Διυλιστήριο: 01/03/15
ροη αναρτησεων

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Θάνατος στον περιπτερά

Γιάννη το ξέρω ότι είσαι το καλύτερο παιδί, παιδικός φίλος με την κόρη μου.. Μια γειτονιά. Είχατε χαθεί τόσα χρόνια. Πολύ χαίρομαι που ξαναμιλάτε. Λέει, και παίρνει την τσάντα του από το γραφείο αφήνοντας τις μπουρδουκλωμένες σκέψεις του στη θέση τους. Πάμε για μια μπύρα λοιπόν να μου πεις ο,τι θες. Σε εκτιμώ και ξέρεις οτι μπορώ να αναλάβω οποιαδήποτε υπόθεση.
Πριν καλά καλά το καταλάβουν και οι δύο..

Η μπύρα πήγε περίπατο, η τσάντα του άνοιξε διάπλατα σκορπίζοντας τα δικηγορίστικα έγγραφά του αριστερά της Σταδίου και τα μάτια του Γιάννη γέμισαν απορία.

Όχι γιατί σερβίρει ληγμένη σοκολάτα, ούτε γιατί βρέθηκε ένα νύχι μέσα στην coca cola που πούλησε. Αλλά γιατί ασκεί ένα επάγγελμα απαγορευμένο.Που πας με αυτό το χαμόσπιτο στην πλάτη ρε κακομοίρη.. Χαμόσπιτο ο χώρος της δουλειας σου... μπορεί να διαφέρει ο χώρος που κοιμασαι και τρως; Και τι δουλεια έχει μία σαν την κόρη ενός επιφανούς δικηγόρου με εσένα; Τι έχεις να της προσφέρεις και πως θα ανέβεις εσύ κοινωνικά μαζί με την ανοδική πορεία της για την οποία η οικογένειά της φρόντισε πριν από τη γέννησή της; Δεν μπορείς και δεν ξέρεις να σταθείς δίπλα της.
Τι έγιναν άραγε τα λόγια που ειπες πριν κατέβειτε τις σκάλες της εταιρείας; Τον εκθείαζες πριν 10λεπτά και ξάφνου έγινε ο χειρότερος;

Κε Γιώργο, όταν θέλετε να πάρετε ένα κουτί σπίρτα, ένα πακέτο τσιγάρα τι θα ψάξετε πρώτα απ' όλα; Ένα περίπτερο, ετσι; Αυτός είμαι. Που είναι μέσα σε αυτό το κουκλόσπιτο, και όχι χαμόσπιτο, πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει. Με κάνει κακομοίρη η διάθεσή μου να καλύψω την ανάγκη σας;
Περιπτερά, μανάβη, μπακάλη, χασάπη, φούρναρη, ψαρά, κομμωτή, φανοποιό, μηχανικό, ηλεκτρολόγο, υδραυλικό, μπογιατζή, ταβερνιάρη, μπαρόβιο, σερβιτόρο δε θέλω για την κόρη μου.
Άρα κε Γιώργο έχετε αποφασίσει να απέχετε από το κάπνισμα, τα λαχανικά, τις κονσέρβες, το κρέας, το ψωμί, τα ψάρια, το κούρεμα, την οδήγηση, τις λάμπες, τις βρύσες, τους τοίχους, τα κοψίδια, τα ποτά.. Συνεπώς είτε έχετε φτιάξει μια κοινωνία που περικλείει εσάς, τη γυναίκα σας και την κόρη σας και τοποθετείται εκτός γήινων πλαισίων, είτε ζείτε λίγο υποκριτικά κάθε φορά που μιλάτε ασταμάτητα με τον φούρναρη όποτε τον συναντάτε έξω από το σπίτι σας. Αυτός βέβαια δεν φλερτάρει την κόρη σας, οπότε θα φάτε μαζί του παιδάκια σε κάποια ταβέρνα τα οποία σαφώς θα σερβίρει ο σερβιτόρος (γιατί σας αρέσει και η εξυπηρέτηση) και θα τον πάρετε μετά και για κανένα ποτάκι σε κάποιο In μαγαζάκι του κέντρου, σερβιρισμένο από τον μπάρμαν. Γυρνώντας σπίτι και διαπιστώνοντας ότι ξεμείνατε από τσιγάρα, θα σταματήσετε στο πρώτο περίπτερο που θα βρείτε για ανεφοδιασμό. Εύχομαι μόνο να μην είστε μανιώδης καπνιστης και να μην είναι ξημερώματα γιατί τότε το ανοιχτό περίπτερο για εσάς θα φαντάζει σαν όαση στην έρημο και ο περιπτεράς βεδουίνος.

Μήπως ζείτε λίγο υποκριτικά κε Γιώργο; Σκεφθείτε το λιγάκι πριν πέσετε πάνω στον Γιαννάκη στην αναζήτηση που έχετε βγει προς τσιγάρου σας..

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

η διεθνής μαφία στρώνει το χαλί για την "επανάσταση" στην Ουγγαρία

Κι επειδή ο Ούγγρος πρωθυπουργός θέλει υπό κρατικό έλεγχο την Κεντρική Τράπεζα της Ουγγαρίας, επειδή στρέφεται προς τη Ρωσία κι επειδή αντιστέκεται στη Νέα Τάξη... ξαφνικά η κυβέρνησή του βαφτίζεται...καθεστώς. 

Τα δίκτυα του Soros ενεργοποιήθηκαν και για να θολώσουν τα νερά φόρεσαν τις γνωστές μάσκες ώστε να συμπαρασύρουν τους αγανακτισμένους να διαδηλώσουν υπέρ της ΕΕ και υπέρ των συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας των Rothschild όπως έκαναν πρόσφατα οι Ουκρανοί.
Αρχίζει το pressing εσωτερικά και λογικά θα ακολουθήσει και οικονομική πίεση μέσω των χρηματιστηρίων.
Στις χώρες που κυβερνούν οι υπηρέτριες των τοκογλύφων δεν γίνονται ούτε πορείες , ούτε απεργίες με αντίκτυπο. Λίγο θεατράκι για να διατηρήσουν οι συνδικαλιστές την εξουσία τους και τέλος. Χιλιάδες νόμοι περνούν εδώ και χρόνια με την αντιπολίτευση να νιαουρίζει αντί να παραιτείται για να σταματήσει τη σφαγή ημών των αμνών. Η αντιπολίτευση με την προδοτική της στάση εξασφάλισε την απόλυτη στήριξη του σιωνισμού και των τοκογλύφων...και η διεθνής μαφία στρώνει το χαλί για την "επανάσταση"...


Σ.Σ

www.diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Το έξυπνο πουλί..

    Καιρό πολύ είχαμε να ασχοληθούμε με τούτο εδώ το πράμα (στην φωτογραφία, εκ δεξιών του ακροδεξιού),
..όχι γιατί δεν μας έδινε αφορμές, αλλά γιατί όσο περισσότερο σκαλίζεις τον βόθρο τόσο περισσότερο βρωμάνε τα ρούχα σου.
Έλα όμως που οι εξελίξεις μας αναγκάζουν να ασχοληθούμε:

Μετά την ανακοίνωση νέου Ι.Χ. κόμματος από τον Μεγάλο Ηλίθιο, ο αρχηγός του ΠαΣοΚ και αντιπρόεδρος τού απερχόμενου πιάστηκε κορόϊδο.
Το έξυπνο πουλί έμεινε με τον μουτζούρη στο χέρι!
Κι όταν λέμε ''μουτζούρη'' δεν εννοούμε μόνον κάτι δευτερο-τριτολιγούρηδες βουλευτές,
..αλλά κυρίως τα δάνεια και την κακοδιαχείριση-ρεμούλα του ΠαΣοΚ, την οποία του κληροδότησε ο Μέγας Ποδηλάτης, και με τα οποία δεν μπορεί, κάποιος εισαγγελέας κάποτε θ' ασχοληθεί!
Επίσης μουτζούρης πιά πρέπει να θεωρείται και το όνομα ''ΠαΣοΚ'', καθώς και οι συνειρμοί που αυτό προκαλεί.

Κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία λοιπόν η Αυτού Χυδαιότης, βγαίνει και κάνει δήλωση συνεπέστατη προς το ύφος και το ήθος του: ''..Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διασπάσει την παράταξη. Είναι θλιβερό συμβάν η πρωτοβουλία Παπανδρέου να ιδρύσει κόμμα..''
Το οποίο βέβαια μεταφράζεται ως εξής: '' Κανείς δεν έχει δικαίωμα να ιδρύσει κόμμα. Είναι θλιβερό συμβάν η ύπαρξη ΓΑΠ εδώ κοντά! ''

Θλιβερό συμβάν κατά τον Μπένυ τον στικακοκρύφτη είναι η ίδρυση κάποιου πολιτικού κόμματος!
Και δεν είναι ότι (ο ίδιος) γεννήθηκε!
Ούτε ότι ταλαιπωρεί την χώρα και τον λαό τόσα χρόνια με την πολιτική του ύπαρξη!
Ούτε ακόμη ότι δεν είναι μέσα σε κάποιο κελί όπως θάπρεπε, και μπορεί ακόμη να δίνει συνεντεύξεις!

Μ' αυτά και μ' αυτά όμως,
..κι αν συνεχίσει να μιλάει ακόμη και να μας θυμίζει την ύπαρξή του,
..η μεν αξιωματική αντιπολίτευση θα βγει απ' τις εκλογές αυτοδύναμη,
..ο δε Μεγάλος Μαραθωνοδρόμος θα ξαναμπεί -ωϊμέ- στην Βουλή ως αρχηγός κόμματος!

Δεν φτάνει που γκρεμοτσακίστηκαν μόνοι τους!
Μας διασκεδάζουν κιόλας!..

Υ.Γ. Ας προσέξουμε στην φωτογραφία, τί όμορφα τσιτώνει τις ραφές του κουστουμιού του το αλεξίσφαιρο γιλέκο του ''πρωθυπουργού'' μας!
Ισχύς του η αγάπη του λαού!

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....