Διυλιστήριο: 11/14/15
ροη αναρτησεων

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Το προφητικό μήνυμα του προέδρου Ασάντ όταν οι τουρκόφρονες ισλαμιστες έσφαζαν τον λαό του με την βοήθεια της Δύσης


«Η τρομοκρατία δεν θα σταματήσει εδώ. Θα εξαχθεί μέσω της παράνομης μετανάστευσης στην Ευρώπη».

Και φυσικά δεν ήταν προφήτης. Ήταν η λογική κατάληξη (;) ή η αρχή ενός ακήρυχτου πολέμου. Δυστυχώς με την πολιτική των Δυτικών χωρών άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου. Ποιος άραγε γνωρίζει πόσοι τζιχαντιστές υπάρχουν στην χώρα μας ; Ποιος άραγε γνωρίζει πόσοι τζιχαντιστές βρίσκονται στις Ευρωπαικές χώρες ; Πραγματικά, αν όλο αυτό το μακελειό στο Παρίσι έγινε από μόνο 8 ''καμικάζι'' τζιχαντιστές τι θα γίνει αν είναι περισσότεροι;

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η Ευρώπη στόχος των «εργαλείων» της Νέας Τάξης

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Οι εξελίξεις είναι πλέον τόσο γρήγορες, που είναι πολύ δύσκολη η παρακολούθησή τους. Τόσο στην Ευρώπη, με την οικονομική και «προσφυγική» κρίση, όσο και στην Μέση Ανατολή με τις αδυσώπητες μάχες κατά του «Ισλαμικού Κράτους», αλλά και τη νότια Σινική Θάλασσα με την ένταση μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ, το σκηνικό βίας που υπάρχει και, κυρίως, το σκηνικό ενός γενικευμένου πολέμου που ελλοχεύει, αναδύεται ένα γενικό αίσθημα ανασφάλειας έως… τρόμου.

Οι ευθύνες των ισχυρών χωρών της Δύσης για τα όσα συμβαίνουν είναι δεδομένες. Η αλλαγή του παγκόσμιου γεωπολιτικού χάρτη και τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από το εν εξελίξει «παίγνιο» με ένα πλήθος δράσεων ενίοτε δημιουργεί και μη ελεγχόμενες αντιδράσεις. Η συνωμοσιολογία κορυφώνεται και οι «μάντεις κακών» φαίνονται να δικαιώνονται, αφού είναι δεδομένες οι προτεραιότητες που έχουν τεθεί για την ανάδειξη των ισχυρών του επόμενου αιώνα.

Τα «εργαλεία» που δημιούργησε η Δύση δείχνουν έντονα πλέον τα σημάδια του «σκύλου που δαγκώνει το αφεντικό του», αν και σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιοι μπορούν να ισχυριστούν πως η βία κατά αθώων πολιτών που εισάγεται στις δυτικές χώρες εξυπηρετεί ένα πλήθος συμφερόντων στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, η οποία καλπάζει σκορπώντας την ανασφάλεια και τον τρόμο. Φυσικά, κανένας δυτικός ηγέτης δεν τολμά να παραδεχθεί την ό,ποια συμβολή του στην δημιουργία, στην εκπαίδευση και στην γενική υποστήριξη των τζιχαντιστών, που συνοδεύτηκε με πακτωλούς χρημάτων και «υπόσχεται» πολλά περισσότερα.

Στην περίπτωση της ύπαρξης «παράπλευρων απωλειών», τόσο στις χώρες όπου μαίνονται συγκρούσεις όσο (τώρα πια) και σε χώρες του δυτικού κόσμου, μετά τις δηλώσεις οδύνης ξεκινά η υλοποίηση νέων καλοσχεδιασμένων κεφαλαίων που με το προσωπείο της «απάντησης» αυξάνουν τα επίπεδα βίας και, φυσικά, τις αντιδράσεις της «απέναντι πλευράς» των «χρήσιμων φανατικών θρησκευόμενων ηλιθίων».
Πολύ σύντομα τα θύματα από την επίθεση στο Παρίσι θα ξεχαστούν και θα αρχίσουν να καταστρώνονται πλάνα οικονομικών δραστηριοτήτων που θα μεταφέρουν πλούτο και ευμάρεια στην Ευρώπη. «Όλα είναι business και τίποτε δεν είναι προσωπικό», ισχυρίζονται οι «συνήθεις ύποπτοι» πέραν του Ατλαντικού, σημαντική μερίδα της πολιτικής τους ελίτ έχει ήδη αποδεχθεί ως αναγκαίο γεγονός την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού…!

Στα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 4 χρόνια, με την έναρξη της επίθεσης των τζιχαντιστών στη Συρία, κρύβουν ενόχους και συνενόχους. Ένας από τους μεγάλους συνενόχους είναι και η Τουρκία, για τις «δραστηριότητες» της οποίας υπάρχει πληθώρα αποδείξεων σχετικά με την στήριξη που παρέχει προς το Ισλαμικό Κράτος το οποίο τώρα επιτίθεται στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας «μοναχικούς λύκους» που εκπαιδεύτηκαν και βρισκόταν «εν υπνώσει» περιμένοντας το σύνθημα της ενεργοποίησής τους. Ταυτόχρονα, όπως ανέφεραν πρόσφατα ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών, ένα πλήθος τζιχαντιστών έμπειρων σε αστικές μάχες έχει επιβεβαιωθεί ότι εισήλθε στην Ευρώπη (γίνονται αναφορές για 8 έως 10 χιλιάδες) εκμεταλλευόμενο την τεράστια «ροή προσφύγων» και δημιουργώντας νέους πυρήνες κινδύνου για την ασφάλεια των ευρωπαίων πολιτών.
Η Τουρκία είναι η χώρα που ελέγχει την «κάνουλα ροής» και εκβιάζει (έμμεσα ή άμεσα) την Ευρώπη αποκομίζοντας τεράστια οφέλη, υποσχόμενη ότι «θα αντιμετωπίσει» την λαθρομετανάστευση στο τουρκικό έδαφος, αλλά –όλως παραδόξως- πράττει τα αντίθετα από όσα δεσμεύεται προς την Ευρώπη.

Αν οι ευρωπαίοι ηγέτες (που αποδεικνύονται πλέον όχι μόνο ακατάλληλοι αλλά και επικίνδυνοι για τους πολίτες των ευρωπαϊκών χωρών) επιθυμούσαν να αντιμετωπίσουν επαρκώς τις ό,ποιες απειλές (δημογραφικές και τρομοκρατικές) που εισάγονται από τις λαθρομεταναστευτικές ροές, θα είχαν αποφασίσει, ανακοινώσει και εφαρμόσει σειρά αυστηρότατων οικονομικών μέτρων κατά της Τουρκίας, η οποία συμβάλει στα μέγιστα στην δημιουργία των προσφυγικών πληθυσμών, αλλά και στην στήριξη των τζιχαντιστών (πολεμιστών) του Ισλαμικού Κράτους. Οι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν επιλέξει να δημιουργήσουν μία νέα μάζα, μίξη εθνοτήτων και λαών, που θα γίνει και το νέο μωσαϊκό των ευρωπαϊκών πληθυσμών, με αντάλλαγμα την αισθητή μείωση αντιδράσεων στην αφαίρεση πολιτικών, κοινωνικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών της Ευρώπης, όπως αυτή επιχειρείται να διαμορφωθεί στα πλαίσια που απαιτεί η Παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η Τουρκία παίζει τον ρόλο του διακινητή ανθρώπων (δουλέμπορος) που γεμίζει τις ευρωπαϊκές κοινωνίες με νέα φτηνά εργατικά χέρια. Οι τζιχαντιστές παίζουν τον ρόλο του καταλύτη στη δημιουργία νέων ευάλωτων χωρών, με ηγεσίες που θα είναι χειραγωγούμενες και με ροπή στην διαφθορά, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνουν με σχετική άνεση τον ρόλο του τρομοκράτη και «μεγάλου εχθρού» που πρέπει να εξολοθρευτεί…!

Ένα πρώτο δείγμα της ευρωπαϊκής αντίληψης για τον ύποπτο έως και εγκληματικό ρόλο της Τουρκίας στα όσα συμβαίνουν, καταγράφεται σε άρθρο του Gerald Warner με τίτλο "Η Τουρκία είναι συνένοχη με την ISIS και ακατάλληλη για ένταξη στην ΕΕ", που αναρτήθηκε στην ειδησιογραφική ιστοσελίδα breitbart.com (παράρτημα Λονδίνου) και στο οποίο ο συντάκτης γράφει ότι τελικά η Τουρκία τράβηξε πίσω και δέχθηκε να αφήσει Κούρδους μαχητές να περάσουν από το έδαφός της από το Ιράκ στη Συρία για μάχες εναντίον των τσιχατιστών όμως προσθέτει όποιος φαντάζεται ότι αυτό αντιπροσωπεύει συνεργασία μιας Νατοϊκής χώρας για βοήθεια να καταπολεμηθεί το λεγόμενο ισλαμικό κράτος θα πρέπει να έχει παραισθήσεις.
Η νεο-οθωμανική Τουρκία πρόσκειται περισσότερο προς την ISIS παρά τη Δύση. Και αφού κάνει μια διεξοδική ανάλυση του πόσο η Τουρκία είναι οππορτιουνιστική και ισλαμική, αναφέρεται στον Βρετανό Πρωθυπουργό κ. Ντέβιντ Κάμερον και γράφει:
«Μία γεωπολιτική ιδιοφυία ήταν απτόητη από μια τέτοια νοοτροπία. Ο Ντέιβιντ Κάμερον, ήταν πρωθυπουργός μόνο για τρείς μήνες όταν εγκαινίασε την προσωπική του σταυροφορία να φέρει μέσα στην ΕΕ την Τουρκία. Μιλώντας στην ΄Αγκυρα είπε : Είμαι εδώ για να εργαστώ για την συμμετοχή της Τουρκίας στην ΕΕ. Και να αγωνιστώ γι΄αυτήν. Ισχυρίστηκε ότι εκείνοι που έφερναν ένσταση σ΄αυτή τη κίνηση «εσκεμμένα δεν κατανοούσαν το Ισλάμ».
Ευχαριστούμε Ντέιβ. Αυτό έπρεπε να λεχθεί. Πολλοί από΄εμάς πρέπει να βγούμε έξω με τα χέρια ψηλά και να ομολογήσουμε ότι δεν κατανοήσαμε.
Και συνεχίζει το άρθρο απαντώντας στον Ντέιβιντ Κάμερον. «Δεν κατανοούμε γιατί η ISIS ενεργεί ατιμώρητα μέσα στη Τουρκία, δεν κατανοούμε γιατί ο Ερτογάν απαιτεί ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από περιοχές της ISIS όταν αυτή δεν έχει αεροπλάνα όταν τα πολεμικά αεροπλάνα είναι το κύριο όπλο των αντιπάλων της.
Ακόμα περισσότερο δεν καταλαβαίνουμε γιατί η Τουρκία το 97% του εδάφους της οποίας είναι στη Ασία, πρέπει να ενωθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αντιλαμβανόμαστε όμως γιατί το κόμμα UKIP πέρσι κάλεσε τον Ντέιβ να εγκαταλείψει την παράφρονα καμπάνια του να φέρει αυτή την αμφίβολη χώρα στην ΕΕ και να δώσει το δικαίωμα στους πολίτες της να πλημμυρίσουν την Βρετανία.
Υπό το φως της πρόσφατης συμπεριφοράς της Τουρκίας είναι αναγκαίο να συζητηθεί και η συνεχιζόμενη συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ».

Δεν πρόκειται για θέατρο παραλόγου, αλλά για θέατρο σκιών με εξυπηρέτηση συμφερόντων. Πρόκειται για δημιουργία συνθηκών ανασφάλειας που θα εξαναγκάσουν τους ευρωπαϊκούς λαούς να παραχωρήσουν στα κράτη σημαντικό τμήμα των δικαιωμάτων τους, για να ζήσουν με λιγότερες ελευθερίες αλλά με σχετική ασφάλεια!!!

Εάν οι ευρωπαίοι ηγέτες ήταν πραγματικοί ηγέτες, το Παρίσι δεν θα δεχόταν επίθεση, ούτε, φυσικά, θα απειλούνταν η Ευρώπη από οποιονδήποτε ισλαμιστικό τρομοκρατικό κίνδυνο. Αυτό που πρέπει να απαντηθεί άμεσα, δεν είναι το ποια θα είναι η αντίδραση της Ευρώπης (και ειδικά της Γαλλίας) στην βία που ασκείται κατά της Ευρώπης… Το ζητούμενο που οδηγείται η Ευρώπη και ποια θα είναι πλέον η μορφή της… Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν είμαστε στα πρόθυρα ενός γενικευμένου, παγκοσμίου πολέμου, που ξεκινάει από τη Μέση Ανατολή. Είμαστε όμως απολύτως βέβαιοι πως οι υπεύθυνοι του χάους που απειλεί την Ευρώπη (και όχι μόνο), θα εμφανιστούν ως "στρατιώτες επιβολής του δικαίου", σκορπώντας προγραμματισμένο θάνατο σε πολύ μεγάλους αριθμούς...


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....