Διυλιστήριο: 08/31/17
ροη αναρτησεων

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Στο λιμάνι του Πειραιά πλησιάζει το Μετρό – Θα βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας

Κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται ο μετροπόντικας, με το έργο να μπαίνει στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης του. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αττικό Μετρό ως το τέλος του Απριλίου είχε ανασκαφεί το 68,7% της σήραγγας, ως το τέλος του Μαΐου το 72,2% και ως το τέλος του Ιουνίου το 76,2%. Συνεχίζοντας με αυτούς τους ρυθμούς το σύνολο της σήραγγας θα έχει ανασκαφεί ως το τέλος της χρονιάς, κάτι που συμπίπτει με τους υπολογισμούς της εταιρείας. 

Να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός προβλέπει την τμηματική παράδοση του έργου με τους τρεις πρώτους σταθμούς (Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός και Νίκαια) να έχουν προγραμματιστεί να λειτουργήσουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019, ενώ το σύνολο της γραμμής αναμένεται να παραδοθεί το 2021.

Τα έργα της επέκτασης προς τον Πειραιά έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής πολλές καθυστερήσεις με κύρια αίτια διάφορα τεχνικά προβλήματα, τις οικονομικές εξελίξεις των τελευταίων δύο ετών. Είναι ενδεικτικό ότι ο μετροπόντικας σταμάτησε τις εργασίες το 2015, με αποτέλεσμα το έργο να καθυστερήσει ένα ακόμη χρόνο. 

Ως εκ τούτου προωθείτι η τμηματική παράδοση του έργου με τους τρεις πρώτους σταθμούς (Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός και Νίκαια) να έχουν προγραμματιστεί να λειτουργήσουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019, ενώ το σύνολο της γραμμής αναμένεται να παραδοθεί το 2021. Με την κατασκευή της επέκτασης του Μετρό προς τον Πειραιά θα εξυπηρετούνται καθημερινά 132.000 επιβάτες, ενώ ο συνολικός χρόνος από το λιμάνι έως το αεροδρόμιο θα διανύεται, με το Μετρό, σε 45 λεπτά. 

Επιπρόσθετα, με τη λειτουργία του έργου θα κυκλοφορούν καθημερινά περίπου 23.000 ΙΧ οχήματα λιγότερα, επιφέροντας αντίστοιχα μείωση των ρύπων CO2 κατά 120 τόνους ημερησίως. 

Ιδιαίτερα στον σταθμό Πειραιά προβλέπεται να δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό συγκοινωνιακό κέντρο, συνενώνοντας λειτουργικά δύο γραμμές Μετρό (Γραμμή 1 και Γραμμή 3), το λιμάνι, τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο και το Τραμ, το οποίο προβλέπεται επίσης να διέλθει από την περιοχή αυτή, διευκολύνοντας έτσι τις μετεπιβιβάσεις μεταξύ όλων των μέσων μεταφοράς. 

Υπενθυμίζεται ότι στον σταθμό Πειραιά προβλέπεται η δημιουργία συγκοινωνιακού κέντρου, καθώς εκεί θα «συναντώνται» ηλεκτρικός, μετρό, προαστιακός, τραμ και θα συνδέονται με το λιμάνι. Όταν δε ολοκληρωθεί η γραμμή 3 του μετρό, θα ενώνει το λιμάνι του Πειραιά με το κέντρο της πόλης και με το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.


Να σημειωθεί ότι ο σταθμός του Πειραιά είναι από τους πλέον κατασκευαστικά πολύπλοκους σταθμούς του Μετρό της Αθήνας, εξαιτίας της ιδιομορφίας της θέσης του. Μέρος του σταθμού θα βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, κατά συνέπεια έχει εντελώς διαφορετικές προδιαγραφές κατασκευής από τους υπόλοιπους σταθμούς του Μετρό. 

Προβλήματα όμως υπήρξαν και λόγω πολλών αγωγών και δικτύων οργανισμών κοινής ωφέλειας που διέρχονται από την περιοχή του σταθμού. Τον Ιούλιο του 2013 απαιτήθηκε μετατόπιση του κυρίως σώματος του σταθμού προς το νότο για την αποφυγή εμπλοκής με υφιστάμενο μεγάλο υπόγειο αποχετευτικό αγωγό ομβρίων στο βόρειο άκρο του σταθμού, καθώς και αλλαγή του τρόπου κατασκευής του.


Την άνοιξη του 2014, είχαμε επιπλέον καθυστερήσεις μετατόπισης δικτύων οργανισμών κοινής ωφέλειας εντός της λιμενικής ζώνης λόγω μη έγκαιρης έγκρισης μελετών από τους οργανισμούς κοινής ωφέλειας. Υπήρξαν επίσης και καθυστερήσεις εφαρμογής κυκλοφοριακών παρακάμψεων λόγω εμπλοκής με την Περιφέρεια Αττικής. 

Το τελευταίο πρόβλημα εμφανίστηκε στον προηγούμενο μήνα και ήταν η εύρεση πυρομαχικών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πιθανότατα από τον συμμαχικό βομβαρδισμό του Πειραιά. Για την ασφαλή απομάκρυνση τους απαιτήθηκε η συμβολή του στρατού. 

Πηγή insider

https://diulistirio.blogspot.gr


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

68 γερμανικές τράπεζες "απέτυχαν" στα stress test της BundesbankΤου Γ. Αγγέλη

Ο προαιρετικός έλεγχος που έκανε η Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας (Bundesbank) και του οποίου τα αποτελέσματα δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνει ότι η μία στις είκοσι γερμανικές τράπεζες, ήτοι ποσοστό 4,5% του τραπεζικού συστήματος (πέραν των συστημικών τραπεζών) δεν θα άντεχε σε ένα επιτοκιακό σοκ ούτε σε ενα κραχ των τιμών ακινήτων.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η Bundesbank επέλεξε να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα του stress test το οποίο δεν έχει ζητηθεί από την ΕΚΤ, μία μόλις εβδομάδα πριν από την σύγκλιση του συμβουλίου της την επόμενη Πέμπτη.

Τα αποτελέσματα του stress test λένε ότι το γερμανικό τραπεζικό σύστημα δέχεται πολύ μεγάλη πίεση από τη διατήρηση των χαμηλών ή και μηδενικών επιτοκίων από την ΕΚΤ. Η πίεση αυτή "μετρήθηκε” και δείχνει ότι αν αυτά διατηρηθούν έτσι μέχρι και το 2021 θα έχουν ως αποτέλεσμα την συρρίκνωση των τραπεζικών εσόδων κατά 40% με συνέπειες τέτοιες που θα υποχρεώσουν σε ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Από το σύνολο των μη συστημικών τραπεζών οι τράπεζες που απέτυχαν να περάσουν τα stress test είναι 68 και αφορούν τράπεζες με ενεργητικό έως 30 δισ. ευρώ. Τυπικά η Bundesbank δεν ήταν υποχρεωμένη ούτε το stress test να κάνει ούτε καν να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα. Άλλωστε και σε άλλες χώρες της Ευρωζώνης έχουν γίνει ανάλογα τεστ από τις κεντρικές τράπεζες για τον έλεγχο της κεφαλαιακής αντοχής των μη συστημικών τραπεζών και τα αποτελέσματα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Η δημοσιοποίησή τους από την Bundesbank ερμηνεύεται ως κίνηση για την άσκηση πίεσης προς τον Μ. Ντράγκι ενόψει της σύγκλισης του Συμβουλίου με θέμα την αναπροσαρμογή ή όχι της νομισματικής πολιτικής της ΕΚΤ για την οποία ο πρόεδρος της ΕΚΤ στην πρόσφατη ομιλία του στο Jackson Hole απέφυγε να κάνει αναφορές των προθέσεών του.

Το μόνο που ανέφερε απαντώντας σε ερωτήματα ήταν ότι "ένας σημαντικός βαθμός νομισματικής υποστηρικτικής πολιτικής” είναι ακόμα αναγκαίος για το ευρωπαϊκό νομισματικό σύστημα και παρ' όλα αυτά το ευρώ γνώρισε νέα ισχυρή άνοδο.

Η Bundesbank μέσω της δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων του stress test αποδίδει τώρα στην ΕΚΤ τις ευθύνες για τις πιέσεις στο γερμανικό τραπεζικό σύστημα και μάλιστα με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Ορισμένοι αναλυτές σχολιάζοντας το γεγονός της δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων των stress test υποστηρίζουν οτι η πίεση του Βερολίνου στην ΕΚΤ θα ενισχυθεί και θα είναι πολύ δύσκολο γι' αυτόν να αποφύγει την εξαγγελία του ενδεχόμενου μιας προσαρμογής στην κατεύθυνση του "tapering” είτε στην συνεδρίαση της επόμενης εβδομάδας είτε στην αντίστοιχη του Οκτωβρίου.

Βέβαια αν τα πράγματα πάρουν μία τέτοια κατεύθυνση το περιβάλλον που θα δημιουργηθεί θα δυσκολέψει τις προσπάθειες μιας σταδιακής επιστρφοής στις αγορές τους επόμενους μήνες από το ελληνικό ΥΠΟΙΚ...

Πηγή www.capital.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΥΠΕΞ: «Δεν θα επιτρέψουμε την είσοδο της Αλβανίας στην ΕΕ εάν δεν σεβαστεί τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας»
Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Αυστηρή προειδοποίηση ότι δεν θα εισέλθει ποτέ στην ΕΕ η Αλβανία εάν δεν σταματήσει να καταστρατηγεί τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας και ότι η Ελλάδα θα ασκήσει βέτο στην ενταξιακή της πορεία, απηύθυνε το ελληνικό ΥΠΕΞ για τα όσα διαδραματίζονται στη Χειμάρρα το τελευταίο διάστημα με τις περιουσίες των Ελλήνων

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Γεννηματάς, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απόφαση των τοπικών αρχών της Χειμάρρας ως προς το σχέδιο οικιστικής ανάπλασης, δήλωσε: «Οι αλβανικές αρχές φαίνεται ότι θεωρούν την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας ως σημαντικότερη από την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».

Ο δήμος της Χειμάρρας με υποστήριξη και παρότρυνση από την αλβανική κυβέρνηση Έντι Ράμα η οποία έχει αποδειχθεί το λιγότερο εθνικιστική, έχει προχωρήσει σε ένα σχέδιο οικιστικής ανάπλασης του δήμου λόγω... τουρισμού, όπου δεκάδες οικόπεδα Ελλήνων μειονοτικών θα απαλλοτριωθούν, ενώ κτίρια που ανήκουν σε μέλη της ελληνικής μειονότητας έχουν ξεκινήσει να κατεδαφίζονται με σκοπό οι Έλληνες της περιοχής να μην έχουν πλέον τους «βωμούς και τις εστίες τους» στην περιοχή.

Για όσους δεν έχουν καταλάβει η ιδιοκτησία αποτελεί τον βασικό λόγο παραμονής κάποιου σε μια συγκεκριμένη χώρα. Η ιδιοκτησία είναι το πιο βασικό συστατικό παρουσίας μιας μιας μακραίωνης μειονότητας σε έναν τόπο.

Ο «άρχων» είναι αυτός που έχει δική του γη (άρα=γή + έχων). Και πραγματικά, ακόμα και στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό να έχει κανείς δική του γη / δικό του σπίτι. Χτυπωντας την ιδιοκτησία μας, χτυπούν την αρχοντιά της άλλοτε περήφανης ελληνικής μειονότητας. Χωρίς σπίτι παύεις να είσαι άρχοντας στον τόπο σου και είναι πιο εύκολο να «μεταφερθείς» αλλού.

Η κυβέρνηση Ράμα οδεύει προς την «τελική λύση» ακριβώς όπως έκαναν ολοκληρωτικά καθεστώτα στο παρελθόν όταν προχωρούσαν σε εξανδραποδισμούς εθνοτήτων από τα υπό έλεγχο εδάφη τους.

Την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη η αλβανική αστυνομία προχώρησε σε δεκάδες προσαγωγές Ελλήνων μειονοτικών, για να καμθεί το ηθικό της μειονότητας.

Η περιοχή δεν είχε ζήσει κάτι τέτοιο ούτε επί Χότζα

Κάτοικοι της περιοχής, η Ομόνοια και το Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχουν προγραμματίσει για σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο δημαρχείο της πόλης.

Στο ανοιχτό κάλεσμα τονίζουν ότι το σχέδιο της κυβέρνησης δεν αφορά στην αρπαγή λίγων σπιτιών ή κάποιων κτημάτων αλλά στην αρπαγή της πατρίδας.

«Πρόκειται για προσπάθεια αρπαγής όλης της Χιμάρας. Κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος. Η διατράνωση της αντίστασης μέσω της διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο είναι χρέος όλων μας»

Εν τω μεταξύ, φορείς της μειονότητας συγκεντρώνουν υπογραφές σε κοινό υπόμνημα με αποδέκτη την ελληνική κυβέρνηση και με αίτημα να αφαιρεθεί η ελληνική υπηκοότητα από έξι μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Χιμάρας που ψήφισαν υπέρ του σχεδίου ανάπλασης.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα και ύστερα από σειρά προκλητικών ενεργειών και εμπρηστικών δηλώσεων αφαιρέθηκε με απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, η ελληνική υπηκοότητα από τον δήμαρχο Χιμάρας Γιώργο Γκόρο.

Πηγή www.pronews.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Σκοπιανός ΥΠΕΞ : «Η Ελλάδα είναι ο ηγέτης των Βαλκανίων» - Αδύναμα πλέον τα Σκόπια «χρυσή» ευκαιρία για την ΕλλάδαΣε αναγνώριση της ελληνικής υπεροχής στα Βαλκάνια προχώρησε ο ΥΠΕΞ των Σκοπίων Νίκολα Ντιμιτρόφ και ενώ επίκειται η επίσκεψη του Ν.Κοτζιά στην χώρα, παραδεχόμενος μεταξύ άλλων, τον ηγετικό ρόλο της χώρας μας στην ευρύτερη περιοχή σε μια προσπάθεια δημιουργίαςε ευνοϊκού κλίματος στις διαπραγματεύσεις για την ονοματοδοσία.

Μια κίνηση που αποτελεί ταυτόχρονα και πλεονέκτημα και παγίδα.

Ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια ημερίδας στα Σκόπια με θέμα την προοπτική ένταξης στο ΝΑΤΟ, ανέφερε ότι είναι σημαντικό οι δύο χώρες να καθιερώσουν μία ανοιχτή σχέση και η Ελλάδα να αναγνωρίσει και να στηρίξει τη νέα συγκυρία στην ΠΓΔΜ.

Όπως μετέδωσε το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων MIA, ο Ντιμιτρόφ ανέφερε ότι, «η Ελλάδα είναι παλαιότερη δημοκρατία από τη δική μας, είναι μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και έχει πολύ σημαντική γεωστρατηγική θέση στην περιοχή.

Νομίζω ότι μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενδυνάμωση και την προώθηση όλης της περιοχής των Βαλκανίων. Σημαντικό είναι και για την Ελλάδα να αναγνωρίσει τη νέα συγκυρία στη “Μακεδονία” και να την στηρίξει».

Ο κύριος αυτός επιδιώκει να προωθήσει την «μονιμοποίηση» του ονόματος «Μακεδονία» με «γαλιφιές» οι οποίες όμως είναι άνευ αντικρίσματος

Η σημαντική γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας στην περιοχή οφείλεται και στη θέση της χώρας μας στον χάρτη και στις κατά πολύ ισχυρότερες απ'όλους στα Βαλκάνια Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και στο γεγονός ότι αποτελεί μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ κάτι που διακαώς επιθυμούν οι Σκοπιανοί για να παραμείνουν... εν ζωή ως κράτος.

Σαφώς σε μια τόσο μειονεκτική θέση στην οποία βρίσκεται το σκοπιανό κράτος για εμάς αποτελεί έγκλημα ακόμα και η αποδοχή σύνθετης ονομασίας με τον όρο «Μκεδονία».

Οι Σκοπιανοί «καίγονται» αυτοί ας φροντίσουν να αλλάξουν και να γίνουν ιστορικά νόμιμο κράτος χωρίς εθνικισμούς και κλοπές της Ιστορίας άλλων Εθνών.

Τα Σκόπια είναι αιχμάλωτα της Αλβανικής μειονότητας και απειλούνται με διαμελισμό ανά πάσα στιγμή. Οι αλβανόφωνοι ποσώς ενδιαφέρονται να γίνουν «Μακεδόνες».

Θεωρούμε ότι στο ελληνικό ΥΠΕΞ το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά και θα πράξουν τα δέοντα.

Πηγή www.pronews.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής έβγαλε σατανιστικό δίσκο. Ανάποδοι σταυροί, πεντάλφες, και άλλα

Το εξώφυλλο του δίσκου 

Ο Γιώργος Γερμενής [Καιάδας] με μπλούζα στην οποία γράφεται η λέξη «θάνατος» με σατανιστικούς χαρακτήρες.

Με έναν καινούργιο δίσκο που τιτλοφορείται «ΑΓΙΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ» και που κυκλοφόρησε στις 28 Απριλίου 2017, ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» και επιστήθιο «δεξί χέρι» του αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου, Γιώργος Γερμενής [Καιάδας] υμνεί τον σατανά, με φλεγόμενες πεντάλφες και εβραϊκά σύμβολα.
Ασφαλώς και η έκδοση αυτού του δίσκου θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί εάν η «Χρυσή Αυγή» διέθετε ένα στοιχειώδες κομματικό επιτελείο που θα μεριμνούσε, τουλάχιστον, για τη προστασία των σχεδίων εξαπάτησης των ψηφοφόρων εν όψει, μάλιστα, εκλογών.

Όμως και αυτή η έκδοση του δίσκου δείχνει ότι η «Χρυσή Αυγή» βρίσκεται σε πλήρη διάλυση.

Η «Χρυσή Αυγή» δεν περιορίζει τη λατρεία της προς το σατανά στην Ελλάδα, αλλά συμμετέχει διεθνώς και σε κορυφαίες σατανολατρικές τελετουργίες, όπως, για παράδειγμα στο 3ο παγκόσμιο Φεστιβάλ σατανολατρείας [Festival del Diablo III] που θα διεξαχθεί στην Μπογκοτά της Κολομβίας την 25η Νοεμβρίου 2017, όπου θα προμοταριστεί ο καινούργιος δίσκος του Γιώργου Γερμενή [Καιάδα], όπως προαναγγέλλει η επίσημη σελίδα του «Φεστιβάλ του Διαβόλου» παρουσιάζοντας πρώτο-πρώτο το δίσκο του χρυσαυγίτικου στελέχους.
Σημειωτέον ότι ο επίσημος λογότυπος του «ΙΙΙ Φεστιβάλ του Διαβόλου» φέρει ως μόνο σύμβολο το κεφάλι του σατανά.


Η πρώτη σελίδα του «3ου διεθνούς Φεστιβάλ του Διαβόλου» που θα γίνει στη Μπογκοτά της Κολομβίας στις 25/11/2017,με πρώτο-πρώτο τον δίσκο του Γώργου Γερμενή [Καιάδα]

Η πανωλεθρία που προδικάζεται στις προσεχείς εκλογές για τη «Χρυσή Αυγή» δεν είναι απλά δεδομένη αλλά προκύπτει ήδη από τώρα, όπως την προκαλούν οι εγκληματικές επιλογές του αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου. Και αλίμονο σε όσους ελάχιστους παρασυρθούν από τη τρελή πορεία της προς τον …καιάδα. Θα είναι άξιοι της μοίρας τους αφού η «Χρυσή Αυγή» είναι ένα διεθνιστικό μόρφωμα προορισμένο να θάψει οριστικά τον Ελληνισμό .Ο νέος σατανιστικός δίσκος του Γιώργου Γερμενή [Καιάδα]

Παρά τις απατηλές προσπάθειες που κάνει η «Χρυσή Αυγή» να πείσει για τον, δήθεν, χριστιανικό χαρακτήρα της ώστε να ψαρέψει τις ψήφους αφελών χριστιανών, η ηγεσία της και τα στελέχη της, χωρίς να ακολουθούν των πατρώα Ελληνική θρησκεία αλλά ούτε και τον Χριστιανισμό, παραμένουν φανατικοί σατανιστές όπως εξ αρχής ήθελε τη «Χρυσή Αυγή» ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η σατανιστική παρέα του που λατρεύουν απροκάλυπτα τον εωσφόρο και την κόλαση και δε διστάζουν να αφιερώσουν και ποιήματα στα λατρευτικά τους αντικείμενα.

Ο τελευταίος δίσκος του Γιώργου Γερμενή [Καιάδα] αναπαράγει ουρλιαχτά και ήχους κόλασης όπου κυριαρχεί ο άρχοντας σατανάς που συμβολίζεται με τον δράκοντα και «στολίζεται» με φλεγόμενες εβραϊκές πεντάλφες και εβραϊκά σύμβολα τα οποία η «Χρυσή Αυγή» θεωρεί ιερά και τα καλύπτει πίσω από τις «σβάστικες» και τα άλλα παραπλανητικά που χρησιμοποίησε στο παρελθόν για να παρασύρει και κόσμο από την «άλλη όχθη».

Και ελάχιστοι μέχρι σήμερα έχουν καταλάβει ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατάφερε να ξεγελάσει πίσω από κακοστημένες σβάστικες τη πραγματική του σατανολαγνεία που φέρει από παιδί ως διαστροφή του χαρακτήρα του, κάτι που ξέρουμε όλοι όσοι τον γνωρίσαμε από τη παιδική ηλικία του.

Αξίζει κανείς να προσέξει τον καινούργιο δίσκο του βασικού στελέχους της «Χρυσής Αυγής» Γιώργου Γερμενή [Καιάδα] για να καταλάβει την πραγματική «θρησκευτική ταυτότητα» της «Χρυσής Αυγής» η οποία δεν έχει καμία σχέση ούτε με την εθνική θρησκεία των Ελλήνων, αλλά ούτε και με τον Χριστιανισμό.

Η «Χρυσή Αυγή» από το 2012 έκανε πολλές προσπάθειες να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους για τη, δήθεν, χριστιανικότητά της…

Κατόπιν σχεδίου, έστειλε τα ανεγκέφαλα μέλη της να επιδείξουν χριστιανικότητα κουβαλώντας στους ώμους τους ακόμα και εικόνες σε …λιτανείες, πιστεύοντας ότι ο ανόητος κοσμάκης μπορεί να παρασυρθεί εύκολα και να την ψηφίσει, κάτι που εν μέρει τα κατάφερε.
Αμέτρητες οι δηλώσεις του αρχηγού της και οι θεατρικές παρουσίες του σε …επιταφίους και άλλες χριστιανικές τελετές…


Καλοστημένη η δήθεν χριστιανικότητα και του Νο 2 του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη με πλασαρισμένες φωτογραφίες «ευσεβούς πιστού»…Εντυπωσιακοί και οι …σταυροί του εξ Αλβανίας μεγαλοχρυσαυγίτη Ρομπέρτο Καίντι που προσπάθησε να μας πείσει
για τη βαθύτατη «χριστιανική» πίστη του με καλοστημένες φωτογραφίες…

Κάμποσες και για τους αφελείς, οι χριστιανοφανείς τελετές και αγιασμοί στα γραφεία της που ένα-ένα κλείνουν ενώ, εις το βάθος «κήπος», δηλαδή, η πραγματική σατανολατρεία του σκληρού πυρήνα της «Χρυσής Αυγής» με φλεγόμενες πεντάλφες και εβραϊκά σύμβολα.

«Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει», λοιπόν και ο Γιώργος Γερμενής [Καιάδας] δε δίστασε, μόλις τον τελευταίο Απρίλιο [2017], να ξαναϋμνήσει τον σατανά και τους Εβραίους με το καινούργιο δίσκο του, πάντοτε με τις ευλογίες του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου γιατί, όπως ξέρουμε, τίποτε στη «Χρυσή Αυγή’ δεν γίνεται χωρίς την εντολή του αρχηγού της.

Ασφαλώς και η έκδοση αυτού του δίσκου θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί εάν η «Χρυσή Αυγή» διέθετε ένα στοιχειώδες κομματικό επιτελείο που θα μεριμνούσε, τουλάχιστον, για τη προστασία των σχεδίων εξαπάτησης των ψηφοφόρων .
Όμως και αυτή η έκδοση του δίσκου δείχνει ότι η «Χρυσή Αυγή» βρίσκεται σε πλήρη διάλυση.

Η πανωλεθρία που προδικάζεται στις προσεχείς εκλογές για τη «Χρυσή Αυγή» δεν είναι απλά δεδομένη αλλά προκύπτει ήδη από τώρα, όπως την προκαλούν οι εγκληματικές επιλογές του αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου. Και αλίμονο σε όσους ελάχιστους παρασυρθούν από τη τρελή πορεία της προς τον …καιάδα. Θα είναι άξιοι της μοίρας τους αφού η «Χρυσή Αυγή» είναι ένα διεθνιστικό μόρφωμα προορισμένο να θάψει οριστικά τον Ελληνικό Εθνικισμό.

Πηγή Ι/μ Σίμων

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....