Διυλιστήριο: 01/21/14
ροη αναρτησεων

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Το κτήνος..

Το ''σύστημα'' μαίνεται.
Τέσσερεις μήνες πριν τις εκλογές, και το κτήνος άρχίζει να δείχνει και πάλι τα δόντια του.
Οσμιζόμαστε την βρωμερή ανάσα του..

Αγριεμένο απ' την προοπτική να χάσει την λεία του, την εξουσία, την ασυδοσία, την ατιμωρησία, μαίνεται.

Ήδη χρησιμοποιεί και θα χρησιμοποιήσει ακόμα, τα πάντα: απειλές, εκφοβισμούς, αθεϊες και θεϊσμούς, τρομοκρατίες και ''τρομοκρατίες'', εκβιασμούς, αποκλεισμούς,
..επισείει κινδύνους φασισμού, αναρχίας και εκτροπής.
Πας μη ''κτήνος'' επικίνδυνος!

Αναμενόμενο!
Τα περιφερειακά ''κτήνη υπηρεσίας'' των ΜΜΕ, έχουν πετάξει ήδη πάνω στο τραπέζι και στις ειδήσεις των 8, οπλισμούς και γιάφκες νεοφασιστών, τα προσωπικά πιστεύω του καθενός, τρομοκράτες σε απ' ευθείας σύνδεση και σε ''κονσέρβα'', να βλέπει το πόπολο και να λουφάζει!

Πίσω απ' τον θόρυβο όμως του τρομοκράτη (ή ''τρομοκράτη'';) δεν ακούστηκε ότι ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΚΔΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, του εθνικού εργολάβου, και του εθνικού προστάτη (νταβατζή) του συστήματος!
Δεν ακούστηκε το μούγκρισμα της φωτιάς σε φτωχά διαμερίσματα και σπίτια, που έκαψε αυτούς που κρύωναν..
Δεν ακούστηκε ο γδούπος του κορμιού του αυτόχειρα που πήδηξε από απελπισία..
Δεν ακούστηκε ο επιθανάτιος ρόγχος του ανασφάλιστου, που πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο..

Ακούγονται μόνον οι υλακές του ''κτήνους''!
Αναμενόμενο!

Όμως αναμενόμενο είναι αυτή τη φορά, σ' αυτές τις εκλογές ο λαός να σκοτώσει το ''κτήνος''. Να συνειδητοποιήσει ότι εδώ ταιριάζει περισσότερο από ποτέ το ''ο θάνατός σου η ζωή μου'', και να το τελειώσει.
Να μην ακούσει τα σκουξίματα, τις υλακές και τους βορβορισμούς,
..παρά ν' αφουγκραστεί τον πόνο μέσα του. Τον δικό του και του διπλανού του.
Και να το τελειώσει!..
Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Μα καλά με τέτοια σκηνοθεσία θα παίρναμε και τα ΟΣΚΑΡ .... Ξηρός, τρομοκρατία ....

Το Διυλιστήριο λέει : .... Πάντα όταν υπάρχει τρομοκρατικό κτύπημα ή υπάρχει πολιτική αστάθεια, ο λαός ''υποστηρίζει'' την όποια κυβέρνηση. Τώρα καταλαβαίνουμε όλοι, γιατί ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε ειδική μεταχείριση μέσα στην φυλακή, βάσει δηλώσεων Γιωτόπουλου, τώρα καταλαβαίνουμε γιατί έδιναν άδειες, στον τρομοκράτη Ξηρό. Υποθέταμε ότι η 17 Νοέμβρη ήταν παρακρατική οργάνωση, τώρα πια είμαστε σίγουροι ..... Μην σας φανεί περίεργο κανένα ''τρομοκρατικό'' κτύπημα πριν τις εκλογές. Και κάτι ακόμα, το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε τι σειρά ''παίζει'' στις ειδήσεις ;;;; τα εξοπλιστικά ;;;; η ''τρύπα'' μεταξύ κυβέρνησης - Τρόικα ;;;; Μα τελικά για τόσο ''λίγους'' μας περνάνε ..... 

Άρθρο από την Ελευθεροτυπία
Με χθεσινή επιστολή του, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο οποίος έχει καταδικασθεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, αναφέρεται στον Χριστόδουλο Ξηρό και παραθέτει μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με την μεταχείριση που έτυχε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Αλ. Γιωτόπουλος σημειώνει: «Αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματά του, μεταφέροντάς τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει, στο αρχιφυλακείο, στους Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Οχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία και ούτε θα αναλάμβαναν τέτοια ευθύνη».

Ο Αλ. Γιωτόπουλος υποστηρίζει στην επιστολή του ότι: «η διαταγή ήλθε από πάνω». Και καταλήγει: «Δεν γνώριζαν ότι ο Χριστόδουλος εδώ και ενάμιση χρόνο είχε πάρει έξι άδειες; Τι έκαναν για να αποτρέψουν την εξαφάνισή του; Τίποτε».

Το κακοστημένο video του Χριστόδουλου Ξηρού με φόντο φωτογραφίες του Τσε Γκεβάρα, του Βελουχιώτη, του ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ και του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, και μπροστά τους ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ. Ήμαρτον Θεέ μου .....
Σας παραθέτουμε και το τελευταίο άρθρο του μπλοκ για να έχετε μια συνολική εικόνα της πορείας της ''νέας'' τρομοκρατίας .... (το άρθρο εδώ

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....