Διυλιστήριο: 09/29/15
ροη αναρτησεων

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

Στο «σκαμνί» 36 άτομα για την υπόθεση ΤΤ

Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο τότε διευθύνων σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Αγγελος Φιλιππίδης, γνωστοί επιχειρηματίες αλλά και η πρώην επικεφαλής του ΤΧΣ. Τι λέει η εισήγηση της εισαγγελέως. Τα «βαριά» ονόματα που κάθονται στο εδώλιο.

Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου παραπέμπονται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο πρώην επικεφαλής του Τ.Τ Άγγελος Φιλιππίδης και 35 ακόμη άτομα, επιχειρηματίες και οικονομικοί παράγοντες.

Μεταξύ αυτών οι κ. Δημήτρης Κοντομηνάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Βικτωρας Ρεστης, Δημήτρης Μπακατσέλος αλλά και η πρώην επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται στο πολυσέλιδο βούλευμα των δικαστών οι κατηγορούμενοι προκάλεσαν ζημία δεκάδων εκατομμυρίων στο Δημόσιο εξ' ού και τους αποδίδονται βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες όπως απιστία και απάτη με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν. 1608/50 αλλά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Στην πρότασή της και η εισαγγελέας κ. Α. Σούκουρα είχε εισηγηθεί την παραπομπή των κατηγορουμένων για δάνεια εκατομμυρίων ευρώ που χορηγήθηκαν από το 2008 έως το 2010 στους εμπλεκόμενους επιχειρηματίες.
Τι έλεγε η εισαγγελική πρόταση

Στην εισαγγελική πρόταση που εκδόθηκε τον περασμένο Μάιο και αριθμεί σχεδόν χίλιες σελίδες περιγράφονται οι μηχανισμοί που φέρονται, κατά την εισαγγελέα, να χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου δεκάδες εκατομμύρια που δόθηκαν ως επιχειρηματικά δάνεια να καταλήξουν σε προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, σε σπίτια ή ακόμα και να χαθούν εντελώς τα ίχνη τους.

Η εισαγγελέας αναφερόμενη στην εκκαθάριση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και τον διαχωρισμό της τράπεζας σε υγιή και προβληματικά περιουσιακά στοιχεία αναφέρει ότι: «Στην κατηγορία των "Μη Μεταβιβαζόμενων Στοιχείων", υπήχθη μια σειρά από δανειακές συμβάσεις, τις οποίες το νέο Τ.Τ. αναγκάσθηκε να καταγγείλει την 3-10-2011, καθόσον τα δάνεια αυτά δεν εξυπηρετούνταν και οι δανειολήπτες δεν τηρούσαν τους όρους των συμβάσεων. Πρέπει δε να τονιστεί, ότι η ανωτέρω μεταβίβαση, χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το οποίο, ιδρύθηκε με το Ν. 3864/2010, με σκοπό την στήριξη του Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος».

Περιγράφοντας τη ζημιά που προκλήθηκε σε βάρος της Τράπεζας και του δημοσίου στην πρότασή της προς το συμβούλιο επισημαίνει ότι «η συνολική εκτιμηθείσα ζημία της περιουσίας της στο ποσό των 209.768.000 ευρώ, με την συνολική ανεπάρκεια προβλέψεων να διαμορφώνεται στο ποσό των 88.077.000 ευρώ- συγκεκριμένα η πιθανή ζημία για τις ελεγχθείσες επιχειρηματικές πιστοδοτήσεις... ανήλθε στο ποσό των 208.154.000 ευρώ και επακόλουθα η ανεπάρκεια των προβλέψεων ανήλθε στο ποσό των 87.699.000 ευρώ».


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Εμπλοκή με τα Σκόπια στον ΟΗΕ – Η Ελλάδα αρνείται να τα δεχθεί ως «Μακεδονία»

Εμπλοκή έχει σημειωθεί τις τελευταίες ώρες στις σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ, με αφορμή τη συμμετοχή των Σκοπίων στη Σύνοδο Κορυφής υπό την προεδρία τουΜπάρακ Ομπάμα για την καταπολέμηση του βίαιου εξτρεμισμού και του Ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η αμερικανική πλευρά αρνήθηκε το αίτημα της Αθήνας να συμμετάσχουν τα Σκόπια στη Σύνοδο με την προσωρινή τους ονομασία FYROM, όπως άλλωστε αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ, και επιμένουν στη συμμετοχή της γείτονος ως «Μακεδονία».

Επέμειναν, μάλιστα, ότι η συμμετοχή των Σκοπίων θα γίνει με το όνομα με το οποίο οι Αμερικανοί την έχουν αναγνωρίσει, δηλαδή ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», ήδη από το 2004, παρά τις ελληνικές αιτιάσεις ότι η συνάντηση πραγματοποιείται στο περιθώριο του ΟΗΕ.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συμμετάσχει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Συνάντηση Κορυφής, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τα όσα είναι σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Εξωτερικών, για τη στάση που θα κρατήσει η Ελλάδα στο φλέγον ζήτημα.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο καταλληλότερος..

     Αν και η εμετική αυτή φυσιογνωμία βάζει σε δοκιμασία το πεπτικό σύστημα του blog,
..παραθέτουμε εδώ μία φωτογραφία που αντιστοιχεί σε χίλιες λέξεις και σε 74.000 μ@λάκες που τον ψήφισαν στις εκλογές του Ιανουαρίου.

Η εικόνα αυτή της προκλητικής θρασύτητας του ημιαγράμματου,
..της αυθάδειας του κ@λοπαιδαρισμού,
..και της κουτοπονηριάς του ψευτοέμπορου,
..είναι αυτό ακριβώς που
ταιριάζει σήμερα στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Είναι ο καταλληλότερος!

Όσο κι αν και οι περισσότεροι πραγματικοί δημοκράτες-αντιμνημονιακοί έλληνες ονειρεύονται ένα μέλλον χωρίς αυτόν,
..οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ένα τέτοιο φαινόμενο ηλιθιότητας, καιροσκοπισμού, φασιστικής νοοτροπίας, κακεντρέχειας, και προκλητικής αυθάδειας,
..αποτελεί το κατάλληλο ''αντίπαλον δέος'' προς την ''καταλληλότερη να εφαρμόσει'' το τρίτο μνημόνιο -το μακρύτερο- (συν)κυβέρνηση.

Δεν μπορούμε να μην φανταστούμε με ρίγη φρίκης και ικανοποίησης, τις μελλοντικές αντιπαραθέσεις πρωθυπουργού-αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης από το βήμα της Βουλής,
..όταν θα βιώνουμε ένα deja-vu περσινών, προπέρσινων, και αντιπροπέρσινων συνεδριάσεων,
..αντίστροφων όμως,
..με τον κ@λο μπροστά και την μούρη πίσω,
..όπου ο ένας θα υπερασπίζεται τις παλιές παραδοχές του άλλου.
Μαγεία!

Και κατά δεύτερο λόγο, μέσα σ' αυτό το πανηγυράκι της εκλογής αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης,
..όπου όποιος περνάει και βλέπει φως μπαίνει και δηλώνει υποψήφιος αρχηγός,
..όπου αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι υποψηφιότητες έφτασαν ήδη τις 1326,
..όπου η ξεφτίλα παίρνει από μόνη της εκδίκηση για τα δεινά του ελληνικού λαού,
..πράγματι,
..η υποψηφιότητα ενός (του πιό) γελοίου υποκείμενου παίρνει τις διαστάσεις του ''από μηχανής θεού'', του ''χεριού της μοίρας'',
..που έρχεται να αποδώσει ''τα του Καίσαρος τω Καίσαρι'',
..και ''τα των δωσιλόγων τοις δωσιλόγοις''.

Να τους φωτίσει ο Θεός να τον εκλέξουν ως καταλληλότερο.
Θα περάσουμε τέλεια!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Μετά τη VW και AUDI και η SKODA έβαλε το «πειραγμένο» σύστημα σε 1,2 εκατ. οχήματαΗ εταιρεία Skoda, η θυγατρική του ομίλου Volkswagen στην Τσεχία, ανακοίνωσε σήμερα ότι 1,2 εκατομμύρια οχήματά της είναι εφοδιασμένα με το λογισμικό που παραποιεί τα αποτελέσματα των ελέγχων για τις εκπομπές καυσαερίων.

Ο εκπρόσωπος της τσεχικής εταιρείας, Γιόζεφ Μπάλαζ, επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι πρόκειται για οχήματα που κυκλοφορούν σε όλον τον κόσμο και έχουν κατασκευαστεί στο παρελθόν. Ο εκπρόσωπος τόνισε ότι τα αυτοκίνητα που είναι εφοδιασμένα με τους «ύποπτους» κινητήρες, τους ΕΑ 189, είναι «απολύτως ασφαλή» για να κυκλοφορούν στους δρόμους.

Το υπουργείο Μεταφορών της Τσεχίας είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα ότι θα ανακαλέσει τα αυτοκίνητα αυτά προκειμένου να ελεγχθούν. Πρόκεται κυρίως για οχήματα ντίζελ που κατασκευάστηκαν από το 2009 μέχρι το 2013.

Νωρίτερα σήμερα και η εταιρεία Audi ανακοίνωσε ότι 2,1 εκατομμύρια οχήματά της είναι εφοδιασμένα με το λογισμικό αυτό που τοποθετούσε η Volkswagen.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Επαναλειτουργεί το Λύκειο της Ίμβρου έπειτα από μισό αιώνα νεκρικής σιωπής

Αθήνα
Ένα όνειρο δεκαετιών έγινε πραγματικότητα στην Ίμβρο, όπου χτύπησε για πρώτη φορά το κουδούνι του ελληνικού Γυμνασίου - Λυκείου έπειτα από μισό αιώνα.

Η λειτουργία του ελληνικού Γυμνασίου - Λυκείου είχε απαγορευτεί το 1964, όταν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις διένυαν μία ακόμη κρίση με αφορμή το Κυπριακό και οι τουρκικές Αρχές είχαν θέσει σε εφαρμογή το λεγόμενο «Εριτμέ Προγκραμί», δηλαδή το σχέδιο διάλυσης της ακμάζουσας ελληνικής κοινότητας της Ίμβρου και της Τενέδου με κατάσχεση της αγροτικής γης, την ίδρυση ανοικτών αγροτικών φυλακών και την απαγόρευση της ελληνικής Παιδείας, που οδήγησε γρήγορα στη φυγή της.

Το κτίριο του σχολείου στο χωριό Αγρίδια της Ίμβρου ανακαινίστηκε, ανοικοδομήθηκε εκ βάθρων για την ακρίβεια, με τις πρωτοβουλίες του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, της Ομογένειας και κυρίως των συλλόγων των Ιμβρίων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και σήμερα δέχτηκε τους πρώτους μαθητές του σε μία τελετή που έλαβαν μέρος εκπρόσωποι της ελληνικής μειονότητας, εκπροσώπων της Ελλάδας, των τουρκικών αρχών και του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Ήδη όπως έγινε γνωστό ολοκληρώθηκε η διαδικασία των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Β/θμίας Εκπαίδευσης από την Ελλάδα, αλλά και ο διορισμός του λυκειάρχη από τις τουρκικές Αρχές, οι οποίοι θα στελεχώσουν το νέο ελληνικό Γυμνάσιο και Λύκειο της Ίμβρου. Στο σχολείου έχουν κάνει εγγραφή σε πρώτη φάση 8 μαθητές από 5 οικογένειες που επανεγκαταστάθηκαν στην Ίμβρο.

Η επαναλειτουργία του Λυκείου και Γυμνασίου ακολουθεί αυτή του Δημοτικού το 2013 και έτσι ολοκληρώνεται ο κύκλος όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης στην Ίμβρο μετά από 50 χρόνια σιωπής, αλλά συγχρόνως και άσβεστης ελπίδας.

Το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων χαιρετίζει το γεγονός της ολοκλήρωσης προ ολίγων ημερών της διαδικασίας αδειοδότησης του Ελληνικού Γυμνασίου και Λυκείου της Ίμβρου από τις τουρκικές αρχές και επισημαίνει ότι «παρακολουθεί με ενδιαφέρον και ευαισθησία σε καθημερινή βάση την προσπάθεια για την αντιμετώπιση της μεγάλης αυτής πρόκλησης, της επαναλειτουργίας ελληνικών σχολείων στην Ίμβρο μετά από μισό αιώνα με μαθητές και γονείς που στη συντριπτική πλειοψηφία τους παλιννοστούν από την Ελλάδα».

Γιάννης Μανδαλίδης

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

«Good job Alexis, congratulations»!

Το πρώτο τετ-α-τετ με τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα είχε ο Αλέξης Τσίπρας πριν από λίγο, με πρωτοβουλία μάλιστα του Αμερικανού προέδρου

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο γεύμα που παρέθεσε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν στους ηγέτες οι οποίοι μετείχαν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Μπάρακ Ομπάμα πλησίασε το τραπέζι του Αλέξη Τσίπρα. Αντήλλαξαν χειραψία και χαμόγελα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ του έδωσε και διά ζώσης συγχαρητήρια για την δεύτερη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – κάτι που είχε κάνει και τηλεφωνικώς την επαύριο των εκλογών.

«Good job Alexis, congratulations», φέρεται να του είπε ο Μπάρακ Ομπάμα

Ο Αλέξης Τσίπρας τον ευχαρίστησε θερμά για τα καλά του λόγια και η σύντομη στιχομυθία τους έληξε με ένα «see you later» που είπε ο αμερικανός πρόεδρος.

Το «άτυπο» ραντεβού δόθηκε για το δείπνο που έχει ο Ομπάμα γύρω στις 2 π μ ώρα Ελλάδας στους ξένους ηγέτες που βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη για την γ.σ. του ΟΗΕ. Εκεί Τσίπρας-Ομπάμα θα συναντηθούν κατ' ιδίαν και εικάζεται ότι θα συνομιλήσουν για την κρίση, το ελληνικό χρέος και τα επόμενα βήματα. Μια συνάντηση που φαίνεται ότι θα αποτυπωθεί και φωτογραφικά.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας έλαβε ανοικτή πρόσκληση για να επισκεφθεί την Κούβα όποτε το επιθυμεί έλαβε ο Ελληνας Πρωθυπουργός από τον κουβανό πρόεδρο Ραούλ Κάστρο.

Ο Αλέξης Τσίπρας, πριν από την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον αδελφό του Φιντέλ Κάστρο και διάδοχό του στην προεδρία της Κούβας, Ραούλ. Ο Κάστρο δήλωσε στο Αλέξη Τσίπρα ότι παρακολουθεί στενά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την Κούβα όποτε το επιθυμεί.

Επίσης, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ο Πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία.

Ο κ. Γκουρία δήλωσε ότι παραμένει διαθέσιμος για κάθε είδους βοήθεια προς την ελληνική κυβέρνηση, στην προώθηση μεταρρυθμίσεων, που θα διασφαλίζουν την αξιοκρατία στη δημόσια διοίκηση και θα αντιμετωπίζουν τις οργανωμένες πρακτικές στην αγορά. Επίσης δήλωσε πρόθυμος να παράσχει υποστήριξη στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης, οι οποίες αποτελούν αντικείμενο διαλόγου με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τα συγχαρητήρια του Μπέντζαμιν Νετανιάχου δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας για την ανάληψη των καθηκόντων του σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ.

Παράλληλα, ο κ. Νετανιάχου προσκάλεσε τον Έλληνα Πρωθυπουργό να επισκεφθεί το Ισραήλ, ενώ οι δύο άνδρες συνομίλησαν και για την κρίση της Συρίας, καθώς και για το ζήτημα των προσφυγικών ροών.

Ο ισραηλινός ομόλογος του Έλληνα πρωθυπουργού εξέφρασε την πρόθεσή του να συμβάλλει στην υλοποίηση της κυβερνητικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος για εμπλοκή σε εξοπλιστικά προγράμματα

Στη σύλληψη του γνωστού επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου, προχώρησαν οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του από την ανακρίτρια κατά της διαφθοράς, Βασιλική Μπράτη.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι ενεργητική και παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η σύλληψη του επιχειρηματία, φέρεται να έγινε αργά το βράδυ στο σπίτι του στη Φιλοθέη, μετά από ένταλμα της ανακρίτριας Βασιλικής Μπράτη και αφορά στην υπόθεση της προμήθειας ραντάρ από την βραζιλιάνικη εταιρεία Embraer, έργο στο οποίο ανάδοχος ήταν η σουηδική εταιρία Ericsson.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές προέκυψαν νέα στοιχεία για μίζα που δόθηκε μέσω offshore σε στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας φέρεται να είχε διακινήσει μαύρο χρήμα ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ που συνδέεται με μίζα για την προμήθεια εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Ο ίδιος πάντως από την αρχή των ερευνών που είχε εμπλακεί το όνομά του είχε αρνηθει κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του με διακίνηση μαύρου χρήματος.

Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, ενώ αύριο Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας που εξέδωσε το ένταλμα προκειμένου να λάβει γνώση των στοιχείων της δικογραφίας και να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Το ένταλμα προφανώς αποφασίστηκε να εκδοθεί, είτε γιατί κρίθηκε πως ο επιχειρηματίας είναι ύποπτος φυγής, είτε για άλλο λόγο που σχετίζεται με την ανάκριση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, λόγω της εμπλοκής στην ερευνώμενη σύμβαση, της Ericsson, ήδη έχουν έρθει σε επαφή με τους Έλληνες ανακριτές κατά της Διαφθοράς, Σουηδοί εισαγγελείς προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τη νέα υπόθεση διακίνησης παράνομου χρήματος και αναμένεται ότι θα σταλεί επισήμως αίτημα δικαστικής συνδρομής στην Ελλάδα, προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα και από τη Σουηδική Δικαιοσύνη.

Η νέα δικογραφία που σχηματίστηκε με στοιχεία που εντοπίστηκαν στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί ο επίκουρος Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Αντώνης Ελευθεριάνος, αφορά σύμβαση για την προμήθεια του ελληνικού Δημοσίου τεσσάρων Αερομεταφερόμενων Συστημάτων Επιτήρησης Ελέγχου (ΑΣΕΠΕ) που υπογράφηκε το 2001. Αντίτιμο της προμήθειας ήταν ποσό περίπου 400 εκατ. ευρώ και ο εν λόγω εξοπλισμός θα τοποθετούνταν σε αεροσκάφη τύπου Embraer 145.

Στοιχεία για την φερόμενη δωροδοκία στην επίμαχη προμήθεια είχε δώσει απολογούμενος ο Αντώνης Κάντας, ο οποίος φαίνεται να ομολόγησε πως ο, συγκατηγορούμενος του πλέον στην υπόθεση Χρήστος Τούμπας, απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που αντιπροσώπευε την βραζιλιάνικη εταιρία, του είχε πει να ενεργήσει ώστε να προχωρήσει το πρόγραμμα για τα 4 ραντάρ.

Ο Αντώνης Κάντας φέρεται να υποστηρίζει πως τελικώς εμβάστηκαν σε λογαριασμούς του συνολικά 250.000 ευρώ ως δώρο, για την αγορά των ραντάρ από την Embraer.

Σημειώνεται πως πριν από μερικές μέρες η εισαγγελέας Εφετών, Γεωργία Τσατσάνη, με πρότασή της προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο ζήτησε να παραπεμφθούν σε δίκη για κακούργημα συνολικά 18 άτομα, ανάμεσά τους ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, και ο πρώην διευθυντής Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας για την εμπλοκή τους και στην υπόθεση της προμήθειας του ηλεκτρονικού συστήματος Sonak στον Στρατό, που φέρεται να ζημίωσε το Ελληνικό δημόσιο εκατομμύρια ευρώ.

Ο Υπουργός Άμυνας Καμμένος Παναγιώτης πριν από λίγο ο υπουργός Άμυνας, έγραψε στο twitter:

«Επειδή ρωτούσε η κόρη του συνηγόρου κατηγορουμένου για τα εξοπλιστικά προχθές στη Βουλή ενημερώστε την ότι ο πρώτος μόλις συνελήφθη».

Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....