Διυλιστήριο: 03/30/14
ροη αναρτησεων

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Σκελετός 3.200 ετών με καρκίνο βρέθηκε στο Σουδάν


Σε αρχαιολογικές ανασκαφές που διενεργούνται στο Σουδάν, ανακαλύφθηκε ένας σκελετός ενός νέου άνδρα με στοιχεία εξάπλωσης καρκίνου επί των οστών.

Πρόκειται για το αρχαιότερο γνωστό παράδειγμα της νόσου που συχνά συνδέεται με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ο σκελετός του νεαρού ενήλικα άνδρα που εκτιμάται ότι ήταν 25 έως 35 ετών, βρέθηκε σε τάφο στο σύγχρονο Σουδάν και χρονολογείται περί το 1200 π.Χ.

Η ανάλυση έδειξε στοιχεία μεταστατικά του καρκινώματος, που προφανώς εξαπλώθηκε από άλλα μέρη του σώματος και αποτελεί το παλαιότερο πειστικό παράδειγμα του μεταστατικού καρκίνου στον αρχαιολογικό τομέα.

Οι ερευνητές θεωρούν ότι η ανακάλυψη θα βοηθήσει στη διερεύνηση των βαθύτερων αιτιών του καρκίνου στους αρχαίους πληθυσμούς και θα εμπλουτίσει τις πληροφορίες σχετικά, με την εξέλιξη του καρκίνου στο παρελθόν.


Αν και ο καρκίνος είναι μία από τις κύριες αιτίες του θανάτου παγκοσμίως, παραμένει απούσα σχεδόν από τα αρχαιολογικά ευρήματα σε σχέση με άλλες παθολογικές καταστάσεις. Ενώ έχει δημιουργηθεί η αντίληψη ότι η νόσος είναι κυρίως προϊόν του σύγχρονου τρόπου ζωής και της αύξησης της μακροζωίας.

Τα ευρήματα αυτά υποδηλώνουν ότι οι καρκίνος δεν είναι μόνο μια σύγχρονη ασθένεια, αλλά ήταν ήδη παρούσα στην κοιλάδα του Νείλου στην αρχαιότητα.

Ο σκελετός βρέθηκε στον αρχαιολογικό χώρο Amara στο βορειοδυτικό Σουδάν, κοντά στο Νείλο και σε απόσταση 750 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Χαρτούμ.


Ο σκελετός εξετάσθηκε χρησιμοποιώντας ακτινογραφία και ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο σάρωσης, που οδήγησε σε σαφή απεικόνιση των βλαβών στα οστά.

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Τιμή δεν έχει η Τιμή!

«Τo πολίτευμα που έχετε επιβάλει, λέγεται δικτατορία της Τρόικας», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Συ.Ριζ.Α., μιλώντας στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο, με αφορμή το γεγονός ότι δίνεται στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας το δικαίωμα να πωλήσει τις μετοχές των πτωχών μας τραπεζών που κατέχει, σε τιμή μικρότερη από τη χρηματιστηριακή τους αξία. Χαρακτήρισε δε, ποινική κολάσιμη πράξη, την πώληση των τραπεζικών μετοχών κάτω από τη χρηματιστηριακή τους τιμή.

Οι προθέσεις αυτής της κυβέρνησης, έχουν φανεί από τις πρώτες ώρες που ανέλαβε τις θλιβερές τύχες αυτής της χώρας, οπότε ο κ. εκπρόσωπος του Συ.Ριζ.Α., διέρρηξε για μια ακόμα φορά ανοιχτές θύρες.

Δεν αντιλαμβάνεται ο κ. εκπρόσωπος του Συ.Ριζ.Α. ότι αυτό που βιώνουμε στις μέρες μας είναι μια μορφή ειδεχθούς πτωχευτικής διαδικασίας? To αντιλαμβάνεται!

Δεν αντιλαμβάνεται ότι η κυβέρνηση των Ολετήρων συμπεριφέρεται ως σύνδικος αυτής της πτώχευσης και όχι ως εντολοδόχος του Ελληνικού λαού? To αντιλαμβάνεται!

Από τις πρώτες ώρες που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας αυτός ο «σύνδικος», συμπεριφέρθηκε συστηματικά υπέρ των συμφερόντων των δανειστών και κατά των θεμελιωδών συμφερόντων της πτωχής Ελλάδας, συνεχίζοντας έτσι το καταστροφικό έργο του παρασυνταγματολόγου με την ψυχογενή βουλιμία, που αφού κούρεψε γουλί όλα τα ταμεία δημοσίου συμφέροντος, μαζί και τους μικρούς ομολογιούχους, ανέλαβε αναπληρωτής πρωθυπουργός της κυβέρνησης των Ολετήρων για να θριαμβολογεί σήμερα ανενδοίαστα για τις καταστροφικές επιλογές στις οποίες έσυρε τη χώρα.

Από τις πρώτες ώρες που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ετούτη η κυβέρνηση των Ολετήρων, βγάζει στο σφυρί όλα τα περιουσιακά στοιχεία της πτωχής Ελλάδας σε ένα εξευτελιστικό παζάρι για «κολλητούς» και φίλους αυτού του παρασιτικού συστήματος που αναπαράγεται και επιβιώνει, τρώγοντας τις σάρκες των ασθενέστερων από εμάς, κάνοντας τους φτωχούς, φτωχότερους, τους πλούσιους, πλουσιότερους και διαλύοντας τη ραχοκοκαλιά αυτής της κοινωνίας και της οικονομίας: τους μικρομεσαίους επαγγελματίες.

Μετά τη μεγάλη ληστεία της Αγροτικής Τράπεζας, δήγμα στο ταλαιπωρημένο κορμί της πτωχής Ελλάδας και δείγμα των προθέσεων και των σχεδιασμών, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι ή να διαταραχτούν τα μπάνια του λαού, η κυβέρνηση των Ολετήρων αποθρασύνθηκε.

Ξεπουλά, πλέον, αντί πινακίου φακής, κερδοφόρους οργανισμούς σε φίλους, ύποπτους λαθρεμπορίας καυσίμων. Παραχωρεί, πλέον, δεξιά κι αριστερά, εθνικά εμπράγματα δικαιώματα αντί αστείων τιμημάτων, σε χρυσούς χορηγούς, ύποπτους αδικαιολόγητου πλουτισμού. Βγάζουν οι αναίσχυντοι στο σφυρί, μέχρι και τον αέρα που ανεπνέομε. Εν μέσω μιας αδιανόητης διαπλοκής των τριών εξουσιών και μιας κατάφωρης συνταγματικής εκτροπής, κεραυνοβολεί ο «σύνδικος» με επαχθείς και παράνομους φόρους και άλλα δεινά επί δικαίων αλλά όχι επί αδίκων!

Είναι, τάχα, ζήτημα το αντίτιμο με το οποίο θα πωληθούν οι πτωχές μας τράπεζες μετά από όλα τούτα τα πρωτοφανή που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στον τόπο μας?

Όχι, δεν είναι ζήτημα η τιμή. Ζήτημα είναι οι διαμαρτυρημένες υποθήκες που κουβαλούν στα σεντούκια τους αυτές οι πτωχές τράπεζες. Ζήτημα είναι και οι διάφορες λίστες που βρίσκονται στα κιτάπια των πτωχών μας τραπεζών. Αυτά είναι τα ζητήματα.

Αυτά τα τραπεζικά «χαρτιά» εμπεριέχουν τα δάκρυα και το αίμα του ελληνικού λαού και αλίμονο αν βρεθούν οι υποθήκες στα χέρια αυτών των αρπακτικών της διεθνούς κερδοσκοπίας με τα οποία συναγελάζονται οι ανθρωπόμορφες ύαινες που μας κυβερνούν.

Αυτά τα τραπεζικά «χαρτιά» εμπεριέχουν το δικαίωμα ελέγχου των τραπεζικών αρχείων και των κατάστιχων με τις ανομίες όλων αυτών που μας κυβέρνησαν και συνεχίζουν να μας κυβερνούν, καταληστεύοντας το δημόσιο πλούτο από τη μακρινή εποχή της τράπεζας Κρήτης, ώστε σήμερα να τρέμουν οι λήσταρχοι τους «λίσταρχους» και κάπως έτσι να πορευόμαστε.

Δεν έχει σημασία, λοιπόν, αν το αντίτιμο των τραπεζικών μετοχών είναι λίγο μεγαλύτερο ή λίγο μικρότερο από τη χρηματιστηριακή τους τιμή, γιατί, στην πραγματικότητα, η αποκατάσταση της Τιμής του έθνους περνάει μέσα από τα κιτάπια τους∙ και ως γνωστόν, «τιμή δεν έχει η Τιμή».

Διέρρηξε για μια ακόμα φορά ανοιχτές θύρες, λοιπόν, ο κ. εκπρόσωπος του Συ.Ριζ.Α. γιατί αυτό που προέχει τώρα είναι να σταματήσουμε όλοι μαζί το καταστροφικό έργο του «συνδίκου» της πτώχευσης, απαιτώντας την απόλυσή του!

Ασφαλώς, το θέμα πια έχει περάσει σε σημείο πέρα από μια πολιτική διαμάχη μεταξύ αριστερών και δεξιών. Το θέμα έχει πια περάσει σε ένα σημείο ώστε να είναι μια διαμάχη μεταξύ εντίμων και ατίμων!

Αποχωρήστε, επιτέλους κύριοι! Αποχωρήστε από τη Βουλή, από αυτό το άντρο των Ολετήρων. Αποχωρήστε, χωρίς πρόθεση να επιστρέψετε σε αυτά τα έδρανα. Έτσι, για να δούμε πόσοι θα παραμείνουν εκεί μέσα για να ψηφίσουν το νέο ξεπούλημα. Πενήντα? Εκατό? Περισσότεροι? Υπάρχουν, επιτέλους, έντιμοι άνθρωποι μέσα σε αυτό το κοινοβούλιο ή δεν υπάρχουν?

Το σύνθημα πρέπει σήμερα να είναι: Έξω όλοι οι έντιμοι από το άντρο των Ολετήρων!
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο Γ. Μιχελογιαννάκης διάβασε λέξη προς λέξη το νέο μνημόνιο και διαβάστε τι βρήκε!

Δεν ξέρουμε εάν όλοι οι βουλευτές κατάφεραν να διαβάσουν το πολυνομοσχέδιο – νέο μνημόνιο, αλλά υπάρχει τουλάχιστον ένας που όχι μόνο ισχυρίζεται ότι το διάβασε λέξη προς λέξη, αλλά έστειλε και τις παρατηρήσεις του στον Τύπο.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με μακροσκελή του ανακοίνωση, επισημαίνει τα ακόλουθα ανά θεματική ενότητα:

Α) Τράπεζες


Η τράπεζα της Ελλάδος προσδιορίζει το έλλειμμα της κάθε τράπεζας και της ζητάει να υποβάλει σχέδιο αναδιάρθρωσης, κατόπιν αποφασίζει αν θα υποβάλει η τράπεζα αίτημα για κεφαλαιακή ενίσχυση στο ΤΧΣ. Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με την σειρά του, κάνει μια συμφωνία πλαίσιο με την τράπεζα για την εφαρμογή υποχρεωτικών μέτρων και συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα.

Η ενίσχυση του ΤΧΣ είναι με έκδοση κοινών μετοχών ή με την έκδοση υπό αίρεση μετατρέψιμων ομολόγων, ενώ απαιτεί την συμμόρφωση με τους κανόνες για τις κρατικές ενισχύσεις.

Τα μέλη του ΤΧΣ απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη, έτσι αποδεικνύεται εν τοις πράγμασι ότι χαρίζουν τις τράπεζες σε διαπλεκόμενα συμφέροντα. Η στήριξη, βέβαια, του ΤΧΣ στις αποφάσεις των τραπεζών για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, γεννά πληθώρα ερωτηματικών, καθώς οι υπόνοιες και οι υποψίες πολλών, ότι όλα έγιναν μόνο και μόνο για να χαρίσουν τις τράπεζες σε ξένα funds, μάλλον βγάνουν αληθινές.

Β) Ασφαλιστικές εισφορές


Οι μειώσεις των ασφαλιστικών εισφορών, που θα ισχύσουν από τον Ιούλιο, θα επιφέρουν μείωση των οικογενειακών επιδομάτων κατά 50%.

Γ) Μισθοί


Με μικρότερο μισθό οι προσλήψεις των μακροχρόνιων ανέργων

Για τους μακροχρόνιους άνεργους ο μισθός αυξάνεται 5% για κάθε τριετία

Θα υπάρχει επίσης αποτέλεσμα της ανώμαλης τριγωνικής σχέσεις εργοδότης –εργαζόμενος- εταιρίες απασχόλησης να μην υπάρχει κανένα δικαίωμα στον εργαζόμενο δηλαδή θα παίρνει 1 μισθό χωρίς προοπτική ποτέ προσαύξησης.

Μετά το 2017 θα καταργηθούν τελείως και οι τριετίες .

Όσο αφορά το ΕΚΑΣ φανταστείτε ότι αυτός που θα παίρνει σύνταξη 700 ευρώ θα παίρνει ΕΚΑΣ 30 ευρώ.

Δ) Επικουρικές Συντάξεις – Κύριες Συντάξεις – Αυτοαπασχολούμενοι – Αγρότες


Η κατάργηση των 24 κοινωνικών πόρων που χρηματοδοτούν επικουρικά ταμεία και ταμεία πρόνοιας μαζί με την θεσμοθέτηση του κεφαλαιοποιητικού συστήματος οδηγούν σε θάνατο τις επικουρικές συντάξεις.

Τα ταμεία θα στερηθούν περισσότερα από 1,5 δις ευρώ. Η μείωση στις επικουρικές συντάξεις θα είναι της τάξεις 25% ,χωρίς να υπολογίζονται σε αυτή και τα ελλείμματα από την διακοπή των κοινωνικών πόρων.

Σε κίνδυνο τίθενται και οι κύριες συντάξεις καθώς μειώνονται οι πόροι του ασφαλιστικού κεφαλαίου αλληλεγγύης των γενεών.

Αυτοαπασχολούμενοι :Ουσιαστικά το πολυνομοσχέδιο τους κυνηγάει μια και θεωρεί καθυστερούμενες τις οφειλές τους στον ΟΑΕΕ με την πάροδο μόλις ενός μήνα.

Το αυτό ισχύει και για τους αγρότες όσο αφορά την καθυστερούμενη δόση. Αυτό σημαίνει ότι όποιος αγρότης χρωστά στον ΟΓΑ για να λάβει επιδότηση πρέπει να πληρώσει τα χρέη του διαφορετικά αυτά θα παρακρατούνται από τις επιδοτήσεις .

Είδη οι τελωνειακοί και οι εφοριακοί έχουν μια μείωση από 15-40%.

Ε) Φορολογία


Να έχουμε υπόψη μας ότι στην φορολογική μας δήλωση τώρα θα μπουν ουσιαστικά 5 φόροι

1. Φόρος εισοδήματος
2. Φόρος αλληλεγγύης
3. Φόρος επιτηδεύματος
4. Φόρος πολυτελείας και από τον Ιούλιο ΕΜΦΙΑ

Επίσης θα μπαίνει φόρος υπεραξίας από το 1995 και μετά για τα ακίνητα.

ΣΤ) ΟΟΣΑ


Από τις προτάσεις του ΟΟΣΑ υιοθετούν το 82% σε ένα 8% γίνονται αλλαγές και ένα 5% το χειρίζεται το υπουργείο οικονομικών με την εξέταση των εισφορών υπέρ τρίτων .Να έχουμε υπόψη μας ότι ο ΟΟΣΑ έδωσε ως εργολαβία την μελέτη αυτή στο ΙΟΒΕ με αμοιβή 600.000 ευρώ και έδωσε επίσης 300.000 ευρώ σε 5 Έλληνες δικηγόρους και οικονομολόγους, επίσης η έκθεση αυτή δεν έχει εγκριθεί από την High level commitee .

• ΦΑΡΜΑΚΑ
1) Καταργούνται οι ελάχιστες αποστάσεις μεταξύ φαρμακείων
2) Αίρεται η απαγόρευση της συστέγασης φαρμακείων με άλλα καταστήματα
3) Επιτρέπεται σε φαρμακοποιούς να ιδρύουν περισσότερα του ενός φαρμακεία
4) Καταργείται το ελάχιστο ποσοστό 50% που πρέπει να κατέχει ο αδειούχος φαρμακοποιός στην εταιρία
5) Καταργείται το ελάχιστο εμβαδόν σε συστέγαση
6) Το φαρμακείο θα μπορεί να λειτουργεί επιπλέον ώρες πέραν της εφημερίας
7) Οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής θα μπορούν να πουλιούνται και μέσο ιντερνέτ

• ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
Αλλάζει το καθεστώς διάθεσης των προϊόντων καπνού.
Το 85% των άμεσων φόρων παίρνονται από τα τσιγάρα.
Το κέρδος τους είναι 3% σε κάθε πακέτο
Καταστρατηγείται η γνωμοδότηση της κεντρικής διοίκησης του κράτους

• ΒΙΒΛΙΑ
Οι λιανέμποροι δεν μπορούν να κάνουν έκπτωση πάνω από 10% για τα λογοτεχνικά βιβλία πρώτης έκδοσης για 2 χρόνια

• ΚΥΡΙΑΚΕΣ
Προαιρετική λειτουργία για όλες τις Κυριακές πιλοτικά για τρεις τουριστικές περιοχές .
Φόβος να χαθούν όλες οι Κυριακές.

• ΨΩΜΙ
Επιτρέπεται η πώληση ψωμιού σε όλα τα καταστήματα τροφίμων και ποτών εκτός από τα κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία και περίπτερα.
Δηλαδή, καταστρέφουν το επάγγελμα του αρτοποιού.

• ΓΑΛΑ
Έχουμε το γάλα ημέρας, του οποίου η διάρκεια συντήρησης του δεν υπερβαίνει τις 2 μέρες, το παστεριωμένο γάλα και το γάλα υψηλής θερμικής επεξεργασίας.
Δηλαδή, καταστρέφουν την κτηνοτροφία.

• ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Δίνεται η δυνατότητα διαδικτυακών τουριστικών γραφείων με ίδιες υπηρεσίες όπως τα τουριστικά γραφεία.
Το απρόσωπο δυστυχώς θα κοστίσει.

Ζ) Προτάσεις για τα φωτοβολταϊκά που με το πολυνομοσχέδιο καταστρέφεται ο μικροεπενδυτής


1) Οφείλουμε μεγαλύτερη μείωση ιδίως για αυτά τα μεγαλύτερα των 5mw.
2) Αν υπάρξει νέο έλλειμμα να μην το επιβαρυνθούν τα υπάρχοντα έργα αλλά μόνο τα νέα.
3) Οι τράπεζες με γραπτή δέσμευση να παρατείνουν τα δάνεια , να μειώσουν τα επιτόκια και να μπει πλαφόν 50% στα τοκοχρεολύσια.
4) Με την κατάθεση του πιστωτικού σημειώματος άμεσα να εξοφλείτε ο παραγωγός.
5) Να υπάρξει θετική αναπροσαρμογή του ΔΤΚ.
6) Να παρέχεται το μισό της ταρίφας από το υπουργείο για κάθε τρίμηνο.
7) Να υπάρχει δημόσια ενίσχυση με αφορολόγητα αποθεματικά, απαλλαγή από φόρο εισοδήματος ,επιδότηση επιτοκίου σε ποσοστό μεγαλύτερο του 20% επι του κόστους της επένδυσης.
8) Να αυξηθούν οι ταρίφες έως 100kw.
9) Πρέπει να μειωθούν οι ταρίφες ΜΕ και να αυξηθούν οι ταρίφες ΧΕ.
10) Πρέπει να μειωθεί το ποσοστό έκπτωσης ενέργειας από το 20% στο 10% ιδίως σε αγρότες.

Η) Εργαζόμενοι στο Θέαμα, στην Ελληνική Ραδιοφωνία, στην Ελληνική Τηλεόραση και Κινηματογράφο, στην Ιδιωτική Τηλεόραση


Ενώ το επάγγελμά τους είναι ανοιχτό, η κυβέρνηση με το πολύ νομοσχέδιο καταργεί τις άδειες άσκησης επαγγέλματος. Αυτό θα προκαλέσει τεράστια καταστροφή στον πολιτισμό.
tribune.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Πρόταση μομφής κατά Στουρνάρα, διακόπηκε η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο. Τι λένε τα άλλα κόμματα .....

Πρόταση κατά του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά τη δήλωση Μεϊμαράκη ότι θα παραπέμψει τη συζήτηση επί της πρότασης στη Ολομέλεια της Βουλής και ότι ο ίδιος την απορρίπτει.

Απαντώντας ο κ. Μεϊμαράκης, απάντησε ότι η πρόταση μομφής κατά του προέδρου δεν μπορεί να κατατεθεί σε ημέρα νομοθετικής εργασίας της Βουλής. Πρόσθεσε ότι πρέπει να κατατεθεί γραπτώς και να υπογράφεται από 50 βουλευτές, επομένως θα συζητηθεί από τη Δευτέρα.

«Εάν το προεδρείο της Βουλή δεν κάνει δεκτή την πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών, και δεν προχωρήσει άμεσα σε έναρξη της τριήμερης συζήτησης θα καταθέσουμε πρόταση μορφής κατά του προεδρείου με βάση το άρθρο 150 του κανονισμού της βουλής» τόνισε

«Πρέπει να βρίσκεστε σε πολύ μεγάλη απελπισία ώστε να μην καταλαβαίνετε την πρόταση που έχω κάνει. Είπα ότι εφόσον είναι νόμιμο το αίτημα σας η συζήτηση θα αρχίσει αμέσως. Από εκεί και πέρα τη συνταγματικότητα δεν την αποφασίζει η κυβέρνηση» απάντησε ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα να αποφανθεί το προεδρείο επί της διαδικασίας καθότι έγινε δεκτή η συζήτηση επί της πρότασης μομφής από τον κ. Σταμάτη, και ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη να αναλάβει τις ευθύνες του.

Λαμβάνοντας το λόγο, η πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ τόνισε ότι το κόμμα της τάσσεται υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, ανεξάρτητα από τα κίνητρα αυτής, και συμφωνεί να μετατραπεί η συζήτηση σε συζήτηση πρότασης δυσπιστίας, διευκρινίζοντας ότι στην πραγματικότητα η πρόταση αφορά την κυβέρνηση, και όχι μόνο τον κ. Στουρνάρα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης τάχθηκε κατά της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η ευθύνη των μελών της κυβέρνησης είναι συλλογική και κάνοντας λόγο για πολιτικό λάθος.

Με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης για να φύγουν, όπως είπε, το νωρίτερο οι εκπρόσωποι του μνημονίου. Στηρίζω κάθε νόμιμη ενέργεια, είπε, που είχε ως στόχο την κατάλυση του μνημονίου.http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....