Διυλιστήριο: 11/04/14
ροη αναρτησεων

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

VIDEO - Κουκουλόπουλος σε Παπαδάκη το 2011: Συμφωνήσαμε με την τρόικα να χρεοκοπήσουμε σε 3-4 χρόνια!


-Έχει γίνει επιλογή από την Ε.Ε σε συμφωνία με την χώρα μας, να μετατεθεί η επαπειλούμενη χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια…
Αυτό δήλωσε πριν τρία χρόνια- τον Ιούνιο του 2011-ο κ. Κουκουλόπουλος και μάλιστα αποκάλυψε ότι το ανακοίνωσε στο ΚΤΕ ο Παπακωνσταντίνου !!!!
Δείτε τα όσα απίστευτα αποκάλυψε ο κ. Κουκουλόπουλος, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»και ετοιμασθείτε για όσα έρχονται.



Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα..*

    Κι όχι μόνον τραγουδούν, αλλά κάνουν και ντουέτο!

Την ξεφτίλα τού ενός τραγουδιστή την ξέρουμε. Την έχουμε μετρήσει και την έχουμε αξιολογήσει.
Ο άλλος όμως, ο γέρος, τί βάλθηκε τώρα στα ξεβγάλματα;
Να μας πείσει ότι είναι ο Παβαρότι της υποτέλειας και του δωσιλογισμού;
Το ξέρουμε. Δεν χρειάζεται να μας πείσει για τίποτα.
Μόνο στ' αφεντικά του δίνει τώρα τις τελευταίες του εξετάσεις, λίγο πριν βγει στην σύνταξη, μπας και του την δώσουν ολόκληρη και όχι μειωμένη.

Και θυμήθηκε ο ''αντιστασιακός'' δανειστής την ''εθνική συναίνεση'', με πρόσχημα τα εθνικά θέματα!
Τώρα που ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ οι Τούρκοι έχουν φτάσει να περιπολούν στο Φάληρο!
Τώρα, που ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ στην Άμυνα, προκειμένου να μπουκώσουν τους τοκογλύφους, αποδυνάμωσαν την αμυντική λειτουργία της χώρας, καθώς και την διαπραγματευτική της δυνατότητα.
ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!

Και έχουν ξαμολύσει τους κάθε λογής ΝτριγκινΤράγκες στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις,
.. ως 5η φάλαγγα των μνημονίων, να βρίζουν και να προβοκάρουν την αξιωματική αντιπολίτευση και ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ αντιπολίτευση,
..που θα αρνηθεί να αναλάβει, και μάλιστα ''από κοινού'', την ευθύνη που δεν της αναλογεί, για την προδοσία που εκείνοι διέπραξαν!

Κουρέλια και σκουπίδια της πολιτικής και κάθε ηθικής αξίας.
Κάθε λογικής και κάθε ανθρώπινης ποιότητας.

Η μόνη συναίνεση που μπορεί να υπάρξει μαζί σας είναι να εξαφανιστείτε από προσώπου πολιτικής στον τόπο μας!
Τώρα όμως!
Πριν μείνει από την Ελλάδα μόνον η Πελοπόννησος..


* τίτλος αλληγορικής ταινίας του 1979 του Νίκου Νικολαϊδη


Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ενορχηστρωμένη αποδόμηση σε παγκόσμιο επίπεδο της εικόνας του άντρα και του ανδρισμού από την Νέα Τάξη.

Την μέγιστη δυνατή παγκόσμια προβολή εξασφαλίζουν οι επικυρίαρχοι στον καρνάβαλο με το όνομα «Μουνάκι-Λουκάνικο» . Αυτή τη φορά δίπλα στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Αποκιών του πλανήτη.

Με ψεύτικο στήθος, ψεύτικο όνομα, ψεύτικα μαλλιά και ψεύτικο μούσι .. το σύστημα μπορεί να βάλει στην κορυφή της επικαιρότητας και δίπλα στους κορυφαίους της εξουσίας ...ακόμα και τον Κοντσίτο. 

Mπορεί να τον καταστήσει καλλιτεχνικό εκπρόσωπο μίας χώρας όπως η Αυστρία.
Μπορεί να τον επιβάλλει νικητή στην Eurovision ως «γυναίκα» ερμηνεύτρια .
Μπορεί να υποχρεώσει την Ευρωπαική Ένωση να επιτρέψει και να διοργανώσει συναυλία μπροστά στα γραφεία της ώστε να μάθει ΚΑΘΕ Ευρωπαίος ότι και η Ε.Ε στηρίζει το στυλιστικό έκτρωμα της Νέας Τάξης . 

Τέλος μπορεί να υποχρεώσει ακόμα και τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ να φωτογραφηθεί και να δώσει συνέντευξη δίπλα στο συγκεκριμένο καρναβάλι ώστε η φήμη και το «μήνυμα» του Κοντσίτου να φτάσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη. 


Πέρα από τη διαφήμιση της ομοφυλοφιλίας που δεν απαιτεί μούσι και ψεύτικο στήθος για να προβληθεί...βασικός στόχος του συγκεκριμένου ασύνδετου συνδυασμού ... ήταν η αποδόμηση σε παγκόσμιο επίπεδο της εικόνας του άντρα και του ανδρισμού. Να μπει στο μυαλό των γυναικών ότι ακόμα και το μούσι , ως ανδρικό χαρακτηριστικό και σύμβολο δεν εξασφαλίζει πλέον συγκεκριμένη σεξουαλική κατεύθυνση κάτι που θα τις κάνει πιο διστακτικές και λιγότερο διαθέσιμες ακόμα και στους πιο αρρενωπούς. Ολοένα πιο συχνά αναρωτιούνται οι γυναίκες που χάθηκαν οι άντρες. 

Υποτίθεται η προβολή του καρνάβαλου έχει σκοπό να στείλει μήνυμα κατά του ρατσισμού. Στην πραγματικότητα η επιλογή του συγκεκριμένου ανθρώπου ήταν γνήσιο προϊόν καθαρού ρατσισμού. 

Αρκεί να σκεφτεί κανείς ποια θα ήταν η τύχη ενός τραγουδιστή με την εμφάνιση του Μάρκου Σεφερλή με γυναικεία ρούχα.
Δεν θα του επέτρεπαν ούτε να πλησιάσει στο θέατρο που διοργανώνεται η Eurovision για να μην χαλάσει το concept. 

Τον Κοντσίτο, τον παρουσίασαν ως γυναίκα με μούσι και ΟΧΙ ως άντρα ντυμένο αποτυχημένο καρναβάλι. Το έκαναν με τόσο καλά προσποιημένη σοβαρότητα λες και παρουσίαζαν κάποια αξιόλογη προσωπικότητα. Οι προσεκτικά επιλεγμένες αποστολές που μπήκαν στον χώρο της Eurovision και οι προσεκτικά επιλεγμένοι εκφωνητές των εθνικών τηλεοπτικών δικτύων ...στάθηκαν σοβαρότατοι και δήθεν έκπληκτοι από το ταλέντο του Κοντσίτου και δεν διανοήθηκαν να λυθούν από τα γέλια με το κωμικτραγικό της εμφάνισής του.
Άραγε οι ίδιοι "αντιρατσιστές" που δεν γέλασαν με τον καρνάβαλο Κοντσίτο ...θα επέτρεπαν ποτέ στη Susan Boyle ή τον Paul Potts να βγουν να τραγουδήσουν στη Eurovision ;
Βλέπετε ο ρατσισμός που αντιμετωπίζουν οι μη εμφανίσιμοι από τα ΜΜΕ του συστήματος δεν θεωρείται ρατσισμός αλλά αυτονόητη επιλογή για το συμφέρον της τηλεθέασης.

Μπορείτε να φανταστείτε κανένα από τα σκουλήκια-καναλάρχες των ΜΜΕ να θυσίαζε μερικές μονάδες από την AGB για να στείλει αντιρατσιστικό μήνυμα ;

Ακόμα και τις ειδήσεις πρέπει να τις εκφωνούν μοντέλα που «γράφουν» τέλεια στην κάμερα. Αν δεν έχουν πρόχειρα μοντέλα...αναλαμβάνει η Λαμπίρη και η Μελέτη επιδεικνύοντας τις "ματάρες" τους.

Εκεί που μετρούν τα μηχανάκια της AGB ... τελειώνει ο αντιρατσισμός και οι περιττοί συναισθηματισμοί .

Εκτός κι αν έρθει άλλη εντολή από τους επικυρίαρχους. Εκτός κι αν τα νούμερα ενός freak show ..αναμένονται υψηλότερα από αυτά που μπορεί να φέρει η συνέντευξη μίας γλάστρας.

Όποτε οι άσχημοι βρουν διέξοδο προς τη δημοσιότητα τους αντιμετωπίζουν ως καημένα πλάσματα αδικημένα από τη φύση, ως άτομα με σύνδρομο Down κι ως άτομα με ειδικές ανάγκες που παρά το πρόβλημά τους ... τραγουδούν πολύ όμορφα.

Χαρακτηριστική απαξιωτική αντιμετώπιση τέτοιων ανθρώπων δείτε εδώ:


Σ.Σ

www.diulistirio.blospot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ !!!

Μέχρι τα στενά μεταξύ Εύβοιας και Άνδρου έφθασε το πρωϊ τουρκική κορβέτα. Πρόκειται για το πολεμικό πλοίο «BAFRA» το οποίο ξεκίνησε από το Βορειοανατολικό Αιγαίο και εισήλθε στις 10:30 σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Άνδρου (Στενό Καφηρέα). Στη συνέχεια κινήθηκε με Νοτιοδυτική πορεία μεταξύ Ν. Κέας και Ν. Μακρονήσου και εξήλθε από τα Ε.Χ.Υ. Νότια Ν. Κέας στις 13:10.

Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν και παρακολουθούν το τουρκικό σκάφος, καθόλη τη διάρκεια του πλου του.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Τέρενς Κουίκ για Παπούλια : ''Νεροκουβαλητής μιας συγκυβέρνησης ... φιλογερμανός, γερμανοτραφής'' - VIDEO

Με βαρείς χαρακτηρισμούς επιτέθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο Τέρενς Κουίκ, μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Είναι ένας Πρόεδρος ο οποίος δεν τήρησε ούτε καν το Σύνταγμα. Ο άνθρωπος ήταν ένας νεροκουβαλητής μίας κυβέρνησης, μίας συγκυβέρνησης και τίποτα παραπάνω», δήλωσε ο κ. Κουίκ, προσθέτοντας: «Λυπάμαι, γιατί σέβομαι το θεσμό, όσο δεν πάει, δεν τον σεβάστηκε εκείνος».

Μεταξύ άλλων, τον αποκάλεσε φιλογερμανό, με την έννοια, όπως είπε ότι είναι και γερμανοτραφής.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Τέρενς Κουίκ από Enikos_gr

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ιατρικό πρόγραμμα προσφοράς και αλληλεγγύης για ανασφάλιστους και άπορους από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Θεσσαλονίκης


Στα πλαίσια της έμπρακτης προσφοράς στην Ελληνική κοινωνία, ιδιαίτερα των κατηγοριών εκείνων που δοκιμάζονται από την συνεχιζόμενη κρίση που περνάει η Πατρίδα μας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Θεσσαλονίκης προχωρούν σε ένα πολλά υποσχόμενο ελπιδοφόρο πρόγραμμα Προσφοράς και Αλληλεγγύης.
Συγκεκριμένα όσο επιθυμούν και είναι ανασφάλιστοι ή άποροι, χωρίς καμία φορολογική επιβάρυνση,  μπορούν να τύχουν συμβουλευτικής ιατρικής βοήθειας για τους παρακάτω ιατρικούς κλάδους:

  • Παιδοπνευμονολογικό
  • Καρδιολογία
  • Γαστρεντερολογικό
  • Αξονική τομογραφία
  • Μαγνητικός τομογράφος
  • Παιδιατρική
  • Συμβουλευτικοί σταθμοί για ορθοπεδικά προβλήματα, παθήσεις νεφρών, προστάτου και θυρεοειδούς
  •  Δερματολογία
  • Παιδοαλλεργιολογία
  • Γυναικολογία
  • Βιοπαθολογία
  • Ακτινοδιαγνωστική
  • Ψυχιατρική
  • Υπερηχογράφημα
  • Μαστογραφία

Στο ''Διυλιστήριο'' θεωρούμε υποχρέωση μας να δημοσιεύουμε τέτοιου είδους ενέργειες από όπου κι αν προέρχονται. Κυρίως από κόμματα αποκλεισμένα από τα ΜΜΕ(τα άλλα δεν το έχουν ανάγκη), εφόσον ειδοποιηθούμε ή υποπέσουν στην αντίληψή μας.

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....