Διυλιστήριο: 02/28/15
ροη αναρτησεων

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Πολύ κοντά κοιτάμε!..

     Γιά πάμε όλοι δύο βηματάκια πίσω, να δούμε καθαρά τον πίνακα,
..γιατί τόσο κοντά που κοιτάμε βλέπουμε μόνο τις στραβοπινελιές!

Και ο πίνακας δείχνει μία κατσαρόλα με τους λαούς του ευρωπαϊκού Νότου να βράζει εναντίον των νεοναζιστών γερμανών του φον-Σακάτη,
..και έτοιμη να πετάξει το καπάκι των μνημονιακών, δουλικών κυβερνήσεων και ηγεσιών τους.

Και το καπάκι θα πεταχτεί οριστικά στις εκλογές του φθινοπώρου, όπου Πορτογαλία και Ισπανία δείχνουν πως θα στείλουν στον αγύριστο τους δικούς τους ''Ψευταράδες'' και χυδαίους εγωμανείς!
Για να γίνει όμως αυτό πιό σίγουρο, οι λαοί του Νότου θα πρέπει να έχουν και μία έμπνευση, ένα παράδειγμα που θα τους ενδυναμώνει την θέληση.
Όσο και να μας φαίνεται υπερβολικό ή αστείο, το παράδειγμα αυτό μπορεί να είναι μόνον η δική μας καινούργια κυβέρνηση.
Αν αυτή αντέξει στις πιέσεις, τους εκβιασμούς, στο ελληνικό και ευρωπαϊκό παρακράτος, και σταθεί όρθια ως το φθινόπωρο, θα αλλάξουν πολλά.
Το τοπίο στον Νότο θ' αλλάξει, οι διεκδικήσεις θα γίνουν πιά πολλές, και αν η δική μας ή άλλη κυβέρνηση δεν σταθεί κι απόλυτα στο ύψος των περιστάσεων, τα κέρδη θα ωφελήσουν όλους.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο νέος Άξονας Σόϊμπλε-τοκογλύφων-διεθνών απατεώνων,
..και γι αυτό πιέζουν μέχρι εξουθένωσης την χώρα μας για νέες δανειακές συμβάσεις και νέα Μνημόνια, εκβιάζουν , τρομοκρατούν τον λαό.
Πρέπει πάση θυσία γι αυτούς να γονατίσουν την καινούργια μας κυβέρνηση. Θα είναι καταστροφικό για τους νεοναζιστές αυτούς να παραμείνει η κυβέρνησή μας όρθια μέχρι τις εκλογές Ισπανίας και Πορτογαλίας.
Για αυτό και δέχτηκαν τετράμηνη και όχι εξάμηνη παράταση.
Για αυτό και στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις πίεζαν για να δημιουργηθεί ''πιστωτικό γεγονός'', να προκληθεί αναστάτωση στο εσωτερικό της χώρας, με απώτερο σκοπό την αποσταθεροποίηση της ολόφρεσκης κυβέρνησης-φορέα των ελπίδων όσων τουλάχιστον την ψήφισαν, και όχι μόνο!

Αυτή είναι η παγίδα και το ''plan B'',
..που από κοινού τοκογλύφοι-γερμανοί-έλληνες πολιτικοί δωσίλογοι-Εθνικοί εργολάβοι-μηντιάρχες-ξεπουλημένοι ανθέλληνες δημοσιογράφοι έστησαν στην χώρα και στον λαό!
Αν πετύχουν θα κερδίσουν τα πάντα. Και θα φταίμε εμείς.

Εμείς που επιμένουμε να κοιτάμε από πολύ κοντά το τοπίο ψάχνοντας μόνο για λάθος πινελιές.
Λάθος πινελιές υπάρχουν ακόμη και σε αριστουργήματα, και όχι μόνον στα πεπραγμένα μιάς άπειρης και με την πλάτη στον τοίχο με το που εκλέχθηκε, κυβέρνησης!
Χρειάζεται υπομονή και συνολική θεώρηση του τοπίου.
Όσο καλύτερα αντιλαμβανόμαστε τί βλέπουμε,
..τόσο καλύτερα θα το αντιμετωπίσουμε!

Και μή ξεχνάμε: η κατσαρόλα με τους λαούς του Νότου,
..είναι στην φωτιά!
Και κοιτάζει κατά 'δώ!..



Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....