Διυλιστήριο: 07/24/18
ροη αναρτησεων

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Απών ο Ψινάκης από τις πυρκαγιές

Γράφει ο Σίμος Σταυρακίδης

Η περιοχή που έπληξε η φωτιά και χάθηκαν τόσες ζωές ανήκει στον Δήμο Μαραθώνα. Κι ενώ ο Δήμαρχος Ραφήνας ήταν πάντα παρών ... ο Δήμαρχος Μαραθώνα ήταν σταθερά απών ... με τις ευλογίες των ΜΜΕ. Κανείς δεν ανέφερε το όνομά του στις αδιάκοπες ζωντανές συνδέσεις, κανένας δημοσιογράφος δεν αναρωτήθηκε που βρίσκεται ... σε σημείο που μας διέφυγε εντελώς ότι είναι ο Ηλίας Ψινάκης αυτός που θα έπρεπε να είναι στην 1η γραμμή να συντονίζει και να ενημερώνει. Την Παρασκευή βρισκόταν στην Μύκονο... Την Δευτέρα που καιγόταν ο κόσμος που ήταν άραγε;
Αν ήταν άλλος θα τον είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια... Δεν θα τολμούσε να κυκλοφορήσει για να μην τον λιντσάρουν ... Αλλά τα ΜΜΕ του προσέφεραν την κατάλληλη επικοινωνιακή κάλυψη ,χωρίς επικριτικά σχόλια, χωρίς επιθέσεις , χωρίς καμία κριτική. Φρόντισαν να μην υπάρξει πολιτικό κόστος για το καμάρι του Συστήματος.
Σήμερα στις 5 το απόγευμα στο Ζούγκλα έκανε δημόσιες δηλώσεις.

https://diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΕΜΠΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ


Το Διυλιστήριο λέει : '' Ενημερωθήκαμε από αναγνώστες μας ότι το συγκεκριμένο video είναι παλιό από φωτιά στην Λέσβο. Δεν μπορούμε να το κρίνουμε οπότε σας το αναφέρουμε με κάθε επιφύλαξη. Το θέμα είναι ότι 9 στις 10 φωτιές σύμφωνα με στοιχεία είναι από εμπρησμό, και εδώ έχουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Όπως είχαμε πει και στις πρόσφατες πλημμύρες στην Αττική όταν υπάρχουν τέτοια γεγονότα καλό είναι να αναλαμβάνουμε όλοι την ευθύνη που μας αναλογεί. Και εκεί φταίμε ΟΛΟΙ. Γιατί για να φτάσουμε σε αυτήν την καταστροφή συντελέστηκαν λάθη ετών, όπου εμείς χρηματίζαμε τον πολεοδόμο, ο πολεοδόμος τα έπαιρνε, κτίζαμε αυθαίρετα μέσα στα δάση, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς το απλό, εξόδους διαφυγής, κανονάκια κτλ. Φτιάχναμε οικισμούς χωρίς δόμηση, χωρίς αρχή, χωρίς νόμους, και φυσικά σε όλα αυτά οι μηχανισμοί του κράτους απών.

Ο μαυροφορεμένος άντρας, πραγματικός αίλουρος, βάζει την φωτιά την ώρα που οι άνεμοι όπως φαίνεται από το βίντεο έχουν ισχυροποιηθεί. Μετά την ανάφλεξη φεύγει προς την αντίθετη κατεύθυνση και χάνεται μέσα στην βλάστηση. Είναι ντοκουμέντο εμπρησμού και αποδεικνύει ότι μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο. Έτσι εξηγούνται και οι 15 εστίες σε μόλις τρία σημεία.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑΣΟ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗ :




Πηγή dynatielladanews.gr

https://diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Τι έγινε πέρυσι στην περιοχή που τώρα καίγεται



Ευκολόπιστοι κάτοικοι των νοτίων Βαλκανίων, την προσοχή σας παρακαλώ!

Για την εξόρυξη βωξίτη απαιτείται αποψίλωση του δάσους!
- π.χ. αυτό στην Κινέτα Αττικής (τυχαίο παράδειγμα) -

H Ανώνυμη Μεταλλευτική Εταιρεία ΔΕΛΦΟΙ - ΔΙΣΤΟΜΟΝ Α.Μ.Ε (Όμιλος Μυτιληναίου), έφαγε άκυρο πέρυσι με ομόφωνα αρνητική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για έρευνα σε έκταση 50.000 στρ. στα Γεράνεια Ορη, με απώτερο σκοπό την εξόρυξη βωξίτη.

Όλοι κάνουν την παλαβή και δεν ξέρουν τίποτα για την πυρκαγιά και τα κανάλια λένε πώς μάλλον δεν είναι εμπρησμός, ίσως είναι βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ, ίσως είναι από πεταμένα γυαλιά και χόρτα, ίσως έπαθε βλάβη μετά από τόσα χρόνια ο Σπούτνικ-1 και έσκασε στην περιοχή.

Κλασική μέθοδος ο αντιπερισπασμός με το νέο μέτωπο φωτιάς στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων κοντά στα διυλιστήρια, στο Μετόχι, και κλασσικά στην Πεντέλη.

Μια ζωή το ίδιο μπουρδέλο που το κυβερνούν 10 οικογένειες μαφιόζων. Και μια ζωή ο μαλάκας ο Ελληνάρας που τρέχει να σώσει το αυθαίρετο μέσα στο δάσος. Και φυσικά μέχρι πρίν μερικές ώρες, τα διόδια λειτουργούσαν κανονικά και ζητούσαν χρήματα από τον πανικόβλητο κόσμο.

ΥΓ Σε αυτό το link μπορείτε να διαβάσετε την απόφαση της περιφέρειας τον Οκτώβριο του 2017. 

http://www.amna.gr/ota/article/199318/Arnitiki-apofasi-Perifereiakou-Sumbouliou-Attikis-gia-exoruxi-boxiti-sta-Geraneia-Ori-

Στο γράφημα φαίνεται η σχεδόν ταυτόχρονη εκδήλωση θερμικών εστιών που αποδεικνύει το παραπάνω άρθρο



https://diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....