Διυλιστήριο: 02/05/16
ροη αναρτησεων

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Γυαλιά καρφιά τα έκανε ο Ντράγκι, ευνοείται η Ελλάδα

Διαφοροποιείται από την πολιτική της Κομισιόν και ευθυγραμμίζεται με Γαλλία και Ιταλία ο κεντρικός τραπεζίτης

Γυαλιά καρφιά τα έκανε ο Μάριο Ντράγκι κατά την ομιλία του στη Bundesbank, δίνοντας πλέον χαρακτηριστικά ευθείας σύγκρουσης στις σχέσεις του με τον Γενς Βάιντμαν και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ ξεκαθαρίζει ότι διατηρεί τα ηνία της ΕΚΤ και δεν θα ενδώσει σε πιέσεις για αδράνεια. Αν και πολλά έχουν ήδη γραφεί για την τοποθέτησή του κεντρικού τραπεζίτη της Ευρωζώνης, τα media δεν απέδωσαν την απαιτούμενη βαρύτητα στο ύφος και τις διατυπώσεις που χρησιμοποίησε ο Μάριο Ντράγκι.

Η στάση που υιοθετεί ο κεντρικός τραπεζίτης της Ευρωζώνης σε συνδυασμό με τη σύγκρουση Γαλλίας και Ιταλίας με την Κομισιόν για τον προϋπολογισμό και την εν εξελίξει διαπραγμάτευση της Ελλάδας για το δημοσιονομικό, σηματοδοτεί τη δημιουργία ενός νέου άξονα στα πλαίσια της Ευρωζώνης.

Η σύγκρουση ΕΚΤ-Bundesbank άρχισε να αποκτά χαρακτηριστικά γενικευμένης σύρραξης κατά την τελευταία συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όταν αποφασίστηκε να περιληφθεί στο τελικό κείμενο της απόφασης η καθοδηγητική φράση:

«Τα επιτόκια θα παραμείνουν στα τρέχοντα ή και χαμηλότερα επίπεδα για παρατεταμένο χρονικό διάστημα».

Σήμερα ο Μάριο Ντράγκι μιλώντας στην Bundesbank έθεσε ζήτημα πολιτικής αντίδρασης στο προσφυγικό, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι:

Λάθος πολιτική αντίδραση

- δημιουργεί πιέσεις αποδόμησης της συνθήκης Σένγκεν

- δημιουργεί αβεβαιότητα για την ολοκλήρωση αναγκαίων μεταρρυθμίσεων

Παράλληλα ο Μάριο Ντράγκι σημείωσε με νόημα στη Bundesbank ότι:

«Υπάρχουν δυνάμεις στην παγκόσμια οικονομία σήμερα που συνωμοτούν για τη διατήρηση του πληθωρισμού σε πολύ χαμηλά επίπεδα»,

επισημαίνοντας ότι η επίδραση αυτών των δυνάμεων μπορεί να καθυστερήσει την επίτευξη του στόχου της ΕΚΤ για πληθωρισμό στο 2%., υποστηρίζοντας όμως ότι δεν υπάρχει βάση ώστε να επιμείνουν στην πολιτική μακροπροθέσμως χαμηλού πληθωρισμού.

Η χρονική συγκυρία την οποία επιλέγει ο Μάριο Ντράγκι για να ανεβάσει τους τόνους συμπίπτει με τη κόντρα Ιταλίας-Κομισιόν για χαλάρωση των όρων επί του προϋπολογισμού, ζήτημα επί του οποίου υπάρχουν τριβές και μεταξύ Γαλλίας και Κομισιόν.

Πολιτικά το σκηνικό που διαμορφώνεται φαίνεται να ευνοεί την οικοδόμηση ενός μετώπου στα πλαίσια της Ευρωζώνης με καθαρή στόχευση κατά της λιτότητας στο οποίο ηγούνται Γαλλία και Ιταλία και ακολουθούν Ισπανία, Πορτογαλία και Ελλάδα.

Όπως φαίνεται με το μπλοκ των δυνάμεων αυτών συντάσσεται και ο Μάριο Ντράγκι, δημιουργώντας πολύπλευρη και πολυεπίπεδη πίεση τόσο προς το διευθυντήριο των Βρυξελλών όσο και προς το Βερολίνο.

Το αποτέλεσμα αυτού του ιδότυπου μπρα-ντε-φερ είναι αυτό που θα κρίνει καταλυτικά το βαθμό δημοσιονομικής ευελιξίας που θα έχει κα η Ελλάδα, προσδιορίζοντας το μέλλον της συμφωνίας
Ο κεντρικός κορμός αυτής της στρατηγικής βρίσκει σύμφωνο και το ΔΝΤ που είχε ζητήσει και από τη Fed να μην αυξήσει τα επιτόκια, ενώ παροτρύνει διαρκώς τόσο την ΕΚΤ όσο και τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να επιμείνουν στη χαλάρωση της νομισματικής και της δημοσιονομικής πολιτικής.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ετοιμάζεται να σκάσει η μεγάλη φούσκα της Deutsche Bank


ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΓΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 80 ΔΙΣ, ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ, ΥΨΟΥΣ 73 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ!
ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Έκρυβαν το πρόβλημα κάτω από το χαλί αλλά τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα CDS δείχνουν καταρρευση.
…και ο Σόιμπλε ψελλίζει ακόμα για Grexit…
Είναι τέτοια η μόλυνση που έχει επιφέρει η Deutsche Bank που δεν θα μιλάμε πλέον για οικονομικό ολοκαυτωμα αλλά για παγκόσμιο όλεθρο. Για να κατανοήσετε το μέγεθος, δείτε το γράφημα:

Η αριστερή στήλη δείχνει το Γερμανικό ΑΕΠ. Η μεσαία στήλη, το ΑΕΠ ολόκληρης της Ευρωζώνης και η δεξιά στήλη την έκθεση της Deutsche Bank που περιγράψαμε. Όπως καταλαβαίνετε, μπροστα της, τα μεγέθη της Ελλάδας ειναι μία ευθεία γραμμή. Με άλλα λόγια, η πτώση της Deutsche Bank ισοδυναμεί με χρεοκοπία 220 χωρών με το πρόβλημα της Ελλάδας.
Δείτε τώρα τι αποκαλύπτουν τα CDS τις τελευταίες ημέρες:

Ήδη βρίσκονται στα επίπεδα της εποχής Lehman Brothers, με την διαφορά οτι τότε η DB ήταν από τους διοργανωτές του κολοσσιαίου σκανδάλου.
Ουδείς μπορεί να στηρίξει αυτή την φούσκα όταν σκάσει και γνωρίζοντας την ιστορία, όταν σκάνε οι Γερμανοί, έχουμε παγκόσμιο πόλεμο.
Μην υποτιμάτε μάλιστα την πρόσφατη χολιγουντιανή ταινία «Το σορτάρισμα» η οποία πραγματευόταν το σκάνδαλο Lehman. Η ταινία περιγράφει την DB ως οργανωτή του σκανδάλου, κοινώς οι αμερικάνοι τραβούν το χαλί, τουλάχιστον επικοινωνιακά στους γερμανούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ολυμπία, από τα τέλη Νοέμβρη σημειώνονται κολοσσιαίες μετακινήσεις κεφαλαίων, αφού η πορεία στον όλεθρο ειναι εμφανής.
Αναμένονται λοιπόν εξελίξεις με φόντο τον επικίνδυνο Σόιμπλε να μιλά ακόμα για Grexit.
http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Τα κανάλια χρωστούν στο Ελληνικό Δημόσιο 34.052.000 Ευρώ !!! Δείτε τα έγγραφα

Ένα πρόστιμο ανά σχεδόν τρεις ημέρες έβαζε το ΕΣΡ κατά την πενταετία 2010 – 2015 σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο υπουργός απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του κ. Δημήτρη Καμμένου (ΑΝΕΛ) είπε ότι κατά την περίοδο 2010-2015 επεβλήθησαν 794 πρόστιμα προς τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές επιχειρήσεις ύψους 23.332.000 ευρώ εκ των οποίων όμως μόνο τα 9.391.000 ευρώ.

Ο κ. Αλεξιάδης είπε ότι «Θα ερευνήσουμε άμεσα για ποιο λόγο έχει καθυστερήσει η είσπραξη των προστίμων, αν υπάρχουν ευθύνες ή δικαστικές εξελίξεις που εμποδίζουν τις πληρωμές» και διαβεβαίωσε για μια ακόμα φορά πως «αυτό το καθεστώς θα τελειώσεις. Θα πληρώσουν όλοι και ειδικά αυτοί που κάθε βράδυ και κάθε Κυριακή χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και αφιερώνουν πολλές ώρες για τα ποσά που χρωστά ο κόσμος και οι ίδιοι δεν λένε τι οφειλές έχουν».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος έδωσε στην δημοσιότητα τα έγγραφα αυτά και σημείωσε ότι :

Από το 2010 έως το 2016 επιβλήθηκαν 794 πρόστιμααπότο ΕΣΡ, με συνολικό βεβαιωθέν ποσό 23.332.000 ευρώ ποσό και έχουν εισπραχθεί μόλις 9.391.000 ευρώ, δηλαδή πρέπει να εξοφληθούν ακόμα πρόστιμα ύψους 13.981.000 ευρώ!

Από το φόρο των τηλεοπτικών διαφημίσεων, που αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα διαπλοκής των ΜΜΕ και κυβερνήσεων, το 2015 πλήρωσαν 19.228.000 ευρώ και οφείλουν 20.071.000 ευρώ.

Συνολικά την περίοδο 2010 – 2016 από φόρους σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και πρόστιμα του ΕΣΡ έχουν εισπραχθεί 28.588.000 και τα κανάλια οφείλουν 34.052.000 ευρώ!


http://www.diulistirio.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Χατζηνικολάου: Η «Real Group» θα διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια στην Τουρκία!Το ότι η «Real Group» αποφάσισε να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια στην Τουρκία ανακοίνωσε, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Real fm 97,8», ο Νίκος Χατζηνικολάου!

«Η Real Group αποφάσισε να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια, όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Τουρκία. Το λέω δημόσια για να το ακούσει η τουρκική πρεσβεία ώστε να μας βοηθήσει», είπε ο εκδότης, δημοσιογράφος και σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές ότι δεν κάνει πλάκα, ο κ. Χατζηνικολάου ανέφερε πως η τουρκική τηλεοπτική αγορά είναι πολύ μεγάλη, καθώς η γειτονική χώρα έχει περίπου 80 εκατομμύρια πληθυσμό, ενώ τόνισε πως από την Δευτέρα, σε συνεργασία με μεγάλο δικηγορικό γραφείο σε Ελλάδα και Τουρκία, θα κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

«Γιατί έχει δικαίωμα ο Τούρκος να διεκδικήσει κανάλι στην Ελλάδα και όχι εμείς στην Τουρκία;», διερωτήθηκε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και συμπλήρωσε πως, αν υπάρχει πρόβλημα επειδή η «Real Group» είναι ελληνικής ιδιοκτησίας, τότε μπορεί να διεκδικήσει άδεια ψυχαγωγικού καναλιού, αν και θα ήθελε να είναι ειδησεογραφικού.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Μεγάλη προσοχή στα spam: Trojan αποκτά έλεγχο της κάμερας - υποκλέπτει προσωπικά δεδομένα


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες - χρήστες του Διαδικτύου για την εμφάνιση κακόβουλου λογισμικού, τύπου « Δούρειος Ίππος» (Trojan) και στη χώρα μας, το οποίο εξαπλώνεται μέσω μολυσμένων και ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «Spam e-mails».

Αναφορικά με τις δυνατότητες του κακόβουλού αυτού λογισμικού, μπορεί:
 • να υποκλέπτει πληροφορίες χρηστών (usernames, mails, passwords),
 • να λαμβάνει στιγμιαίες εκτυπώσεις της οθόνης (printscreens),
 • να αποκτά πρόσβαση στην κάμερα, να κατεβάζει και να εκτελεί αρχεία,
 • να ενημερώνει την παραμετροποίηση του και
 • να προωθεί σιωπηλά τις πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί σε απομακρυσμένο διακομιστή – εξυπηρετητή (server),
 • να εισέρχεται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές «καμουφλαρισμένο», σαν κανονικό πρόγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα, το λογισμικό τύπου « j ava archive fil e » τρέχει στο παρασκήνιο και δημιουργεί κενά ασφαλείας στο σύστημα, παραχωρώντας με αυτό τον τρόπο πρόσβαση σε τρίτους, ενώ για να εκτελεστεί πρέπει στον ηλεκτρονικό υπολογιστή να είναι ήδη εγκατεστημένο το πρόγραμμα «Java Runtime Environment».

Με σκοπό την αποφυγή προσβολής από το προαναφερόμενο κακόβουλο λογισμικό, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καλεί τους πολίτες να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ψηφιακής προστασίας και ασφάλειας και συγκεκριμένα:

 • Να χρησιμοποιούν τείχη προστασίας (firewall), ικανά να αποτρέψουν την είσοδο σε εισερχόμενες συνδέσεις προς υπηρεσίες, που δεν πρέπει να είναι διαθέσιμες δημόσια και να επιτρέπονται μόνο μεμονωμένες υπηρεσίες προς τα έξω.
 • Να χρησιμοποιούν κωδικούς πρόσβασης, η ανάκτηση των οποίων να καθίσταται δύσκολη.
 • Να χρησιμοποιούν ενημερωμένα «αντιικά» προγράμματα προστασίας, γνήσια λογισμικά προγράμματα και να πραγματοποιούν τακτικές αναβαθμίσεις «updates».
 • Να παραχωρούν το χαμηλότερο επίπεδο δικαιωμάτων σε χρήστες και προγράμματα, όπου απαιτούνται, προκειμένου να εκτελεστεί μία διεργασία.
 • Να απενεργοποιούν τη λειτουργία «AutoPlay», προκειμένου να παρεμποδίζεται η αυτόματη εκτέλεση αρχείων στο δίκτυο και στους δίσκους καθώς και να ενεργοποιούν την επιλογή ανάγνωσης «read-only» στις περιπτώσεις, που δεν απαιτείται δικαίωμα εγγραφής «write access».
 • Να μην ανοίγουν τα συνημμένα αρχεία των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την προέλευση των οποίων και το περιεχόμενο δεν γνωρίζουν και να ρυθμίσουν το διακομιστή των μηνυμάτων του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου, έτσι ώστε να μην επιτρέπεται η είσοδος ή να διαγράφονται αυτόματα τα μηνύματα με συνημμένα αρχεία τύπου exe, .vbs, .jar, .bat, .scr, που χρησιμοποιούνται ευρέως για διάδοση ιών.
 • Να απενεργοποιούν τη δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων, στις περιπτώσεις όπου δεν απαιτείται.
 • Να δημιουργούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα αντίγραφα ασφαλείας «backup» των αρχείων της συσκευής τους, σε εξωτερικό μέσο αποθήκευσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνικά: 11188
Στέλνοντας e-mail στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr
Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): CYBERΚΙD
Μέσω twitter : @ CyberAlertGR


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Κλήθηκαν οι πρώτοι 100 της «λίστας Μπόργιανς» με καταθέσεις εκατομμυρίων στην Ελβετία

Οι Εισαγγελείς που αξιολογούν την «λίστα Μπόργιανς«, καλούν τους πρώτους 100 φορολογούμενους που εμφανίζουν αποκλίσεις εκατομμυρίων στα δηλωθέντα εισοδήματα με τα ποσά που κατέθεσαν στην ελβετική τράπεζα UBS.

Μεταξύ των πρώτων που καλούνται σε κατάθεση περιλαμβάνονται γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί μηχανικοί και συνταξιούχοι του Δημοσίου, αλλά και «ανεπάγγελτος» που εμφανίζει καταθέσεις 7 εκατομμυρίων ευρώ.

«Φορολογούμενος μεσαίας, μέτριας ή και χαμηλής οικονομικής δύναμης στην Ελλάδα να είναι και μεγαλοκαταθέτης ελβετικών τραπεζών στο εξωτερικό», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αξιολογητές της λίστας.

Μεταξύ αυτών που καλούνται από τους Εισαγγελείς είναι και δημόσιος υπάλληλος ο οποίος την περίοδο 2000-2012 δήλωσε συνολικά 813 χιλιάδες ευρώ, ενώ στην λίστα Μπόργιανς καταγράφηκε με κατάθεση 2,7 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης καλείται συνταξιούχος που την επίμαχη δωδεκαετία δήλωσε συνολικά 477 χιλιάδες ευρώ, αλλά στην UBS είχε 1,9 εκατομμύρια ευρώ.

“Αλλη περίπτωση αφορά Πολιτικό Μηχανικό με δηλωθέντα εισοδήματα ,την δωδεκαετία, 2,5 εκατομμύρια ευρώ που εμφανίζει καταθέσεις 6,5 εκατομμύρια ευρώ.
Γιατρός στην Ελλάδα δήλωσε συνολικά εισοδήματα 1,15 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δήλωσε καταθέσεις στο εξωτερικό 5,3 εκατομμύρια ευρώ.
Έμπορος ετοίμων ενδυμάτων δήλωσε την δωδεκαετία 838 χιλιάδες ευρώ και είχε καταθέσεις 5,3 εκατομμύρια ευρώ.
Δικηγόρος με συνολικά δηλωθέντα εισοδήματα 800 χιλιάδες ευρώ είχε λογαριασμό στην UBS με 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης φορολογούμενος που σήμερα δηλώνει «ανεπάγγελτος» την επίμαχη δωδεκαετία δήλωσε συνολικά εισοδήματα 1,8 ευρώ ενώ οι καταθέσεις του στην UBS ήταν σχεδόν 7 εκατομμύρια ευρώ.

Και οι εκατό κληθέντες αλλά και όσοι από τις λεγόμενες «κραυγαλέες περιπτώσεις» πρόκειται να κληθούν το επόμενο διάστημα, ελεγχoνται για κακουργήματα και είναι αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών τους και άλλων κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων τους.

Πριν λίγες ημέρες οι Εισαγγελείς προχώρησαν σε εντολές δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων για 24 πρόσωπα που καταγράφονται στην λίστα Μπόργιανς

Πηγή

http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Πάκη το ανάγνωσμα..

     Πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος Πάκης επισκέφθηκε την Καλαμάτα για τον εορτασμό της Υπαπαντής, και άλλη μία γειτονική πόλη.

Σε αυτήν την άλλη γειτονική πόλη και προκειμένου ο πρόεδρος Πάκης να πιεί τον καφέ του ή το ούζο του στο
τουριστικό περίπτερο της κεντρικής πλατείας,
..αστυνομικοί με όπλα και σκυλιά εισέβαλαν σε όλα τα σπίτια γύρω απ' την πλατεία και έφτασαν μέχρι τις βεράντες και τις ταράτσες ψάχνοντας προφανώς για ''τρομοκράτες'' ή ελεύθερους σκοπευτές(!).
Για να πιεί δηλαδή τον καφέ του ο πρόεδρος Πάκης, καταλύθηκε το οικογενειακό άσυλο με το έτσι θέλω, χωρίς εισαγγελείς και χωρίς εντάλματα!
Τέτοια ξεφτίλα ο ξεφτιλισμένος πρόεδρος Πάκης.
Τόσο λαϊκός και κοσμαγάπητος.

Η πρεμούρα του συστήματος να προστατεύσει τον αχυράνθρωπο, τον εγκάθετό του.
Λες κι άμα η Ελλάδα χάσει τον Πάκη θα χάσει η Βενετιά βελόνι.
Από Πάκηδες γέμισε πιά το πολιτικό σύστημα. Τους βρίσκεις και στα σκουπίδια. Ειδικά εκεί!
Αχυρένιοι παλιάνθρωποι κι αυτός και οι υπόλοιποι των νεο-κατοχικών κυβερνήσεων, ζουν και κινούνται ασφαλείς μόνο στα φυλασσόμενα μέγαρά τους και στα γραφεία τους,
..αποκομμένοι απ' τον λαό, αποστειρωμένοι, σαβανωμένοι με σάβανα από ΜΑΤ, σαν ζωντανά πτώματα στον νεκροθάλαμό τους,
..σαν μούμιες κακούργων φαραώ μέσα στις κρύπτες τους.

Κανέναν σεβασμό δεν οφείλουμε για τον άνθρωπο που ψήφισε ανερυθρίαστα υπέρ όλων των μνημονίων και μετά τόλμησε να καθήσει και στην καρέκλα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.
Κανένας σεβασμός και καμία συμπάθεια για το άτομο (ένα ακόμα στην λίστα) που με την παρουσία του βρωμίζει και απαξιώνει τον θεσμό με τον οποίο έχει περιβληθεί.

Πάκη είσαι ένα θλιβερός εγκάθετος των πιό άγριων κατακτητών.
Ο ''πρώτος πολίτης'' της χώρας και το νούμερο ένα της προδοσίας.
Ένας ξεφτιλισμένος χωρίς αρχή, μέση και τέλος.
Ένας Πάκης!..


Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

Mια απρόσμενη αποκάλυψη-ομολογία περιλαμβάνει στο καινούργιο του βιβλίο ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. Οτι δηλαδή οι σύγχρονες ακροδεξιές και φασιστικές οργανώσεις ελέγχονται και χρηματοδοτούνται από τη CIA, η οποία προσεγγίζει και στρατολογεί τους επίδοξους αρχηγούς!
Το επίμαχο απόσπασμα έχει ως εξής: «Η CIA δεν δημιουργεί ή ελέγχει μόνον αναρχικάς-αριστεράς οργανώσεις, αλλά και ακροδεξιάς ή φασιστικάς κινήσεις, όπου πάντοτε βάζει αρχηγούς δικούς της ανθρώπους». Ας σημειωθεί ότι η τελευταία φράση είναι υπογραμμισμένη με μαύρα γράμματα στο βιβλίο. Και ο Πλεύρης συνεχίζει: «Τόσον εις την άκρα δεξιάν, όσον και εις την άκρα αριστεράν η CIA ελέγχει οργανώσεις, τας οποίας χρησιμοποιεί, όταν την συμφέρει, όπου την συμφέρει κι όπως την συμφέρει» (σ. 218).
Και για όποιον δεν κατάλαβε, ο Πλεύρης γίνεται ακόμα πιο παραστατικός: «Νομίζω ότι θα ήτο χρήσιμον, διά να γίνω κατανοητός, να σας περιγράψω το εξής. Ολοι με γνωρίζουν, από τα βιβλία, τας ομιλίας μου, εις την τηλεόρασιν και τους πολιτικούς αγώνας μου εις τον εθνικιστικόν χώρο, που είμαι καθιερωμένος. Ερχεται λοιπόν η CIA και μου λέει: “Πλεύρη πάρε αυτά τα χρήματα και κάνε μία εθνικιστική κίνησιν”. Εγώ εξαγοράζομαι και ενοικιάζω γραφεία, εκδίδω έντυπα και παρασύρω τους εθνικιστάς να ενταχθούν εις την οργάνωσιν που ίδρυσα αλλά ουσιαστικώς ελέγχει η CIA».
Οι σχέσεις του
Στοιχεία για τον ισχυρισμό του ο παλαίμαχος εθνικοσοσιαλιστής φυσικά δεν προσκομίζει. Αναφέρει όμως με νόημα -όπως κάνει και σε άλλα αυτοβιογραφικά του πονήματα- τις στενές σχέσεις του με τον υπεύθυνο Ασφαλείας του δικτατορικού καθεστώτος Ιωάννη Λαδά. Ως διευθυντής του γραφείου του Λαδά, ο Πλεύρης παραδέχεται συναντήσεις με στελέχη της CIA για την τύχη των αντιστασιακών που συλλαμβάνονταν από τις υπηρεσίες της χούντας.
Ο Πλεύρης δεν κατονομάζει την οργάνωση του «εθνικιστικού χώρου» ή τον «αρχηγό» που έχει καταστεί όργανο της CIA. Δεδομένου όμως ότι η μόνη αξιοπρόσεκτη παρόμοια οργάνωση είναι η Χρυσή Αυγή και ο μόνος αρχηγός που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια είναι ο ισόβιος αρχηγός της, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αναγκαστικά η σκέψη του αναγνώστη οδηγείται σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Πηγή dynati-ellada.com

http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Προπηλακισμός Κέρι στην Ρώμη

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης Τύπου, την Τρίτη στη Ρώμη, μετά τη συνάντηση του Υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ με τον Ιταλό ομόλογο του Πάολο Τζεντιλόνι, προκειμένου να συζητήσουν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, διαδηλωτές άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.

Τη στιγμή που οι δύο υπουργοί ετοιμάζονταν να εγκαταλείψουν την αίθουσα, μια Ιταλίδα δημοσιογράφος, η Marinella Correggia προσπάθησε να μπει εμπόδιο στο δρόμο του Κέρι με ένα πλακάτ που κρατούσε στα χέρια. Παράλληλα, άλλοι διαδηλωτές κατηγορούσαν μέσω συνθημάτων τις ΗΠΑ για την πολιτική τους κατά της τρομοκρατίας, φωνάζοντας "Εσείς δημιουργήσατε το Daesh, είστε υπεύθυνοι".

Οι άνδρες ασφαλείας εμπόδισαν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν τους δυο διπλωμάτες, που παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι το περιστατικό.
Πηγή

http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....