Διυλιστήριο: 08/31/15
ροη αναρτησεων

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

Διάρροια..

    Μοσχομύρισαν τα σαλόνια μας.
Η προεκλογική τηλεοπτική περίοδος είναι γεγονός!

Μας περιμένει ένα γεμάτο εικοσαήμερο μοσχομυριστής δημοσιογραφικής διάρροιας,


..διανθισμένης με διάσπαρτες π@ρδές ιερής αγανάκτησης εναντίον όσων τολμούν να λένε πως τίποτα δεν είναι μονόδρομος,
..και πως εκείνο το περίφημο ''δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς'' δεν συνιστά ρεαλισμό, ούτε καν ηττοπάθεια, ούτε παραδοχή λαθών και παραλείψεων,
..παρά ένα σύγχρονο ''είναι φίλοι μας οι Γερμανοί'' του αξέχαστου κινηματογραφικού δωσίλογου Δήμου Σταρένιου.

Τα κακά νέα για τα συστημικά κανάλια της διαπλοκής τύπου ''ο Αχόρταγος'', είναι πως η βρωμιά η μπόχα, και η σαπίλα που εκπέμπουν είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικές απ' ό,τι ήταν δυό-τρία χρόνια πριν.
Ο κόσμος μετά την υπερβολική δόση (ελληνιστί: overdose) σκ@τίλας έχει αναπτύξει ανοσία.
Τρανό παράδειγμα το 62% του δημοψηφίσματος,
..με τον ύστατο εκβιασμό των κλειστών τραπεζών,
..και με όλα τα σκυλιά του δημοσιογραφικού συστήματος ν' αλυχτούν μέρα νύχτα στ' αυτιά του ψηφοφόρου.

Το blog πιστεύει ότι αυτές οι εκλογές θα είναι για τους πολίτες μιά όαση διασκέδασης πριν την επερχόμενη κακουργία του τρίτου μνημονίου (του μακρύτερου),
..καθώς θα βλέπουν όλους αυτούς τους χατζηαβάτες του συστήματος να προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο,
..να ''ξεσκεπάζουν'' τάχα τους ''εχθρούς του λαού'',
..να ανακαλύπτουν συνομωσίες της δραχμής, της λιρέτας, της πεσέτας, και των πέτρινων νομισμάτων των Μαορί,
..και να κατηγορούν ως γραφικούς ή ''δικτατορίσκους'' όσους πράγματι πιστεύουν στην δημοκρατία και τηρούν μία συνεπή θέση και γραμμή,
..τηρώντας τις υποσχέσεις που δόθηκαν στον λαό απ' αυτούς που ο λαός εμπιστεύθηκε.

Τα καλά νέα για τον καναλικό βόθρο είναι πως και η επόμενη κυβέρνηση θα είναι συστημική-μνημονιακή, και θα εξακολουθήσουν να χορεύουν ανεξέλεγκτα, όπως γουστάρουν, ως κράτος εν κράτει στην πλάτη του λαού.

Μέχρι πότε;
Αυτό θα το δείξει η λαϊκή οργή!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Εκρηκτική η κατάσταση στη Μυτιλήνη με 11.000 μετανάστες και πρόσφυγες


Έκρυθμη είναι η κατάσταση στη Μυτιλήνη όπου, σύμφωνα με εκτιμήσεις των Αρχών, οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στο νησί φτάνουν τους 11.000 ενώ νέες συμπλοκές σημειώθηκαν στο λιμάνι χθες μεταξύ αλλοδαπών, με δύο ανθρώπους να τραυματίζονται στο κεφάλι και τέσσερις πιο ελαφρά.

Στο τελευταίο περιστατικό ορισμένοι μετανάστες ξήλωσαν τα προστατευτικά σιδερένια κιγκλιδώματα του Λιμεναρχείου και με αυτά συγκρούονταν στο χώρο όπου βρίσκονταν επίσης γυναίκες, παιδιά και υπερήλικες με αποτέλεσμα να προκληθεί αναταραχή.

Τα πράγματα στο νησί είναι δύσκολα με 11.000 ανθρώπους να βρίσκονται ήδη εκεί και να περιμένουν να φύγουν κι ενώ καθημερινά φτάνουν κι άλλοι. Εκτιμάται πως περίπου 3000 θα αναχωρήσουν με κάποιο από τα πλοία που εκτελούν είτε τακτικά είτε έκτακτα δρομολόγια και οι υπόλοιποι θα καταγραφούν από το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής.

Χθες έφυγαν από τη Μυτιλήνη 1.740 μετανάστες και πρόσφυγες με το πλοίο «Tera Jet» και ακόμα 1.680 με το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Την ώρα που μετανάστες και πρόσφυγες φεύγουν από το νησί καθημερινά, με τον ίδιο ρυθμό φτάνουν κι άλλοι. Μόνο το Σάββατο εκτιμάται πως αποβιβάστηκαν στη Μυτιλήνη 2.600 άνθρωποι ενώ περίπου 2000 δεν κατέστη δυνατό να καταγραφούν λόγω έλλειψης προσωπικού. Περίπου 2.000 μετανάστες και πρόσφυγες έφτασαν στο νησί την Κυριακή.

Η κατάσταση στη Μεσόγειο με φόντο και το νέο ναυάγιο με δεκάδες μετανάστες και πρόσφυγες νεκρούς ανοιχτά της Λιβύης αλλά και η εκρηκτική ατμόσφαιρα σε ελληνικά νησιά, όπως η Μυτιλήνη και η Κως, προκάλεσαν παρέμβαση της Γερμανίδας καγκελαρίου η οποία τάχθηκε υπέρ της δικαιότερης κατανομής των προσφύγων και ζήτησε περισσότερη αλληλεγγύη στην Ευρώπη καθώς, όπως είπε, το να υποδέχονται μόνο τρία ή τέσσερα κράτη τους πρόσφυγες, δεν είναι δίκαιο.

Τα κράτη που βρίσκονται στα νότια σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Ιταλία και η Ελλάδα, αλλά και τα κράτη που κυρίως υποδέχονται τους πρόσφυγες όπως η Γερμανία, πρέπει κατά την καγκελάριο να ελαφρυνθούν.

Με σκοπό να βρεθούν κοινές λύσεις για το μεταναστευτικό καθώς η κρίση στην Ευρώπη επιδεινώνεται συγκαλείται στις 14 Σεπτεμβρίου έκτακτη σύνοδος των υπουργών Εσωτερικών των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....