Διυλιστήριο: 12/19/14
ροη αναρτησεων

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Το βίντεο Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου

Το βίντεο ντοκουμέντο διάρκειας 9 λεπτών της συνομιλίας Χαϊκάλη - Αποστολόπουλου που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο










«Στεγανά και ξάστερα στο λέω γιατί διαφορετικά θα γίνουμε κόλαση… Τα λεφτά τα έχω κυριολεκτικά τώρα… Το πιο εύκολο πράγματα. Έξι - επτά κατοστάρικα τώρα. Θα τα τσεκάρω ένα – ένα (ΣΣ εννοεί τα χαρτονομίσματα) μήπως είναι ‘’χτυπημένα΄΄ από εγκληματική ενέργεια και στα δίνω αμέσως».

Η συνομιλία συνεχίζεται και ο Αποστολόπουλος αφήνει να εννοηθεί ότι θα «μοιράσει» και σε άλλους βουλευτές. «Υπάρχουν κι άλλοι. Δεν είσαι μόνο εσύ…. Δεν είναι πλάκα… Είναι γνήσια. Πρέπει όμως να τα τσεκάρω γιατί από την απαγωγή του Παναγόπουλου κυκλοφορούν αρκετά νούμερα «χτυπημένα»…».

Πιο κάτω του εξηγεί πως θα τα «ξεπλύνει» μέσω τραπεζικού λογαριασμού στην Ελβετία και κατόπιν τοποθετήσεως τους σε ράβδους χρυσού. «Όταν περάσει η φασαρία τον Φλεβάρη θα τα κάνουμε χρυσό. Λίγα - λίγα. Δέκα - δέκα , είκοσι – είκοσι. Σιγά - σιγά. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Να βελτιώσεις και συ λιγάκι τη ζωή σου».
πληροφορίες από Parapolitika.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Video: Οι "Ρίζες" του Μπαλτάκου είναι κόμμα της ΝΔ, για να δώσει άλλοθι σε "πρόθυμους" βουλευτες!

Έχουμε επισημάνει από την αρχή ότι ο Μπαλτάκος δημιουργεί το κόμμα με διαταγή Σαμαρά.Όπως με διαταγή Σαμαρά υπάρχουν στο διαδίκτυο διάφοροι εγκάθετοι της Συγγρού που προσπαθούν να διασπείρουν σύγχυση στο εκλογικό σώμα παίζοντας το αντιμνημονιακοί.Βασική αρχή για να τους ξεχωρίζετε είναι οι γραβάτες τους.Δεν είναι τυχαίο που αυτοί οι κύκλοι ήταν οι πρώτοι που ειρωνεύονταν την Ξουλίδου στις δικές της αποκαλύψεις ούτε είναι τυχαίο το αντισυριζαικό τους μένος.


Αποκαλυπτική ήταν και για άλλα θέματα της σύγχρονης πολιτικής μας ζωής, η συνέντευξη τύπου του Πάνου Καμμένου και του Παύλου Χαϊκάλη για την απόπειρα δωροδοκίας του δεύτερου για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σε ερώτηση, αν ο μεσάζοντας Αποστολόπουλος του είπε ποιο κόμμα εκπροσωπεί η αποκάλυψη ήταν συγκλονιστική:


Ο Παύλος Χαϊκάλης υποκρινόμενος τον πεισμένο για την αποστασία ζήτησε πολιτική κάλυψη, αφού δεν θα μπορούσε να πάει απευθείας στην Νέα Δημοκρατία. Ο μεσάζοντας Αποστολόπουλος, του είπε ότι ετοιμάζεται νέο κόμμα, χωρίς να πει το όνομα του, που θα λειτουργήσει ως δεξαμενή βουλευτών που δεν ανήκουν στην κυβέρνηση, που θα ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας. Αυτό το κόμμα, θα ήταν επί της ουσίας κομμάτι της ΝΔ, για να δώσει άλλοθι σε αυτούς τους βουλευτές. Και συμπλήρωσε ο Πάνος Καμμένος, στο τέλος του αποσπάσματος που παραθέτουμε ότι το κόμμα ανακοινώθηκε την επόμενη μέρα.......



Βέβαια η ένταξη Καπερνάρου στο κόμμα του Μπαλτάκου, φέρνει σε απίστευτη δύσκολη θέση τον ανεξάρτητο βουλευτή!

Πηγή
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

"Γιώργος Αποστολόπουλος" το όνομα του ατόμου που αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον Χαικάλη

Αποκαλύψεις "σοκ και δέους" αναμένεται να κάνει ο Πάνος Καμμένος σε σχέση με τον αποπειραθέντα χρηματισμό του βουλευτή του κόμματος του Παύλου Χαϊκάλη, αφού φέρεται να εμπλέκεται στέλεχος ξένης τράπεζας πίσω από την υπόθεση,σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ

Το πρόσωπο που προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη φέρεται να λέγεται Γιώργος Αποστολόπουλος, να είναι τέως τραπεζικός υπάλληλος και τώρα ανεξάρτητος επιχειρηματίας στο χώρο των συναλλαγών.

Αυτό είπε ο Τέρενς Κουίκ, έτερος βουλευτής των ΑΝΕΛ, πριν από λίγα λεπτά.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα υποστηρίξει κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου στις 13.00 ότι πίσω από την απόπειρα εξαγοράς του βουλευτή βρίσκεται αξιωματούχος ξένης τράπεζας από το περιβάλλον του πρωθυπουργού. Όπως θα ισχυριστεί, το τραπεζικό στέλεχος διαπραγματεύτηκε το ποσό της αμοιβής του κ. Χαϊκάλη για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Οι συνομιλίες ανάμεσα στους δύο άνδρες είναι καταγεγραμμένες, καθώς από ένα σημείο και μετά τα όσα ειπώθηκαν καταγράφονταν. Το εκπληκτικό στην όλη ιστορία είναι ότι ολόκληρο το υλικό παραδόθηκε στον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τη σύζυγό του Έλενα Τζούλη. Τα στοιχεία δόθηκαν στις 6 Δεκεμβρίου 2014, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, όταν σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας κατά τη διάρκεια πορειών στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Περιέργως, δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της συνομιλίας, το στέλεχος της τράπεζας πρότεινε το πόσο των 3 εκατ. ευρώ σε ράβδους χρυσού και χρήματα (700.000€).

Φέρεται δε κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τον Παύλο Χαϊκάλη να υποστηρίζει ότι έχει χρηματίσει και άλλους βουλευτές. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι ελέγχει τα χαρτονομίσματα από φόβο μη δημιουργηθεί κανένα θέμα, καθώς σε προηγούμενη περίπτωση χρηματισμού είχαν βρεθεί χρήματα από την απαγωγή του Παναγόπουλου.

Φοβούμενος μήπως του πάρουν το υλικό που είχε στην κατοχή του ή πάθει κάτι ο ίδιος, ο Παύλος Χαϊκάλης ήρθε σε επαφή με τον Λάκη Λαζόπουλο, στον οποίο και το παρέδωσε. Αυτός είναι ο λόγος που ο ηθοποιός γνωρίζει το περιεχόμενο της συνομιλίας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, όπως πληροφορούμαστε, ο Πάνος Καμμένος θα δώσει στη δημοσιότητα μέρος της συνομιλίας προς άρση κάθε αμφιβολίας ως προς το αληθές του πράγματος.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ιδέες του.... κώλου

Την ώρα που ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας μας, από τα πιο δυναμικά κατά την άποψή μου, σφάζεται για τις ομάδες(ιδέες όπως τις αποκαλούν), αντι να ενωθούν να πολεμήσουν τον κοινό εχθρό, που τους αφαιρεί το μέλλον .... Ο "Ολυμπιακάρας" μίλα με δικηγόρο για το πως θα στήσουν την δίκη για να γλυτώσει την φυλακή μέσω Αρεοπαγίτη που ελέγχει ο "Παναθηναϊκακιας".
www.diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Κατρούγκαλος στη DW: Θα σεβαστούμε τις συμφωνίες


Η ΕΕ παρακολουθεί με αγωνία το πόκερ εξουσίας που εκτυλίσσεται στην ελληνική βουλή. Το μήνυμα από το Βερολίνο είναι ένα: Oι συμφωνίες θα πρέπει να γίνουν σεβαστές και από ενδεχόμενη νέα κυβέρνηση.

Αν και η ΕΕ δεν μπορεί να κρύψει την ανησυχία της για τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Φάνηκε καθαρά από τις παραινέσεις Γιούνκερ για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας χωρίς προσφυγή σε πρόωρες εκλογές, αλλά και την επίσκεψη Μοσκοβισί, όλως εξαιρέτως λίγες ώρες πριν τον πρώτο γύρο της προεδρικής εκλογής στη βουλή. Το μήνυμά του, αν και συγκαλυμμένο, ήταν σαφές: η ΕΕ δεν πρόκειται να στηρίξει την Ελλάδα αν δεν προχωρήσει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων. Ή στη γλώσσα που θέλουν οι Έλληνες, εάν η κυβέρνηση υλοποιήσει κι άλλες μεταρρυθμίσεις, τότε η «μισητή» τρόικα θα φύγει από τη χώρα.

«Να παραμείνει η τρόικα»

Δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος των προεδρικών, με ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει πολλά περιθώρια ελπίδας για την αποφυγή πρόωρης κάλπης, και το Βερολίνο έσπευσε να στείλει το μήνυμά του. Ο αντιπρόεδρος της ΚΟ των Σοσιαλδημοκρατών Κάρστεν Σνάιντερ, μιλώντας στη εφημερίδα Hannoversche Allgemeine Zeitung υπενθύμισε ότι η Γερμανία μένει προσηλωμένη στην υπόσχεσή της να βοηθήσει την Ελλάδα, αλλά και η Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και να γνωρίζει ότι ακόμη και σε περίπτωση κυβερνητικής αλλαγής θα ισχύσουν οι προϋποθέσεις που έχουν συμφωνηθεί για τη χορήγηση βοήθειας.

Για την κοινοβουλευτική ομάδα των χριστιανικών κομμάτων έχει μεγάλη σημασία η τρόικα να παραμείνει στη χώρα και να ελέγχει την εφαρμογή του προγράμματος, όπως τόνισε στην ίδια εφημερίδα ο εκπρόσωπος σε θέματα οικονομικής πολιτικής της ΚΟ των χριστιανοδημοκρατών Γιόαχιμ Πφάιφερ. «Δεν πρόκειται να υπάρξει για την Ελλάδα λευκή επιταγή», είπε χαρακτηριστικά. «Το χειρότερο σενάριο για την ΕΕ θα ήταν μετά από τρεις αποτυχημένους εκλογικούς γύρους και μετά την προσφυγή σε πρόωρες εκλογές, να μην προκύψει κυβέρνηση με σταθερή πλειοψηφία», συνοψίζει ο Γιάννης Εμμανουηλίδης από το Κέντρο Ευρωπαϊκών Στρατηγικών Μελετών τον πονοκέφαλο της ΕΕ. «Γιατί σε αυτήν την περίπτωση από τον ερχόμενο Μάρτιο η χώρα θα βρισκόταν σε ελεύθερη πτώση».

«Θα σεβαστούμε τις συμφωνίες»

Πόσο έχει γίνει αυτό συνείδηση στο ΣΥΡΙΖΑ; Σε περίπτωση εκλογών τα προγνωστικά τον φέρνουν πρώτο κόμμα, χωρίς όμως πλειοψηφία για τη συγκρότηση αυτοδύναμης κυβέρνησης. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στη DW, είναι σαφής. «Δεν πρόκειται να λάβουμε κανένα μονομερές μέτρο, θα σεβαστούμε τις συμφωνίες με τους δανειστές μας μέχρι να τις αλλάξουμε προς το κοινό συμφέρον. Γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα είμαστε σε θέση να αποπληρώσουμε το χρέος μας».

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής διαβεβαιώνει ότι, σε περίπτωση νίκης, ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα διαπραγματευτεί με τους δανειστές με διαφορετικό τρόπο από ό,τι ο Αντώνης Σαμαράς. Και επειδή η Ευρώπη έχει διαιρεθεί σε δανειστές και οφειλέτες, προτείνει διάσκεψη σαν κι αυτήν που έγινε στο Λονδίνο το 1953, όπου η Γερμανία επέτυχε το κούρεμα του χρέους της.

«Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα πρέπει να προχωρήσει σε έκδοση ευρωομολόγων και να τυπώσει νέο χρήμα. Και σε ό,τι αφορά το ευρώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει την έξοδο της Ελλάδα από την ευρωζώνη ούτε θέτει το κοινό νόμισμα εν αμφιβόλω». Ο Χόλγκερ Σμίντινγκ, επικεφαλής οικονομολόγος της τράπεζας Μπέρενμπεργκ, δεν συμμερίζεται την αγωνία της ΕΕ για τις εξελίξεις. Θεωρεί ότι η δομική κρίση του ευρώ έχει περάσει και ότι έχουν στηθεί τόσοι «μηχανισμοί άμυνας», που θα απορροφήσουν και τον πιο δυνατό κραδασμό που μπορεί να προκληθεί από την Ελλάδα.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Επαγγελματίες δολοφόνοι..

     Πώς μπορείς να χαρακτηρίσεις εκείνους οι οποίοι ενώ ήδη ''δικάζονται'' για εγκλήματα εναντίον της χώρας και του λαού,
..εξακολουθούν να μας ''δολοφονούν'', να βάφουν τα χέρια τους κι άλλο με αίμα, ενώ φεύγουν, απέρχονται, ελεεινοί και τρισάθλιοι, βρωμεροί και ματωβαμένοι;

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (!) που δημοσιεύθηκε στις 17(!) Δεκεμβρίου στην εφημερίδα της Κυβέρνησης παρατείνεται το υφιστάμενο μνημόνιο για δύο μήνες μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2015.
Ο εσχατόγερος Πρόεδρος, η αμίλητη κούκλα των δανειστών, απέρχεται υπογράφοντας Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου!

Μετά: Η Βουλή πήρε την απόφαση να επιχορηγήσει με 150.000 ευρώ τον Ενιαίο Σύλλογο των υπαλλήλων της Βουλής (αφορά την κάλυψη των αναγκών του Συλλόγου: χριστουγεννιάτικα δώρα, βραβεύσεις των παιδιών των υπαλλήλων που αρίστευσαν καθώς και άλλες κοινωνικές δράσεις). Το αίτημα αυτό του συλλόγου ικανοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ αφού υποβλήθηκε την 1η Δεκεμβρίου!
Τα παιδιά δηλαδή των υπαλλήλων της Βουλής (οι περισσότεροι συγγενείς και φίλοι βουλευτών και υπουργών), είναι παιδιά ενός ανώτερου Θεού!
Τα υπόλοιπα, στους γονιούς των οποίων κόπηκαν το ''δώρο των Χριστουγέννων'' καθώς και άλλα επιδόματα (για να αποδωθούν τα λύτρα της προδοσίας στους τοκογλύφους), είναι μούλικα! Δεν πρέπει να νοιώσουν γιορτές, δεν χρειάζεται να βραβευτούν, δεν είναι ανάγκη να χαμογελάσουν. Παλιάνθρωποι, καθ' έξιν εγκληματίες!

Ύστερα: Αφού είδαν και αποείδαν ότι δεν πρόκειται να εκλέξουν Πρόεδρο, και ότι πάμε για εκλογές, αλλάζουν τώρα το παραμύθι: ''Να υποσχεθούμε εμείς εκλογές το φθινόπωρο του 2015, και να βγάλουμε Πρόεδρο όλοι μαζί''!
Το οποίο ερμηνεύεται ως εξής: ''Εμείς ως το φθινόπωρο θα έχουμε ξεπουλήσει ό,τι θέλουν οι τοκογλύφοι, θα έχουμε εξοντώσει την κοινωνία με νέα μέτρα, θα έχουμε ''δεσμεύσει'' την όποια επόμενη κυβέρνηση με τις δικές μας υπογραφές (νομίζουν), κι ελάτε μετά εσείς να ψηφίσετε ό,τι γουστάρετε!'' Δωσίλογοι και προδότες μέχρι μυελού οστέων!
ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ,
..που οραματίζονται την χώρα εξάρτημά τους, και τους πολίτες ανδράποδά τους, για τα επόμενα εκατό -τουλάχιστον- χρόνια!

Αυτό είναι το ποιόν, η ποιότητα του ''πρωθυπουργού'', του αντιπρόεδρου, και των λοιπών μνημονιακών κυβερνητικών βουλευτών, που απέρχονται σε λίγο, κάτω απ' το βάρος των πολλαπλών εγκλημάτων κατά της πατρίδας που διέπραξαν ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ να διαπράττουν.

Ας τους θαυμάσουν όσοι ακόμα τους υποστηρίζουν!
Αλλά να ξέρουν:
Οι επαγγελματίες δολοφόνοι, δεν θα τους λυπηθούν ούτε κι αυτούς!..


Υπενθύμιση (καθημερινή και μέχρι την 29η του Δεκέμβρη):
ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,
..και θα ανταμειφθούν ανάλογα!..


Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Χαϊκάλης: Μού έδιναν από δύο μέχρι τρία εκατομμύρια για να ψηφίσω Πρόεδρο



Το οπτικοακουστικό υλικό είναι καταγεγραμμένο και το έχει η Δικαιοσύνη - Η προσπάθεια δωροδοκίας προέρχεται από επιχειρηματία, όχι πολιτικό - Χαϊκάλης: «Ξεκίνησε ως πλάκα, αλλά στη συνέχεια σοβάρεψε»

«Μού έδιναν 700.000 ευρώ μετρητά ως πρώτη δόση και μετά διακανονισμό των δανείων μου στην τράπεζα, αλλά και συμβόλαια με διαφημιστική». Αυτό αποκάλυψε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης.

«Μου έδιναν από δύο εκατομμύρια μέχρι τρία για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας», συνέχισε μιλώντας στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο βουλευτής σημείωσε πως «έχω δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα εφετών, κ. Παναγιωτόπουλο και στον Ντογιάκο, τον προϊστάμενο εισαγγελίας εφετών Αθηνών».

«Έχουν γίνει δύο συναντήσεις που έχουν καταγραφεί», σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως εκτός από το οπτικό υλικό υπάρχουν και καταγεγραμμένες συνομιλίες που βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με την καταγγελία,η προσπάθεια δωροδοκίας προέρχεται από επιχειρηματία, όχι πολιτικό και όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Χαϊκάλης: «Ξεκίνησε ως πλάκα, αλλά στη συνέχεια σοβάρεψε».

Τη «βόμβα» που αναμένεται να ανάψει φωτιές στο πολιτικό σκηνικό και ενώ έχει γίνει ήδη η πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έριξε πρώτα ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μίλησε αρχικά στον ΑΝΤ1 για απόπειρα χρηματισμού και δωροδοκίας βουλευτών, προσθέτοντας μάλιστα πως όχι μόνο το έχει ακούσει, αλλά το έχει δει και να συμβαίνει!

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε το όνομα αυτού του βουλευτή, λέγοντας ότι πρόκειται για τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος και το επιβεβαίωσε τηλεφωνικά.

«Εχω και έναν άλλο βουλευτή που μέσα από την κουβέντα κατάλαβα ότι όχι απλώς έγινε απόπειρα χρηματισμού του, αλλά τα πήρε κιόλας», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λαζόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για την Ξουλίδου.

«Εχω δει και έχω ακούσει το υλικό. Μιλάμε λίγο χρόνο πριν το δείτε», είπε, μάλιστα, στον ΑΝΤ1, προαναγγέλλοντας ραγδαίες εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο.

«Αυτά τα στοιχεία έχουν κατατεθεί και στον εισαγγελέα», σημείωσε, τέλος, ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε το video από το



VIDEO-ΧΑΙΚΑΛΗΣ από realmedialive
Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....