Διυλιστήριο: 01/22/15
ροη αναρτησεων

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Σνόουντεν: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται εντατικά για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Με την κυριαρχία στο διαδίκτυοΟ Αμερικανός φυγάς, Έντουαρτ Σνόουντεν, σε άρθρο του στο Spiegel, υποστηρίζει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής εργάζονται ενεργά προετοιμάζοντας τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, ο κύριος στόχος της αμερικανικής κυβέρνησης είναι να εδραιωθούν οι ΗΠΑ, παγκόσμιος διευθύνων του Διαδικτύου και στόχος τους είναι να ξεκινήσουν ένα σχέδιο, μυστικό πρόγραμμα, που έχει την ονομασία Politerain.


Αυτό το πρόγραμμα αποτελεί τον ‘στρατό συλλογής αξιοποίησης πληροφοριών’ και αφού θα κατέχουν την προηγμένη τεχνολογία του Διαδικτύου, θα εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα προσαρμογής σε πρακτική πρόσβαση, για να προβούν σε επιθέσεις, ώστε να χειραγωγήσουν και να αναλάβουν τα συστήματα των υπολογισμών του εχθρού και να τα καταστρέψουν.


Ο Snowden υποστηρίζει ότι αυτό το σχέδιο έχει τεθεί σε εφαρμογή εδώ και οκτώ χρόνια και στο διάστημα αυτό είναι πιθανόν να έχουν αναπτύξει διάφορες στρατηγικές πολέμου στο Διαδίκτυο.


Με τη βοήθεια αυτού του προγράμματος θα είναι δυνατόν να περιορίσει την προμήθεια πόσιμου νερού σε εχθρικούς στόχους, να αποσυνδέσει την ηλεκτρική ενέργεια και να στοχοποιήσει με χάκερ τα αεροδρόμια.


Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία, μερικές από τις πιο επιτυχημένες αμερικανικές δράσεις που εφαρμόζονται με τη βοήθεια αυτού του προγράμματος είναι η δημιουργία του ιού Stuxnet που χρησιμοποιήθηκε στην παράλυση του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν, καθώς και τη δημιουργία του ιού Regin, με την οποία οι αρχές των ΗΠΑ, διείσδυσαν με επιτυχία στο δίκτυο υπολογιστών των γερμανικών αρχών. Ο ιός είχε κατασκοπεύσει και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


Το γερμανικό περιοδικό αναφέρει ότι πέντε χώρες συμμετέχουν στο πρόγραμμα για τον έλεγχο του Διαδικτύου. Είναι η λεγόμενη «Συμμαχία των πέντε οφθαλμών», το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία.


Ο Snowden τονίζει εκ νέου, ότι οι ΗΠΑ, συνεχίζουν να αξιοποιούν τους πλέον διεθνείς δημοσιογράφους ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων ενημέρωσης, καθώς και άλλα μέσα επικοινωνίας προσωπικοτήτων.


--
http://www.echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Goldmann Sachs: Ίσως πρέπει να γίνει διαγραφή του ελληνικού χρέους


Ίσως πρέπει να γίνει ακόμη μία διαγραφή του χρέους της Ελλάδας, που βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, τονίζει, σε σημερινή συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα Die Presse, ο Γερμανός οικονομολόγος, Ντιρκ Σούμαχερ εκ των κορυφαίων στελεχών της αμερικανικής Goldmann Sachs.


Χρειάζονται σίγουρα εξαιρετικά μεγάλες προσπάθειες για να βρει η χώρα και πάλι την πορεία της, αλλά δεν έχει άμεσα ανάγκη τεράστιας αναχρηματοδότησης, υπογραμμίζει, συμπληρώνοντας πως, εάν η Ελλάδα αναπτυσσόταν με υψηλό ρυθμό τα επόμενα χρόνια, θα μπορούσε μάλιστα να σταθεροποιηθεί το ύψος του χρέους.

Σε σχέση με μια πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, ο Ντιρκ Σούμαχερ παρατηρεί ότι αυτή θα συνδεόταν με πολλούς κινδύνους για όλους τους εμπλεκόμενους και τονίζει πως εάν η Ελλάδα κάνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις θα είναι καλύτερα να παραμείνει στο ευρώ.

Κατά την άποψή του, με μια έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ υπάρχει κίνδυνος να αυξηθούν τα επιτόκια για τις άλλες χώρες της Νότιας Ευρώπης, διότι θα έχει δημιουργηθεί ένα προηγούμενο.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Φόβος - Ελπίδα: 0-1..

     Παραδεχόμαστε πως δεν μας εκπλήξατε καθόλου!
Αυτόν ακριβώς τον βόθρο και τον βόρβορο που περιμέναμε ως προεκλογικό σας αγώνα,
..αυτόν ακριβώς μας προσφέρατε!

Σας μένουν τρείς μέρες να προσπαθήσετε για το χειρότερο.
Ξερουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσετε τον εαυτό σας σε αισχρότητα και βρωμιά, αλλά είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε.

Η όποια τυχόν ''αρνητική'' σημερινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σχετικά με την αγορά κρατικών ομολόγων, θα βαραίνει εξ ολοκλήρου την κυβέρνησή σας και τα πεπραγμένα σας.
Γνωρίζουμε ότι ως γνήσιοι πολιτικοί απατεώνες θα προσπαθήσετε να μετακυλίσετε το βάρος στις πρόωρες εκλογές, στους αντιπάλους, στον καιρό, στον ανάδρομο Ερμή και πάει λέγοντας.
Όμως όλη η αποτυχία και η δυστυχία ανήκει σε σας!

Αυτό που αποφύγατε σαν τον διάολο το λιβάνι να πείτε σε όλη την προεκλογική περίοδο, και το ρίξατε στην τρομοκρατία και καταστροφολογία, είναι η αλήθεια των πεπραγμένων σας.
Και τί πεπραγμένα!
Επιδιώξατε να συμμαζέψετε το χρέος και να ικανοποιήσετε τους δανειστές-τοκογλύφους, όχι με αναδιάρθρωση και εκσυγχρονισμό του κράτους και της διοίκησης (οι περίφημες διαρθρωτικές αλλαγές γαι τις οποίες σας εγκαλούν συνέχεια τρόϊκα και Ε.Ε.),
..αλλά μειώνοντας το εισόδημα των εργαζομένων από 30% έως 60%, αυξάνοντας την φορολογία, φορολογώντας και ξαναφορολογώντας τα ίδια πράγματα, κατάσχοντας έμμεσα με χαράτσια την ακίνητη περιουσία,
..και τελικά εξοντώνοντας μιά ολόκληρη τάξη, την μεσαία, αυτήν που εσείς ονομάζετε ''νοικοκυραίους'',
..και αυτούς που κυρίως σήμερα προσπαθείτε να τρομοκρατήσετε.
Προσπαθώντας να μην θίξετε το πελατειακό σας κράτος και τους πλούσιους σπόνσορές σας αρνηθήκατε κάθε δομική, αλλαγή του συστήματος.

Ξύπνησαν όμως οι σκλάβοι, Αντωνάκηηη, που λέει και η κυρία Κοκοβίκου, και ο κατεστραμένος και απελπισμένος δεν φοβάται πιά.
Προτιμάει να διακινδυνεύσει τις ψεύτικες απειλές σας, προκειμένου να σας στείλει στον διάολο, να σας τιμωρήσει για την καταστροφή του, που ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ!
Σας το είπαμε και άλλες φορές: όσο μας απειλείτε, τόσο μας πεισμώνετε!

Τελείωσες! Τελειώσατε!
Κάνε ό,τι θες τις επόμενες τρείς μέρες!
Κλείσε τις τράπεζες!
Πέτα τα ΑΤΜ στην θάλασσα!
Βάλε φωτιά ως άλλος Νέρων κι αγνάντευε απ΄την βεράντα του Μαξίμου!
ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!

Η οργή, το μίσος, αλλά και η ελπίδα μας θα είναι εκεί την Κυριακή,
..και θα σας περιμένουν!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Γερμανική τοξική "βόμβα" στον Ασπρόπυργο


Σφυρίζουν αδιάφορα οι γερμανικές αρχές που είχαν ειδοποιήσει την Ελλάδα πέρυσι το καλοκαίρι για την παράνομη αποθήκευση 98 τόνων υδράργυρου στον Ασπρόπυργο και κωλυσιεργούν με κάθε τρόπο τις ενέργειες που οφείλουν να κάνουν για την επιστροφή του στη Γερμανία.

Ο υδράργυρος θεωρείται ένα από τα πιο επικίνδυνα και τοξικά υλικά εάν βρεθεί ελεύθερος στη φύση και για το λόγο αυτό έχει απαγορευτεί πλέον η χρήση του αλλά και η μεταφορά του εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ποσότητες πολύ πολύ μικρότερες από τα 98.320 κιλά του υδράργυρου είναι σε θέση να δηλητηριάσουν τα αποθέματα νερού ολόκληρων πόλεων.

(Πατήστε επάνω στο δημοσίευμα για μεγαλύτερη ανάλυση):http://diulistirio.blogspot.gr/Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ηχητικό - Ούτε σε κτηνοτροφική μονάδα δεν μπορεί να πάει ο Σαμαράς. Τα ζώα ''επαναστάτησαν''!!!


Ε βέβαια..τόσον καιρό τους είχε να σιγοσβήνουν τους κτηνοτρόφους.  Μετά την επίσκεψη στους φράχτες του Έβρου, έκανε άλλη μία επίσκεψη σε κτηνοτροφική μονάδα στην Σίνδο και όπως θα ακούσετε, τα ίδια τα ζώα επαναστάτησαν.
Συγκεκριμένα όταν άρχισε να διασπείρει τον φόβο και τον τρόμο στον Ελληνικό λαό, για ενδεχόμενη εκλογική ήττα του, εκνεύρισε τα βόδια, τις αγελάδες να μουγκρίζουν δυνατά. Τι είναι αυτό πάλι ; Ούτε σε κτηνοτροφική μονάδα δεν είναι πια αποδεκτός.http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....