Διυλιστήριο: 12/27/14
ροη αναρτησεων

Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

VIDEO - Ο Βλάχος (βουλευτής της ΝΔ) παραδέχεται ότι υπήρχε ομάδα ''διαπράγματευσης'' για να ''πείσει'' τους Βουλευτές να ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας


Τι ξέρουν όλοι οι ''ανεξάρτητοι'' δημοσιογράφοι και όλοι οι Βουλευτές που δεν το λένε στον Ελληνικό λαό ;

 Ότι υπήρχε ομάδα διαπραγμάτευσης από πλευράς της κυβέρνησης για να πείσει τους Βουλευτές, να ψηφίσουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας. Μάλιστα ο κύριος Βλάχος κρίνει και το αποτέλεσμα της ομάδας αυτής, λέγοντας χαρακτηριστικά ''ότι εκ του αποτελέσματος'' απέτυχε αυτή η ομάδα. Και εμείς αναρωτιόμαστε, με τι τρόπους προσπαθούσε να ''πείσει'' αυτούς τους Βουλευτές; Μόνο με την πειθώ, ή χρησιμοποίησε και άλλους αθέμιτους τρόπους όπως χρηματισμός, πιέσεις μέσω ΣΔΟΕ και τα λοιπά ...
Για να δούμε και τα μέλη αυτής της ομάδας.

Φίλιππος Σαχινίδης - Πρώην υπουργός Οικονομικών
Θα μπορούσε εύκολα κανείς να πει ότι γνωρίζει όλες τις υποθέσεις που είχαν, ή έχουν οι βουλευτές με το ΣΔΟΕ .

Μάκης Βορίδης - νυν υπουργός Υγείας
Στην υπόθεση απόπειρας χρηματισμού της κυρίας Ξουλίδου, βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων,που τόσο πολύ λοιδόρησαν οι ''ανεξάρτητοι'' δημοσιογράφοι, το δεξί χέρι του Βορίδη είναι ο κύριος Μπάμπης Καραθάνος, Πρόεδρος του Συλλόγου των Βορειοηπειρωτών. Ο κύριος Σούκουρης, ο οποίος ακόμα δεν έχει πάει να καταθέσει στον εισαγγελέα προφασιζόμενος κώλυμα (θυμάστε αντίστοιχα τι έγινε όταν ζήτησε μια μέρα καθυστέρηση ο κύριος Καμμένος, για την υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του κύριου Χαικάλη, όπου και τελικά και κατέθεσε και αποτέλεσμα ήταν να μπει η υπόθεση στο αρχείο), όπως θυμάστε ήταν μέλος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών. Επίσης ο κύριος Καραθάνος είναι μέλος της οργάνωσης ΑΧΕΠΑ, η οποία και χρηματοδότησε την συγγραφή του βιβλίου του Σούκουρη

Δημήτρης Σταμάτης - ο εξ απορρήτων του κυρίου Σαμαρά  
Στην υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του κύριο Χαικάλη, βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων,
ο κύριος Καμμένος αναφέρει ότι τον Αποστολόπουλο (διαμεσολαβητή) τον γνώρισε στο γραφείο του κύριου Σταμάτη και τον σύστησε ο πρωθυπουργός, αρχηγός τότε της ΝΔ, για την υπόθεση των CDs του Γιώργου Παπανδρέου.
Βέβαια όλα αυτά είναι πταίσματα μετά την καθαρή, από το διάγγελμα του πρωθυπουργού, προσφορά του, ότι όποιος ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μπορεί αργότερα και να υπουργοποιηθεί.

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο δικηγόρος του Σαμαρά που πήγε να μηνύσει τον Χαϊκάλη, βασικός κατηγορούμενος για το παραδικαστικό κύκλωμα.

Μήπως θυμάστε ένα σκανδαλάκι, με τον τίτλο "Παραδικαστικό κύκλωμα";;

Ξέρετε αυτό που υψηλόβαθμοι και όχι μόνο δικαστές και δικηγόροι είχαν στήσει ένα κύκλωμα που έκαναν την "τυφλή" Δικαιοσύνη να βλέπει τα πάντα, και πετύχαιναν ευνοϊκές αποφάσεις για υποθέσεις που είχαν συμφέροντα, και όλα αυτά με το αζημίωτο, βεβαια!


¨Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του Ant1, στις 2 Δεκεμβρίου του 2005, ο δικηγόρος Πέτρος Μαχάς, κατηγορούμενος για εμπλοκή με το κύκλωμα αυτό, αφού απολογείται αφήνεται ελεύθερος, όπως και πολλοί άλλοι όπως θυμόμαστε, με το σκάνδαλο να κουκουλώνεται!Ας δούμε σε φωτογραφία ένα πιο πρόσφατο άρθρο.....
Το άρθρο είναι από την ηλεκτρονική έκδοση του "Βήματος", όπου ενημερωνόμαστε ότι ο δικηγόρος Πέτρος Μαχάς είναι ο δικηγόρος του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρα, που εκπροσωπώντας τον, πήγε να καταθέσει μήνυση κατά του Χαϊκάλη για την γνωστή υπόθεση δωροδοκίας!


Ο ίδιος δικηγόρος φαίνεται ότι τον προτιμάει όλος ο "καλός" κόσμος, αφού ΕΔΩ, τον συναντάμε ως συνήγορο του εφοπλιστή Ρέστη.

Τον Πέτρο Μαχά, ΜΑΖΙ με τον Αντώνη Σαμαρά, τον βρίσκουμε στο προεκλογικό επιτελείο του δεύτερου, στις δεύτερες εκλογές του 2012, όπου από την "Καθημερινή", η οποία εφημερίδα μας ενημερώνει ότι είναι πολύ στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού μας, επί μία 20ετια......
Να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας, στον κύριο πρωθυπουργό που προσλαμβάνει τους πιο "αποτελεσματικούς" δικηγόρους για τις δουλειές του!

Βέβαια πρωθυπουργός που παρεμβαίνει στην Δικαιοσύνη, δεν μπορεί να μην έχει και δικηγόρους που κάνουν την ίδια δουλειά!

Βέβαια, αν υπήρχαν κανονικοί δημοσιογράφοι στην χώρα, και όχι παπαγαλάκια θα το είχαν βρει μέρες πριν.....Αλλά η ελληνική δημοσιογραφία, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων βρίσκεται σε διατεταγμένη αποστολή σωτηρίας των μνημονιακών κυβερνήσεων του τόπουΠηγή
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Μάθε τέχνη κι άστηνε..

    ..κι άμα πεινάσεις πιάστηνε!

Σοφός όπως πάντα ο λαός (ασχέτως αν οι δωσίλογοι τον έχουν για πέταμα) δίνει στον απερχόμενο το στίγμα της επόμενης δραστηριότητάς του.
Σου λέει, κρίμα είναι κοτζάμ παλικάρι δυό μέτρα να κάτσει σπίτι του να κοιτάει το ταβάνι!
Άσε που την άλλη φορά που το έκανε, του ήρθαν κάτι μυστήριες ιδέες και τις πληρώσαμε εμείς τελικά!

Παρ' όλα αυτά η χθεσινοβραδυνή αυτή φωτογραφία που διέρρευσε, δεν απεικονίζει τις φήμες πως ο λεβεντόπουλος έβαλε μυαλό κι αποφάσισε να ''ξετρίξει'' λιγάκι την παλιά του τέχνη τώρα που η χρονιά προμηνύεται δίσεκτη γι αυτόν.

Αντιθέτως!
Αμετανόητος, ιταμότατος, θρασύτατος και αισχρότατος όπως πάντα,
..ετοιμάζει τις γαλάζιες πίτσες (κατά άλλους πίτσες μπλέ),
..για το αυριανό του διάγγελμα!

Μάλιστα!
Το τελευταίο του διάγγελμα θα είναι γεμάτο πίτσες μπλέ!
Θα έχει ΜΟΝΟΝ πίτσες μπλέ!
Και θα τις σερβίρει στιν ελληνικό λαό, αλλά προπαντός στους εν δυνάμει, στους ''wanna be'' προδότες βουλευτές, με ''απ' όλα''!
ΜΕ ΕΦΟΒΙΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΥΣΤΕΡΙΕΣ, ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ, ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ.
Με ό,τι δηλαδή ακριβώς ταιριάζει σ' αυτήν την λαμπρή προσωπικότητα,
..σε τούτον τον αδαμάντινο χαρακτήρα,
..που η βάσκανη μοίρα της χώρας έμελλε να κάνει ''πρωθυπουργό''!

Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε ''καλά κρασιά'' στην καινούργια του σταδιοδρομία,
..και να του πούμε ότι οι πίτσες μπλέ που μας τάϊζε τόσο καιρό, μας κάθησαν στο στομάχι,
..και μας προκαλούν ήδη εμετό,
..πράγμα που θα διαπιστώσει και μόνος του στις εκλογές που έρχονται!

Farewell (που λέγατε και στην ''πιτσαρία που έσκισε'') επαγγελματία Ψευταρά!
Θα σε θυμόμαστε για πάντα! Με αηδία!..


Υπενθύμιση (καθημερινή και μέχρι την 29η του Δεκέμβρη):
ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ,
..ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,
..ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΕΙΤΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
..και θα ανταμειφθούν ανάλογα!..


Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....