Διυλιστήριο: 01/23/14
ροη αναρτησεων

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Βόμβα στα θεμέλια του τραπεζικού συστήματος έρχεται από την Σερβία! Το ΔΝΤ αντιδρά...

Νέο τραπεζικό σύστημα στη Σερβία, με νόμο που ορίζει πως οι τράπεζες θα εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για το όφελος της χώρας και των πολιτών!
Οι σοσιαλιστές της Σερβίας εγκαταλείπουν το τραπεζικό σύστημα του ευρωπαϊκού μοντέλου και προκαλούν τις έντονες διαμαρτυρίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου!

Παραιτήθηκε ο Dejan Soskic, πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Σερβίας, ενώ η θητεία του έληγε το 2016! Στην Ευρώπη και ειδικότερα στα Βαλκάνια έχουμε την πρώτη πολιτική απάντηση και αντίδραση στη Τραπεζική Δικτατορία, με νόμο που ψήφισε η Σερβική Βουλή!...

Η είδηση θάβεται από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και δημοσιογράφους και ίσως αναγκαστούν να μιλήσουν για αυτή την εξέγερση της Σερβίας, μιας και τώρα το ΔΝΤ εκφράστηκε δημόσια εναντίον ενός νόμου που ψήφισε δημοκρατικά η Βουλή της Σερβίας και εναντίον του σοσιαλιστή πρωθυπουργού Ivica Dacic.
Με τον νέο νόμο η Τράπεζα της Σερβίας υποχρεώνεται να λειτουργεί σε όφελος της εθνικής οικονομίας και των αναγκών του Σερβικού λαού και να μην τηρεί τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ΔΝΤ και των διεθνών κερδοσκόπων!
Πρόκειται για ενέργεια της Σερβικής Βουλής που υπερασπίζεται το σύνολο της χώρας και είναι φυσιολογική η αντίδραση της Ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ, αφού εκτιμούν ότι η Σερβία αναστατώνει κυριολεκτικά την διεθνή τραπεζική «σταθερότητα»!
Τώρα ένα τεράστιο αγκάθι, η Σερβία, υποχρεώνει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να προλάβει νέες αποφάσεις σαν της Σερβίας από Ιταλία και Ισπανία. Για την Ελλάδα δεν ανησυχούν οι διεθνείς κερδοσκόποι, μιας και έχουν εγκαταστήσει μια συγκυβέρνηση δωσίλογων!
Η απόφαση της Σερβίας δείχνει πως υπάρχουν ακόμη κάποιοι κι αυτοί στην Περιφέρεια του συστήματος, που τολμούν να εναντιωθούν στην Αυτού Μεγαλειότητα της κερδοσκοπίας, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα!
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΒΙΝΤΕΟ - Όταν καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, θα φύγουν οι Γερμανοί ......

Σε ένα βίντεο με τίτλο «Η Ελλάδα Ποτέ δεν Πεθαίνει» βλέπουμε να διαγράφονται μέσα από δύο καρικατούρες της ελληνικής πραγματικότητας, όλη αυτή η διχόνοια και το μίσος που έχει φωλιάσει στον Έλληνα για τον αλλόθρησκο του, μεταφορικά και κυριολεκτικά, παρόλο που μπορεί να είχε συνάψει όρκους συνεργασίας μαζί του πριν τον γνωρίσει.

Ο Γιάννης Δρακόπουλος και ο Αντώνης Κρόμπας πρωταγωνιστούν στην παράσταση Μια Από Τα Γίδια και ενσαρκώνουν τους Έλληνες με τα στραβά και τ΄ανάποδα τους σε όλο τους το μεγαλείο. Το βίντεο 8 λεπτών μιλάει από μόνο του.


Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης : Ο Σαμαράς ήξερε ότι θα έλυνα το θέμα των Σκοπίων....

Γιατί πρέπει να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι ...... Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στις 16 09 1993 στον κόκκινο Πάνο,  αναφέρει ότι ο κύριος Σαμαράς ήξερε ότι θα λυθεί το θέμα των Σκοπίων, για αυτό και μας έριξε. Μάλιστα θύμισε ότι είχε ψηφίσει για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ. Το ερώτημα που τίθεται τώρα, γιατί ακόμα ο Μητσοτάκης στηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά ;;;;; Τι ''ανταλλαγές'' ερήμην του ελληνικού λαού έχουν γίνει ;;;;
  


http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....