Διυλιστήριο: 07/15/14
ροη αναρτησεων

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

VIDEO - Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τον Νότη Μαριά φέρνουν το θέμα των χημικών της Συρίας στην Ευρωβουλή !!!

Δεκτή η παρέμβαση του Νότη Μαριά στην Ευρωβουλή για τα χημικά της Συρίας.
Αύριο η συζήτηση

Παρεμβαίνοντας σήμερα 14.7.2014 στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο εκ μέρους των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, ο Αντιπρόεδρος της Ομάδας
και Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς ζήτησε να υπάρξει συζήτηση και σχετική δήλωση της Ύπατης Εκπροσώπου για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Αντιπρόεδρου της Επιτροπής Κας Κάθριν Αστον για την καταστροφή των χημικών της Συρίας στην Μεσόγειο.
Στην παρέμβαση του ο Νότης Μαριάς ο οποίος σημειωτέον κατέθεσε και σχετική ερώτηση για προφορική απάντηση από το Συμβούλιο της ΕΕ, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι ήδη πάνω στο ακατάλληλο λόγω παλαιότητας πλοίο Cape Ray του Αμερικάνικού Ναυτικού έχει ξεκινήσει η διαδικασία καταστροφής του χημικού οπλοστασίου της Συρίας.
Και συνέχισε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο εγχείρημα αφού στα τοξικά αυτά απόβλητα, εμπεριέχεται μεταξύ άλλων το άκρως επικίνδυνο τοξικό αέριο Σαρίν.
Το εγχείρημα αυτό πραγματοποιείται δυτικά της Κρήτης σε διεθνή ύδατα μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, και έχει προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες στη Κρήτη αφού πρώτη φορά επιχειρείται καταστροφή χημικών όπλων εν πλω ανά τον κόσμο η οποία μάλιστα θα διαρκέσει τουλάχιστον 60 ημέρες.
Επιπλέον ο Νότης Μαριάς επισήμανε ότι πρέπει τα χημικά της Συρίας να καταστραφούν εκτός Μεσογείου σε απομακρυσμένο και ακατοίκητο μέρος του πλανήτη.
Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς έθεσε τα ερωτήματα τα οποία θα πρέπει να απασχολήσουν την αυριανή συζήτηση για τα χημικά της Συρίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ζήτησε να μάθει κατά πόσο το Συμβούλιο της Ε.Ε:
1. " Είναι ενήμερο για την εξαιρετικά ευαίσθητη και επικίνδυνη διαδικασία εξουδετέρωσης των συγκεκριμένων χημικών ουσιών; Δύναται το Συμβούλιο να εγγυηθεί την ασφάλεια των γειτονικών περιοχών;
2. Τι είδους μέτρα έχουν ληφθεί από το Συμβούλιο, σε συνεργασία με τον ΟΗΕ και τις ΗΠΑ, για την πρόληψη τυχόν ατυχημάτων; Σε ποιο βαθμό είναι οι γειτονικές περιοχές ενήμερες και προετοιμασμένες για το ενδεχόμενο ατυχήματος; Τι μέτρα έχουν ληφθεί για την αποφυγή διαρροής τοξικών αποβλήτων στο θαλάσσιο οικοσύστημα;
3. Όσον αφορά το Cape Ray, είναι το Συμβούλιο ενήμερο για αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες το εν λόγω πλοίο, ηλικίας 36 ετών, δεν διαθέτει τα κατάλληλα εγκάρσια διαφράγματα ούτε την απαραίτητη προστασία προκειμένου να αποφύγει πυρκαγιά, ή άλλα σοβαρά περιστατικά;"
Τελικά μετά από ψηφοφορία η πρόταση του Νότη Μαριά έγινε δεκτή και έτσι αύριο θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η καταστροφή των χημικών της Συρίας στην Μεσόγειο.


http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Energa και θεοί πείθονται..

    Σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος του κόσμου, αν εν ενεργεία υπουργός ήταν συνήγορος κάποιου που κατέκλεψε το Δημόσιο,

..όχι μόνον δεν θα ήταν πιά υπουργός μέσα σε δέκα λεπτά, αλλά πιθανότατα θα είχε γκρεμοτσακιστεί και ολόκληρη η κυβέρνηση:
''Αμέτε ρε λεβέντες παραπέρα να κοροϊδέψετε τίποτα τριτοκοσμικούς!'' θα τους έλεγαν οι πολιτισμένοι πολίτες.

Εδώ όμως στην φραπεδοχώρα των θερινών μπάνιων και των θερινών τμημάτων της Βουλής, μπορεί άνετα ο υπουργός Υγείας να συνηγορεί υπέρ εκείνου που καταχράστηκε εκατομμύρια εκατομμυρίων από την ΔΕΗ, μέσω της ιδιωτικής του εταιρείας παροχής ενέργειας(!).

Τώρα,
..ιδιωτική εταιρεία να παρέχει κάτι που δεν παράγει, και μάλιστα ηλεκτρική ενέργεια(!!!), θυμίζει τις χειρότερες μέρες του ''θεσμού'' των μεσαζόντων.
Ο ''ημέτερος'' μεσάζων λοιπόν, όχι μόνον μεταπωλούσε κοινωνικό αγαθό, αλλά αντί να αποδίδει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και το τέλος ακίνητης περιουσίας (που εισέπραττε εκ μέρους της ΔΕΗ ως πάροχος ρεύματος), έβγαζε στο εξωτερικό τα επίμαχα ποσά και τα κατέθετε σε προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς!

Και αντί να κοιτάζει τον κόσμο απ' τα μέσα προς τα έξω, ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης διασκεδάζει τις διακοπές του στην Μύκονο,
..λοιδορώντας στην ουσία όλους εμάς που με το ''αχ'' κοιμόμαστε και με το ''βαχ'' ξυπνάμε, και πεταγόμαστε και πεντ' έξη φορές στον ύπνο μας να διώξουμε τους εφιάλτες που μας στοιχειώνουν τα βράδια!
Και το εκλεκτόν φασιστοειδές, αμετακίνητο στην θέση του υπουργού, να φροντίζει(!) για την υγεία του κοσμάκη!

Μπράβο Αντωνάκη!
Τέτοια ξεφτίλα, τέτοια βρώμα και δυσωδία,
..τέτοια απαξίωση κάθε έννοιας λογικής και ηθικής,
..τόση κοροϊδία του λαού,
..τόσο φτύσιμο στην μούρη των πολιτών,
..τέτοια απέχθεια προς την δικαιοσύνη και την δημοκρατία,

..μόνον ένας βαθειά κομπλεξικός, παντελώς ανήθικος, τέλεια άψυχος αλλά και βλάκας άνθρωπος θα μπορούσε να εφαρμόσει ως πολιτική!
Έχεις ξεπεράσει κάθε προσδοκία των απανταχού εχθρών της χώρας!
Και πάλι εύγε!

Βέβαια, δεν τα κατάφερες όλα αυτά μόνος σου.
Βοήθησε και ο φραπές των ελλήνων!
Και τα ''μπάνια του λαού''!..



Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Απίστευτο!!! Ο γιός Σαμάρα που πιάστηκε πέρυσι να αντιγράφει, αποφοίτησε με έπαινο και 3 έπαθλα!!! Αν δεν το πιστεύετε δείτε και το βίντεο!!!

Το Διυλιστήριο λέει .....Ναι, είναι ο ίδιος που πιάστηκε πέρυσι, να αντιγράφει και απολύθηκε η καθηγήτρια. Και αν δεν το θυμάστε διαβάστε (εδώ). Τι να πούμε στο κράτος ολίγων που ζούμε ; Εμείς είμαστε σίγουροι ότι σε λίγα χρόνια θα μας τον παρουσιάσουν σαν τον μέγα υπουργό όπου θα βγάζει λόγους και από κάτω θα είναι ένα μάτσο από εμάς να τον χειροκροτούν και να τον επιβραβεύουν .....
 Ένα μάτσο μασώνοι, καραγκιόζηδες και άχρηστοι, αυτοαποκαλούνται ακαδημαικοί, επιστήμονες και δυο αυγά Τουρκίας και γεμίζουν βιογραφικά με παπαριές τις οποίες απονέμουν ο ένας στον άλλο.

Αν υπήρχε Κράτος, αν υπήρχε Δικαιοσύνη, όλα αυτά τα σιχάματα, θα έπρεπε να ήταν ήδη στη φυλακή, περιμένοντας την μέρα τους θανάτου τους απο Λαϊκά Δικαστήρια.
Αλλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε Κράτος, ούτε Δικαιοσύνη!

Πόπη Σουφλή

Video: Αριστούχος ο γιος Σαμαρά κατά το Star, με πολλούς επαίνους επειδή αντέγραψε και απολύθηκε η καθηγητρία που το κατήγγειλε!

Απίστευτη απόπειρα «ξεπλύματος» του γιου Σαμαρά, από το Star, το οποίο παρουσίασε την τελετή αποφοίτησης της τάξης του 2014, στο Κολέγιο Αθηνών, Ψυχικού.
Το ρεπορτάζ ξεκινάει με την δημοσιογράφο, να μας λέει, ότι ήταν η καλύτερη τάξη των τελευταίων ετών...

Και όπως βλέπετε στο βίντεο, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star είχε προσωπικούς λόγους που ήθελε να προβληθεί, αφού ένας από τους αποφοίτους, που έβγαλε και ένα μονότονο λόγο, ήταν ο γιος της, και γιος του Θόδωρου Ρουσούπουλου!

Και το καλύτερο ήταν μετά...

Στο βίντεο καλείτε να παραλάβει το δίπλωμα του, ο Κωνσταντίνος Σαμαράς, ο γιος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δεν παίρνει απλά μόνο το απολυτήριο, αλλά παίρνει και «Έπαινο» και 3 «Έπαθλα» που τα έχουν επινοήσει τα κολέγια για να γεμίζουν τα άδεια βιογραφικά των μελοντικών πολιτικών μας!

Βέβαια μας εντυπωσιάζουν τα Έπαθλα και οι Έπαινοι του γιου Σαμαρα, όταν πέρσι την Άνοιξη, βγήκε στο φως της δημοσιότητας ότι ο γιος Σαμαρά πιάστηκε να αντιγράφει, και βέβαια το θέμα δεν ήταν αυτό το ασήμαντο, αλλά ότι η καθηγήτρια που τον έπιασε να αντιγράφει ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ, όπως η ίδια κατήγγειλε!

Δείτε το βιντεο:



Κλασσικοί νεόπλουτοι καραγκιόζηδες.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΕΣ ΡΟΧΑΛΕΣ

Αφού μερίμνησαν να διαλύσουν τα αληθινά πρότυπα σχολεία όπως τα ΑΝΑΒΡΥΤΑ και η ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ, στα οποία είχαν πρόσβαση με εξετάσεις όλα τα ελληνόπουλα και βγάζαν τους αληθινά ελπιδοφόρους έλληνες, τώρα βάζουν ταψιά στα κεφάλια τους και ζούν το αμερικάνικο όνειρο στην Φιλοθέη.

Ένα μάτσο μασώνοι, καραγκιόζηδες και άχρηστοι, αυτοαποκαλούνται ακαδημαικοί, επιστήμονες και δυο αυγά Τουρκίας και γεμίζουν βιογραφικά με παπαριές τις οποίες απονέμουν ο ένας στον άλλο.

Αργά η γρήγορα το ψευτορωμέικο των γύφτογιαχουντήδων... που ξεκινήσαν απο την κολοτρυπίδα της γίδας, θα γκρεμιστεί και τότε ...όχι δεν θα κινδυνεύσει η ζωή τους…απλά θα γίνουν η ατραξιόν της αληθινής Ελλάδος, περιφερόμενοι ως θίασος ανα την Ευρώπη παρέα με την Κοντσίτα , τους υπερστρατηγούς με τα σπανάκια, τους υπερδημοκράτες και λοιπούς πούστηδες…

Ο Ελληνισμός μας, ο οποίος εμπεριέχει τον ανθρωπισμό, δεν μας επιτρέπει παρά τους τιμωρήσουμε με άφθονες ποσότητες γιαουρτιού, χλεύης και αυγών μαζί με κάθε είδους ζαρζαβατικό...

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ, 500 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΤΙΟ ΤΟΥ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥ

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ...

Το τέμενος να χτιστεί δίπλα στο Κολλέγιο Αθηνών


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!!

Στρασβούργο, 14 Ιουλίου 2014
Ο Νότης Μαριάς έθεσε στην Ευρωβουλή το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων
Μιλώντας σήμερα το απόγευμα, 14/7/2014 στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς έθεσε πλέον και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων.
Σκοπός του Νότη Μαριά ήταν αφενός μεν να ενημερώσει τους 730 ευρωβουλευτές των υπολοίπων 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφετέρου να τους ζητήσει να υποστηρίξουν τις ελληνικές προσπάθειες προκειμένου η Γερμανία να αναγκαστεί άμεσα να εξοφλήσει τις οφειλές της προς την Ελλάδα ύψους τουλάχιστον 162 δισ. ευρώ πλέον τόκων.
Η πρωτοβουλία αυτή του Νότη Μαριά έρχεται σε συνέχεια σχετικής του προεκλογικής δέσμευσης να θέσει το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων στην Ευρωβουλή.
Ο Νότης Μαριάς μεταξύ άλλων επισήμανε ότι οι οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα προέρχονται κυρίως:
1. Από τις πολεμικές επανορθώσεις για την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής που επιδίκασε η Διεθνής Διάσκεψη των Παρισίων το 1946 ύψους 108 δισ. ευρώ πλέον τόκων.
2. Από το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο ύψους 54 δισ. ευρώ πλέον τόκων.
3. Από τις οφειλές της Γερμανίας για την αποζημίωση των συγγενών των χιλιάδων θυμάτων που προκάλεσαν οι θηριωδίες των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής σε εκατοντάδες μαρτυρικές πόλεις όπως είναι το Δίστομο, τα Καλάβρυτα, η Βιάννος και αλλού.



http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....