Διυλιστήριο: 07/24/14
ροη αναρτησεων

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στον εισαγγελέα ως ύποπτος για κακουργηματική απιστία ο Γιώργος Προβόπουλος!

Η δικαιοσύνη οφείλει να αποδείξει οτι ειναι θεματοφύλακας της δημοκρατιας, της νομιμότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Κάθε εμπλεκόμενος στο πλιάτσικο του μνημονίου πρεπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά εαν θελουμε να έχουμε μέλλον ως Έθνος και ως κοινωνία. Μην υποκυψετε σε εκβιασμούς και σύσσωμος ο λαός θα σταθεί στο πλευρό σας κύριοι εισαγγελείς.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Για το σκάνδαλο της έγκρισης εξαγοράς της Proton Bank – το Μάρτιο του 2010 κατηγορείται ο πρώην πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος ο Γιώργος Προβόπουλος. Η δικαιοσύνη οφείλει να ζητήσει και πραγματογνωμοσύνη στα δανεια της Proton, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και συμφωνίες της περιβόητης OMEGA όπου εμπλέκεται ο Νικος Παπανδρεου και στενός συγγενής του Ε. Βενιζέλου! Οπως ακριβως είχε ζητήσει και ο ίδιος ο Λαυρεντιαδης, αντί να το ζητήσει η δικαιοσύνη!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του directnews.gr οι Οικονομικοί εισαγγελείς Παναγιώτης Αθανασίου και Γαληνός Μπρης, έχουν καλέσει με την ιδιότητα του υπόπτου τον Γιώργο Προβόπουλο, μαζί με άλλα στελέχη της ΤτΕ, προκειμένου να δώσουν τις επόμενες ημέρες έγγραφες εξηγήσεις για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε κακουργηματική απιστία η οποία τελέστηκε σε βάρος της δημόσιας περιουσίας.

Το άρθρο 390 του Ποινικού Κώδικα ορίζει τα εξής: «Όποιος με γνώση ζημιώνει την περιουσία άλλου, της οποίας βάσει του νόμου ή δικαιοπραξίας έχει την επιμέλεια ή διαχείριση τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Εάν η περιουσιακή ζημία υπερβαίνει το ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ, ο δράστης τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών».

Σημειώνεται, ότι η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος των υπευθύνων της ΤτΕ, βασίζεται στο πόρισμα που συνέταξε στις 7 Μαΐου 2013 ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Γιώργος Καλούδης, μετά από έγγραφη παραγγελία του τότε Οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη.

Από τότε και επί 14 ολόκληρους μήνες το πόρισμα Καλούδη παρέμενε “εν υπνώσει” , ενώ δικαστικοί κύκλοι έκαναν λόγο για αφόρητες πιέσεις που ασκούσαν συστημικοί τραπεζίτες προς τη Δικαιοσύνη, για «να μην ανοίξει η υπόθεση»…

Σήμερα πάντως, οι Οικονομικοί εισαγγελείς φέρονται αποφασισμένοι να διερευνήσουν σε βάθος όλα τα στοιχεία του σκανδάλου και να μην “χαριστούν” σε κανέναν όσο ψηλά και αν βρίσκεται, όποια θέση και αν κατέχει.
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά. Γκίκας Χαρδούβελης : ''Πουλήστε τις επιχειρήσεις σας σε ξένους''-VIDEO


Τις προηγούμενες μέρες λόγω του ότι ο Γκίκας Χαρδούβελης είπε, το γνωστό σε όλους μας, ότι τις πολιτικές αποφάσεις πρέπει να τις λαμβάνουν οι πολιτικοί και όχι οι δικαστές αναφερόμενος στα ειδικά μισθολόγια, ακούστηκε μία είδηση η οποία από όλους μας πέρασε στα ''ψιλά''. Ο Γκίκας Χαρδούβελης ζήτησε να πουλήσουν τις επιχειρήσεις τους σε ξένους !!! Είπε χαρακτηριστικά : ''Να γίνουν συγχωνεύσεις και εξαγορές, οι επιχειρηματίες θα πρέπει να είναι ανοιχτόμυαλοι, να μην επιμείνουν σώνει και καλά να κρατήσουν την επιχείρηση 100%. Θα πρέπει να φέρουμε ΞΕΝΟ κεφάλαιο , για να υπάρξει ισορροπία που θα βοηθήσει εν συνόλω την οικονομία.''
(Δείτε το παρακάτω video από το 14:07 εδώ )
Δηλαδή αφού έβαλε η κυβέρνηση τόσους φόρους, αφού έκλεισε όλα τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, αφού οδήγησε όλους στην καταστροφή, αφού οδήγησε τις επιχειρήσεις να έχουν κόκκινα δάνεια, αφού τους βάζει να δουλεύουν και τις Κυριακές, τώρα τους καθοδηγεί στο να πουλήσουν τις οικογενειακές επιχειρήσεις, οι οποίες τόσα χρόνια στήριξαν την ελληνική οικονομία, σε ξένα συμφέροντα με το πρόσχημα ότι αυτό θα βοηθήσει την ελληνική οικονομία. Τους Έλληνες μικρομεσαίους επιχειρηματίες όμως θα τους βοηθήσει ; Αλλά αυτό τι τους νοιάζει. Τι τους νοιάζει πως θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι. Μήπως θα μείνουν ως υπάλληλοι παίρνοντας ως μισθό το υπέρογκο ποσό των 300 Ευρώ μηνιαίως στην ίδια τους την επιχείρηση;
Η προτροπή είναι τέτοια ώστε να θεωρεί ανοιχτόμυαλους όσοι δώσουν την επιχείρηση τους. Το περίεργο επίσης είναι πως την ίδια προτροπή είχε κάνει ο Φιλανδός πρωθυπουργός Κατάινεν στον Σαμαρά κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Μήπως πάλι, η γραμμή για ξεπούλημα των ελληνικών επιχειρήσεων δόθηκε από φίλους μας συμμάχους; Αυτή είναι η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται τόσο καιρό ;

Οι αριθμοί να ευημερούν και ας πεθάνει όλος ο ελληνικός λαός. Στο τέλος θα έχουμε ένα Ελληνικό Κράτος όπου το μόνο ελληνικό θα είναι το Σύνταγμα.

 http://diulistirio.blogspot.gr/      
Διαβάστε περισσότερα.... »
....