Διυλιστήριο: 11/20/14
ροη αναρτησεων

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Στη φυλακή στέλνει η Ισλανδία ακόμη έναν τραπεζίτη που ευθύνεται για την κρίση!

Στη φυλακή αποφάσισε να στείλει η ισλανδική Δικαιοσύνη τον πρώην γενικό διευθυντή της Landsbanki, της δεύτερης μεγαλύτερης τράπεζας της Ισλανδίας μέχρι την κατάρρευση εν μία νυκτί του τραπεζικού συστήματος της χώρας το 2008. Ο Σίγκουρσον Άρνασον κρίθηκε ένοχος για χειραγώγηση του χρηματιστηρίου με τη διατήρηση των μετοχών της τράπεζας σε τεχνητά υψηλό επίπεδο. 

Ο Άρνασον καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, εκ των οποίων θα εκτίσει τουλάχιστον τους τρεις μήνες. Σε ποινές φυλάκισης εννέα και τριών μηνών καταδικάστηκαν επίσης δύο πρώην στελέχη της τράπεζας. ...

Η εξέλιξη προκάλεσε τη σχεδόν πλήρη αποδιάρθρωση του χρηματοοικονομικού συστήματος και την ελεύθερη πτώση του ισλανδικού νομίσματος, με την ισλανδική κυβέρνηση να αφήνει τα τραπεζικά ιδρύματα να πτωχεύσουν πριν προχωρήσει στην εκκαθάρισή τους. ...

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δικαιοσύνη της χώρας ερευνά τους υπαίτιους της κρίσης. Τον Δεκέμβριο του 2013, τρία πρώην ανώτατα στελέχη της Kaupthing καταδικάστηκαν σε φυλάκιση επειδή είχαν αποκρύψει ότι επενδυτής από το Κατάρ είχε αγοράσει το 5,1% του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας χάρη σε δάνειο που του είχε χορηγήσει η ιδία.

Ακόμα και ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός της χώρας, Γκέιρ Χίλμαρ Χόρντε, είχε οδηγηθεί ενώπιον ειδικού δικαστηρίου, ο οποίος κρίθηκε μεν ένοχος για την κατηγορία ότι δεν συγκάλεσε υπουργικά συμβούλια για να αποφασιστεί από κοινού η πολιτική αποφυγής της κρίσης, χωρίς όμως να του επιβληθεί ποινή. ...

πηγή
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Επικίνδυνη η ζωή ενός ηγέτη και του λαού που δεν φιλάει τον πισινό των σιωνιστών

Putin : απόπειρα ανατροπής με κυρώσεις.
Εκτός από την τεχνητή πτώση της τιμής του πετρελαίου τώρα που αυξάνεται η ζήτηση ...οι επικυρίαρχοι μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους εκτός Ρωσίας προκειμένου να στραγγαλίσουν την Ρωσική οικονομία και να αποδυναμωθεί ο Πούτιν.
Κεφάλαια ύψους 130 δισ. δολαρίων θα "φύγουν" από την Ρωσία, έως το τέλος του 2014, σύμφωνα με το Bloomberg, το οποίο επικαλείται τον Ρώσο υπουργό Οικονομικών Anton Siluanov.Αν η εκροή του συγκεκριμένου ποσού επαληθευτεί, θα αποτελέσει την μεγαλύτερη έξοδο κεφαλαίων από την χώρα, από την οικονομική κρίση του 2008 και έπειτα.
Η συγκεκριμένη κατάσταση, οφείλεται στην πτώση κατά 23% του ρουβλιού, έναντι του δολαρίου, τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ ενισχύεται από την πτώση της τιμής του πετρελαίου, που στραγγαλίζει την ρωσική οικονομία.
Για να καταλάβει κάποιος το μέγεθος του ποσού που θα χαθεί από την ρωσική οικονομία, το ΑΕΠ της Ουκρανίας, ήταν το 2013 στα 177 δισ. δολάρια.

Saddam: ανατροπή με πόλεμο και δολοφονία .

Gaddafi: ανατροπή με πόλεμο και δολοφονία.

Chavez:
απόπειρα ανατροπής με κυρώσεις και ψεύτικη επανάσταση.Πέθανε.

Mubarak: ανατράπηκε με ψεύτικη επανάσταση.

Ahmadinejad: απόπειρα ανατροπής με κυρώσεις και ψεύτικη επανάσταση.

Assad: απόπειρα ανατροπής με πόλεμο.

Erdogan: απόπειρα ανατροπής με ψεύτικη επανάσταση.

Είναι και πολλοί άλλοι...των πρώην κομμουνιστικών κρατών όπως ο Τσαουσέσκου, ο Μιλόσεβιτς, ο Γιανουκόβιτς κλπ που επίσης ανατράπηκαν με ψεύτικες επαναστάσεις . Ο κατάλογος των "επιτυχιών" της Νέας Τάξης είναι πολύ μακρύς.

Είναι πολύ επικίνδυνη η ζωή ενός ηγέτη που δεν φιλάει τον πισινό των σιωνιστών....

Σ.Σ
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Πάλι πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη οι βουλευτές της συγκυβέρνησης | Του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου

Το ότι η Βουλή που ψηφίζει όσα μέτρα της υπαγορεύουν οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι φοροφυγάδες και άλλες συντεχνίες δεν εμπίπτει στην περιγραφή «ναός της Δημοκρατίας», το ξέραμε ήδη.

Το ότι η Βουλή που «κοσμείται» με βουλευτές ναζιστικής συμμορίας, ακροδεξιούς τύπου Άδωνι, Πλεύρη και Βορίδη, ανεμοδούρες, τυχάρπαστους και συμφεροντολόγους τύπου Ταμήλου, Γιακουμάτου, Τατσόπουλου και άλλων, δεν μπορεί να φημίζεται για το «επίπεδο» του πολιτικού λόγου, κι αυτό το ξέραμε.


Το ότι η Βουλή που φιλοξένησε και φιλοξενεί εκκολαπτόμενους Τσοχατζόπουλους και Καρατζαφέρηδες δεν μπορεί θεωρείται και «κατηχητικό», ε κι αυτό το χαμε καταλάβει πια.

Αλλά το ότι θα γίνονταν πια καθημερινότητα οι εκφράσεις του τύπου «άει μωρή από δω» μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ε αυτό δεν το χαμε εμπεδώσει.

Οι φοβεροί πολιτικοί… άνδρες βουλευτές της ΝΔ Β. Υψηλάντης και Δ. Κυριαζίδης είπαν πάλι να αποδείξουν τον «ανδρισμό» τους εκτοξεύοντας χυδαιότητες προς την Ζωή Κωσνταντοπούλου. Δεν έχει σημασία τι ακριβώς είπαν αυτοί οι ογκόλιθοι της πολιτικής σκέψης, άλλωστε τα όσα (κατά βάση σεξιστικά) εκστόμισαν, χαρακτηρίζουν τους ίδιους. Άλλωστε, θα τα ακούσατε στα δελτία των 8, που ασχολήθηκαν –αλίμονο- επί μακρόν να μεταφέρουν τις στιχομυθίες.

Αυτό που δεν ακούσατε, όμως, στα δελτία, ήταν από πού ξεκίνησαν όλα. Τι προκάλεσε όλη αυτή την αναστάτωση; Αυτό δεν έχει σημασία;

Δεν έχει σημασία ότι οι βουλευτές της ΝΔ εξαπέλυσαν σεξιστική επίθεση στη Ζ. Κωνσταντοπούλου γιατί τους είπε ότι θα ’πρεπε να διαβάζουν τους νόμους που ψηφίζουν;

Δεν έχει σημασία ότι όλα αυτά ξεκίνησαν όταν ο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Κοντονής αποκάλυψε ότι τα μέλη του ΔΣ του (υπό εκποίηση μέσω ΤΑΙΠΕΔ) Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος απαλλάχτηκαν από τις ευθύνες τους για την μη καταβολή 1,6 εκατ. ευρώ σε ασφαλιστικά ταμεία (εργοδοτικές εισφορές 648.000 ευρώ, εργατικές εισφορές 950.000 ευρώ). Και απαλλάχτηκαν λόγω μιας διάταξης που ψηφίστηκε στην ελληνική βουλή την άνοιξη του 2013, μεσούσης της δίωξης, ακριβώς για να απαλλαγούν;

Πρόκειται για την παρ. 4 του άρθρου 31 του Ν. 4141/2013 άρθρο 31 παρ. 4 που αναφέρει επακριβώς: «Αναστέλλεται, μέχρι το χρόνο που ορίζεται στην περίπτωση γ” της παρούσας παραγράφου, η ποινική δίωξη των προσώπων στα οποία είχε, έχει ή πρόκειται να ανατεθεί η νόμιμη εκπροσώπηση των εταιρειών που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων των μεσοπρόθεσμων πλαισίων δημοσιονομικής πολιτικής 2011-2015 και 2013-2016, που εγκρίθηκαν με τους νόμους 3985/2011 (Α” 151) και 4093/2013 (Α’222) αντίστοιχα, για οφειλές των εταιρειών προς το Δημόσιο, Ν.Π.Δ.Δ., ασφαλιστικούς οργανισμούς και ΟΤΑ α” και β” βαθμού.»

Πάμε πάλι: αναστέλλεται η ποινική δίωξη των ΔΣ των Οργανισμών που πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν. Αν οι Οργανισμοί χρωστούν σε Δημόσιο, Ν.Π.Δ.Δ., ασφαλιστικούς οργανισμούς και ΟΤΑ α” και β” βαθμού, δεν φταίει κανείς! Δεν φταίνε οι (διορισμένες από τις κυβερνήσεις) Διοικήσεις των Οργανισμών. Δεν φταίει κανείς και δεν υπάρχει και λόγος να δοθούν ποτέ αυτά τα χρήματα στα δημόσια ταμεία. Το αποφάσισε η Βουλή των Ελλήνων. Πιο φωτογραφικό, δεν γίνεται!

Πάμε πάλι πίσω στην επίθεση του υπόκοσμου της ΝΔ. «Εμείς δεν είμαστε τσουτσέκια κανενός», είπε ο Β. Υψηλάντης και μετά συνέχισε με άθλιες εκφράσεις, συνεπικουρούμενους από τους ομογάλακτους βουλευτές του. Αν δεν είναι «τσουτσέκια» (κατά την έκφραση των ίδιων) αυτοί που ψηφίζουν φωτογραφικές διατάξεις για να χαρίσουν χρέη, για να απαλλάξουν ΔΣ Τραπεζών, για να γλιτώσουν από ποινικές ευθύνες ΔΣ Οργανισμών, τότε τι είναι;

Αν δεν είναι «τσουτσέκια» κάποιων αυτοί που σήμερα στην Επιτροπή της Βουλής έφεραν και υποστήριξαν νομοσχέδιο που θα προσφέρει διακριτική μεταχείριση σε ποινικά υπόλογους για οικονομικά εγκλήματα σε βάρος του δημοσίου, τότε τι είναι;

Το νομοσχέδιο, το οποίο υπερασπίστηκαν με κραυγές οι βουλευτές της ΝΔ, θα επιτρέψει σε υπόλογους όπως για την υπόθεση της Siemens, των εξοπλιστικών, της λίστας Λαγκάρντ να έχουν τη δυνατότητα να αποφύγουν τις ποινικές διώξεις. Ακούστε, όμως, εσείς τα δελτία των 8 από τον καυγά να περιγράφουν το …πάπλωμα.

Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, κύριε Υψηλάντη μας… Και είναι προφανές ότι πίσω από κάθε τέτοιο «νταηλίκι» μέσα στη Βουλή, πίσω από κάθε παρόμοια επίθεση στο ύφος ή ακόμη και το ντύσιμο των βουλευτών της αντιπολίτευσης στην πραγματικότητα κρύβεται απλώς ο εκχυδαϊσμός του «φωνάζει ο κλέφτης…». Κάθε φορά που ακούτε έναν βουλευτή της κυβέρνησης να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, για ένα να είστε σίγουροι: πάλι πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη…

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ενωμένη η Κρήτη ακύρωσε βράβευση Γερμανού ναζί από το Παν. Κρήτης.

Φωτιές είχε ανάψει η πρωτοβουλία για την αναγόρευση, από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, του Heinz Richter, του Oμότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Manhaim της Γερμανίας, σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης.
Η τελετή αναγόρευσης είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου και όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε έκπληξη αυτή η επιλογή αφού, και σε προηγούμενη παρουσίαση του βιβλίου του είχαν δημιουργηθεί έντονες αντιδράσεις με αφορμή όσα αρνητικά ο ίδιος έχει υποστηρίξει για την ιστορική Μάχη της Κρήτης, ότι δηλαδή πρόκειται για έναν “στρατιωτικό μύθο”.

Στο βιβλίο υπάρχει ο ισχυρισμός ότι η μάχη της Κρήτης (την οποία ο συγγραφέας χαρακτηρίζει ως…ιπποτική και δίκαιη)- ιπποτικές ήταν οι εκτελέσεις, οι σφαγές και οι πυρπολήσεις ολόκληρων χωριών –
δεν ήταν δα και κανένα σημαντικό γεγονός για την έκβαση του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ότι η συμβολή της στην καθυστέρηση της επιχείρησης «ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣΑ»…είναι μύθος, καθώς και ότι το αντάρτικο της Κρήτης ήταν…ασήμαντο.
Πάνω σ αυτό του το λαθραίο, του τρίβομε στα μούτρα την ανακοίνωση που έδωσε ο Ραδιοφωνικός σταθμός Μόσχας:
"Επολεμήσατε άοπλοι εναντίον πανόπλων και ενικήσατε. Μικροί εναντίον μεγάλων και επικρατήσατε. Δεν ήτο δυνατόν να γίνει άλλως, διότι είσθε Έλληνες. Εκερδίσαμεν χρόνον διά να αμυνθώμεν. Ως Ρώσοι και ως άνθρωποι σας ευγνωμονούμε."




Χαρακτηριστικό σημείο του βιβλίου είναι το απόσπασμα βάσει του οποίου «όταν αναπτύχθηκε ο ανταρτοπόλεμος, ο αγώνας αυτός δεν ήταν πια καθαρός κι έντιμος, αλλά βρώμικος και κτηνώδης»!
Στο βιβλίο παρατίθεται επίσης, η διαταγή του σχεδιαστή της επιχείρησης «Μαρίτα» και «Ερμής», αντιπτεράρχου Κουρτ Στούντεντ στις 31-05-1941, βάσει της οποίας επιχειρείται η παραδειγματική τιμωρία των Χανιωτών για τις…κτηνωδίες τους στο Μάλεμε και στο Καστέλι!

Κτηνωδίες ήταν για τα γουρούνια της ναζιστικής σιονιστικής Γερμανίας οι αγώνες των Κρητών για ελευθερία και αξιοπρεπεια.
Βρώμικο και κτηνώδη χαρακτηρίζει το έκτρωμα αυτό της ναζιστικής Γερμανίας, τον αγώνα της Κρητικής αντίστασης, γιατί βρώμικα είναι τα μυαλά του και όλη η κοσμοθεωρία που διδάσκονται στο φρικαλέο τους κράτος.
Και για να θυμηθούμε για ποιόν και για τι αγώνα μιλάμε, καλό είναι να θυμηθούμε το ιστορικό της Μάχης, τις εκτελέσεις και τους ηρωισμούς.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Δεν θέλουμε ισότητα. Θέλουμε δικαιοσύνη!..

    Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε πως όλοι αυτοί που μας κυβερνούν είναι μιά άλλη φυλή. Κάποιο άλλο είδος ανθρώπων(;).

Μία φυλή που αφού μας διατάξουν τί πρέπει να κόψουμε, πόσα να δώσουμε, πώς να ζήσουμε, πόσες ακόμα ''θυσίες'' πρέπει να κάνουμε για να μην πάνε χαμένες(!) οι προηγούμενες,
..μετά γυρίζουν στα ζεστά σπίτια τους, όπου δεν ξεπαγιάζουν, τρώνε όσο και ό,τι θέλουν, έχουν τις κοινωνικές τους συναναστροφές και εκδηλώσεις, ψωνίζουν, πάνε διακοπές το καλοκαίρι, ξέρουν ότι θα πάρουν σύνταξη, είναι οικονομικά ασφαλείς με τις παχουλές, στρογγυλές καταθέσεις τους,
..και γενικά ζούνε σαν κανονικοί άνθρωποι, όπως θα έπρεπε δηλαδή να ζούμε κι εμείς!

Πέρα όμως από αυτή την ανισότητα, η κοροϊδία τους μεγεθύνεται όταν αυτοί οι ''άλλοι'' μας λένε ότι κάνουμε όλοι τις ίδιες θυσίες!
Μας λένε ότι σε όλους έχει μειωθεί το εισόδημα κατά τόσο τοις εκατό!
Δηλαδή μας εμπαίζουν ότι είναι το ίδιο ένας μισθός των 800 ευρώ να μειωθεί, ας πούμε, κατά 30% και να πάει στα 560 ευρώ, και το ίδιο ένας μισθός 8000 ευρώ να πάει στα 5600!
Αύριο, μεθαύριο που θα βάλουν χέρι στις καταθέσεις, ως μόνη λύση απομείωσης του χρέους (όπως θα ισχυριστούν),
..σε όσους από εμάς έχουν παραμείνει ακόμα κάποια ισχνά 10- 15- 20 ή και 30 χιλιάρικα στην τράπεζα, θα περικοπούν, θα κλαπούν στην ουσία κατά το ένα τέταρτο τουλάχιστον.
Ποσό τεράστιο και σεβαστό, όταν είναι το τελευταίο, που κρατάει κανείς για ώρα απόλυτης ανάγκης.
Αντίθετα οι δικές τους καταθέσεις των εκατοντάδων χιλιάδων και εκατομμυρίων ευρώ (όσα από αυτά δεν έχουν φυγαδεύσει ήδη σε τράπεζες του εξωτερικού),
..ακόμα και να περικοπούν κατά το ίδιο ποσοστό με τις δικές μας, πάλι θα παραμείνουν τεράστιες, ικανές να θρέψουν όχι μόνον τους ίδιους, αλλά και τα παιδιά τους.

Με δυό λόγια, αλλοιώς πονάει το κόψιμο του κατοστάρικου και του χιλιάρικου στις δικές μας τσέπες, κι αλλοιώς στις δικές τους.
Για αυτό δεν θέλουμε ισότητα, θέλουμε δικαιοσύνη.
Αναλογικότητα.
Θέλουμε να πονέσουν και οι δικές τους τσέπες όσο και οι δικές μας.

Μόνον τότε θα δικαιούνται να μας λένε πώς και πόσο(!) πρέπει να ζήσουμε!
Όλα τα άλλα είναι πολιτικές αλητείες!..

Υ.Γ. Ακόμα και να δεχτούμε τον αφορισμό του Πάνχοντρου άθλιου, αν ''μαζί τα φάγαμε'', δεν τα φάγαμε εξ ίσου. Τα φάγαμε αναλογικά!. Ε, έτσι πρέπει και να τα πληρώσουμε! (όσα πρέπει να πληρώσουμε).
Όσοι φάγανε ψίχουλα, να πληρώσουνε ψίχουλα. Όσοι φάγανε ξεροκόμματα να πληρώσουν ξεροκόμματα. Κι όσοι φάγανε την μάνα τους και τον πατέρα τους, να πληρώσουν την μάνα τους και τον πατέρα τους!

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΒΙΝΤΕΟ-Καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν απειλές επειδή έμειναν έγκυες

Πληθαίνουν οι καταγγελίες γυναικών που έμειναν έγκυες, οι οποίες υποστηρίζουν ότι οι εργοδότες τους τις εμποδίζουν να προχωρήσουν σε μία εγκυμοσύνη και, όταν αυτό συμβεί, τις απειλούν ακόμα και με απόλυση.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μίας γυναίκας, η οποία κατήγγειλε τον εργοδότη της. «Με το που ανακοίνωσα στον εργοδότη μου ότι είμαι έγκυος, αυτός χρησιμοποίησε απίστευτους χαρακτηρισμούς, μου είπε ότι, αυτή τη στιγμή, που μου το λες, θα το μετανιώσεις σε όλη σου τη ζωή, ότι δεν θα ξαναβρώ πουθενά αλλού δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα, ενώ δήλωσε ότι ο εργοδότης της, της είπε ότι είχε καταλάβει ότι είναι έγκυος, «γιατί την έβλεπε από τις κάμερες ότι ήταν συνέχεια στην τουαλέτα».

Βέβαια αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση. Ένας ακόμη εργοδότης στο Ηράκλειο Κρήτης συμβούλεψε την 33χρονη υπάλληλό του ότι πρέπει να κάνει άμβλωση, προκειμένου να κρατήσει την εργασία της. Βέβαια, η καταγγέλλουσα το αρνήθηκε και ο εργοδότης σταμάτησε να την πληρώνει, αλλά και να της κολλάει ένσημα.

Επίσης, μία άλλη γυναίκα ανέφερε ότι από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι είναι έγκυος, αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά, γιατί, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, πριν παντρευτεί, είχε αναγκαστεί να κάνει συμφωνία ότι, αν μείνει έγκυος, θα φύγει.

Μετά το ρεπορτάζ για το εν λόγω θέμα, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαδάκης, απευθυνόμενος στον υπουργό Εργασίας, επισήμανε: «Γιατί δεν βγήκατε να κάνετε παρέμβαση χθες; Καλά εδώ δεν βγαίνετε το πρωί, σε αυτή την εκπομπή. Γιατί δεν βγήκατε να κάνετε παρέμβαση στη χθεσινή εκπομπή, στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων;».

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:








Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΒΙΝΤΕΟ-Φορολογούν τους εθελοντές αιμοδότες…


Το Δ.Σ. Ένωσης Συλλόγων και Ομάδων Αιμοδοτών ΠΕ Καβάλας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να επανέλθουμε στο θέμα της επιβολής Τέλους Επιτηδεύματος στην Ένωση Εθελοντών Αιμοδοτών και Ομάδων Π.Ε Καβάλας από το Υπουργείο Οικονομικών. Σας αποστέλλουμε την απάντηση που μας έδωσε το Υπουργείο/ Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, για να δει όλος ο κόσμος την προχειρότητα αλλά και την γελοιότητα με την οποία αντιμετωπίζει το Υπουργείο Οικονομικών, όχι τα φυσικά πρόσωπα ή τις μεγάλες Εταιρείες, αλλά τους Εθελοντές Αιμοδότες.

Όταν φθάνουν στο σημείο να φορολογούν τους Εθελοντές Αιμοδότες, αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος κάτοικος αυτής της χώρας ότι οι ένοικοι του Υπουργείου Οικονομικών είναι εκτός πραγματικότητας. Μέσα από τα γυάλινα γραφεία τους το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους, και το χειρότερο όπως φαίνεται από την απάντηση τους, θεωρούν ότι επιτελούν και θεάρεστο έργο. Την μεγαλύτερη ευθύνη όλων όσων γίνονται, δυστυχώς, φέρουν οι Έλληνες βουλευτές οι οποίοι ψηφίζουν τέτοιους νόμους <για το καλό μας>. Κάποια στιγμή πρέπει να δοθεί και ένα τέλος στον παραλογισμό και στην ηλιθιότητα κάποιων οι οποίοι θεωρούν ότι το κράτος είναι τσιφλίκι του μπαμπά τους. Απαιτούμε εδώ και τώρα να εξαλειφθεί το Τέλος Επιτηδεύματος, από την Ένωση Εθελοντών Αιμοδοτών και Ομάδων Π.Ε Καβάλας, αλλά και από όλους όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εμάς. Σε διαφορετική περίπτωση είμαστε αναγκασμένοι να διακόψουμε την δράση μας και φυσικά με ό,τι αυτό συνεπάγεται και που έχει σχέση με την διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στους πολίτες της πόλης μας αλλά και γενικότερα στον αντίκτυπο που θα έχει σε όλους τους πολίτες αυτής της χώρας. Ευχόμαστε να καταλάβουν οι του ΥΠ. ΟΙΚ. ότι δεν μπορείς να προσδοκάς έσοδα για το κράτος από τους Εθελοντές Αιμοδότες, από όποια σκοπιά και να το δεις. Το μόνο που καταφέρνει είναι να γίνεται όλο και περισσότερο αναξιόπιστο και αφερέγγυο.

Δείτε το βίντεο του Mega:



Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....