Διυλιστήριο: 02/01/19
ροη αναρτησεων

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Ο Καμμένος διαγράφει τον Παπαχριστόπουλο πριν συνεδριάσει η επιτροπή Κανονισμού της Βουλής


Την απόφαση του να διαγράψει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο από την ΚΟ των ΑΝΕΛ πριν συνεδριάσει η επιτροπή Κανονισμού της Βουλής την Δευτέρα ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκεύης σε κομματική εκδήλωση ο Πάνος Καμμένος.

Παράλληλα μέσω Twitter ζητά την άμεση παραίτηση των Θ. Παπαχριστόπουλου και Τ. Κουικ (εφόσον μείνει υπουργός προκειμένου να τους αντικαταστήσει η Ε. Σκλαβενίτη).

«Η έδρα της Β Αθήνας είναι των ΑΝΕΛ αν αλήθεια την παραδίδει ο Παπαχρηστόπουλος οφείλει να το κάνει τώρα, όπως και ο Κουίκ αν αποφασίσει να μείνει υπουργός και να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter o κ. Καμμένος.

Με τον χειρισμό του αυτό ο κ. Καμμένος οδηγεί την κατάσταση στα άκρα καθώς χωρίς να προλάβει να γίνει οτιδήποτε στην επιτροπή Κανονισμού το μεσημέρι της Δευτέρας, θα μείνει με 4 εκλεγμένος βουλευτές από το κόμμα του και πιθανότατα θα χάσει την ΚΟ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν οι Παπαχριστόπουλος και Κουικ παραιτηθούν θα χαθεί μια ψήφος από εκείνες που στηρίζουν την κυβέρνηση στην οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 151.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα την Παρασκευή, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, το γραφείο του οποίου επισκέφθηκε σήμερα ο κ. Παπαχριστόπουλος, του ζήτησε να περιμένει μερικές ημέρες, προκειμένου να ψηφιστεί πρώτα από τη Βουλή το πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, με τον βουλευτή να αποδέχεται την πρόταση να παραμείνει στην ΚΟ των ΑΝΕΛ για 4-5 ημέρες ακόμα.

«Με παρακάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής -επειδή για να ισχύσει η Συνθήκη των Πρεσπών, πρέπει το πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ να ψηφιστεί- αυτή η παραίτηση να πάρει μια παράταση τεσσάρων-πέντε ημερών», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος εξερχόμενος από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής στο οποίο προσήλθε σήμερα για να παραδώσει την παραίτησή του.

https://diulistirio.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....