Διυλιστήριο: 11/24/14
ροη αναρτησεων

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Αμερικανός συγγραφέας: Το ‘ισλαμικό κράτος’ προωθείται από το Ισραήλ

Ο Αμερικανός συγγραφέας, Δρ Kevin Barrett, ειδικός στις Ισλαμικές Σπουδές, κατέκρινε έντονα τον «σιωνισμό που κυριαρχεί στα δυτικά μέσα ενημέρωσης με σκοπό τη συκοφάντηση των μουσουλμάνων καταλογίζοντας τις φρικαλεότητες του ‘Ισλαμικού Κράτους’ στο Ισλάμ.

Ο Μπάρετ σε απευθείας σύνδεση από το Μάντισον δήλωσε στο ιρανικό κανάλι ‘Presstv’, ότι το ‘ισλαμικό κράτος’ προωθείται από το Ισραήλ, προκειμένου «να αποσταθεροποιήσει τη Συρία και να ακρωτηριάσει την αντι-ισραηλινή αντίσταση σε όλη τη Μέση Ανατολή».

Παρομοίασε την ιδεολογία του ‘ισλαμικού κράτους’ με αυτήν των ισραηλινών δυνάμεων που διαπράττουν εγκλήματα κατά των Παλαιστινίων στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και αλλού στα κατεχόμενα εδάφη.

Επεσήμανε, ακόμη, ότι τα μέλη του πρώην ιρακινού κόμματος Μπάαθ του δολοφονημένου ιρακινού δικτάτορα, Σαντάμ Χουσεΐν, έχουν συνεργασθεί με το ‘ισλαμικό κράτος’ προκειμένου να διαπράξουν τρομοκρατικές πράξεις εναντίον χιλιάδων αθώων ανθρώπων.

Ο Μπάρετ συμφώνησε με την άποψη του ιρακινού πρώην πρωθυπουργού, Νουρί αλ Μαλίκι, ότι η στρατιωτική στρατηγική των ΗΠΑ στο Ιράκ και τη Συρία απέτυχε.

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η κυρά μας η μαμή..

Κύριοι κάποια στιγμή πρέπει να πέφτουν οι μάσκες και κάποια πράγματα να λέγονται ξεκάθαρα.

Καποιος  έχει ένα πόστο υψηλό στην χώρα, λόγου  χάρη ένας στρατιωτικός, ένας μητροπολίτης, ένας πολιτικός ή ακόμα κι ένας  μεγάλος καλλιτέχνης που η φωνή του έχει απήχηση στον κόσμο.

Κάποιος λοιπόν από αυτούς  πιστεύει ότι όλα βαίνουν καλώς στην χώρα. Καλώς κάθεται στην θεσούλα του συνεχίζει να υπηρετεί και να συντηρεί το συγκεκριμένο σύστημα, και δεν μιλάει.

Εάν όμως κάθεσαι στην θεσούλα σου ενώ πιστεύεις ότι στην χώρα όλα πάνε κατά διαόλου, οφείλεις να πάρεις θέση, να προσπαθήσεις να το αλλάξεις, αυτός είναι κι ο λόγος που έχεις αυτό το υψηλό αξίωμα.

Αν λοιπόν δεν κάνεις τίποτα για να το αλλάξεις ή δεν μιλάς στο κόσμο ώστε να τον αφυπνίσεις, μόνο και μόνο για να μην χάσεις την βολή σου, να ξέρεις ότι οι ευθύνες σου λόγω της θέσης σου είναι αυξημένες.

Να ξέρεις ότι άμα έρθει η ώρα της κρίσης και πέσουν τα μεγάλα κεφάλια δικαιολογίες του στυλ κυρά μαμής δεν θα πιάσουν,
... γιατί εδώ δεν μιλάμε για το αν το παιδί θα είναι αγόρι ή κορίτσι ούτε αν κοροϊδεύεις τον κυρ Βαγγέλη, εδώ μιλάμε για την καταπάτηση του συντάγματος ,την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και για την εξαπάτηση του ελληνικού λαού!
**Οι μεγάλοι ηγέτες και προσωπικότητες μένουν στην ιστορία γιατί προσφέρουν κι όχι γιατί κοιτάνε την βολή τους...

www.diulistrio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

GAP Reloaded..

    Είναι ήδη τέλη του μήνα, και ο γολγοθάς των νοικοκυριών θα γίνει ακόμα πιό ανηφορικός άλλη μιά φορά.
Δόση εφορίας, δόση ΕΝΦΙΑ, δόση διακανονισμού, στεγαστικά, και πάει λέγοντας. Χώρια τα τέλη κυκλοφορίας που πρόβαλαν ήδη απειλητικά.

Χώρια που έρχονται γιορτές με όλα τα έξοδα, τις υποχρεώσεις και το άγχος που αυτές συνεπάγονται.
Γιατί, μερικά χρόνια τώρα φρόντισαν οι πολιτικοί απατεώνες, οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων, αντί για ψυχικό βάλσαμο κι ευκαιρία ανάπαυλας και χαράς, να είναι άγος ψυχής και πηγή στενοχώριας και μελαγχολίας.

Όμως όχι! Κανένα από αυτά τα γήινα και πραγματικά προβλήματα του λαού δεν φαίνεται να απασχολεί το πολιτικό σύστημα και προπαντός την καμόρα των ΜΜΕ.
Αυτοί ασχολούνται σαν άλλες Σουβλίτσες με τον Κλούβιο,
..και αν αυτός θα φτιάξει καινούργιο κόμμα, ή αν θα διώξει τον χοντρό μπουχέσα για να ξανακάτσει στην ίδια παλιά ''καλή'' καρέκλα!

Ο Κλούβιος. Μάλιστα! Γνωστός και ως ''Μεγάλος Ηλίθιος'', ο κατά κύριο λόγο υπεύθυνος όλων των δεινών, που σαν πολίτες και σαν χώρα μας ταλανίζουν.
Αυτός που με πλήρη συνείδηση και γνώση των πράξεών του, ο Μέγας Ανθέλληνας, της γνωστής οικογένειας των Απατεώνων Παραχαρακτών της Ιστορίας, πέταξε την Ελλάδα στον Καιάδα, για ίδιο όφελος και για όφελος του μόνου ιερού πράγματος γι αυτόν: της Οικογένειας.
Της οικογένειας, όχι όπως εμείς την ξέρουμε και την βιώνουμε, αλλά όπως το διεθνές οργανωμένο έγκλημα απ' την Γιακούζα μέχρι την Μαφία την εννοεί.
Μιάς οικογένειας που εκτός από στενά συγγενικά μέλη μπορεί να περιλαμβάνει τράπεζες, τοκογλύφους, hedge funds, διεθνείς απατεώνες, νυν και πρώην διεθνή ''γεράκια'' του πολέμου, και πτωματοφάγες ύαινες των λαών.

Αυτό είναι το περιβάλλον και ο φυσικός χώρος του ανθρώπινου αυτού μορφώματος,
..που το ''σύστημα'', βλέποντας το αδιέξοδο που το ίδιο έχει δημιουργήσει, τον ξεσκόνισε και ετοιμάζεται να μας τον ξαναφορέσει ''καπέλο'', ως ''εναλλακτική λύση''!

Το ξέρουμε: λαός χωρίς μνήμη δεν έχει μέλλον!
Λαός όμως χωρίς μνήμη και χωρίς @@@ίδια, δεν έχει ούτε παρόν,
..αλλά και το παρελθόν του μοιάζει κίβδηλο!..


Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Κατέθεσε στεφάνι στο γερμανικό νεκροταφείο ο Α/ΓΕΕΘΑ και δέχεται πυρά! Τι λέει το ΓΕΕΘΑ

Αντικείμενο σκληρότατης κριτικής έγινε η παρουσία του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου στο γερμανικό νεκροταφείο του Διονύσου όπου και κατέθεσε στεφάνι για τους νεκρούς των στραττευμάτων κατοχής. Ο Α/ΓΕΕΘΑ κατέθεσε στεφάνι παρουσία του Γερμανού πρέσβη στο νεκροταφείο όπου βρίσκονται θαμμένοι 9.973 Γερμανοί στρατιώτες των ναζιστικών στρατευμάτων.

Κατά την γνώμη μας άστοχη η επιλογή. Ακατανόητη αν μπορεί κάποιος να αφουγκραστεί το “λαϊκό αίσθημα”. Η ηγεσία του ΓΕΕΘΑ έχει σε πάρα πολλές περιπτώσεις αποδείξει ότι αυτό το ταλέντο δεν το έχει. Ο Α/ΓΕΕΘΑ πηγε την περασμένη Κυριακή στο νεκροταφείο Διονύσου και αυτό προκάλεσε ένα οργισμένο και σκληρό αρθρο του Δημήτρη Καζάκη,ο οποίος χαρακτηρίζει την παρουσία του Α/ΓΕΕΘΑ στο μνημόσυνο για τους στρατιώτες των ναζί “κίνηση υποτέλειας”.Η απάντηση του ΓΕΕΘΑ

Το ΓΕΕΘΑ με ανκοίνωσή του υπερασπίζεται την επιλογή του Αρχηγού δίνοντας την εξήγησή του για την παρουσία του στο γερμανικό νεκροταφείο:

"Σε συνέχεια δημοσιευμάτων αναφερόμενων σε τελετή στην οποία παρέστη ο κ. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και στα οποία εμπεριέχονται ιδιαίτερα προσβλητικά σχόλια θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι η εν λόγω επιμνημόσυνη δέηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Γερμανικής Πρεσβείας στη μνήμη όλων όσων έχασαν τη ζωή τους λόγω πολέμων και βίαιων καθεστώτων.

Ειδικότερα όπως αναφέρεται και στη επίσημη πρόσκληση η τελετή έγινε στη μνήμη των θυμάτων των αγώνων για τον εκτοπισμό της βίας και της τυραννίας απο τον κόσμο και όσων εκδιώχθηκαν με οιοδήποτε τρόπο λόγω θρησκείας, χρώματος ή φυλετικής διάκρισης.

Η επιμνημόσυνη δέηση αναπεμφθηκε από εκπροσώπους και σύμφωνα με το λειτουργικό των Ορθόδοξων, Καθολικών, Αγγλικανικων και Προτεσταντικων Εκκλησιών.

Επισημαίνεται ότι στην τελετή συμμετείχε μεγάλος αριθμός κρατών και ιδίως όσα κράτη μετείχαν στους δυο Παγκοσμιους πολέμους των οποίων οι πρέσβεις ή εκπρόσωποι τους κατέθεσαν στεφάνια εκ μέρους των κυβερνήσεων τους αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τροπο τον σκοπό της τελετής".


Οι φωτογραφίες από την επίσημη σελίδα του ΓΕΕΘΑ

http://diulistirio.blogspot.gr/Διαβάστε περισσότερα.... »
....