Διυλιστήριο: 09/25/15
ροη αναρτησεων

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν τώρα .....Τι γύρευε χθες ο Σαμαράς στον Αθανασίου ;

Τι γύρευε χθες στο βράδυ, άραγε, ο κύριος Σαμαράς στο σπίτι του Αθανασίου στα Μελίσσια ;

Χθες το βράδυ στο σπίτι του κυρίου Αθανασίου στα Μελίσσια είδαμε τρία μαύρα Audi να καταφθάνουν. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από τα αμάξια κατέβηκε κουστωδία ανθρώπων της ασφάλειας και αφού έλεγξαν καλά το χώρο, είδαμε να κατεβαίνει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και να κατευθύνεται ταχέως στο σπίτι του κυρίου Αθανασίου. Άραγε τι γύρευε, εκεί ;

Εμείς να σας υπενθυμίσουμε ένα παλιότερο άρθρο του περιοδικού Hot Dog

Έτσι έστησαν Σαμαράς – Αθανασίου στο παραδικαστικό τον Ντογιάκο. Τι δεν κατάλαβες;

Άμεσα καλείται να παρέμβει ο υπουργός Δικαιοσύνης στην αποκάλυψη του ΗΟΤ DOC σχετικά με την εκλογή του Ισίδωρου Ντογιάκου στη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας, δύο μόλις μήνες μετά την εκλογή για την ίδια θέση του εισαγγελέα Παναγιώτη Καραγιάννη.

Η εκλογή του Ισίδωρου Ντογιάκου στη θέση του προϊσταμένου μέσω μιας παράνομης διαδικασίας που θυμίζει δημιουργική λογιστική θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως προϊόν αβλεψίας. Ωστόσο είναι ο ίδιος ο Ντογιάκος που έδωσε δικαίωμα να ταυτιστεί το όνομά του με πολιτικές επιλογές και διακρίσεις στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Υπόθεση 1η: «Ο Παναθηναϊκάκιας» στο υποκλαπέν μήνυμα του Σαμαρά. Πώς γίνεται να βλέπει το φως της δημοσιότητας ηχητικό απόσπασμα στο οποίο άνδρας με φωνή που μοιάζει με του τότε πρωθυπουργού δίνει εντολή παρέμβασης στη Δικαιοσύνη, να μην ερευνάται από την ίδια τη Δικαιοσύνη; Πόσο μάλλον όταν υπήρχαν επίσημες καταγγελίες πως ο «Παναθηναϊκάκιας» ήταν ο ίδιος ο Ισίδωρος Ντογιάκος.

Υπόθεση 2η: Η τοποθέτηση στο αρχείο της καταγγελίας Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού. Πρόκειται για την καταγγελία που έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης μαζί με τον Πάνο Καμμένο σχετικά με την απόπειρα χρηματισμού του από το Γιώργο Αποστολόπουλο ώστε να αλλάξει την πρόθεσή του να καταψηφίσει τον προτεινόμενο από την τότε κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου υποψήφιο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με ανυπόστατα επιχειρήματα, η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών έβαλε την υπόθεση στο αρχείο μέσα σε λίγες ώρες.

Υπόθεση 3η: Ο Ισίδωρος Ντογιάκος απομάκρυνε τον εισαγγελέα δικαστικής συνδρομής Γιάννη Αγγελή από τις συναντήσεις που έγιναν με πρωτοβουλία του υπουργείου Δικαιοσύνης ώστε να ξεκαθαριστεί το θέμα της έρευνας για την υπόθεση Βγενόπουλου – Λαϊκής Τράπεζας της Κύπρου. Πρόκειται για τον εισαγγελέα που είχε κινήσει τις διαδικασίες ώστε να αναλάβει δράση κάποια στιγμή η ελληνική Δικαιοσύνη σε αυτό το τεράστιο για την Ελλάδα και την Κύπρο σκάνδαλο.

http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Σηκωθείτε να φύγουμε..

    Το blog δεν ξέρει πώς, αλλά μόλις είδε την διπλανή φωτογραφία του ήρθε στο μυαλό ο τίτλος της παλιάς εκείνης ταινίας-παρωδία των Monty Python,
..Οι Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης.

Οι ευρηματικοί και ταλαντούχοι Μόντυ Πάϊθον σ' εκείνη την ταινία παρίσταναν τους ιππότες που αρχίζουν την
αναζήτηση για το Ιερό Δισκοπότηρο.
Οι άνευ φαντασίας, και ατάλαντοι τούτοι εδώ, παριστάνουν τους υπουργούς που θα αναζητήσουν την σωτηρία της χώρας.
Αστεία πράγματα!

Μα, δεν μπορείς να βρείς την σωτηρία τούτης ή καμίας άλλης χώρας, αν και εφ' όσον δεν επιθυμείς την σωτηρία της.
Και δεν επιθυμείς την σωτηρία της, όταν προτάσσεις το συμφέρον των δανειστών-τοκογλύφων, και γενικά των ξένων επικυρίαρχων.
Γιατί τί άλλο είναι το μνημόνιο, που ''αν δεν το εφαρμόσουμε θα καταστραφούμε'' κατά τον πρωθυπουργό,
..παρά ένα συμβόλαιο, ένα προγαμιαίο σύμφωνο που προστατεύει τα συμφέροντα και τα δικαιώματα της μίας (ισχυρής ή πλούσιας) πλευράς, εις βάρος του φτωχού κι ανίσχυρου αντισυμβαλλόμενου;

Και για όνομα του Θεού: το πρώτο, ΤΟ ΠΡΩΤΟ μέτρο που σχεδόν ανακοινώθηκε αμέσως μετά την ορκομωσία της νέας κυβέρνησης, είναι η μείωση των συντάξεων!
Έλεος πιά. Έχει κι η μ@λακία τα όριά της.
Είπαμε να διακωμωδήσουμε την υπουργοποίηση στο υπουργείο Παιδείας του ''αριστερού'' Πάγκαλου (αν και δεν είναι καθόλου για γέλια),
..είπαμε να διακωμωδήσουμε τα γεμιστά και τις μαρμελάδες της θειάς Θεανούς,
..αλλά όλα πρέπει να έχουν κι ένα όριο.
Δεν μπορεί να βγαίνει, με αξημέρωτη ακόμη την κυβέρνηση, ο λελές με το μαντηλάκι και να λέει πως θα υπάρξουν περικοπές στις ''υψηλές'' συντάξεις!
Και ποιές είναι χρυσέ μου οι ''υψηλές'' συντάξεις κατά τη γνώμη σου;
Αυτές που στοιχίζουν στο κράτος λιγότερο από όσο δυό μαντηλάκια για το τσεπάκι σου;

Ή το άλλο;: Συνελήφθη ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ για παράνομη λειτουργία της ΕΡΤopen!
Έτσι αρχίζετε , ω ιππότες της ελεεινής τραπέζης, την μάχη με την διαπλοκή;
Η ΕΡΤopen είναι το μείζον πρόβλημα, στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο;
Ή μήπως επειδή προεκλογικά υποστήριζε την κατ' εσάς ''συμμορία της δραχμής'', έναντι της συμμορίας των μνημονίων;

Με αυτά τα ''αριστερά'' μυαλά θα βρείτε την σωτηρία της πατρίδας;
Τόσο αριστερός είναι κι ένας γάϊδαρος που προσπαθεί να χορέψει μπαλέτο.

Σηκωθείτε να φύγουμε!
Το blog συνιστά στους πολίτες: να κάνετε μία μεγέθυνση στην φωτογραφία, να την κοιτάξετε καλά-καλά,
..κι ύστερα με τις ταυτότητες στα δόντια να κατευθυνθείτε ήσυχα-ήσυχα προς το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να βγάλετε διαβατήριο και βίζα για όποια χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (λέμε τώρα!) σας έρθει στο μυαλό.
Μακριά απ' την Ευρώπη και την ''δημοκρατία'' της.

Ζέχνει μνημόνια, ψέμα, ψευτοαριστερίλα και απανθρωπιά!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΔΝΤ: Οι τράπεζες της ΕΕ να διαγράψουν τα κόκκινα δάνεια αν θέλουν να ξαναδουλέψουν

Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των ευρωπαϊκών τραπεζών έχουν υπερδιπλασιαστεί από το 2009 και η αξία τους έφθασε σχεδόν το1 τρισεκατομμύριο ευρώ στα τέλη του 2014, σύμφωνα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Τα υψηλά επίπεδα των δανείων που δεν εξυπηρετούνται δυσχεραίνουν την εκταμίευση πιστώσεων και δεσμεύουν τραπεζικό κεφάλαιο το οποίο σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για νέες χορηγήσεις.

Το ΔΝΤ προτείνει να ενθαρρυνθούν οι τράπεζες να απομειώσουν, να υποβάλουν σε νέα ρύθμιση ή ακόμη και να διαγράψουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια ώστε να μπορέσει ο τομέας των δανειακών χορηγήσεων να αναπτυχθεί ξανά.

Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο ειδικά στο νότιο τμήμα της ευρωζώνης, όπου το χρέος των επιχειρήσεων είναι ένα «οξύ» πρόβλημα, καθώς και στην ανατολική και στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στις χώρες της ευρωζώνης η συνολική αξία των μη εξυπηρετούμενων δανείων ανερχόταν σε 932 δισεκατομμύρια ευρώ —ή περίπου το 9,2% του εγχώριου ακαθάριστου προϊόντος (ΑΕγχΠ) της ευρωζώνης— στα τέλη του 2014.

Ως τα τέλη της περασμένης χρονιάς, ο λόγος των ΜΕΔ έφθασε σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα στην Κύπρο, όπου ξεπέρασε το 40%, και στην Ελλάδα, όπου βρισκόταν στο 35%. Πάντως στην Ιρλανδία και την Ισπανία ο λόγος των δανείων που δεν εξυπηρετούνται προς το σύνολο των στοιχείων ενεργητικού των τραπεζών άρχισε να υποχωρεί το 2014.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Τζήμερος: Θέλημα του Αλλάχ οι νεκροί στη Μέκκα - «Ήδη θα ξεσαλώνουν με τις 77 παρθένες έκαστος»

Ένα απίστευτο σχόλιο για την τραγωδία με πάνω από 700 νεκρούς στη Μέκκα, ανάρτησε ο Θάνος Τζήμερος στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook.

«Γιατί τραγωδία; Αυτό ήταν το θέλημα του Αλλάχ. Τους ήθελε μια ώρα αρχύτερα κοντά του. Ήδη θα ξεσαλώνουν με τις 77 παρθένες έκαστος. Τραγωδία σε θρησκευτικό προσκύνημα; Στην ιερότερη πόλη, στην ιερότερη στιγμή; Τι λέτε ρε βέβηλοι!», έγραψε ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά».




http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ποιο είναι το εθνικό μας υπερόπλο έναντι της Τουρκίας στην Θράκη ;

Το εκλογικό αποτέλεσμα στη Θράκη με την εκλογή μόνο μουσουλμάνων βουλευτών στην Κομοτηνή πρέπει να προκαλεί προβληματισμό στην Αθήνα. Όχι επειδή οι άνθρωποι είναι μουσουλμάνοι αλλά επειδή έχουν προσχωρήσει στη διχαστική “λογική” του τουρκικού προξενείου που επιμένει να διαχωρίζει τον πληθυσμό της Θράκης σε “Τούρκους” κι Έλληνες.

Το θέμα της Θράκης είναι μεγάλο και θα έπρεπε φυσιολογικά να απασχολεί όλα τα κόμματα . Όχι με την βλακώδη δήθεν “πατριωτική” και ακραία εθνικιστική άποψη που ζητά “σύγκρουση”. Αυτές οι απόψεις αποτελούν “βούτυρο στο ψωμί” του τουρκικού προξενείου που ψάνχει ευκαιρίες για να παρουσιάσει μια μειονόητα που δήθεν καταπιέζεται από την Ελλάδα! Είναι εξαιρετικά χρήσιμοι στο τουρκικο προξενείο οι ακραίοι…εθνικιστές της ΧΑ που συχνά πυκνά προκαλούν έξω από τζαμιά την ώρα της προσευχής.

Το πραγματικό ελληνικό “υπερόπλο” για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση στη Θράκη είναι ένα. Το είδαμε στο γραφείο του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου. Δυο Έλληνες επιχειρηματίες ο Δημήτρης Πολιτόπουλος και ο αδελφός του οι οποίοι με απίστευτη επιμονή και υπομονή επένδυσαν χρήματα στη Θράκη. Δεν είχαν να αντιμετωπίσουν το τουρκικό προξενείο αλλά ένα “τέρας” που λέγεται ελληνικό κράτος! Τράβηξαν τα πάνδεινα για να μπορέσουν τελικά να κρατήσουν όρθια τη Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης ,που παράγει την μπύρα Βεργίνα. Κόντρα σ΄ όλους και σ΄ όλα μπόρεσαν να δημιουργήσουν και να στηρίξουν μια υγειέστατη επιχείρηση, δίνονατας δουλειά σε πολύ κόσμο στη Θράκη.

Δεν έμειναν όμως σ΄ αυτό. Συνέχισαν την προσπάθεια κάνοντας αυτό που ίσως το ελληνικό κράτος θα έπρεπε ήδη εδώ και πολλά χρόνια να έχει κάνει. Πήγαν σε περιοχή όπου κατοικούν Πομάκοι και τους ζήτησαν να αλλάξουν την καλλιέργεια στα χωράφια τους . Από καπνό για παράδειγμα τους ζήτησαν να καλλιεργήσουν …τσάϊ του βουνού. Το κίνητρο ήταν ότι από τα 1700 ευρώ το χρόνο (!!!) που ήταν το μέσο μηνιαίο εισόδημα των 300 οικογενειών Πομάκων , έφθασαν τις 7.000 ευρώ το χρόνο! Δεν έγιναν πλούσιοι οι άνθρωποι ,αλλά σίγουρα η ζωή τους βελτιώθηκε όσο δεν μπορούσαν ούτε οι ίδιοι να το φανταστούν.

Ο Πάνος Καμμένος είχε ενημερωθεί για την κίνηση των αδελφών Πολιτόπουλων. Αποφάσισε να τους τιμήσει.Ειδικά τον Δημήτρη Πολιτόπουλο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. και της εταιρείας TUVUNU που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Ο αδελφός του παρών στην βράβευση, έχει εταιρεία στις ΗΠΑ ,η οποία παράγει εξαρτήματα για το F-35.

Η βράβευση έγινε χωρίς κάμερες αλλά νομίζουμε ότι είναι απ΄ αυτές που πραγματικά αξίζουν να προβληθούν ακόμη και σε σημείο υπερβολής.

Αυτή είναι η λυση για τη Θράκη . Η πραγματική,ουσιαστική και γρήγορη ανάπτυξη που έρχεται με την αξιοποίηση όλων των ιδιωτικών επιχειρήσεων που έχουν μάθει να παλεύουν για την επιβιώσή τους κι όχι να περιμένουν το κράτος να τις…στηρίξει και να τις …σώσει! Υπάρχουν κι άλλοι Πολιτόπουλοι που θέλουν να επενδύσουν σε περιοχές όπως η Θράκη. Για να κερδίσουν και οι ίδιοι γιατί έτσι πρέπει αλλά και για να κερδίσουν και περιοχές της χώρας όπως η Θράκη. Δεν χρειάζονται το κράτος για να τους βοηθήσει. Ζητούν μόνο να μην τους πολεμά καλύπτοντας αυθαιρεσίες,παρανομίες και παρατυπίες των “άλλων ιδιωτών” που προαναφέραμε.

Μόνο αν πέσει χρήμα στη Θράκη και ο κόσμος ανασάνει θα εξαφανιστούν οι ύποπτοι φιλότουρκοι πυρήνες που καθοδηγούνται από το τουρκικό προξενείο.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ναυάγιο Αντικυθήρων: Δείτε τα εντυπωσιακά ευρήματα της υποβρύχιας ανασκαφής

Για πρώτη φορά Έλληνες και ξένοι καταδυόμενοι αρχαιολόγοι κατάφεραν να δουλέψουν κάτω από το νερό μαζί - Εντυπωσιάζει το ναυάγιο

Η φετινή περίοδος έρευνας του Ναυαγίου των Αντικυθήρων από την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων με την υποστήριξη του Αμερικάνικου Ωκεανογραφικού Ινστιτούτου Woods Hole ξεκίνησε στις 26 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου, δίνοντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα να γίνει ανασκαφή στο συγκεκριμένο ναυάγιο με την φυσική παρουσία Ελλήνων και ξένων καταδυόμενων αρχαιολόγων.

Στο παραπάνω χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν καταδύσεις για 12 ημέρες, με συνολικό χρόνο βυθού 40 περίπου ανθρωποωρών και ανελκύσθηκαν πάνω από 50 αντικείμενα. Η για πρώτη φορά συστηματική ανασκαφή (μετά από τις τρεις αποστολές του 1900, 1953, 1976) στο χώρο του μοναδικού, ιδιαίτερου και συμβολικού Ναυαγίου των Αντικυθήρων, όπου η υποβρύχια αρχαιολογία έκανε τα πρώτα της βήματα, αποτελεί επίπονη διαδικασία, η οποία έχει να αντιμετωπίσει το μεγάλο βάθος, τις κακές καιρικές συνθήκες και ένα χώρο, ο οποίος έχει αναμοχλευθεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Η χρήση τεχνολογίας (κλειστά καταδυτικά κυκλώματα, τεχνικές καταδύσεις Trimix, υποβρύχιοι καταδυτικοί ελκυστήρες, υποβρύχιο τηλεχειριζόμενο όχημα, κλπ.) διευκολύνει κατά το δυνατόν τις δύσκολες καταδυτικές συνθήκες και συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της ασφάλειας και του χρόνου παραμονής στο βυθό. Η επαγγελματική στελέχωση της ερευνητικής ομάδας σε συνδυασμό με την ακριβή φωτογραφική, κινηματογραφική τεκμηρίωση όλων των αντικειμένων και των διαδικασιών και η τρισδιάστατη μοντελοποίηση των αντικείμενων επί τόπου και μετά την ανέλκυσή τους αποτελούν στοιχεία υπεραξίας στην ανασκαφή που πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε τέτοιο βάθος (50- 55 μ.).

Στη διάρκεια της έρευνας διανοίχθηκε μία συστηματική ανασκαφική τομή, η οποία έφθασε σε βάθος μέχρι 0.7 μ. σε στρώμα πυκνής κεραμικής. Σε αυτήν εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων μεταλλικά ελάσματα, μικρά ξύλινα θραύσματα από το κέλυφος του πλοίου, ένα χάλκινο τμήμα επίπλου (θρόνος;), τμήμα οστέινου αυλού, πεσσός επιτραπέζιου παιχνιδιού από υαλόμαζα, καρφιά, σκωρίες χάλκινων και σιδερένιων αντικειμένων, θραύσματα γυάλινων και πήλινων αγγείων, κ.λπ.

Διενεργήθηκαν, επίσης, καθαρισμοί σε εννέα σημεία με αφορμή την παρουσία ορατών στην επιφάνεια αντικειμένων ή για την διερεύνηση στόχων που προέκυψαν από την ανίχνευση μετάλλων. Από τον ευρύτερο χώρο του ναυαγίου εντοπίστηκαν, σημάνθηκαν, τεκμηριώθηκαν και ανελκύστηκαν ανάμεσα σε άλλα ένας ολόκληρος αμφορέας, ένας μεγάλος δακτύλιος απελευθέρωσης άγκυρας, ενδεικτικός για το μέγεθος της άγκυρας για την οποία προοριζόταν, δύο ένθετοι μολύβδινοι στύποι άγκυρας, η θέση των οποίων αποτελεί ένδειξη για την κατεύθυνση κατάληξης του σκάφους στο βυθό, μικρή λίθινη τετράπλευρη «βάση» με 12 οπές και αδιάγνωστη μάζα στο εσωτερικό της, μία μικρή λάγυνος, συσσωματώματα και σκωρίες σιδερένιων και μπρούτζινων καρφιών και άλλων αντικειμένων, φύλλα μολύβδου από την επιμολύβδωση του σκάφους κ.α.

Η ανίχνευση μετάλλων προσδιόρισε την έκταση της διασποράς ανιχνεύσιμων μεταλλικών στόχων σε μία έκταση περίπου 40 Χ 50μ., αν και δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως. Η έκταση αυτή φαίνεται να προσδιορίζει και τη συνολική πιθανή διασπορά το φορτίου του ναυαγίου και αποτελεί ένδειξη για το πιθανό μέγεθός του.

Τα δεδομένα που συνελέχθηκαν, τα νέα ευρήματα και οι προγραμματιζόμενες αναλύσεις στα ανελκυσθέντα υλικά (ξύλο, μόλυβδο, κεραμική) αναμένεται να απαντήσουν ερωτήματα που αφορούν στο ναυάγιο. Οι νέες τεχνολογικές και μεθοδολογικές προσεγγίσεις ανοίγουν νέα προοπτική στην ίδια την επιστήμη της υποβρύχιας αρχαιολογίας. Ταυτόχρονα, αναδεικνύονται οι ιδιαίτερες δυνατότητες και η σημασία της υποβρύχιας αρχαιολογίας. Ενδεικτική είναι η επιτυχία της έκθεσης για το Ναυάγιο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, η οποία ανοίγει εκ νέου τις πύλες της στη Βασιλεία της Ελβετίας.






Η έρευνα διεξάγεται υπό την διεύθυνση της Προϊσταμένης της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων Α. Σίμωσι, με επιστημονικούς υπευθύνους στο πεδίο τους αρχαιολόγους Θ. Θεοδούλου και Δ. Κουρκουμέλη από πλευράς ΕΕΑ και Β. Foley από πλευράς Woods Hole. Την ερευνητική ομάδα αποτελούν και υποστηρίζουν επιπλέον Έλληνες και ξένοι αρχαιολόγοι, δύτες και τεχνικοί δύτες, φωτογράφοι, κινηματογραφιστές, τεχνικοί, κ.α. (A. Τούρτας, D. Conlin, Ε. O’Brian, P. Short, G. Smith, Α. Σωτηρίου, N. Γιαννουλάκης, B. Seymour, E. Kovacs, K. Kaizer, Γ. Φαρδούλης, Μ. Κελαϊδής, Δ. Ρωμιός, Μ. Τσιμπερόπουλος, Δ. Μανωλιάδης και ο Γ. Μπιτσάκης). Την έρευνα υποστηρίζουν ενεργά η ελβετική ωρολογοποιία Hublot, ο Όμιλος ΟΤΕ, το αμερικάνικο Ίδρυμα Sworsdpoint Foundation, το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, η Costa Navarino, o Δήμος Kυθήρων και με την ποικιλότροπη συνδρομή τους η κοινότητα και οι κάτοικοι των Αντικυθήρων. Σε όλους, καθώς και στην ερευνητική ομάδα εκφράζονται θερμές ευχαριστίες.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....