Διυλιστήριο: 09/14/15
ροη αναρτησεων

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Πώς θα δράσουν τα πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο εναντίον των διακινητών



Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε σήμερα να επιτρέψει τη χρήση στρατιωτικής βίας εναντίον των διακινητών προσφύγων και μεταναστών στο πλαίσιο της θαλάσσιας επιχείρησής της στη Μεσόγειο, όπως έγινε σήμερα γνωστό από τις Βρυξέλλες.

Βάσει του μέτρου αυτού, που θα ισχύσει από τις αρχές Οκτωβρίου, τα ευρωπαϊκά πολεμικά πλοία θα μπορούν να εκτελούν νηοψίες, να προχωρούν σε κατασχέσεις, να ζητούν αλλαγή πορείας ή ακόμη και να καταστρέφουν πλοία που είναι ύποπτα ότι χρησιμοποιούνται από διακινητές. Παράλληλα θα μπορούν να προχωρούν σε συλλήψεις, με την προϋπόθεση να μην εισέρχονται στα λιβυκά χωρικά ύδατα.

Στη διάρκεια υπουργικής διάσκεψης στις Βρυξέλλες, οι 28 χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωση επεσήμαναν ότι «πληρούνται οι προϋποθέσεις» για να αρχίσει η δεύτερη φάση της επιχείρησης EU Navfor Med, η οποία ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου στη Μεσόγειο.

Μέχρι στιγμής, η επιχείρηση – στην οποία συμμετέχουν τέσσερα πλοία και χίλιοι άνδρες— συνίστατο στην παρακολούθηση από τα διεθνή χωρικά ύδατα των εγκληματικών δικτύων που κάθε μέρα στέλνουν πλοιάρια γεμάτα πρόσφυγες και μετανάστες προς την Ιταλία από τις ακτές της Λιβύης.

Επίσης οι άνδρες που συμμετέχουν στην επιχείρηση συνέδραμαν και στις επιχειρήσεις διάσωσης, συμβάλλοντας στη διάσωση 1.500 προσφύγων και μεταναστών.

Προκειμένου να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα της επιχείρησης χρειάζονται επιπλέον επτά πολεμικά πλοία, κάποια από τα οποία θα πρέπει να είναι εξοπλισμένα με ιατρικές εγκαταστάσεις, καθώς και ελικόπτερα, υποβρύχια και μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Η δεύτερη φάση της επιχείρησης δεν μπορεί να ξεκινήσει πριν από τις αρχές Οκτωβρίου, σύμφωνα με διπλωματική πηγή, διότι η ΕΕ πρέπει να υιοθετήσει μια σειρά νομικών κειμένων, που θα αφορούν μεταξύ άλλων τους κανόνες εμπλοκής των στρατιωτών.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Έρχονται κατασχέσεις για «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια



Στο «δόκανο» των «θεσμών» αναμένεται να μπουν οι επιχειρηματίες που διαθέτουν περιουσία, αλλά δεν αποπληρώνουν τα υπέρογκα δάνεια των επιχειρήσεών τους εδώ και τέσσερα χρόνια και μάλιστα έκαναν το μεγαλύτερο μέρος του δανείου προσωπική τους κατάθεση σε τράπεζες του εξωτερικού.

Η πίεση που θα ασκηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα υπαγορεύθηκε από την αυστηρή προειδοποίηση των «θεσμών» προς τους τραπεζίτες για οριστική διευθέτηση των «κόκκινων» επιχειρηματικών δανείων σε μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις.

Οι τραπεζίτες υποχρεούνται πλέον να καλέσουν τους μπαταχτσήδες μεγαλοεπιχειρηματίες να πληρώσουν αλλιώς θα χάσουν τις εταιρείες τους.

Πρόκειται για επιχειρηματίες από τους κλάδους των κατασκευών, των σούπερ μάρκετ, των ΜΜΕ, της υγείας, των ξενοδοχείων και της ακτοπλοΐας, οι οποίοι διοικούν την επιχείρησή τους, απολαμβάνουν υψηλές αμοιβές, διάγουν πολυτελή βίο και αποτελούν τη βασική αιτία δημιουργίας του βουνού των «κόκκινων» δανείων.

Το βασικό επιχείρημα των εποπτικών Αρχών είναι πως υπάρχουν δεκάδες επιχειρηματίες οι οποίοι σταμάτησαν να πληρώνουν τα υπέρογκα δάνεια των επιχειρήσεών τους από το 2011 και το μεγαλύτερο μέρος των δανείων το έβαλαν στην τσέπη τους και σήμερα βρίσκεται σε ξένες τράπεζες ως κατάθεση!

Με βάση τα στοιχεία που έχουν οι τράπεζες, πρόκειται για δάνεια ύψους 10 δισ. ευρώ, τα οποία έκαναν φτερά, έγιναν καταθέσεις των επιχειρηματιών στο εξωτερικό και δεν έπεσε ούτε ένα ευρώ στις επιχειρήσεις τους.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Τσουνάμι αποκαλύψεων για σβησμένα ονόματα στη λίστα Λαγκάρντ

Νέα πολύ σοβαρά στοιχεία τα οποία αναμένεται να βάλουν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό και να ρίξουν πρόσθετες σκιές στην διακυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και τους χειρισμούς τους στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη λίστα Λαγκάρντ έχουν αφαιρεθεί και άλλα ονόματα πέραν αυτών των οποίων είχαν γίνει γνωστά και τα οποία «παρέπεμψαν» τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου στο ειδικό δικαστήριο.

Οι πληροφορίες από τις ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα ονόματα θα προκαλέσουν τσουνάμι αποκαλύψεων για την συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ υπό τον Αντώνη Σαμαρά, σε μία στιγμή που τα δύο κόμματα ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού. Οι νέες αποκαλύψεις που αναμένεται να έρθουν στο φως της δημοσιότητας τις προσεχείς ημέρες επιβαρύνουν έτι περαιτέρω το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί για τη Νέα Δημοκρατία, μετά και την υπόθεση του δεξιού χεριού του Σαμαρά, Σταύρου Παπασταύρου, ο οποίος κλήθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών για να λογοδοτήσει για τα 5,5 εκατ. ευρώ της λίστας Λαγκάρντ, και είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για δύο κακουργήματα.

Σύμφωνα με το vima.gr, οι τέσσερις Εισαγγελείς με επικεφαλής τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών, Ηλία Ζαγοραίο, που λαμβάνουν κατάθεση από τον πρώην υπάλληλο της HSBC, Ερβέ Φαλτσιανί, ο οποίος υπέκλεψε τα ηλεκτρονικά στοιχεία για καταθέτες της τράπεζας, τη γνωστή «λίστα Λαγκάρντ», έχουν έρθει προ τεράστιων αποκαλύψεων.

Οι τέσσερις Εισαγγελείς ταξίδεψαν στο Παρίσι μετά από ραντεβού που κλείστηκε με τον κ. Φαλτσιανί κάτω από απόλυτη μυστικότητα προκειμένου ο άλλοτε υπάλληλος της HSBC να δώσει με την κατάθεσή του στοιχεία για το ελληνικό σκέλος της λίστας καταθετών -πολλοί εκ των οποίων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αποδείχθηκαν φοροφυγάδες – τα οποία παραμένουν άγνωστα ή αδιευκρίνιστα για την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η κατάθεση του κ. Φαλτσιανί ξεκίνησε από το πρωί ενώπιον των Εισαγγελέων, εκτός από τον κ. Ζαγοραίο που προΐσταται του κλιμακίου το οποίο αποτελείται από τους εισαγγελείς πρωτοδικών Ελένη Τουλουπάκη, Χρήστο Ντζούρα και Γιώργο Καλούδη.

Η ομάδα των Εισαγγελέων φέρεται να θέλει να λάβει από τον κρίσιμο μάρτυρα για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, συγκεκριμένα στοιχεία που θα αποτιμηθούν , αξιολογηθούν και θα συσχετιστούν με άλλα στοιχεία που ήδη γνωρίζει η Δικαιοσύνη για τους Έλληνες καταθέτες της HSBC Γενεύης , ώστε να διαπιστώσουν αν προκύπτουν και για ποια πρόσωπα εδώ στην Ελλάδα αξιόποινες πράξεις.

Πληροφορίες αναφέρουν πως από το καλοκαίρι είχαν περιέλθει στην Δικαιοσύνη στοιχεία για την ύπαρξη και δράση εγκληματικής οργάνωσης που σχετίζεται με τα στοιχεία της «λίστας Λαγκάρντ» η οποία έχει στο ενεργητικό της πράξεις φοροδιαφυγής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ο Ερβέ Φαλτσιανί άλλοτε στέλεχος της μηχανογραφικής υπηρεσίας της τράπεζας , φέρεται να αντέγραψε από το 2006 έως το 2008 ηλεκτρονικά αρχεία για περίπου 24 χιλιάδες πελατών της HSBC. Τα στοιχεία αυτά επιχείρησε να πουλήσει σε διάφορες χώρες που ενδιαφέρονταν να εντοπίσουν φοροφυγάδες υπηκόους του. Οι γερμανικές αρχές μάλιστα φαίνεται πως πράγματι πλήρωσαν για να παραλάβουν τα στοιχεία Φαλτσιανί για φορολογούμενους που έκρυβαν στην Ελβετική τράπεζα αδήλωτα ποσά. Ο άλλοτε υπάλληλος της τράπεζας τελικώς παρέδωσε , καθώς είχε εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης από τις Ελβετικές αρχές, το υποκλαπέν υλικό στις γαλλικές αρχές .Το υλικό ελληνικού ενδιαφέροντος είχε αποσταλεί στην Ελλάδα όταν υπουργός Οικονομικών στην Γαλλία ήταν η Κριστίν Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Φαλτσιανί φέρεται να είναι απόλυτα συνεργάσιμος με τους Έλληνες εισαγγελείς πρόθυμος να απαντήσει στα ερωτήματά τους και να συνδράμει το έργο των δικαστικών αρχών.

Η κατάθεση σύμφωνα με tovima.gr «θα αποτελέσει αφετηρία για αξιολόγηση όλων των δικαιούχων των υπεράκτιων εταιρειών οι οποίοι πλέον με ονοματεπώνυμο είναι στη διάθεση της ελληνικής Δικαιοσύνης, ενώ, όπως έγινε γνωστό, άμεσα έρχονται και νέες ποινικές διώξεις για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα» καταλήγει η εφημερίδα».

Η αποκάλυψη των ονομάτων που «εξαφανίστηκαν» από τη λίστα Λαγκάρντ, αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες πολιτικές αναταράξεις, και θα ανατρέψει πλήρως τα πολιτικά δεδομένα.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η Ρωσία ευχαριστεί την Ελλάδα για τις υπερπτήσεις ανθρωπιστικής βοήθειας προς Συρία

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Αθήνα έστειλε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών για την απόφαση της Ελλάδας να γυρίσει την πλάτη στις αμερικανικές πιέσεις και να επιτρέψει στα ρωσικά αεροπλάνα να συνεχίσουν την διέλευσή τους από τον ελληνικό εναέριο χώρο, με προορισμό τη Συρία.

Η Ουάσιγκτον είχε ζητήσει από την περασμένη εβδομάδα, με αίτημά της προς την Ελληνική κυβέρνηση, να άρει το δικαίωμα πτήσεων σε ρωσικά αεροσκάφη που πετούσαν με προορισμό την εμπόλεμη Συρία.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Μαρία Ζαχάροβα (φωτό) εξέφρασε σήμερα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Σπούτνικ την ευγνωμοσύνη της Μόσχας προς την ελληνική κυβέρνηση.

«Εκτιμούμε την επιμονή των Ελλήνων εταίρων σε αρχές και στο σεβασμό των διμερών σχέσεών μας...

Η θέση της Αθήνας δείχνει τη βαθιά κατανόησή της για τη δύσκολη ανθρωπιστική κατάσταση στη Συρία».


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο Φαλτσιανί με δήλωση – βόμβα δηλώνει την στήριξή του στους Έλληνες δικαστές στην ΕΡΤ!



Ηρωϊκοί οι Έλληνες εισαγγελείς που τόλμησαν, τους έδωσα κάθε λεπτομέρεια!!

Την ίδια στιγμή, το μαύρο μέτωπο έπαιζε τα ρέστα του διαδίδοντας ότι ο Φαλτσιανί δεν είπε τίποτα!!

Δείτε την δήλωση βομβα πριν από λίγο στην ΕΡΤ που τόλμησε.



Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Μια Ελληνίδα στη λίστα του Forbes

Η ερευνήτρια Ελένη Αντωνιάδου μέσα στους 30 under 30 καλύτερους στον τομέα της υγείας του Forbes. Να τι μας είχε πει σε παλαιότερο τεύχος του Marie Claire.

Το Forbes την κατέταξε ανάμεσα στις 30 κορυφαίες επιστήμονες της υγείας στη λίστα 30 under 30. To Marie Claire είχε συναντήσει την Ελένη Αντωνιάδου το 2013 όταν βραβεύτηκε σαν Γυναίκα της Χρονιάς. Διαβάστε τί μας είχε πει .


ΟΝΟΜΑ: ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, 25 ΕΤΩΝ.
ΔΙΑΜΟΝΗ: Σικάγο & Σίλικον Βάλεϊ, H.Π.Α.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: Ιδρύτρια της εταιρείας Μοσχεύματα χωρίς Δότες, Διδακτορική φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Ιλλινόις, Ερευνήτρια στη τμήμα Βιοεπιστημών της NASA


Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, -το οποίο δεν υφίσταται πλέον-, έφυγε για μεταπτυχιακό στη Μεγ. Βρετανία κι έπειτα μέσω της πρωτιάς της -ανάμεσα σε εκατοντάδες Ευρωπαίους- στην αξιολόγηση του Ευρωπαϊκού Διαστημικού Οργανισμού προσγειώθηκε στη NASA. Ήταν η στιγμή που η Ελένη εξαργύρωνε ατελείωτες ώρες διαβάσματος και δουλειάς στα εργαστήρια. Οι κόποι της έγιναν το κλειδί που άνοιξε την πόρτα του πιο μεγάλου παιδικού ονείρου της. Όσο δύσκολο κι αν είναι για εκείνη να συμβιβαστεί με την ιδέα πως ζώντας πια σε άλλη Ήπειρο έχει γίνει θεατής στην καθημερινότητα των δικών της ανθρώπων και πως έχει ταυτιστεί με ένα κουμπί στο Skype, η αναγνώριση των προσπαθειών της αποτελεί αποζημίωση, όπως και η βράβευσή της σαν Γυναίκα της Χρονιάς 2013 από τον βρετανικό οργανισμό FDM Everywoman in Technology τον περασμένο Μάρτιο στο Λονδίνο.

Πού σε πετυχαίνω; Μόλις ολοκλήρωσα μια ομιλία στο Κέντρο Μικρο-Νανοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου του Ιλλινόις πάνω στην ανάπτυξη βιο-ρομπότ και τεχνητών νευρομυικών συνάψεων.

Ποια ακριβώς ήταν η ανακάλυψη που έφερε τη βράβευση σου; Πιστεύω, ότι η κριτική επιτροπή του FDM Everywoman in Technology αξιολόγησε το επίπεδο πολυπλοκότητας αλλά και τη χρησιμότητα των επιστημονικών αποτελεσμάτων μου στον τομέα των τεχνικών οργάνων ως εναλλακτική μεταμοσχευτική θεραπεία και είμαι ευγνώμων για την εκτίμηση και την υποστήριξη που έχω λάβει.

Αυτή είναι η στιγμή της καριέρας σου, που σε κάνει υπερήφανη; Είναι οι στιγμές που τα πειράματα και οι προσπάθειες ετών για να μετατρέψω μια ιδέα σε θεραπεία αποδίδουν και γίνονται πραγματικότητα. Οι βραβεύσεις είναι σίγουρα πολύ τιμητικές και συμβολίζουν την αναγνώριση των προσπαθειών μου από καταξιωμένους ανθρώπους τους οποίους θαυμάζω.

Ένιωσες να αμφισβητείσαι εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας σου ή της εθνικότητάς σου;Πολλές, όμως λαμβάνω υπ όψιν μου τα όρια μόνο στα μαθηματικά, όχι στη ζωή.


Πως είναι η καθημερινότητά σου; Η ζωή μου είναι γεμάτη πειράματα, διάβασμα, διαλέξεις, καταληκτικές ημερομηνίες, συγγραφή άρθρων και ελάχιστες μέρες άδειας -στις οποίες συμπιέζω όλα όσα δεν καταφέρνω να κάνω τον υπόλοιπο καιρό.

Και το καλύτερο μέρος της δουλειάς; Είναι συγκλονιστικό να βλέπω την απόγνωση στα μάτια των ασθενών να μετουσιώνεται σε ελπίδα, όπως επίσης μαγικό είναι να παρακολουθείς ένα άψυχο υλικό να παίρνει ζωή.

Πως συμβάλλει σε κοινωνικό επίπεδο η αναγεννητική ιατρική και η τεχνολογία τεχνικών οργάνων; Μπορεί να αποτελέσει σωτήρια εναλλακτική μεταμοσχευτική θεραπεία για χιλιάδες ασθενείς που δεν έχουν τα χρονικά περιθώρια να περιμένουν στις λίστες αναμονής μοσχευμάτων αλλά και ένα σημαντικό μέτρο για την καταπολέμηση του παρεμπορίου ανθρωπίνων οργάνων που μαστίζει χώρες του τρίτου κόσμου.

Βρίσκεις χρόνο και για τον εθελοντισμό. Με ποιο τρόπο δραστηριοποιείσαι; Είμαι επικεφαλής μιας ομάδας εθελοντών ιατρών και επιστημόνων. Η δράση μας επικεντρώνεται στην προσφορά δωρεάν ιατροφαρμεκευτικής περίθαλψης σε παιδιά που έχουν πέσει θύματα του παρεμπορίου ανθρωπίνων οργάνων στη Λατινική Αμερική και την Αφρική. Ο εθελοντισμός για μένα δεν είναι επιπλέον υποχρέωση και πραγματικά αυτή η συνεισφορά μου δίνει τεράστιο κουράγιο, δύναμη και ελπίδα για το μέλλον και ελπίζω όλοι να κινητοποιηθούμε όπως μπορούμε. Ακόμα και η μικρότερη πράξη καλοσύνης αξίζει περισσότερο από την καλύτερη των προθέσεων.

Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι-όνειρα; Πάρα πολλά! Νομίζω ότι όλοι πρέπει να βαδίζουμε με αυτοπεποίθηση στην κατεύθυνση που μας υποδεικνύουν τα όνειρά μας και να επιδιώκουμε να ζούμε τη ζωή που κάποτε μπορούσαμε μόνο να φανταστούμε.

Και τα μελλοντικά σου σχέδια; Να γίνει η τεχνολογία τεχνητών οργάνων βιώσιμη και οικονομικά προσιτή εναλλακτική μεταμοσχευτική θεραπεία και να πετύχω το ισοζύγιο επαγγελματικής σταδιοδρομίας και οικογένειας.

Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στους Έλληνες φοιτητές-μελλοντικούς επιστήμονες; Να κάνουν τα όνειρα τους μεγαλύτερα από τους φόβους τους και τις πράξεις τους ηχηρότερες από τις λέξεις. Είναι επιτακτική η ανάγκη να υπογραμμίσουμε την σπουδαιότητα των επιστημών και των γραμμάτων σε μια κοινωνία που τείνει να ισοπεδώνει την αυθύπαρκτη αξία της γνώσης και να υποβαθμίζει κάθε προσπάθεια για αλλαγή υπό τον φόβο μιας διαρκώς εντεινόμενης διαφθοράς. Η παιδεία αποτελεί τον πραγματικό στυλοβάτη κάθε αναπτυγμένης κοινωνίας αλλά και η δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κάθε εκφυλισμένο πολιτικοκοινωνικό σύστημα. Ας αντιμετωπίσουμε το μέλλον με την ίδια αισιοδοξία και αποφασιστικότητα που αποπνέουν τα λόγια του Ελύτη: «Μέσα στην θλίψη της απέραντης μετριότητας που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι, ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες, αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά».


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ανύπαρκτοι και ''ανύπαρκτοι''..

     Το ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ντραπούν είναι γνωστό.
Εδώ περιφέρουν το τίποτά τους φουσκωμένοι σαν διάνοι, και θα ντραπούν για τα προεκλογικά ψέματα τους;

Μα το ψέμα τους τρέφει!
Η κοροϊδία είναι ο αέρας που αναπνέουν.
ΘΑ κηρύξουν πόλεμο κατά της διαπλοκής μετά τις εκλογές.
ΘΑ βάλουν τάξη στην τηλεοπτική αναρχία μετά τις εκλογές.Αυτή που τους ανεβάζει τα ποσοστά με απατεωνίστικες δημοσκοπήσεις. Αυτή που
τους εμφανίζει να είναι τάχα μόνον αυτοί οι δύο άξιοι να κυβερνήσουν τον τόπο. Ισάξιοι. Αφού κι οι δύο προσκυνούν τα μνημόνια.

Τελευταίως και εσχάτως ξαναθυμήθηκαν την ''λίστα Λαγκάρντ'', την οποία και ΘΑ ''ξεσκονίσουν'' αμέσως μετά τις εκλογές.
Δεν ντρέπεστε ρε γελοίοι; Αφού μετά τις εκλογές το μόνο που θα ξεσκονίσετε είναι οι τάφοι που θα μας βάλετε μέσα!
Στους μόνους που θα κυρήξετε πόλεμο είναι οι συνταξιούχοι, οι μικροεπιχειρηματίες κι η κοινωνία ολόκληρη.
Στο μόνο που θα βάλετε τάξη είναι οι μίζες και οι καρέκλες που θα μοιραστείτε, για να μη σκοτωθείτε μεταξύ σας και χάσετε την μαρμίτα με το μέλι.

Επειδή έχετε τα εγκάθετα κομματόσκυλα από κάτω να σας χειροκροτούν νομίζετε πως σας πιστεύουμε;
Ρε σείς, είσαστε τόσο καθυστερημένοι; Να σας πιστέψουμε; Τί να πιστέψουμε από σάς;
Οι μόνοι που πιστεύεστε είσαστε εσείς οι ίδιοι μεταξύ σας.
Θα δείτε κάτι ποσοστά την Κυριακή στις εκλογές και θα τρίβετε τα μάτια σας.
Νομίζετε πως επειδή το MOUGA και ΤΟ ΒΛΗΜΑ έχουν εξαφανίσει απ' το προεκλογικό τοπίο ό,τιδήποτε θετικό απ' το αντιμνημονιακό μέτωπο,
..και το μόνο που κάνουν είναι να χλευάζουν και να πετάνε λάσπη σε ο,τιδήποτε αντιμνημονιακό και αντισυστημικό,
..νομίζετε ότι όλοι εμείς είμαστε ανύπαρκτοι;
Το 62% ανύπαρκτο; Χα!

Αδιαφορούμε και σωπαίνουμε.
Και για σάς, και για τις εκλογές σας.
Ούτε καν να αντικρούσουμε τις απόψεις σας δεν μας ενδιαφέρει.
Μόνοι σας τα λέτε, μόνοι σας τα ακούτε.

Το μόνο πιά που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε πίσω τις ζωές μας.
Και θα τις πάρουμε!
Με κάθε θυσία..


Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....