Διυλιστήριο: 07/07/14
ροη αναρτησεων

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Οι Βρωμύλοι είναι αντικοινωνικό αγαθό..

    Τα πάντα γίνονται όπως ακριβώς θέλουν οι τοκογλύφοι και τα κυβερνητικά τσιράκια τους.

Την ΔΕΗ την κόβουν σαλάμι και την χαρίζουν σε εθνικούς εργολάβους και σε ''οίκους'' του εξωτερικού.
Οι αποφάσεις των δικαστηρίων βγαίνουν ακριβώς όπως βολεύει την κυβέρνηση του αίσχους.
Ο αντιπρόεδρος και υπουργός των Εξωτερικών βυσσοδομεί εις βάρος της Κύπρου, όπως ορισμένοι τον κατηγορούν, αλλά κανένα από τα ΜΜΕ δεν δίνει έκταση.
Οι εφημερίδες τα blogs και οι ''λαγοί'' του συστήματος βοούν για καταιγίδα πλειστηριασμών για χρέη προς το Δημόσιο από το φθινόπωρο, πλην όμως ο λαός εξακολουθεί μπάνια του και την απόλαυση του φραπέ με εκατόν εικοσιτέσσερα παγάκια!
Αποδεικνύεται και η κομπίνα με τα πλαστά στοιχεία, για το έλλειμα του 2009, της ΕΛΣΤΑΤ,
..που έγινε με επίβλεψη του μεγάλου Ηλίθιου, μελέτη και κατασκευή του ήδη υπόδικου υπουργού οικονομικών εκείνης της κυβέρνησης,
..και που έστειλε τσίφ, εμάς στην αγκαλιά του ΔΝΤ, κι εκείνους ''ταμείο'',
..αλλά εκείνοι ''τραγουδάνε ακόμα''!
Η πολυδιασπασμένη αντιμνημονιακή αντιπολίτευση περνάει τον καιρό της με ατέρμονες καταγγελίες και συζητήσεις περί δημοψηφισμάτων και άλλων εμπριμέ,
..ΑΝΤΙ να κατασκηνώσουν μόνιμα οι βουλευτές της με σλίπινγκ-μπαγκς στο Σύνταγμα, και να καλέσουν και τον λαό να ξεκαλοκαιριάσουν όλοι μαζί εκεί, να κάνουν και κανά μπάνιο στο συντριβάνι, μέχρις ότου γκρεμοτσακιστούν οι δωσίλογοι που κυβερνούν να φύγουν τρέχοντας και κυνηγημένοι.

Και πάνω στην τούρλα του χαμού και της κοινωνικής υπνοθεραπείας,
..βγαίνουν οι διάφοροι βρωμύλοι και Βρωμύλοι και κάνουν αναλύσεις περί κοινωνικών ή όχι αγαθών, χωρίς ταυτοχρόνως να πέφτουν οι κάμερες και τα μικρόφωνα που τους ακούν στα κεφάλια τους,
..και χωρίς να δέχονται στον δρόμο έστω και μία φτυσιά, έτσι, για δροσιά και για τον κόπο τους που μας ''ανοίγουν τα μάτια''!

Τέτοιο ''τουρλουμπούκι'' κυβερνητικού ετσιθελισμού παρέα με κοινωνικό, λαϊκό ωχαδελφισμό,
..το blog δηλώνει ότι δεν έχει ξαναματαδεί! Ούτε μπορούσε να φανταστεί!
Ούτε έχει ξαναγίνει ποτέ!

Αυτό το καλοκαίρι τα έχουμε δει όλα!
Και μάλλον το φθινόπωρο θα δούμε και τα υπόλοιπα!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Η Σπυράκη καλέι την ΕΕ, να βοηθήσει την κυβέρνση ενάντια σε Αριστερά και συνδικαλιστές της ΔΕΗ!

H πρώτη παρέμβαση της Ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη στο Ευρωκοινοβούλιο.είναι ΤΡΑΓΙΚΗ... Στο ένα λεπτό που μιλάει, παρακαλάει την ΕΕ, τον Πρόεδρο της Κομισιον, να βοηθήσουν την κυβέρνηση Σαμαρά, στον αγώνα εναντίον τvν συνδικαλιστών και της Αριστεράς που αντιτίθονται στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Βέβαια μετά ζητάει και στήριξη για να βρεθούν δουλειές στην Ελλάδα, με πρότζεκτ......Δεν της είπαν ότι οι πολιτικές ανοίγουν ή κλείνουν θέσεις εργασίας;;;

Είναι τραγικοί οι Νεοδημοκράτες σε όλα τα επίπεδα, που θεωρούν ως εχθρούς τους Έλληνες, που αγωνίζονται για τις ζωές τους, και φίλους τους αυτούς που συντελούν (με την δική τους βοήθεια, βέβαια) στην καταστροφή της χώρας, των κατοίκων της αυτά τα τέσσερα χρόνια!

Δείτε το βίντεο, και κλάψτε!



Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....