Διυλιστήριο: 01/18/15
ροη αναρτησεων

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Δεν είναι ηλίθιοι...ούτε προδότες. Είναι αδίστακτοι , διεστρεμμένοι και ψυχοπαθείς δολοφόνοι.

Τους έβαλαν ΕΝΦΙΑ , Τέλος Επιτηδεύματος, Εισφορά Αλληλεγγύης και Φόρο 26% από το πρώτο ευρώ. 
Πολλαπλασίασαν τα πρόστιμα για την παραμικρή καθυστέρηση φόρων ή ασφαλιστικών εισφορών και τους κατασχέτουν μία περιουσία με την παραμικρή παράβαση. 

Πολλαπλασίασαν τους φόρους στα καύσιμα και τα διόδια και κατέστησαν πιο φθηνό το να έρθει ένα κοντέινερ από το Χονγκ Κονγκ παρά ένας τόνος πατάτες από τη Θράκη στην Αθήνα. 

Αυτοί λοιπόν οι εγκληματίες και προδότες πολιτικοί που κατέστρεψαν σκόπιμα τους Έλληνες παραγωγούς υποχρεώνοντάς τους να διπλασιάσουν το κόστος των προϊόντων τους για να επιβιώσουν...ή να βάλουν λουκέτο....τους κουνάνε το δάχτυλο και τους ζητούν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί! 

Αυτοί που ευθύνονται αποκλειστικά για την σκόπιμη καταστροφή της Ελληνικής παραγωγής και ανταγωνιστικότητας καθώς και για την τεράστια εξαγωγή συναλλάγματος προς την Κίνα ... μας υπόσχονται ανάπτυξη.

Οι ίδιοι εγκληματίες έκοψαν μισθούς και συντάξεις από τους καταναλωτές για να εξοφλήσουν υποβρύχια και C4I που δεν πήραμε ποτέ καθώς και εικονικά έξοδα σε Ολυμπιακούς και Δημόσια έργα που δεν έγιναν ποτέ... 

Έτσι οδήγησαν τους πολίτες να αγοράζουν, από ανέχεια, κρέας εισαγωγής από ψόφια άλογα κούρσας και να ζεσταίνονται καίγοντας στο τζάκι τα έπιπλα του σπιτιού τους....σε μία χώρα με ατελείωτα αποθέματα λιγνίτη.
Δεν είναι ηλίθιοι...ούτε προδότες. Είναι αδίστακτοι , διεστρεμμένοι και ψυχοπαθείς δολοφόνοι.

Σ.Σ


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Οι δημόσιες εταιρίες είναι πλούτος όλων μας, ηλίθιε!

Ο Πούτιν διατηρώντας υπό κρατικό έλεγχο την πλειοψηφία των μετοχών της Gazprom και της Rosneft καταφέρνει να συντηρεί την οικονομία της Ρωσίας από τα καθαρά κέρδη αυτών.
 
Την ίδια στιγμή οι ελληνόφωνοι προδότες καταλήστευαν τις κρατικές υπερκερδοφόρες εταιρίες με διάφορα κόλπα και υποχρέωναν τους φορολογούμενους να καλύπτουν αυτοί τις τεράστιες τρύπες που δημιουργούσαν με τις απατεωνιές τους. 

Κι αντί να απαλλαγούμε από τους κλέφτες και να κρατήσουμε τις χρυσοφόρες εταιρίες του Δημοσίου για να συνεισφέρουν στην κρατική οικονομία και να εξασφαλίσουν στους πολίτες φθηνή ενέργεια, φθηνές επικοινωνίες κλπ... κρατήσαμε τους κλέφτες... και χαρίσαμε τις δημόσιες εταιρίες και τα κρατικά μονοπώλια σε ξένα αρπακτικά.

Κι ανάμεσά μας υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι που διαβάζοντας θεωρίες , τύπου Friedman με πλαστά και παραποιημένα οικονομικά δεδομένα ... πείστηκαν ότι η ιδιωτικοποίηση της τεράστιας δημόσιας περιουσίας από τους ίδιους απατεώνες που τη ζημίωσαν και την απαξίωσαν... θα ήταν για το καλό μας.

Διαβάστε σε πόσες χιλιάδες κόσμο δίνουν δουλειά οι Gazprom και Rosneft και πόσα δισεκατομμύρια καθαρών κερδών συνεισφέρουν στον Ρωσικό προϋπολογισμό και θα καταλάβετε γιατί θέλουν να πέσει ο Πούτιν ώστε να βάλουν στο χέρι τις μετοχές των συγκεκριμένων εταιριών.


Σ.Σ

www.diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....