλία Κασιδιάρη.

Η θέση τους όπως έχει εκφραστεί μέχρι τώρα είναι πως δεν θα ψηφίσουν θετικά για πρόεδρο της δημοκρατίας. Προσωρινά κρατούμενος στο Ναύπλιο είναι και ο ανεξάρτητος πλέον Στάθης Μπούκουρας στον οποίο επίσης προφανώς θα δοθεί η σχετική άδεια, μάλιστα ο τελευταίος είχε αφήσει ανοιχτό να ψηφίσει θετικά.

Πριν από λίγες μέρες η εισααγγελέας Εφετών είχε προτείνει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ ο κ. Μπούκουρας, αλλά ακόμα δεν έχει εκδοθεί το σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών. Θετικά είναι πιθανό να ψηφίσει και ο έτερος ανεξάρτητος βουλευτής που εξελέγη με τη Χρυσή Αυγή , Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, που επίσης έχει διαχωρίσει τη θέση του.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Νέα επίθεση της Ντόροθι Κίνγκ στους Σκοπιανούς

Φωτιές άναψε για ακόμη μία φορά η Αμερικανίδα αρχαιολόγος Ντόροθι Κίνγκ, μέσω των αναρτήσεων που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, αναφερόμενη στα Σκόπια.

Συγκεκριμένα, η Ντόροθι Κινγκ, έγραψε: «η αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου είχε πολλές επαρχίες. Η πρότασή μου είναι ότι τα Σκόπια θα μπορούσαν να γίνουν μια επαρχία της Μακεδονίας αν πλήρωναν έναν φόρο π.χ. 25%. Ή μήπως το 25% είναι πολύ λίγο για αυτή την τιμή; Μήπως 50% για κάθε ναό του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε κάθε πόλη; Αν επιθυμούν να υιοθετήσουν την ιστορία με βάση τη δική τους λογική ας είναι τουλάχιστον αυθεντικοί. Αν θέλεις να συμμετέχεις, τότε πρέπει να πληρώνεις».

Η Αμερικανίδα αρχαιολόγος, κατέληξε γράφοντας επίσης ότι «προφανώς δεν μιλάω για την επέκταση της Ελλάδας, ώστε να τους περιλάβει. Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν έκανε αυτή την τιμή στις κατακτημένες περιοχές του».



http://diulistirio.blogspot.gr/



Διαβάστε περισσότερα.... »
....