Διυλιστήριο: 04/11/19
ροη αναρτησεων

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

VIDEO - Χ. Αθανασίου πρώην υπουργός Δικαιοσυνης της ΝΔ: «Η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού»



«Η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού» αυτό υποστήριξε ο βουλευτής της Ν.Δ. Χαράλαμπος Αθανασίου πριν λίγο στην ΕΡΤ απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων.

Στην αρχή επιχείρησε να αποφύγει να εκθέσει την άποψή του λέγοντας: «Αν ένα αδίκημα ανάγεται στα καθήκοντα ή όχι του υπουργού είναι αρμόδια να τα κρίνουν κατά περίπτωση τα δικαστήρια».





Αλλά στην συνέχεια υποστήριξε: «Δεν θα την έπαιρνε την μίζα αν δεν ήταν υπουργός. Πιστεύω ότι είναι κατά την άσκηση των καθηκόντων του διότι αν δεν ασκούσε τα καθήκοντα δεν θα τα έπαιρνε».

Είναι στα καθήκοντα ή επ’ ευκαιρία των καθηκόντων του ρώτησε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ1 για να λάβει την ξεκάθαρη απάντηση: «Είναι στα καθήκοντά του».

"Οι συγκεκριμένες περιστάσεις είναι κατα την ενάσκηση των καθηκόντων από εκεί και πέρα για κάθε αδίκημα αν είναι ή όχι το κρίνουν τα αρμόδια συμβούλια" εξήγησε λίγο αργότερα.

Αναφορικά με τη στάση της Ν.Δ. στην άρση ασυλίας του Αν. Λοβέρδου ο κ. Αθανασίου είπε ότι θα ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Στη συνέχεια ο βουλευτής της Ν.Δ. υποστήριξε ότι είναι άκυρες όλες οι καταθέσεις των μαρτύρων με βάση το νόμο για τους προστατευόμενους μάρτυρες και οι Εισαγγελείς έχουν κάνει λάθος ενώ πρόσθεσε ότι "δεν είναι στο απυρόβλητο η Δικαιοσύνη".

Κατ. Μπρέγιαννη


 https://diulistirio.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα.... »
....