Διυλιστήριο: 12/15/14
ροη αναρτησεων

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

VIDEO- ΕΕ ΚΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (Ομοιότητες)

Αν η ΕΟΚ προχωρήσει όπως θέλει η πλειοψηφία των κρατών-μελών κι η κομισιόν, θα δημιουργήσουν ένα οικοδόμημα που φέρνει ανασφάλεια, ανεργία, εθνική μεμψιμοιρία και συγκρούσεις των εθνών.
Μάργκαρετ Θάτσερ.

www.diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO- Εκστρατεία τρομοκράτησης Ελλήνων βουλευτών και της ελληνικής κοινής γνώμης από τα ΜΜΕ .

Σε ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Guardian η δημοσιογράφος Helena Smith αναφέρθηκε στην εκστρατεία τρομοκράτησης της ελληνικής κοινής γνώμης και στις παρεμβάσεις για τη διαμόρφωση του «κατάλληλου» κλίματος. Αυτό όμως που ήταν αποκαλυπτικό βρισκόταν στην τελευταία παράγραφο.

Σε αυτή   παρατίθεται σχόλιο στενού συνεργάτη του Σαμαρά ο οποίος χαρακτήρισε την επιχείρηση τρομοκράτησης ως «win-win» λέγοντας ότι «ακόμα και αν χάσουμε στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας πάλι θα βγούμε κερδισμένοι επειδή οι ψηφοφόροι θα κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για το χάος που προκλήθηκε και αυτό θα μας εξασφαλίσει τη νίκη στις εθνικές εκλογές».

Ο Αντ1 έσπευσε να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες , με τον δικό του χυδαίο τρόπο, στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι εκτός από την  εκστρατεία τρομοκράτησης της ελληνικής κοινής γνώμης υπάρχει και εκστρατεία τρομοκράτησης των Ελλήνων βουλευτών.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

πληροφορίες από Press Project.
Επιμέλεια:www.diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Νάταν η ζήλεια ψώρα..

    Τώρα εξηγούνται όλα!
Τώρα σιγά-σιγά ανοίγει το μάτι μας κι αρχίζουμε να βλέπουμε την αλήθεια.
Το ''βαρυσήμαντο'' άρθρο του ''πρωθυπουργού'' που δεν είναι παρά μία πρόσκληση σε αποστασία -τόσο βαρυσήμαντο- τα λέει όλα!

Ο άνθρωπος είχε, και προφανώς έχει ακόμα απωθημένα, κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στον λεγόμενο και ''πατριάρχη της αποστασίας'', τον επίτιμο της Ν.Δ.
Σου λέει ''γιατί αυτός κι όχι εγώ; καλύτερος είναι εκείνος από μένα, η ψηλότερος; να σου τραβήξω εγώ κάτι αποστασίες να γλύφεις και τις πατούσες σου!''
Και ξεκίνησε από το 1993 ρίχνοντας τον ''επίτιμο'' (πρωθυπουργό τότε), και εισπράττοντας για ανταμοιβή από τους οπαδούς του κόμματος, βίδες και μπουλόνια, με τα οποία τον έραιναν(!) στις επόμενες περιοδείες του ως αρχηγό του Πολιτικού Χειμώνα.
Η πρώτη του αυτή προσπάθεια κρίθηκε αποτυχημένη, αφού τελικά τον οδήγησε για αρκετά χρόνια σε ''κατ' οίκον'' ταβανοσκοπία, και όχι στην εξουσία όπως εκείνος νόμιζε (ή του είχαν τάξει).

Τώρα, και αφού έγινε πρώτα ''πρωθυπουργός'' επιστρατεύοντας το μεγάλο ταλέντο του που είναι το ψεύδος και η πολιτική αγυρτεία,
..επιχειρεί -ως ''πρωθυπουργός'' πιά- μιά πιό εκλεπτυσμένη, πιό εντελεκτουέλ βρε παιδί μου, προσπάθεια αποστασίας, ονομάζοντάς την κατά τα συστημικά και πεμπτοφαλαγγίτικα μέσα ενημέρωσης ''άνοιγμα'',
..και η οποία θα τον οδηγήσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, σε εκλογές και σε δεύτερη -και οριστική πιά- περίοδο οικιακής ταβανοσκοπίας!

Τελικά λεβεντόπουλε, όχι μόνον δεν κατάφερες (και ούτε θα καταφέρεις) να ξεπεράσεις τον Δάσκαλο, αλλά κατάφερες να αποτελειώσεις χώρα και κοινωνία (έργο που ξεκίνησε ο προκάτοχός σου Μεγάλος Ηλίθιος),
..και κατάφερες να σε σκ@τοψυχάνε οι έλληνες μέχρι πέμπτης γενεάς από τώρα!

Με την αποστασία δεν τόχεις, πώς το λένε;
Αρκέσου στην πολιτική απατεωνιά που είσαι εξπέρ!
Νομίζουμε ότι τώρα πιά πρέπει να σταματήσεις να ζηλεύεις τον ''επίτιμο''.
Το δικό σου το ρεκόρ μπορεί να θεωρηθεί ήδη ακατάρριπτο!
Συνέχισε έτσι,
..και θα σε επιβραβεύσει ο λαός και πάλι!..


Υπενθύμιση (καθημερινή και μέχρι την 29η του Δεκέμβρη):
ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,
..και θα ανταμειφθούν ανάλογα!..


Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....