Διυλιστήριο: 04/24/16
ροη αναρτησεων

Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

VIDEO - Ένταση στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας - Οξυγόνο επειγόντως ....


Μετά την διαγραφή των συνέδρων της ΟΝΝΕΔ απολυταρχικά από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς καν να ρωτήσει τα αρμόδια όργανα του κόμματος, σήμερα στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ήρθαν να οξυνθούν τα πνεύματα και να αναδείξουν τα προβλήματα που υπάρχουν στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, που όσο και αν δεν το φανερώνουν τα ''φίλια'' ΜΜΕ, οδεύουν στην πλήρη διάλυση και απομόνωση. Όσο δεν συνειδητοποιούν ότι πολιτικές Παπασταύρου, Σαμαρά, τσεκουριών κτλ είναι σίγουρο πως οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη απομόνωσή του από τον Ελληνικό λαό. Εξάλλου δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πληρωθούν τα 210 εκατ. Ευρώ που χρωστάει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Δείτε το παρακάτω video


diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

"Παράθυρο" για τη μη ψήφιση των εφεδρικών μέτρων €3,6 δις άφησε ο ΝτάισελμπλουμΕναλλακτικό τρόπο δέσμευσης της Ελλάδας σε ένα εφεδρικό πακέτο μέτρων, ύψους 3,6 δισ. ευρώ θα αναζητήσουν οι δανειστές της, εφόσον υπάρχει νομικό κώλυμα στη χώρα για την προληπτική ψήφισή του, όπως προκύπτει από δηλώσεις που έκανε το απόγευμα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.

"Δεν μπορούμε και δεν θα παραβιάσουμε- ούτε θέλουμε να το κάνουμε- νομικούς περιορισμούς που υπάρχουν στην Ελλάδα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Eurogroup σύμφωνα με το Bloomberg.

Σημειώνεται πως νωρίτερα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε δηλώσει ότι "δεν μπορούμε να νομοθετήσουμε προληπτικά μέτρα".


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....