Διυλιστήριο: 02/01/14
ροη αναρτησεων

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νίκη Μαριά-Πέρασε από την Ολομέλεια της Ευρωβουλής η άρση ασυλίας της Τρόικας! Απείχαν η ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ !!!

Μετά την χθεσινή ανάρτησή μας που μπορείτε να την δείτε εδώ συνεχίζετε το άρθρο σήμερα ....
Αντιμέτωποι με ποινικές και αστικές ευθύνες πλέον οι Τροικανοί! Μία τεράστιας σημασίας απόφαση για την Ελλάδα και τον λαό της κατάφερε να αποσπάσει πριν από λίγο από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νότης Μαριάς.

Ύστερα από επικοινωνία που είχε το SpiroSpero.gr μαζί του, μας ενημέρωσε πως και η Ολομέλεια έκανε δεκτή την τροπολογία που κατέθεσε χθες στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου για άρση ασυλίας των εκπροσώπων της Τρόικας σε όλες τις χώρες που έχουν επιβληθεί μνημόνια. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι της ψηφοφορίας απείχαν, σύμφωνα με τον κ. Μαριά, οι Έλληνες ευρωβουλευτές της ΝΔ, αλλά (άκουσον-άκουσον) και του ΣΥΡΙΖΑ(!!!)

Πλέον, με αυτή την απόφαση όλοι όσοι έχουν προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε βάρος της Τρόικας, θα εξετάζονται οι υποθέσεις τους κανονικά και οι εκπρόσωποι των δανειστών θα λογοδοτούν επίσης κανονικά και με τον Νόμο στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τις πράξεις τους!

Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΕΛΕΝΑ ΣΕΡΕΠΙΣΟΥ - Η γυναίκα που φροντίζει 80 οικογένειες.- Η γυναίκα που τιμά την λέξη άνθρωπος

Είναι κάποιες φορές που οι λέξεις δεν φτάνουν, για να περιγράψει κανείς το μεγαλείο ψυχής, αλτρουισμού και αξιοσύνης ενός ανθρώπου. Πόσω μάλλον μίας εργαζόμενης γυναίκας, μητέρας τριών ανήλικων παιδιών, η οποία εδώ και λίγους μήνες παλεύει, για να φροντίσει άπορες οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη, οι οποίες δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε τα προς το ζην. Τους δίνει ένα πιάτο φαγητό, ρούχα, παπούτσια και ρεύμα, για να ζεσταίνονται τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Ο λόγος για την 37χρονη Έλενα Σερεπίσου η οποία με δική της πρωτοβουλία, με δικά της χρήματα και πολύ τρέξιμο κατάφερε να δημιουργήσει στη Ζοφριά, στα Άνω Λιόσια, το κοινωνικό σπίτι «ΑΓΑΠΩ». Έναν χώρο που πραγματοποιεί ό,τι υπόσχεται, καθώς εκεί άνθρωποι που χτυπήθηκαν από τη σκληρή πολιτική των μνημονίων έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν ρούχα, τρόφιμα και γενικότερα κάθε είδους υλικό αγαθό που θα τους ανακουφίσει έστω και για λίγο.

Η «Espresso» βρέθηκε στο «ΑΓΑΠΩ» και συνάντησε την Έλενα Σερεπίσου, μία γυναίκα όμορφη, δυναμική και αισιόδοξη, αλλά και τις εθελόντριές του, οι οποίες στέκονται στο πλευρό της και προσπαθούν να τη βοηθήσουν στο δύσκολο και συνάμα συγκινητικό της έργο.

Πέντε γυναίκες οι οποίες, αν και αντιμετωπίζουν και οι ίδιες σοβαρά οικονομικά προβλήματα, βρίσκουν χρόνο, για να προσφέρουν στο συνάνθρωπο. Η Αλέκα, η Άννα, η Σούλα, η Μαρία και η Βάγια, όλες μητέρες ανήλικων παιδιών, παρά την κούρασή τους και τα προσωπικά τους προβλήματα (άνεργες και με προβλήματα υγείας), έρχονται καθημερινά στο «ΑΓΑΠΩ», για να δώσουν χείρα βοηθείας.

«Έχει κούραση, θυσιάζουμε χρόνο, κόπο, αλλά η ικανοποίηση που παίρνουμε δεν συγκρίνεται με τίποτα» μας είπαν και πρόσθεσαν: «Η Έλενα είναι ένας άνθρωπος με απίστευτη καρδιά και τη στηρίζουμε όλες...».

Η περιοχή της Ζοφριάς, στα Άνω Λιόσια, έχει 9.200 κατοίκους και δεν υπάρχει κανένα άλλο ανάλογο σπίτι, για να ζητήσει κανείς βοήθεια. Μέρα με τη μέρα ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν ανάγκη αυξάνεται, αλλά οι δυνατότητες της Έλενας είναι πλέον περιορισμένες.

«Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθούσαμε και άλλους, αλλά έχουμε φτάσει κι εμείς σε σημείο που χρειαζόμαστε βοήθεια. Όποιος μπορεί ας προσφέρει. Τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια, κλινοσκεπάσματα, τα πάντα...» σημείωσε και κατέληξε: «Ήδη κοιμάμαι δύο ώρες την ημέρα, για να εξοικονομήσω τα απαραίτητα για τις 80 οικογένειες. Και χάρη στη στήριξη της οικογένειάς μου, την οικονομική και την ψυχολογική, αλλά και στη δύναμη που παίρνω από τα παιδιά μου, μέχρι στιγμής, τα καταφέρνω».


http://diulistirio.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

O μικρός Αλέξης παίζει με τις λέξεις (βίντεο)

Όσο και να θέλω να φύγουν αυτοί, τρέμω στην ιδέα τι θα γίνει όταν έρθουν οι επόμενοι(που μας ετοιμάζουν).
Ιδού οι απόψεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λογικά επόμενης κυβέρνησης, για το Σύνταγμα και την τήρησή του.

Διαβάστε περισσότερα.... »
....