Διυλιστήριο: 01/05/15
ροη αναρτησεων

Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Μακάρι να μην επαναληφθεί η ιστορία και οι φαύλοι "Έλληνες" πολιτικοί θυσιάσουν ελληνική γη στον βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων.


" (...) Ακόμα ένα πράγμα που έχει σημαντικά δυσχεράνει τους Έλληνες είναι η ολέθρια και διεφθαρμένη πολιτική τους. Είναι απίστευτο, μέχρι πού μπορούν να φθάσουν οι Έλληνες πολιτικοί για να κρατήσουν το κόμμα τους στην εξουσία έστω για λίγες βδομάδες. (...)" 


George Horton, Γενικός Πρόξενος ΗΠΑ στην Σμύρνη. 
Απόσπασμα από την έκθεση που συνέγραψε στις 27 Σεπτεμβρίου 1922 σχετικά με τα γεγονότα που οδήγησαν στην Μικρασιατική Καταστροφή.


Αξίζει να μελετήσουμε ολόκληρη την έκθεση του G. Horton:http://www.greece.org/main/index.php…


Μακάρι να μην επαναληφθεί η ιστορία και να μην τολμήσουν οι φαύλοι "Έλληνες" πολιτικοί να θυσιάσουν ελληνική γη στον βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων. Αναφέρομαι σε σειρά δημοσιευμάτων, με πιο πρόσφατο αυτό: http://diulistirio.blogspot.ch/2015/01/blog-post_22.html


ΥΓ:Επίσης συνιστώ το βιβλίο του G.Horton "The Blight of Asia" (πρώτη έκδοση: 1926, κυκλοφορεί όμως σε ψηφιακή ανατύπωση στο διαδίκτυο). Κυκλοφορεί και στα ελληνικά με τίτλο "Η μάστιγα της Ασίας" (Βιβλιοπωλείον της Εστίας, 2010). Στο βιβλίο του, ο G.H. περιγράφει την Μικρασιατική Καταστροφή όπως την έζησε ο ίδιος από κοντά.


Γιώργος Σγούρδος, Λωζάνη
twitter.com/sgourdos

www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ρένο!!.. ο "καρχαρίας" βγήκε σουπιά και δεν σε βλέπω καλά.

Το πιο σιχαμερό είδος ανθρώπου που υπάρχει κατά την άποψη μου, είναι ο άνθρωπος που έχει την λειτουργία "ψάρι πιλότος".**
Αυτή είναι κι η λειτουργία του  του Ρένου Χαραλαμπίδη που αφού εξαργύρωσε με ένα τηλεπαιχνίδι στην ΝΕΡΙΤ και την υποψηφιότητά του  στη ΝΔ, τις κατάπτυστες δηλώσεις του για το κλείσιμο της ΕΡΤ. 

«Όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ, σοκαρίστηκα. Σοκαρίστηκα, γιατί συνειδητοποίησα ότι το μαύρο το είχαν ρίξει οι καταληψίες. Το σκοτάδι αυτό, ήταν για μένα το μεγαλύτερο σκοτάδι που μπορούσε να γνωρίσει η ΕΡΤ. Κι επαναλαμβάνω: το έριξαν οι καταληψίες».
«Επικροτώ απόλυτα το κλείσιμο. Την έζησα από μέσα την ΕΡΤ, ήταν ό,τι πιο διεφθαρμένο μπορούσε να υπάρξει, και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έπρεπε αυτή η σαπίλα να διατηρηθεί»

Συνεχίζει ακάθεκτος να δείχνει τα προσόντα για τα οποία στη ΝΔ ενθουσιάστηκαν. Ψεύτης, άθλιος ξεδιάντροπος, αλλά συνάμα απολαυστικά ηλίθιος.

«Προέρχομαι από μια λαϊκη οικογένεια. Ο πατέρας μου ήταν εργάτης-αγρότης, έτσι μοιραία το κόμμα της ΝΔ είναι το μόνο κόμμα που έχει ιδρυθεί από γόνο αγρότη...Άρα ταξικά είναι το μόνο κόμμα που ανήκει στις κοινωνικές μου καταβολές»
«Το ΚΚΕ το ίδρυσε ο Στάλιν!!!! Την ΔΗΜΑΡ εεεεε δεν ξέρω.....»Ρένο κοίτα τριγύρω σου...παρατηρείς ότι μόνο οι ξεδιάντροποι ηλίθιοι έχετε απομείνει να υποστηρίζετε αυτή την προδοτική κυβέρνηση;
Ο καρχαρίας που νόμιζες ότι ακολουθείς δεν είναι παρά μια σουπιά...χωρίς μελάνι, αναλώσιμη!Και τα "ψάρια πιλότοι" είναι τα πρώτα που θα φαγωθούν**Ψάρι πιλότος:
Αυτό το είδος του ψαριού δεν βρίσκεται ποτέ μόνο του, κολυμπάει πάντα από πάνω από καρχαρίες ή σελάχια. Στην περίπτωση κινδύνου κρύβεται στο στόμα τους για να προστατευτεί. Για να τους ευχαριστήσει για την βοήθεια που του προσφέρουν περιποιείται το δέρμα τους.


www.diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ολοκληρώματα..

     Αυτό που είδαμε προχθές στην Τρίπολη και βλέπουμε και στην φωτογραφία, είναι το ''όλον ΠαΣοΚ''!

Αυτό είναι όλον κι όλον!
Δεν υπάρχει άλλο! Πάπαλα.
Ζήτημα είναι πλέον να μπει στην Βουλή. Ο αρχηγός του (αρχηγός του εαυτού του δηλαδή) και αντιπρόεδρος (!) κοτζάμ ελεεινής κυβέρνησης,
..εάν θέλει να είναι πλέον στην επόμενη Βουλή μάλλον θα πρέπει να επιδιώξει μία εκλόγιμη θέση στην λίστα Επικρατείας της ΝΔ! Δεν ειν' ντροπή!
Αν και τις εκλόγιμες θέσεις εκεί, τις έχουν καπαρώσει διάφοροι άλλοι τυχάρπαστοι, που κι αυτοί δεν πρόκειται να δούνε αλλοιώς στον ήλιο μοίρα και στο κοινοβούλιο έδρανο.

Από την άλλη μεριά της συγκυβέρνησης,
..τα κλειδιά τις σφραγίδες και το όνομα της πάλαι ποτέ μεγάλης παράταξης τα κρατάει μιά ακροδεξιά-εθνικιστική πλην μή πατριωτική φράξια, διάφορων Χρύσανθων, Μουνούχηδων, Μπαλτάδων κλπ, προεξάρχοντος βέβαια του ψηλού, του Ολυμπιακάκια,
..που βαρια-βαριά εκπροσωπούν 12-14% του εκλογικού σώματος, άντε 17-18% μαζί μ' αυτούς που θα πιάσουν κορόϊδο με την καταστροφολογία-παπαρολογία τους.

Τούτο λοιπόν το ''όλον'' 18% (συμπεριλαμβανομένης και της Αυτού Χυδαιότητας), τα 2/11 δηλαδή του εκλογικού σώματος, οι δύο στους έντεκα έλληνες έχουν απαίτηση να κυβερνήσουν τους υπόλοιπους εννιά!

Μετά από αυτά τα πολύ απλά μαθηματικά, αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος, την δύναμη, αλλά και την πολιτικά εγκληματική διάθεση διαστρέβλωσης της αλήθειας,
..που οι δύο αυτοί πόλοι της ανωμαλίας ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ, ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΜΜΕ, εξαπολύουν εναντίον του ελληνικού λαού.

Τα ''όλα'' τελείωσαν!
Η όλη κοροϊδία τους όμως μένει!
Καθώς και η όλη καταστροφή που έχουν προκαλέσει.
Ας τους δώσουμε και όλη την τιμωρία που τους αξίζει!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....