Διυλιστήριο: 11/16/16
ροη αναρτησεων

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Επαναλειτουργεί το ναυπηγείο της Σύρου


Ξεπεράστηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με το ελεγκτικό συνέδριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπογράφτηκε σήμερα το πρωί η συμφωνία για την ανάθεση της δεξαμενής του Πολεμικού Ναυτικού στο Ναυπηγείο του Νεωρίου. Κάτι που σημαίνει οτι εντός λίγων ημερών πρόκειται να οδεύσει η δεξαμενή προς τη Σύρο.

Την κρίσιμη αυτή ώρα για τους εργαζομένους στο ναυπηγεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δίνει δουλειά προκειμένου να κρατηθούν στη ζωή . Οι εργασίες αυτές ήταν αναγκαίες να γίνουν αλλά ταυτόχρονα βοηθούνται και οι εργαζόμενοι ειδικά που ήταν χωρίς δουλειά.

Η Ελλάδα για εθνικούς λόγους και όχι μόνο χρειάζεται να έχει ναυπηγεία. Σίγουρα το να συντηρούνται τα ναυπηγεία μόνο από κρατικές δουλειές δεν αποτελεί βιώσιμη λύση.
Στην παρούσα φάση εκείνο που ενδιαφέρει είναι να κρατηθούν «ζωντανά» και στη συνέχεια να εξετασθούν οι τρόποι να μπορούν να βρίσκονται και μη κρατικές δουλειές γι αυτά και φυσικά να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Ευχάριστα τα νέα λοιπόν…

Να θυμίσουμε ότι τον Αύγουστο του 2014 μιλάγαμε για εντολή κατάσχεσης των ναυπηγείων από τον Θεοχάρη



Πηγή cyclades24.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Η αναφορά του Ομπάμα στον Περικλή



Στον Αρχαίο Έλληνα πολιτικό, ρήτορα και στρατηγό, Περικλή, αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Μπαράκ Ομπάμα στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

«Ο Περικλής ενέπνευσε με το Σύνταγμα, είπε ότι τα δικαιώματα πρέπει να είναι γραμμένα. Καθόλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας η φλόγα άναψε εδώ, στην Αθήνα και ποτέ δεν έσβησε».

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:


Πηγή www.enikos.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η αντίδραση του Ντάισελμπλουμ στο μήνυμα Ομπάμα για το χρέος



Οι σχέσεις της Ελλάδας με τους δανειστές της είναι πιο εποικοδομητικές από ποτέ και οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα συζητήσουν για την ελάφρυνση χρέους της χώρας στη σύνοδο του επόμενου μήνα, δήλωσε από το Λονδίνο ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

«Η νυν ελληνική κυβέρνηση φαίνεται να είναι πολύ δεσμευμένη και εργάζεται πολύ πιο εποικοδομητικά απ' ό,τι προηγούμενες κυβερνήσεις. Υπάρχει ένας βαθμός αισιοδοξίας», δήλωσε, όπως μεταδίδει το Reuters.

«Τον Δεκέμβριο θα πρέπει να μιλήσουμε για βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να κάνουμε τώρα και τα επόμενα χρόνια μπορεί να οριστεί ένας αριθμός μέτρων για το τέλος του προγράμματος».

Σημειώνεται πως το Eurogroup προγραμματίζεται να συζητήσει το θέμα των μέτρων για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους στις 5 Δεκεμβρίου.

Πηγή: Euro2day

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Τί αξίζει;..

   Όταν βλέπεις τα πράγματα κάπως από πιό μακριά, κάπως αποστασιοποιημένα (όπως ας πούμε απ΄το κρεβάτι σου όταν είσαι άρρωστος),
..αναρωτιέσαι αν αξίζουν όλα αυτά.

Αξίζει να αναστατώνεις την ζωή εκατομμυρίων κατοίκων μιάς πόλης για την
επίσκεψη ενός ανθρώπου; Και είναι αυτός ο άνθρωπος τόσο αγαθός που χρειάζονται μεραρχίες ολόκληρες για να τον προστατεύσουν, άραγε από τί; Από την αγάπη του κόσμου;

Αξίζει τόσο πιά γλύψιμο και ξεφτιλίκι για μιά αναφορά στην ανάγκη διαγραφής μέρους του έτσι κι αλλιώς πλαστού χρέους,
..όταν είναι σίγουρο πως τα ευρωπαϊκά κοράκια δεν έχουν καθόλου σκοπό να εγκαταλείψουν το πτώμα που έπεσε στα νύχια τους;

Αξίζει τόσο πολύ να ρεζιλεύεσαι (ρε Πάκη ξεφτίλα) παρακαλώντας με λόγια του Ελύτη έναν ήδη συνταξιούχο πρόεδρο, και κάνοντας αναφορά στην "Σκοτεινή Ήπειρο" του Μαρκ Μαζάουερ; Πότε διάβασες εσύ Ελύτη και Μαζάουερ ρε επαγγελματία (ξεφτίλα) πολιτικέ;
Και αξίζει να το παίζει τόσο άνετος και large ο πρωθυπουργός-πινόκιο, όταν ξέρουμε πως μιά τρίχα απ' τα φρύδια του συνταξιούχου Μπάμια, έχει πολλαπλάσια αξία (δύναμη) απ' αυτόν;

Αξίζει στον ταλαίπωρο λαό να μην ξέρει πώς να αντιδράσει;
Ο Μπάμιας ρε μας φταίει; Αυτός είναι ο φονιάς των λαών; Είναι. Στα πλαίσια όλης της αμερικάνικης εξωτερικής πολιτικής. Ε, και; Αυτόν περιμέναμε οκτώ χρόνια τώρα να έρθει μιά φορά για να βγούμε στον δρόμο και να γίνει χαμός;
Τους άλλους, τους δικούς μας, τους φονιάδες του δικού μας λαού δεν τους βλέπουμε;
Δεν τους έχουμε εδώ καθημερινά να τους @@μήσουμε τα ράμματα;

Τόσα χρόνια διαδηλώσεις και συλλαλητήρια δεν είδαμε ένα σωστό σύνθημα: "Φονιάδες του λαού πολιτικοί".
Αλλά εκεί: Στους δικούς μας που μπορούμε, κοτούλες. Στους ξένους που μάλλον είναι ανώτερο των δυνάμεών μας, τσουτσουρωνόμαστε.

Όχι. Δεν αξίζουν όλα αυτά.
Αλλά μας αξίζουν!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Οι ΑΝ.ΕΛ καταψήφισαν ρύθμιση για εξομοίωση γάμου & συμφώνου συμβίωσης


Πάνε να νομιμοποιήσουν το τρίτο φύλο υποστήριξε ο εισηγητής των ΑΝ.ΕΛ και καταψήφισε τη σχετική ρύθμιση.

Ο κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να καταψηφίσει μετά το σύμφωνο συμβίωσης, τον περασμένο Δεκέμβριο, διατάξεις οδηγίας της ΕΕ η οποία προβλέπει μεταξύ άλλων την ίση μεταχείριση των ανθρώπων ανεξαρτήτως φυλετικής και εθνοτικής καταγωγής.

Έτσι η κυβέρνηση θα προστρέξει, για μια ακόμα φορά, στην αντιπολίτευση προκειμένου να μην οδηγηθεί σε κοινοβουλευτικό φιάσκο.

Συγκεκριμένα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταψήφισαν (στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή) άρθρα για την εξομοίωση γάμου και συμφώνου συμβίωσης

Με την κοινοτική οδηγία επέρχεται πλήρης εξίσωση γάμου και συμφώνου συμβίωσης στους χώρους εργασίας. Έτσι όσοι έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης θα έχουν στο εξής τα ίδια δικαιώματα με όσους έχουν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου και θα μπορούν να διεκδικούν συνυπηρέτηση, οικογενειακά επιδόματα και άλλες παροχές.

Ο εισηγητής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης δεν άφησε περιθώρια για υπερψήφιση. Δήλωσε μεταξύ των άλλων « Όταν εμείς αντιδρούσαμε στο σύμφωνο και εκφράζαμε φόβους ότι ανοίγει ο δρόμος για γάμο ομόφυλων ζευγαριών και τεκνοθεσία τότε η πλειοψηφία βουλευτών έλεγε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Σήμερα επαληθευόμαστε και αντιδρούμε. Πάμε να νομιμοποιήσουμε το τρίτο φύλο. Έτσι ανοίγει ο δρόμος και για γάμο και για τεκνοθεσία. Οι εκτροπές του οικογενειακού θεσμού και οι αναδυόμενες άλλες μορφές οικογένειας οδηγούν σε αποχριστιανισμό των σύγχρονων κοινωνιών. Δεν είμαστε ενάντια στην ισότητα ανεξαρτήτως φύλου και στα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά για εμάς τους ΑΝΕΛ μεγαλύτερη αξία έχει ο σεβασμός του ανθρώπου από όπου απορρέει η απόρριψη οποιοδήποτε θεσμού υποκατάστατου της οικογένειας».

Οι ΑΝΕΛ υπερψήφισαν επί της αρχής την κοινοτική οδηγία.

Υπέρ της τροπολογίας φυσικά τάχθηκαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι

Πηγή news.in.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Τραμπ: Τεράστιο λάθος που βομβαρδίσαμε τους Σέρβους – Ήταν σύμμαχοι σε 2 πολέμους και μας έσωζαν – Ζητώ συγγνώμη



Μια συνέντευξη που έδωσε πριν αρκετούς μήνες

ο Donald Trump στο Larry King κάνει εκ νέου το γύρο του διαδικτύου καθώς μετά την εκλογή του, ορισμένες δηλώσεις του αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Τότε ο Trump είχε ερωτηθεί σχετικά για την επέμβαση των ΗΠΑ στη Γιουγκοσλαβία το 1999 καθώς συμπληρωνόντας η 17η επέτειος.

Στην απάντησή του ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ είχε επισημάνει:

– Οι Κλίντον δημιούργσαν ένα χάος στα Βαλκάνια και το Κοσσυφοπέδιο. Κοιτάξτε τι κάναμε στη Σερβία σε εναέριους βομβαρδισμούς από ασφαλές ύψος. Αυτοί οι ίδιοι οι Σέρβοι διέσωζαν Αμερικάνους πιλότους στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

-Είναι ένα λάθος μας που βομβάρδισαμε ένα έθνος το οποίο υπήρξε σύμμαχός μας σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Οι Κλίντον πιστεύουν ότι ήταν μια επιτυχία, εγώ θεωρώ ότι είναι ντροπή.

Απευθύνω μια συγγνώμη σε όλους τους Σέρβους για το λάθος της αμερικανικής πολιτικής, κυρίως των Κλίντον. Χρειαζόμαστε συμμάχους στον αγώνα κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας που έχουν την εμπειρία της μάχης πολεμώντας αυτό το κακό – και αυτοί στην Ευρώπη είναι οι Ρώσοι και οι Σέρβοι.

Αν γίνω ο επικεφαλής της Αμερικής η εξωτερική πολιτική θα αλλάξει πορεία που έχει μέχρι τώρα αποδειχθεί συχνά λάθος.

Ο Τραμπ πλέον εξελέγη. Αναμένουμε να δούμε τις διορθωτικές κινήσεις.


Πηγή www.freepen.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Αποκάλυψη της La Repubblica: «Η Κομισιόν θα ζητήσει διετή πάγωμα της λιτότητας κόντρα στο Βερολίνο»



Λίγες ώρες πριν την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα στο Βερολίνο και μετά τις αναφορές του στην Αθήνα για την ανάγκη περιορισμού της πολιτικής λιτότητας, καθώς όπως είπε, με αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί να έρθει ανάπτυξη, ένα δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica έρχεται να ταράξει τα νερά παρουσιάζοντας πληροφορίες που θέλουν την Κομισίον να αλλάζει ρότα κόντρα στις απαιτήσεις του Σόιμπλε και να χαλαρώνει την σκληρή δημοσιονομική πολιτική τουλάχιστον για δύο χρόνια.

H Eυρωπαϊκή Επιτροπή αλλάζει πορεία πλεύσης,αναφέρει σήμερα η εφημερίδα, της Ρώμης, σημειώνοντας ότι η Κομισιόν πρόκειται να δημοσιοποιήσει, πιθανότατα αύριο, ένα κείμενο δεκαοκτώ σελίδων, στο οποίο θα ζητείται διετής διακοπή της πολιτικής λιτότητας, με περισσότερες δημόσιες επενδύσεις των χωρών που έχουν αυτή την δυνατότητα, ώστε να στηριχθεί η ανάπτυξη.

Στις χώρες αυτές συμπεριλαμβάνονται η Γερμανία, η Ολλανδία και η Μάλτα. Αντιθέτως, για χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Γαλλία πρόκειται να αποφασιστεί μια προσωρινή χαλάρωση των περιορισμών που ίσχυαν μέχρι τώρα, ώστε να μπορέσουν να γίνουν κάποιες δαπάνες στρατηγικού χαρακτήρα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και χώρες όπως η Ελλάδα και η Πορτογαλία.


Σύμφωνα με την La Repubblica, βέβαια, δεν θα πρέπει να χαθεί ο γενικότερος στόχος, της οικονομικής εξυγίανσης. Και θα πρέπει να στηριχθεί και να συνεχισθεί, επίσης και η εφαρμογή των κυριότερων μεταρρυθμίσεων.

Παράλληλα όμως, οι Βρυξέλλες αναμένεται να τονίσουν ότι η λιτότητα, έστω και αν έσωσε κάποιες χώρες από την χρεοκοπία, ζημίωσε σοβαρά την ανάπτυξη. Αυτό αποτελεί μια έμμεση κριτική και στη γερμανική πολιτική.

Η απόδειξη της νέας αυτής στάσης της Ευρώπης, σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, βρίσκεται και στο ότι δεν πρόκειται να επιβληθούν κυρώσεις στην Ιταλία για υπερβολικό έλλειμμα. Αντιθέτως, θα της δοθεί η δυνατότητα να παρουσιάσει επιπλέον λεπτομέρειες για τον προϋπολογισμό της μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017.

Πρόκειται για μια κίνηση η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματτέο Ρέντσι στην κρίσιμη αναμέτρηση του δημοψηφίσματος της 4ης Δεκεμβρίου, με θέμα τις συνταγματικές αλλαγές. Ακόμη και χθες βράδυ σε εκδήλωση της κεντροαριστεράς ο Μ. Ρέντσι άφησε να εννοηθεί ότι αν χάσει την αναμέτρηση αυτή, είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψει την πρωθυπουργία.

Πηγή www.pronews.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Στίγκλιτς: Η καθυστέρηση για το ελληνικό χρέος έχει μεγάλο κόστος



Την ελπίδα ότι η επίσκεψη του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα στην Ευρώπη και οι συναντήσεις του σε Αθήνα και Βερολίνο, θα συμβάλουν θετικά στις εν εξελίξει συζητήσεις για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, εξέφρασε ο νομπελίστας οικονομολόγος, Τζόζεφ Στίγκλιτς.

«Όλοι ξέρουν ότι το χρέος της Ελλάδας χρειάζεται να αναδιαρθρωθεί, ακόμα και αν κάποιοι προσποιούνται ότι δεν θα γίνει. Αλλά αυτή η καθυστέρηση έχει μεγάλο κόστος, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για τη Γερμανία, γιατί όσο καθυστερεί, τόσο το χειρότερο είναι για όλους. Επομένως ελπίζω ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα θα βοηθήσει στο να πειστεί η Γερμανία» υπογράμμισε ο Αμερικανός καθηγητής, ο οποίος παρουσίασε την Tρίτη στις Βρυξέλλες μια έκθεση για τη μεταρρύθμιση του διεθνούς φορολογικού συστήματος.

Ο ίδιος άσκησε κριτική στη Γερμανία για τον «αποτυχημένο» τρόπο με τον οποίο οι πολιτικοί αντιμετώπισαν την κοινή γνώμη στο ζήτημα της Ελλάδας, με αποτέλεσμα τώρα να υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες στη συζήτηση για το χρέος. «Μακάρι να μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό μπορεί να αλλάξει χάρη στον Ομπάμα» σημείωσε, ενώ πρόσθεσε πως οι ΗΠΑ σε αυτήν την περίπτωση παίζουν το ρόλο του «έντιμου διαμεσολαβητή», όπως έγινε και κατά τη διάρκεια του 2015.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το νέο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και το κατά πόσο θα συνεχίσει την παράδοση του προέδρου Ομπάμα στη στήριξη της Ελλάδας, ο διάσημος οικονομολόγος τοποθετείται με επιφυλακτικότητα. «Κανείς έχει την εντύπωση ότι η νέα αμερικανική κυβέρνηση λειτουργεί με λογικές συνδιαλλαγής, ότι δηλαδή εάν δεν έχει να κερδίσει κάτι, δεν κάνει τίποτα.Οπότε η έννοια της αλληλεγγύης και της ανησυχίας δεν δείχνει ότι μπορεί να κινητοποιήσει την κυβέρνηση Τραμπ σε οτιδήποτε», κατέληξε ο καθηγητής Στίγκλιτς.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η φόρμουλα για τη διαγραφή χρεών από την Εφορία


Σχέδιο του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης για την αναδιάρθρωση των ληξιπρόθεσμων επιχειρηματικών χρεών προβλέπει κλιμακωτή διαγραφή φόρων με εξαίρεση τους παρακρατούμενους –υπέρ τρίτων- στο πλαίσιο της λειτουργίας των εξωδικαστικού μηχανισμού.

Η πρόταση της ελληνικής πλευράς τέθηκε χθες για ώρες στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ των τεχνικών κλιμακίων των υπουργείων Οικονομικών και Οικονομίας και των δανειστών, σε μια προσπάθεια να επιλυθεί ένα από τα ακανθώδη θέματα ώστε να λάβει την τελική του μορφή το νομοσχέδιο για τις fast track και εκτός δικαστικών αιθουσών διαδικασίες ρύθμισης των οφειλών που έχουν επιχειρήσεις σε τράπεζες, Δημόσιο και λοιπούς πιστωτές.

Εξάλλου σήμερα το απόγευμα πρόκειται, σύμφωνα με το Έθνος, να πραγματοποιηθεί σε ανώτατο επίπεδο συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους επικεφαλής εκπροσώπους των δανειστών, ώστε να επιδιωχθεί, η λήψη πολιτικών αποφάσεων για την υλοποίηση του σχεδίου λειτουργίας του εξωδικαστικού μηχανιμσού διευθέτησης «κόκκινων» επιχειρηματικών χρεών.

Σύμφωνα με την εισήγηση της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας θα υπάρξει ιεράρχηση των φόρων που θα μπορούν να σβηστούν.

Πρώτα θα διαγράφονται πρόστιμα και προσαυξήσεις από ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία και έπειτα ακόμη και μέρος του αρχικού κεφαλαίου καθυστερούμενων φόρων.

Δεν θα διαγράφονται φόροι υπέρ τρίτων που έχουν παρακρατηθεί από την επιχείρηση, όπως ο ΦΠΑ και ο Φόρος Μισθωτών Υπηρεσιών.


https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Διαρροή εγγράφου: Η βρετανική κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο για το Brexit



Σύμφωνα με έγγραφο που διέρρευσε στην εφημερίδα Times και στο BBC, η βρετανική κυβέρνηση δεν έχει κάποιο συνολικό σχέδιο για έξοδο της χώρας από την ΕΕ και το υπουργικό συμβούλιο δεν αναμένεται να καταλήξει στην διαπραγματευτική στρατηγική που θα ακολουθήσει για τους επόμενους έξι μήνες εξαιτίας διαφωνιών στους κόλπους της κυβέρνησης της Τερέζα Μέι.

Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται πως η κυβέρνηση επεξεργάζεται συνολικά 500 μελέτες που σχετίζονται με το Brexit και ενδεχομένως να χρειαστεί η πρόσληψη 30.000 επιπλέον δημόσιων υπαλλήλων.

Το υπόμνημα, που έχει τίτλο «Ενημέρωση για το Brexit» και διέρρευσε στα βρετανικά μέσα, φέρεται να έχει επεξεργαστεί για λογαριασμό της κυβέρνησης σύμβουλος που δεν κατονομάζεται και έχει ημερομηνία 7 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτό ενδεχομένως να χρειαστεί ένα ακόμη εξάμηνο προτού η κυβέρνηση αποφασίσει τι ακριβώς θέλει να επιτύχει με την έξοδο της χώρας από την ΕΕ ή προτού συμφωνήσει στο ποιές θα είναι οι προτεραιότητες.

Σχετικά με την Τερέζα Μέι αναφέρει πως «καταλήγει σε αποφάσεις ώστε να διευθετεί η ίδια το ζήτημα», μια προσέγγισε που περιγράφεται ως «απίθανο να αποδεχτεί βιώσιμη».

«Δεν πρόκειται για μία κυβερνητική έκθεση και δεν αναγνωρίζουμε τους ισχυρισμούς που περιέχει το υπόμνημα. Έχουμε επικεντρωθεί στο να προχωρήσουμε στο Brexit και να επιτύχουμε», δήλωσε κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ωστόσο, ο πολιτικός συντάκτης του BBC Κρις Μέισον, ο οποίος είδε το έγγραφο, δήλωσε ότι αυτό υποδηλώνει πόσο «σύνθετη, ανησυχητική και γεμάτη προκλήσεις θα είναι η διαδικασία της εξόδου».

Πηγή tvxs.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....