Διυλιστήριο: 09/29/14
ροη αναρτησεων

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ευθύνες..

     Κάθε Δευτέρα το blog νοιώθει κατεδαφισμένο.
Όχι λόγω ''τσαγκαροδευτέρας'', παρά γιατί ξέρει πως πρέπει για άλλη μιά βδομάδα να παλέψει για να αποδείξει τα αυτονόητα.:

Πως, δηλαδή, αυτό που ζούμε δεν είναι φυσιολογικό. Πως υπήρχε και υπάρχει ακόμη όχι ''άλλος δρόμος'', αλλά άλλοι δρόμοι!
Πως η ''φούσκα'' της κρίσης είναι πολύ μεγαλύτερη απ' την φούσκα της ντεμέκ ευημερίας που ζούσαμε πριν. Και την διατηρούν έντεχνα αυτοί που την δημιούργησαν.
Γιατί τους συμφέρει. Γιατί έτσι κάνουν τις ''δουλειές'' τους πιό εύκολα. Γιατί ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.

Πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουμε σε μία κάπως φυσιολογική ζωή αν δεν το θέλουμε.
Και μάλλον δεν το θέλουμε.
Αλλοιώς θα κλείναμε τις τηλεοράσεις και τ' αυτιά στην μαύρη προπαγάνδα.
Δεν θα επιτρέπαμε να διαχειρίζονται ακόμη τα κοινά όσοι μας έφεραν εν γνώσει τους ως εδώ.
Θα κηρύτταμε γενική απεργία διαρκείας μέχρι να παραλύσει το κράτος τους, και να αναγκαστεί όλη η Ευρώπη να μας ακούσει.
Κάτι θα κάναμε τέλος πάντων.

Αλλά προπαντός δεν θα πέφταμε στην παγίδα της συζήτησης και της αμφιβολίας του ''μετά''!
Στις Θερμοπύλες κανείς δεν σκέφτηκε ούτε ζήτησε εχέγγυα για το ''μετά''. Σταθήκανε και δώσανε την μάχη τους όπως έπρεπε. Το ίδιο και στα Δερβανάκια. Το ίδιο και στην Πίνδο.
Τα εχέγγυα και η αναζητούμενη σιγουριά για τα επερχόμενα, οδηγεί στην παραδοχή ότι ''καλά είναι κι έτσι''! Στο ''σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω''!

Δίνει το δικαίωμα στους προδότες να ρωτούν: ''μήπως μας προδώσετε;''!!
Δίνει το δικαίωμα κριτικής πριν την πράξη, και της δίκης εικαζομένων προθέσεων.
Δίνει ανοιχτό πεδίο δράσης για την 5η φάλαγγα του συστήματος,
..που φορώντας την μάσκα του ''προασπιστή των συμφερόντων του λαού'', προσπαθεί να τον πείσει για την αναγκαιότητα των αλυσίδων του!

Αυτά και άλλα τόσα αυτονόητα θα έπρεπε να είναι ήδη αυτονόητα, και να μην χρειάζεται να τα συζητάμε, ούτε να επιχειρηματολογούμε υπέρ ή κατά.
Θα έπρεπε να είχαμε πάει παρακάτω, κι όχι να κυνηγάμε την ουρά μας.

Πάμε λοιπόν πάλι κι αυτή την βδομάδα να παλέψουμε για το παρόν και το μέλλον μας.
Δεν μπορεί.
Κάποια απ' αυτές τις βδομάδες θα τα καταφέρουμε!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΑΠΟΦΑΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΗΣ HOECHTIEF! Φέρτε τα 600 εκ που κλέψατε!

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ.
Φως στο έγκλημα Σημίτη, Παπακωνσταντίνου και Χατζηδάκη με απόφαση των τριών ηρωϊκών λειτουργών του διοικητικού εφετείου:
Η Πρόεδρος Εφετών Μαρίνα Πιπεράκη-Πρέκα
Ο εφέτης εισηγητής Νικόλαος Παπαμιχαλόπουλος
Η εφέτης, Ελένη Ιατρού.
Στις 24 Οκτωβρίου λοιπόν, το Ολυμπία αποκάλυψε το έγγραφο των φορολογικών αρχών που τεκμηρίωνε την φοροκλοπή των Γερμανών της Χόχτιφ για το αεροδρόμιο των Σπάτων: ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: ΝΑΙ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ!
Οι Γερμανοί με τις πλάτες Παπακωνσταντίνου και μετέπειτα Στουρνάρα – Χατζηδάκη, προσέφυγαν βάσει της…
λεοντείου συμβάσεως που τους είχε εκχωρήσει η συμπαιγνία Μητσοτάκη – Σημίτη, στα Βρετανικά δικαστήρια. Όπου φυσικά δικαιώθηκαν αφού η συγκυβέρνηση των υποτακτικών για άλλη μια φορά εγκατέλειψε τα δίκαια του κράτους έναντι των Γερμανών φοροφυγάδων. Οι παμπόνηροι γερμανοί λοιπόν, είχαν προλάβει να πουλήσουν το μερίδιο τους σε Καναδικό fund χρησιμοποιώντας την απόφαση του Βρετανικού δικαστηρίου ως άλλοθι για να κρύψουν το κολοσσιαίο χρέος έναντι του Ελληνικού δημοσίου.
Η απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης όμως, όχι μόνον αναγνωρίζει το έγκλημα της γερμανικής εταιρείας, αλλά νομιμοποιεί και τα πρόστιμα που θα επιβάλλουν οι φορολογικές αρχές πέραν του χρέους των 600 εκ. Ευρώ. Ένα προσδοκώμενο έσοδο που θα φτάσει τις αναμενόμενες εισπράξεις από την φοροεπιδρομή στον Έλληνα πολίτη μέσω του ΕΝΦΙΑ!
Οι φορολογικές αρχές θα πρέπει τώρα να εκδώσουν εντάλματα σύλληψης, όπως θα έκαναν για κάθε Έλληνα πολίτη και κατασχετήρια έναντι της Χόχτιφ που εξακολουθεί να παίρνει δουλειές από το δημόσιο.
Εύγε στους δικαστές, αναμένουμε τις άμεσες ενέργειες του κρατικού μηχανισμού. Όποιος κωλυσιεργήσει, θα είναι συνεργός σε ένα οικονομικό έγκλημα κατά της πατρίδας.
Όπως επίσης και τα ασφαλιστικά ταμεία θα πρέπει να διεκδικήσουν την εισφοροδιαφυγή της εταιρείας που δεν κατέβαλλε τις ασφαλιστικές εισφορές κατά την κατασκευή του έργου. Ζημία άνω του 1 δις για τα ασφαλιστικά ταμεία που ψάχνουν εναγωνίως λεφτά.
Με πληροφορίες από το newmoney.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....