Διυλιστήριο: 02/08/15
ροη αναρτησεων

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Τα πράγματα πήραν το δρόμο τους...


Του Χάρη Καφετζόπουλου.

Δεν έχει σημασία φίλε Αλέξη τι πιστεύεις κατά βάθος...
Τα πράγματα πήραν το δρόμο τους...
Λίγο οι προεκλογικές δηλώσεις, λίγο η βαθιά (ξεκάθαρη πια!) θέση του Λαού, λίγο ο φόβος εσωτερικών βίαιων αναταράξεων σε δεσμεύει για το απόλυτο:
Η Ελλάδα είναι σε ευθεία σύγκρουση με την fake ιδέα της Ευρώπης!
Η Ελλάδα καλείτε (για άλλη μια φορά) σε έναν ακήρυχτο πόλεμο να ξεγυμνώσει τους Γερμανούς!
Το αν θα πας δυτικά η ανατολικά, με Κωστάκη στη τσέπη, με Βενιζέλο στο κάγκελο, με Ομπάμα στο ναι μεν αλλά (αλήθεια πίστευες ο,τι αυτή η μπλάκυ μαϊμού θα σε άφηνε σε χλωρό κλαρί;), με Πούτην στον Ελλήσποντο (κράτα μικρό καλάθι μικρέ!), νομίζεις ο,τι έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία;
Δεν έχει φίλε!
Και δεν έχει γιατί ο Λαός έχει πάρει πια τις αποφάσεις του!
Και οι αποφάσεις του Λαού δεν καθορίζονται από κανέναν πολιτευόμενο!
Δεν είσαι εσύ ο Λαός φίλε... είσαι ο προσωρινός εκπρόσωπος του και λογοδοτείς!
Δεν είναι ο Βαρουφάκης ο Λαός... ούτε οι τηλεοπτικές αναλύσεις της ενδυματολογικής του κατάστασης... είναι εκπρόσωπος του και λογοδοτεί!
Ως προσωρινοί λοιπόν εκπρόσωποι του καλά θα κάνετε να τον ρωτάτε φίλε...
Το αν θέλει ευρώπες, διακρατικά σύμφωνα, δραχμές, υποτέλειες και άλλα εμπριμέ, θα το καθορίσει αυτός με τη ψήφο του αναλαμβάνοντας και την ευθύνη!
Αν του βγει σε καλό η κακό δικό του θέμα!
Αλλά ...ήρθε η ώρα που τη μιζέρια της ζωής του θα την οριοθετήσει αυτός!
Και όχι οι εντολοδόχοι πολιτικοί του!


Και μη θεωρείς τους τυχοδιώκτες "εθνοπατέρες" εξυπνότερους του Λαού...

Ρίξε μια μάτια στα έδρανα της βουλής και θα καταλάβεις τι εννοώ!

www.diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΡΕΜΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας.
Έχουμε πλέον αναφερθεί άπειρες φορές από το 2009 μέχρι και σήμερα, στην ανάγκη της άμεσης διενέργειας Λογιστικού Ελέγχου του Ελληνικού Δημοσίου Χρέους !!!
Και μάλιστα χρεώνουμε στη νέα Κυβέρνηση την ολιγωρία στη σύσταση της ειδικής για το σκοπό αυτό επιτροπής, αφού πιστεύουμε ότι αν Τσίπρας και Βαρουφάκης ξεκίναγαν τα ταξίδια των επαφών τους στην Ευρώπη, με την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους να έχει ήδη συγκροτηθεί, τότε θα είχαν ενισχύσει κατά πολύ τη διαπραγματευτική τους θέση.


Σε κάθε όμως περίπτωση, πιστεύουμε ότι η επιτροπή πρέπει να έχει οριστεί το αργότερο μέχρι την 11η Φεβρουαρίου, ημερομηνία διεξαγωγής του Eurogroup που θα συζητήσει τα της Ελλάδος, προκειμένου να δώσουμε στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης να καταλάβει ότι δεν παίζουμε και δεν μπλοφάρουμε.

Ο Λογιστικός Έλεγχος του Ελληνικού Δημοσίου Χρέους, τον οποίο τόσο πολύ τρέμει η κατεστημένη ελληνική και ευρωπαϊκή πολιτικοοικονομική τάξη και, ιδιαίτερα, οι χαρτογιακάδες των Βρυξελλών, οι Γερμανοί και οι διαπλεκόμενοι business και corruption partners τους στην Ελλάδα, εκτός από την κατάδειξη του επαχθούς και του επονείδιστου χρέους και την δίκαιη, πλην όμως μονομερή ενέργεια της διαγραφής του, μπορεί να οδηγήσει και στην υιοθέτηση μιας ακόμη εναλλακτικής λύσης, προκειμένου αυτό να απομειωθεί και να καταστεί βιώσιμο.

Το χρέος μπορεί να απομειωθεί για την Ελλάδα ως υποχρέωση, χωρίς όμως να κουρευτεί για τους δανειστές ως απαίτηση !!!
Η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου θα καταδείξει, μεταξύ άλλων, το μέρος εκείνο του χρέους που χρηματοδότησε υπερτιμολογήσεις έργων, σκάνδαλα και μίζες.

Τα ποσά που θα προκύψουν μπορούν, σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία και, ειδικότερα, την φορολογική, να καταλογιστούν, δηλαδή να χρεωθούν, στα υπαίτια φυσικά και νομικά πρόσωπα που το δημιούργησαν, με πρώτες τις εταιρείες των νταβατζήδων και των πιστωτών που συμμετείχαν στο party, καταβροχθίζοντας έτσι το χρήμα που, ενώ φορτώθηκε στον ελληνικό λαό ως δημόσιο χρέος, στην πραγματικότητα επέστρεψε στις χώρες και τις τράπεζες των πιστωτών με την εξόφληση των αντιστοίχων τιμολογίων ή με τις πάσης φύσης λίστες Λαγκάρντ.

Ο καταλογισμός μπορεί να πραγματοποιηθεί με χρέωση των αντιστοίχων ανά περίπτωση ποσών στα αντίστοιχα ελληνικά ΑΦΜ τους, με την άμεση έκδοση Ατομικών Ειδοποιήσεων Χρεών που θα φέρουν την ένδειξη <<προ κατασχέσεως και ποινικής διώξεως>>.
Σημειωτέο ότι όλες οι εμπλεκόμενες αλλοδαπες εταιρείες διαθέτουν ελληνικούς ΑΦΜ, είτε δια των ελληνικών θυγατρικών τους, είτε απ' ευθείας οι ίδιες οι μητρικές, επειδή έχουν προβεί σε αγορές παγίων περιουσιακών στοιχείων στην Ελλάδα.

Στην συνέχεια, στα καταλογισθέντα αυτά ποσά, μπορούν να εφαρμοστούν κατ' αναλογία οι ισχύουσες διατάξεις της ελληνικής φορολογικής νομοθεσίας που ισχύουν για τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια, ήτοι να καταλογιστούν προσαυξήσεις και πρόστιμα στην ανώτατη προβλεπόμενη κλίμακα του 100%, που θα έχουν ως άμεσο αποτέλεσμα τον διπλασιασμό των αντιστοίχων βεβαιωθέντων ποσών.

Και τέλος, τα συνολικά κατά τα ανωτέρω βεβαιωθέντα ποσά, με τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις τους, να επιβαρυνθούν και με τους αναλογούντες τόκους υπερημερίας.

Όπως ακριβώς γίνεται και με τους Έλληνες φορολογούμενους !!!

Στο σημείο αυτό, το Ελληνικό Δημόσιο θα έχει δημιουργήσει βεβαιωμένες φορολογικά απαιτήσεις κατά των ενεχομένων φυσικών και νομικών προσώπων, ελληνικών και αλλοδαπών, τις οποίες θα εγγράψει στα φορολογικά έσοδα του προϋπολογισμού κεντρικής κυβέρνησης, ενισχύοντας έτσι την ασκούμενη δημοσιονομική πολιτική και την εθνική προσπάθεια δημιουργίας πρωτογενούς πλεονάσματος.

Σύμφωνα δε με την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία, οι απαιτήσεις αυτές μπορούν σε μεγάλο βαθμό να εξασφαλιστούν υπέρ του ελληνικού δημοσίου, με την ισόποση των ανωτέρω απαιτήσεων δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας και των τραπεζικών λογαριασμών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όλων των υπόχρεων και των συνυπόχρεων φυσικών και νομικών προσώπων.

Έτσι, οι εξασφαλισμένες πλέον αυτές απαιτήσεις του ελληνικού δημοσίου, μπορούν να εκχωρηθούν στις ελληνικές τράπεζες ως collateral του ελληνικού δημοσίου και, οι ελληνικές τράπεζες, με τη σειρά τους, να τις τιτλοποιήσουν με την έκδοση ειδικών για το σκοπό αυτό ομολόγων τύπου ABS, αφού αυτά θα έχουν, αφενός την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου και, αφετέρου, θα είναι ταυτόχρονα εξασφαλισμένα από τις βεβαιωμένες στα έσοδα του προϋπολογισμού απαιτήσεις και τα δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία αξιόχρεων, πρώτης τάξης οφειλετών, όπως οι SIEMENS, HOCHTIEF, FERROSTAL, TYSEN, DEUTSCHE TELECOM, MAN, KMW, κλπ.

Αυτά λοιπόν τα νέα, εξασφαλισμένα ομόλογα των ελληνικών τραπεζών, μπορούν είτε να ανταλλαχθούν απ' ευθείας με αντίστοιχα χαρτιά του πρώην EFSF και νυν ESM, έναντι ισόποσης διαγραφής ελληνικού δημοσίου χρέους, είτε να εκχωρηθούν κατά τη συνήθη διαδικασία ως ενέχυρα στην ΕΚΤ, η οποία θα είναι πλέον υποχρεωμένη να τα δεχθεί ως collateral, αφού αυτά θα είναι υψηλής πιστοληπτικής διαβάθμισης και αξιολόγησης και, στην συνέχεια, να χρηματοδοτήσει με τα συγκεκριμένα αυτά ενέχυρα τις ελληνικές τράπεζες, οι οποίες, με τη ρευστότητα αυτή της ΕΚΤ, θα είναι σε θέση να αγοράσουν από τον ESM αντίστοιχα χαρτιά ελληνικού χρέους και, μάλιστα, σε τιμές μικρότερες της ονομαστικής τους αξίας, αφού οι αντίστοιχες συναλλαγές θα πραγματοποιηθούν στην παρούσα αξία τους, δηλαδή πριν την ωρίμανσή τους.

Το αποτέλεσμα είναι απλό !!!
Το επαχθές χρέος θα γίνει από δημόσιο, ιδιωτικό, και θα μεταφερθεί από τις πλάτες των φορολογουμένων, στις πλάτες εκείνων που το δημιούργησαν, χωρίς οι πιστωτές να χρειαστεί να διαγράψουν, να κουρέψουν και να χάσουν ούτε ένα ευρώ !!!

ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ !!!
Τόχουμε ξαναπεί.
Δεν θέλει κόπο !!!
Θέλει τρόπο !!!


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο Καμμένος εκτελεί τους εργολάβους με τη ΜΟΜΑ

Tέρμα πια οι εργολάβοι που έπαιρναν όλες τίς δουλειές από το Δημόσιο και οργίαζαν με τις υπερτιμολογήσεις. Τέρμα οι αναθέσεις Δημοσίων Εργων-τέρμα οι στημένοι διαγωνισμοί. Ο νέος υπουργός Εθνικής Αμυνας επαναφέρει την ΜΟΜΑ και δίνει δουλειά σε χιλιάδες ανέργους. Θα αξιοποιήσει μάλιστα τα κατεσχεμένα από το Δημόσιο μηχανήματα και έτσι δεν θα μάς κοστίζει ο κούκος αηδόνι. Μια ακόμη πρωτοβουλία έκπληξη από τον νέο υπουργό.
Τι ακριβώς είναι οι Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως, που δήλωσε ότι ανασυγκροτεί ο Πάνος Καμμένος. Ποια η προσφορά τους και γιατί καταργήθηκαν


Από sindesmos1976.gr 
«Μετά από τις τεράστιες καταστροφές στις διάφορες υποδομές της που υπέστη η χώρα κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου αλλά και του εμφυλίου πολέμου (1946-1949), το 1957 κλήθηκαν και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να συμβάλλουν στην ανασυγκρότηση της.

Γι αυτό το σκοπό συγκροτήθηκαν στις έδρες των σπουδαιότερων νομών επτά Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως. Οι έδρες των επτά ΜΟΜΑ ανά τον Ελλαδικό χώρο ήταν στις πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κρήτης, Πάτρα, Λαμία, Λάρισα, Ιωάννινα.

Οι ΜΟΜΑ ήταν κατασκευαστικές Μονάδες διοικητικά και αναλάμβαναν την εκτέλεση έργων που τους ανέθετε η προϊσταμένη αρχή στο νομό της έδρας των ή σε γειτονικούς νομούς. Το προσωπικό των Μονάδων αποτελούνταν από αξιωματικούς και οπλίτες του Μηχανικού, τεχνικά καταρτισμένους αλλά και με μικρό ποσοστό αξιωματικών από τα λοιπά όπλα του Στρατού ή και κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (Ναυτικό, Αεροπορία), καθώς επίσης και με πολιτικό μόνιμο ή με συμβάσεις τεχνικό προσωπικό (γραφείς, μηχανικοί, οδηγοί τεχνίτες, χειριστές μηχανημάτων, εργάτες κ.λ.π).

Αποστολή της ειδικής αυτής υπηρεσίας ήταν:
Σε περίοδο ειρήνης με λογικό κόστος εκτέλεση των έργων που τις αναθέτονταν με διάφορα κυβερνητικά προγράμματα και μάλιστα στη νησιωτική και ορεινή Ελλάδα όπου δεν υπήρχε ενδιαφέρον των εργοληπτών. Η ανάθεση εκτέλεσης μικρών κοινωφελών έργων τοπικού ενδιαφέροντος για την ωφέλεια Δήμων, Κοινοτήτων, Συλλόγων και Οργανισμών ιδίως σε ακριτικές περιοχές.

Σε περίοδο πολέμου οι ΜΟΜΑ μετέπιπταν σε Τάγματα Μηχανικού Αποκαταστάσεως Συγκοινωνιών και υπάγονταν στους σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς με βασική αποστολή την αποκατάσταση ζημιών από εχθρικούς βομβαρδισμούς ή σαμποτάζ σε έργα υποδομής της χώρας (οδικό δίκτυο, γέφυρες, λιμάνια, αεροδρόμια εγγειοβελτιωτικά έργα κ.λπ.),

Ο απολογισμός των έργων των ΜΟΜΑ
Εθνική – Επαρχιακή οδοποιία. Έγινε κατασκευή, βελτίωση και αρχική διάνοιξη σε εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους ιδίως της ορεινής και νησιωτικής Ελλάδας, περίπου 15.000 χλμ. Κατασκευάστηκαν στους παραπάνω δρόμους τεχνικά έργα (γέφυρες, τοίχοι αντιστήριξης, οχετοί κ.λπ) και ασφαλτοστρώθηκαν.
Αεροδρόμια κατασκευάσθηκαν από την αρχή ή επεκτάθηκαν διάδρομοι προσγείωσης σε 17 αεροδρόμια, ιδίως της νησιωτικής Ελλάδος (Καρπάθου, Σκύρου, Κεφαλληνίας, Μυτιλήνης, Πάρου, Κυθήρων κ.λπ.) μεταξύ των οποίων και οι χωματουργικές εργασίες του αεροδρομίου των Σπάτων.

Εγγειοβελτιωτικά και υδραυλικά έργα. Κατασκευάσθηκαν μεγάλα και μικρά αποστραγγιστικά αρδευτικά, αντιπλημμυρικά και υδραυλικά έργα σε όλη την χώρα με τα οποία αξιοποιήθηκαν και δόθηκαν προς καλλιέργεια εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα γης.

Στα οικοδομικά έργα η συμβολή των ΜΟΜΑ ήταν σημαντική. Ειδικότερα για την υλοποίηση του προγράμματος αποκατάστασης σεισμοπλήκτων περιοχών κατασκευάστηκαν προκατασκευασμένα σπίτια. Με την μέθοδο των προκατασκευών κατασκευάστηκαν με επιτυχία κτίρια Νοσοκομείων, Σχολείων, ΑΕΙ (Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης κ.λπ.) κτιριακές εγκαταστάσεις στρατοπέδων (Χαλκίδας, Θηβών, Λουτρακίου Βαννιάνου Ξάνθης κ.λπ.) πλέον των παραπάνω κατασκεύαζε εργολαβικά υπό την επίβλεψη της και πολλά άλλα οικοδομικά έργα σε διάφορα στρατόπεδα όπως Διοικητήρια, θαλάμους οπλιτών, υπόστεγα κλ.π.

Επίσης σημαντική ήταν η συμβολή των ΜΟΜΑ που προσέφερε από το 1991 και μετά στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εξωτερικών για την αποκατάσταση των παλιννοστούντων Ποντίων από τις περιοχές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Μικρά έργα Κοινής Ωφέλειας που περιλαμβάνονταν στα προγραμματισμένα έργα, κατασκευάσθηκαν σε Δήμους, κοινότητες, οργανισμούς και τοπικούς συλλόγους.

Οι ΜΟΜΑ, έδιναν το «παρών» σε όλες τις συμφορές που έπληξαν τον Ελλαδικό χώρο (σεισμοί, πυρκαγιές, χιονοπτώσεις, πλημμύρες κ.λπ.).»
Εργασίες 2ης ΜΟΜΑ στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην ΠτολεμαΐδαΔιάδρομος αποπροσγειώσεων κατασκευής ΜΟΜΑ
Διάνοιξη οδού Άνω Αμφείας Πολιάνης


Η κατάργηση τους

Αυτή η ειδική υπηρεσία (ΜΟΜΑ) με το άρθρο 18 του Ν. 2026/92 καταργήθηκε και διαλύθηκε και μεγάλος αριθμός μηχανημάτων εκποιήθηκε σε ιδιώτες. Το εύλογο ερώτημα όμως είναι γιατί ο τεράστιος αυτός κρατικός οργανισμός με τόση μεγάλη προσφορά διαλύθηκε;

Η απάντηση σύμφωνα με την ιστοσελίδα του «Συνδέσμου Αποφοίτων Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Τάξεως 1976» απ’ όπου και αλιεύσαμε το κείμενο, πρέπει να αναζητηθεί στα διάφορα συγκρουόμενα οικονομικά συμφέροντα και στην πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης.

Από τη δεκαετία του ’80 ζητούταν από τις κυβερνήσεις, η περικοπή πιστώσεων προς τις ΜΟΜΑ για την εκτέλεση έργων. Στη συνέχεια άρχισε να αναπτύσσεται μέσα στο πολιτικό προσωπικό των ΜΟΜΑ ο διορισμός υπαλλήλων εις βάρος πιστώσεων των έργων με αποτέλεσμα εκτέλεση πολλών εξ αυτών, να μην θεωρείται πια οικονομικά συμφέρουσα.

Τέλος, στην δεκαετία του ’90 μετά από έντονες πιέσεις μεγαλοεργολάβων και μεγαλοεκδοτών, η κυβέρνηση αποφάσισε με το Ν.2026/92 την διάλυση των ΜΟΜΑ.

ΠηγήΔιαβάστε περισσότερα.... »
....

Δεν την θέλω! Θα την βάλεις!..

    ''..άλλα λόγια πέστε βρε παιδιά.''
Φαγώθηκαν όλοι να φορέσουν γραβάτα στον νέο πρωθυπουργό!
Και να τα δωράκια-γραβάτες, να τα αστειάκια κι οι χαριτωμενιές, να κι οι μισοαστείες-μισοσοβαρές παραινέσεις δεξιά κι αριστερά.

Τυχαίο; Όχι βέβαια!
Περισσότερο από κάθε άλλο, αυτό το μικρό αξεσουάρ του αντρικού ντυσίματος, σε επίπεδο εξουσίας έχει μέγιστο συμβολισμό: ''Είμαι κι εγώ ένας από σάς. Υπηρετώ κι εγώ το σύστημα.''
Σημείο και ''νεύμα'' αναγνώρισης, όπως ο μαφιόζικος ή ο μασονικός χαιρετισμός, η γραβάτα σε κάνει δεκτό στους κόλπους της εξουσίας, αν όχι σαν ομότιμο, τουλάχιστον σαν κάποιον που παραδέχεται την ανάγκη της εξουσίας και την ανωτερότητα αυτής έναντι των άλλων ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

Το μικρό αυτό αξεσουάρ άσχετο με την κομψότητα ή όχι που προσδίδει στην αντρική εμφάνιση (θέμα γούστου), έχει καταντήσει μάρτυρας ''σοβαρότητας'' του προσώπου που το φέρει. Οι διάφοροι σοβαροφανείς απατεώνες σ' αυτό το μικρό κομμάτι ύφασμα κρεμούν την τάχα σοβαρότητα και αξιοπιστίας τους!
Συγχρόνως όμως έχει καταντήσει και το χειρότερο σύμβολο υποκρισίας, μιά και τα μεγαλύτερα εγκλήματα πολιτικά και στρατιωτικά της νεώτερης ιστορίας έχουν διαπραχθεί από ανθρώπους με γραβάτα!
Άλλωστε γραβάτα φοράει και ο εγκληματίας ενώπιον του δικαστηρίου, σαν να λέει: ''Ορίστε. Παραδέχομαι την εξουσία σας και την δύναμή σας. Δικάστε με κι εσείς με επιείκεια!''

Αντίθετα, αυτός που δεν φοράει εύκολα γραβάτα, ή και καθόλου στους κύκλους της εξουσίας, αλλά και γενικά στις όποιες κοινωνικές συναναστροφές,
..είναι σαν να δηλώνει έμμεσα πως ''Δεν είμαι δικός σας. Δεν ακολουθώ τις συμβάσεις. Δεν δέχομαι τα καλούπια και τις νόρμες που προσπαθείτε να εφαρμόσετε με τις κοινωνικές σας συμβάσεις και κατά συνθήκη ψεύδη σας!''
Επόμενο είναι ότι αυτού του είδους ο άνθρωπος θα θεωρηθεί απ' το ''σύστημα'' εχθρός,
..και θα γίνει προσπάθεια είτε να ''εξοντωθεί'', είτε να αφομοιωθεί.

Ακριβώς γι αυτό τα αστειάκια και τα ''αθώα'' δωράκια στον καινούργιο πρωθυπουργό: Είναι η προσπάθεια του ''συστήματος'' για αφομοίωσή του!
Αν η προσπάθεια αυτή αποτύχει θα επιχειρήσουν την ''εξόντωση''!

Γι αυτό ας είμαστε πονηρεμένοι και λιγότερο ''αθώοι''.
Οι εποχές είναι πονηρές και ύπουλες.
Το ''σύστημα'' είναι αδίστακτο και αδηφάγο.

Δεν θέλουν να μας φορέσουν γραβάτα!
Θέλουν να μας φάνε!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....