Διυλιστήριο: 09/24/13
ροη αναρτησεων

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Χαράτσι Άδωνη μόνο για Ελληνες – VIDEO - Τι έλεγε πάλι, ο ‘’τούμπας’', στις 14 Αυγούστου 2013

Από την 1η Ιανουαρίου 2014 πιθανότατα έρχεται το χαράτσι των 25 ευρώ για τη νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία, το οποίο θα πληρώνουν από την τσέπη τους οι ασθενείς, χωρίς προς το παρόν να γίνεται λόγος για εξαίρεση ευαίσθητων ομάδων, όπως οι άνεργοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι πολύτεκνοι και οι χαμηλόμισθοι. Παράλληλα, «ψαλιδίζεται» στα 2 δισ. ευρώ η φαρμακευτική δαπάνη για το 2014 (από 2,37 δισ. ευρώ σήμερα) και αυξάνεται η χρήση των γενοσήμων στο 60%. Τα παραπάνω ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, μετά την πρωινή δίωρη συνάντησή του με τους αξιωματούχους της τρόικας.
Το χαράτσι των 25 ευρώ για την εισαγωγή - νοσηλεία στο ΕΣΥ «κλειδώνει» -όπως έχει δημοσιεύσει η «δημοκρατία» ήδη από τις 14 Αυγούστου- παρά τις αρχικές διαψεύσεις του υπουργού και τα «παζαρέματα» για το ύψος του «εισιτηρίου» και παρά το γεγονός ότι έχει επιτευχθεί ο στόχος της νοσηλευτικής δαπάνης.
Και χθες, βέβαια, ο υπουργός Υγείας, σε μια προσπάθεια να... χρυσώσει το χάπι στους χαμηλοσυνταξιούχους και τους φτωχούς ασφαλισμένους, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν για άλλη μία φορά το «μάρμαρο», είπε: «Εάν το διατηρήσουμε (το εισιτήριο των 25 ευρώ) γιατί μπορούμε να επαναδιαπραγματευτούμε, θα το διατηρήσουμε μόνο με τέτοιους όρους, ώστε τα χρήματα να πηγαίνουν στους ανασφάλιστους και τους απόρους». Ωστόσο ο κ. Γεωργιάδης δεν διευκρίνισε εάν από το χαράτσι θα εξαιρεθούν οι χρόνια πάσχοντες (καρκινοπαθείς, καρδιοπαθείς, νεφροπαθείς, διαβητικοί κ.λπ.) που σήμερα δεν πληρώνουν στα εξωτερικά ιατρεία το εισιτήριο των 5 ευρώ. Αντίστοιχα, για τους λαθρομετανάστες (που επίσης εξαιρούνται από το 5ευρω) ο υπουργός ζήτησε από την τρόικα να αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ενωση το κόστος νοσηλείας τους. Το αίτημα αποδέχτηκαν οι ξένοι δανειστές μας, αλλά θα φανεί στην πράξη εάν θα ισχύσουν όσα εξήγγειλε ο υπουργός.
Το εισιτήριο νοσηλείας των 25 ευρώ προκάλεσε ξανά θύελλα αντιδράσεων στον ιατρικό κόσμο της χώρας. Σε ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών αναφέρει: «Σε ένα κράτος που στηρίζεται στον εθελοντισμό και στα κοινωνικά ιατρεία για να μην πεθάνουν οι ανασφάλιστοι, το μέτρο επιβολής του 25ευρου εισιτηρίου για την εισαγωγή σε δημόσιο νοσοκομείο από τις αρχές του 2014 είναι ανεπίτρεπτο για τους μικροσυνταξιούχους και τους χαμηλόμισθους».
Στο μεταξύ, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι τα πιράνχας της Υγείας δεν πτοούνται από τους ελέγχους μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Ειδικότερα, έχουν εντοπιστεί 87 γιατροί του ΕΟΠΥΥ (ορθοπεδικοί, καρδιολόγοι και παθολόγοι) που υπερ-συνταγογραφούν. Για παράδειγμα, ορθοπεδικός από τη Λάρισα συνταγογράφησε φάρμακα αξίας 400.000 ευρώ σε έναν μήνα! Οσον αφορά τον ΕΟΠΥΥ, θέση της τρόικας είναι ότι δεν υπάρχει ασφαλιστικό ταμείο στην Ευρώπη που να είναι ταυτόχρονα αγοραστής και πάροχος υπηρεσιών υγείας.
Αλλά ας θυμηθούμε τι έλεγε στις 14 Αυγούστου 2013. Αυτόν πως τον ονομάζετε ;;;; Και όμως είναι υπουργός ….

Πηγή το video προστέθηκε από το
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Boehringer Ingelheim: Αγωγές για φερόμενο ως επικίνδυνο αντιπηκτικό φάρμακο


Σοβαρότατες εσωτερικές αιμορραγίες, που σε κάποιες περιπτώσεις επιφέρουν το θάνατο, κατηγορείται ότι προκαλεί το ευρείας κυκλοφορίας αντιπηκτικό φάρμακο Pradaxa της γερμανικής φαρμακοβιομηχανίας Boehringer Ingelheim.

Τα καταγγελλόμενα ως κρούσματα ξεπερνούν τα 1.500 στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έχει ξεκινήσει δικαστικός αγώνας των ασθενών εναγομένων εναντίον της γερμανικής φαρμακοβιομηχανίας.
Η υπόθεση, που έγινε γνωστή τον Δεκέμβριο του 2012, βρίσκεται στη φάση σύνταξης της δικογραφίας, ενώ η έναρξη της δίκης έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο του 2014. Στις δικαστικές αρχές του Ιλινόις έχουν κατατεθεί 1.523 αγωγές εκ μέρους 1.630 ατόμων που υποστηρίζουν ότι υπέστησαν αιμορραγικά επεισόδια λόγω του Pradaxa. Οι ασθενείς-ενάγοντες κατηγορούν την Boehringer Ingelheim ότι δεν περιέγραφε με επάρκεια τους κινδύνους από τις πιθανές παρενέργειες του αντιπηκτικού και κυρίως δεν διέθετε αντίδοτο σε περίπτωση αιμορραγίας.
Τα επίδικα περιστατικά που κατέληξαν σε θάνατο ξεπερνούν τα 500 σε μια περίοδο δύο ετών στις ΗΠΑ σύμφωνα με το Bloomberg, ενώ το εν λόγω φάρμακο απέφερε το ίδιο διάστημα στην Boehringer Ingelheim περισσότερο από 1 δισ. δολάρια σε πωλήσεις παγκοσμίως.
Ένα από τα φερόμενα ως θύματα του Pradaxa ήταν η 72χρονη Μπάρμπαρα Τζιν Άσερ από την Καλιφόρνια. Στη γυναίκα, που είχε ήδη υποστεί εγκεφαλικό, χορηγήθηκε επί τρεις μήνες το Pradaxa. Τον Ιούνιο του 2011 διακομίστηκε στο νοσοκομείο με αιμορραγικό επεισόδιο και τελικά κατέληξε, καθώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία. Οι συγγενείς της είναι μεταξύ των 1.630 εναγόντων.
Το Pradaxa πήρε έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), για να κυκλοφορήσει στην αγορά των ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2010 ως αντιπηκτικό φάρμακο για την πρόληψη εγκεφαλικών, σε ασθενείς που πάσχουν από κολπική μαρμαρυγή και αρρυθμία. Παρόλο που εισήχθη ως βελτιωμένη αγωγή έναντι των προηγούμενων και συγκεκριμένα της κουμαφένης (βαρφαρίν), σύμφωνα με το Bloomberg, σύντομα μπήκε στις λίστες «συναγερμού ασφαλείας» εξαιτίας περιστατικών εσωτερικής αιμορραγίας. Σύμφωνα, μάλιστα, με πρόσφατη μελέτη του Ινστιτούτου Ασφαλών Φαρμακευτικών Πρακτικών, το Pradaxa αποδείχτηκε 5 φορές πιο επικίνδυνο να επιφέρει το θάνατο λόγω αιμορραγίας, από άλλες αγωγές.
Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική διαμάχη, η παρασκευάστρια εταιρεία Boehringer Ingelheim αιτήθηκε στον FDA προσφάτως να εγκριθεί το Pradaxa ως θεραπεία και σε άλλες καρδιακές ασθένειες, όπως η εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση και η πνευμονική εμβολή.
Μένει να αποδειχθεί η αλήθεια σε μια δικαστική διαμάχη που έχει μακρύ δρόμο μπροστά της.
Πηγή

www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Εμπορικό Γουέστγκεϊτ, Κένυα:Όλο το χρονικό της τρομοκρατικής επίθεσης

Σαββάτο 21/9.
Ομάδα ενόπλων άνοιξαν πυρ σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο του Ναϊρόμπι ,Το εμπορικό κέντρο Γουέστγκεϊτ βρίσκεται στη συνοικία Γουέστλαντς, μια από τις ακριβότερες της κενυατικής πρωτεύουσας. 
 Ανάμεσα στα θύματα είναι οικογένειες με μικρά παιδιά, που έκαναν τη σαββατιάτικη βόλτα τους, καθώς και μέλη διπλωματικών αποστολών.

Εκατοντάδες κόσμου έτρεξαν πανικόβλητοι να προφυλαχθούν από τα πυρά. Κάποιοι προσπάθησαν να κρυφτούν στον κινηματογράφο του εμπορικού κέντρου. Ένας δημοσιογράφος που βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο της Κένυας το οποίο δέχθηκε επίθεση από ενόπλους, δηλώνει οι ένοπλοι ρωτούσαν τους ομήρους αν είναι μουσουλμάνοι. Τους ζητούσαν μάλιστα και να το αποδείξουν, ρωτώντας το όνομα της μητέρας του προφήτη Μωάμεθ. Αν η απάντηση ήταν σωστή τους άφηναν να φύγουν, ενώ οι υπόλοιποι παρέμεναν υπό κράτηση.



Ο δημοσιογράφος λέει ακόμα ότι πολλοί κατάφεραν να βρουν καταφύγιο σε μεγαζιά, εστιατόρια ακόμα και χρηματοκιβώτια τραπεζών, προσπαθώντας να αποφύγουν τα πυρά των ενόπλων.

Με μήνυμά της στο twitter, την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε 
η σομαλική οργάνωση Αλ Σεμπάμπ, που πρόσκειται στην Αλ Κάιντα.

Σε τηλεοπτικό διάγγελμά του ο πρόεδρος της Κένυας, Οχούρου Κενυάτα δήλωσε πως η τρομοκρατία δεν θα νικήσει και πως η χώρα του θα επουλώσει και αυτή την πληγή.

«Έχουμε δεχτεί τρομοκρατικές επιθέσεις στο παρελθόν. Πολεμήσαμε θαρραλέα και κερδίσαμε. Δώσαμε μάχες εντός και εκτός συνόρων. Νικήσαμε και θα νικήσουμε ξανά. Τελικά η τρομοκρατία είναι η φιλοσοφία των δειλών» υποστήριξε ο Οχούρου Κενυάτα.

Κυριακή 22/9

Εικοσιτέσσερις ώρες μετά την επίθεση, περίπου 10 με 15 δράστες παραμένουν μέσα στο εμπορικό κέντρο, έχοντας ακόμα στα χέρια τους άγνωστο αριθμό ομήρων.
Μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της Κένυας έχουν μπει στο εμπορικό κέντρο στο Ναϊρόμπι. Μαζί τους είναι και δυνάμεις του στρατού.Τις προσπάθειες των Κενυατικών δυνάμεων συνέδραμαν μέλη των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων, που κατέστρωσαν σχέδιο απελευθέρωσης των ομήρων. Σύμφωνα όμως με την Ισραηλινή κυβέρνηση δεν συμμετείχαν στις επιχειρήσεις
Οι ισλαμιστές της οργάνωσης Σεμπάμπ που έσπειραν τον πανικό έχουν πλέον περιοριστεί στους δύο τελευταίους ορόφους του κτιρίου.

Αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των ομήρων που βρίσκονται μέσα στο εμπορικό κέντρο. Κάποιοι από αυτούς προσπαθούν να κρυφτούν και κάποιοι άλλοι να ξεφύγουν από όπου μπορούν.
Οι μαρτυρίες όσων κατάφεραν να σωθούν σοκάρουν.

 Ανάμεσα στα θύματα είναι ο ανιψιός του προέδρου της χώρας Ουχούρου Κενυάτα, 3 Βρετανοί πολίτες, δύο Γάλλοι και δύο Καναδοί.

Δευτέρα 23/9

Μετά από καταιγισμό πυρών, εντός του κτιρίου, η κυβέρνηση της Κένυας υποστηρίζει ότι η επιχείρηση εξελίσσεται πολύ καλά., και ότι οι περισσότεροι όμηροι έχουν ελευθερωθεί.

Οι ισλαμιστές της οργάνωσης Σεμπάμπ που έσπειραν τον πανικό έχουν πλέον περιοριστεί στους δύο τελευταίους ορόφους του κτιρίου.

O επικεφαλής της ενόπλων δυνάμεων μίλησε για χτύπημα της διεθνούς τρομοκρατίας.


Τρίτη 24/9

Τα ξημερώματα της Τρίτης σημειώθηκε και μία έκρηξη καθώς παραμένει ταμπουρωμένος ένας μικρός πυρήνας των εξτρεμιστών, οι οποίοι δεν έχουν εξουδετερωθεί, προς το παρόν.
«Υπάρχουν 2-3 Αμερικανοί κι έχουμε μάθει πως υπάρχει και Βρετανίδα, μία γυναίκα, η οποία έχει συμμετάσχει σε πολλές επιχειρήσεις στο παρελθόν. Οι Αμερικανοί, από τις πληροφορίες, που έχουμε στη διάθεσή μας είναι νεαρής ηλικίας, μεταξύ 18 και 19 ετών, σομαλικής ή αραβικής καταγωγής. Αλλά ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες» διευκρίνισε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Υπουργός Εξωτερικών της Κένυας Αμίνα Μοχάμεντ.

Σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό 62 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, περισσότεροι από 170 έχουν τραυματιστεί κι εξακολουθεί ν’ αγνοείται η τύχη άλλων 63, όπως ανακοίνωσε ο κενυατικός ερυθρός σταυρός.
Οι αρχές θεωρούν απίθανο να βρίσκονται άλλοι όμηροι στο εμπορικό κέντρο, εκτιμώντας ότι τους έχουν απελευθερώσει όλους.
Επισημαίνουν ότι έχουν ανακτήσει τον έλεγχο σε όλους τους ορόφους και πως αποτελεί ζήτημα χρόνου να εξολοθρεύσουν και τα τελευταία μέλη της οργάνωσης Αλ Σαμπάμπ, που αντιστέκονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο το εμπορικό κέντρο, όσο και πολλά από τα καταστήματα μέσα σε αυτό ανήκουν σε Ισραηλινούς. Το Τελ Αβίβ είχε προειδοποιήσει τις κενυατικές αρχές ότι το κτίριο αποτελεί στόχο για τους Ισλαμιστές. Παράπονα για κενά στην ασφάλεια είχαν κάνει και αξιωματούχοι της πρεσβείας των ΗΠΑ




Πηγή: Euronews
Επιμέλεια: www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Κρήτη:24/9/1908 η ανακήρυξη της ένωσης με την Ελλάδα

 Το 1908 η Κρητική Πολιτεία βρισκόταν σε φάση ραγδαίας ανάπτυξης, με κρατικό μηχανισμό, που λειτουργούσε υποδειγματικά. Δύο σημαντικά εξωτερικά γεγονότα ήρθαν να ταράξουν την κατάσταση και να επηρεάσουν αποφασιστικά την πορεία των κρητικών πραγμάτων: η προσάρτηση της Βοσνίας και της Ερζεγοβίνης από την Αυστρία, και η ανακήρυξη της Βουλγαρίας σε βασίλειο, με ταυτόχρονη προσάρτηση της Ανατολικής Ρωμυλίας (Σεπτέμβριος 1908).

Η είδηση δημιούργησε σάλο στην Ελλάδα και στην Κρήτη. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γ. Θεοτόκης υπέδειξε στον Πρόεδρο της Κρητικής Βουλής Γ. Παπαμαστοράκη την ανάγκη λαϊκών κινητοποιήσεων, για την κήρυξη της ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα με δημοψηφίσματα. Τα γεγονότα εξελίχθηκαν ραγδαία.

Τα μεσάνυκτα της 22 Σεπτεμβρίου 1908 και ενώ ο Ύπατος Αρμοστής Αλ. Ζαΐμης βρισκόταν σε διακοπές στην Αίγινα, οι Χανιώτες πολιτικοί Ελ. Βενιζέλος, Εμμ. Ξηράς, Χ. Πλουμιδάκης και Εμμ. Παπαγιαννάκης, εξέδωσαν προκήρυξη, με την οποία καλούσαν το λαό σε παγκρήτια συγκέντρωση στα Χανιά, για την κήρυξη της ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.

Η προκήρυξη ήταν λιτή και σαφής: «Αγαπητοί συμπατριώται, της Βουλγαρίας ανακηρυχθείσης εις Βασίλειον, ανάγκη αμέσως αύριον να κηρύξωμεν και ημείς την ένωσιν». Πράγματι, το μεσημέρι της 23 Σεπτεμβρίου, σε επιβλητική συγκέντρωση στο πεδίο του Άρεως στα Χανιά, εγκρίθηκε ομόφωνα το πρώτο λαϊκό ψήφισμα της ένωσης.

Στις μέρες που ακολούθησαν, εκδόθηκαν σε όλη την Κρήτη ταυτόσημα ψηφίσματα, ενώ, παράλληλα, η επίσημη κυβέρνηση της Κρητικής Πολιτείας εξέδωσε το ακόλουθο ενωτικό ψήφισμα, που δημοσιεύτηκε την επομένη (24 Σεπτεμβρίου) στο «Παράρτημα της Εφημερίδος της Κυβερνήσεως του Βασιλείου της Ελλάδος εν Κρήτη», όπως τιτλοφορήθηκε από την ημέρα αυτή η Εφημερίδα της  Κυβερνήσεως της Κρητικής Πολιτείας: «Η Κυβέρνησις της Κρήτης, διερμηνεύουσα το αναλλοίωτον φρόνημα του Κρητικού Λαού, κηρύσσει την ανεξαρτησίαν της Κρήτης και την ένωσιν αυτής μετά της Ελλάδος, όπως μετ’ αυτής αποτελέση αδιαίρετον και αδιάαπαστον Συνταγματικόν Βασίλειον. 

Παρακαλεί την A.M. τον Βασιλέα ν’ αναλάβη την διακυβέρνησιν της νήσου. Δηλοί ότι μέχρι τούτου θέλει συνεχίσει να κυβερνά την Νήσον εν ονόματι της A.M. του Βασιλέως των Ελλήνων, κατά τους νόμους του Ελληνικού Βασιλείου. Εντέλλεται εις τας Αρχάς της νήσου, όπως, συμφώνως τω ψηφίσματι τούτω, εξακολουθήσωσι ν’ ασκώσι τα καθήκοντα της υπηρεσίας των». Το ψήφισμα υπογράφει  ο Πρόεδρος Γ. Παπαμαστοράκης και τα μέλη Χ. Πωλογεώργης και Ε. Μοδάτσος.

Την επομένη (25 Σεπτεμβρίου) τα μέλη της Κυβερνήσεως της Κρήτης έδωσαν ενώπιον του επισκόπου Κυδωνιάς και Αποκορώνου όρκο στο όνομα του Βασιλέως των Ελλήνων. Η Κρητική Βουλή με τη σειρά της επικύρωσε τα ψηφίσματα της ένωσης, εξέδωσε επίσης δικό της πανηγυρικό ψήφισμα και προχώρησε στην κατάργηση της Αρμοστείας. Το κρητικό σύνταγμα καργήθηκε και εισήχθη το ελληνικό.

Η ελληνική κυβέρνηση υπέδειξε στον Αλ. Ζαΐμη να μην επιστρέψει στην Κρήτη, όπου νέα Προσωρινή Κυβέρνηση (διακομματική) σχηματίστηκε από τους Ελ. Βενιζέλο, Μίν. Πιτυχάκη, Εμμ. Λογιάδη, Χαρ. Πωλογεώργη, με Πρόεδρο τον Αντ. Μιχελιδάκη. Η Ελληνική Κυβέρνηση, για να αποφύγει τις αντιδράσεις της Τουρκίας και τις διεθνείς περιπλοκές, δεν προχώρησε στην επίσημη αναγνώριση της ένωσης και περιορίστηκε σε παρασκηνιακές οδηγίες.

Θεοχάρης Δετοράκης, Ιστορία της Κρήτης, Ηράκλειο 1990, σ. 450-45

www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η δημοκρατία, σας μάρανε!..

Ώστε κινδυνεύει η Δημοκρατία;
Από ποιούς Αντωνάκη;
Από ποιούς Βαγγελάκη;

Από μερικούς γραφικούς νεοναζιστές;
Μα αυτούς τους ξεχωρίζει κανείς αμέσως κι από μακριά: ξυρισμένα κεφάλια, φόρμες παραλλαγής, μαύρες μπλούζες.
Όσο επικίνδυνοι κι αν είναι, τους βλέπεις και τους αποφεύγεις.

Η δικιά σας η μαύρη ψυχή είναι αυτή που είναι καλά κρυμμένη και δεν φαίνεται!
Γιατί εσείς είσαστε ο πραγματικός κίνδυνος για την Δημοκρατία!

Ψάχνετε να βρείτε, τάχα, από ποιούς κινδυνεύει η Δημοκρατία.
Αυτό σας μάρανε..
Ότι δεν υπάρχει Εθνική Ανεξαρτησία, δεν σας πειράζει!
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, Ω ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ;;;

Αποφασίζετε μόνοι σας χωρίς ξένες παρεμβάσεις σαν κυρίαρχη κυβέρνηση κυρίαρχου κράτους;
 Πού είναι η Δημοκρατία;

Νομοθετείτε μέσα στην Βουλή, ή με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου;
Πού είναι η Δημοκρατία;

Ενημερώνετε τον ελληνικό λαό ή συσκοτίζετε τα πάντα;
Γι αυτό δεν έχετε ξαμολύσει τους νέους ''γκοτζαμάνηδες'';
Γι αυτό δεν έχετε δώσει εντολή στα κανάλια σας, να μην ασχολούνται με τίποτε άλλο; Παρά μόνον πώς θα ρίχνουν ''νεοναζιστική στάχτη στα μάτια'' του λαού;
Πού είναι η Δημοκρατία;

Γιατί δεν αφήνετε τον κόσμο να ενημερωθεί για τα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ που αυτή τη στιγμή συνυπογράφετε με τα αφεντικά σας τους δανειστές-τοκογλύφους;
Γιατί δεν θέλετε να ενημερώνεται ο λαός για το κύμα των απεργιακών κινητοποιήσεων και την επιτυχία τους;
Φοβάστε την εξέγερση; Γι αυτό;
Και είναι αυτό Δημοκρατία;

Η Δημοκρατία πού τόσο σας ενοχλεί, αυτή που στο όνομά της ορκίζεστε αλλά προσπαθείτε με τόσο μένος να την πνίξετε και να την θάψετε, θα σας εκδικηθεί..

Κάποια στιγμή (ας ελπίσουμε σύντομα) θα στοιχείωσει τους πιό φρικτούς σας εφιάλτες, και θα τους κάνει πραγματικότητα!

Και θα περάσετε στην Ιστορία ως αυτό που πράγματι είστε:
Φασίστες. Στην ψυχή, και στο φρόνημα..
Πηγή

Διυλιστήριο: Το μόνο που συμπληρώνω στο κείμενο είναι ότι στην ιστορία θα περάσουν ως δοσίλογοι φασιστών, γιατί είναι πιόνια και τίποτα παραπάνω.
www.diulistirio.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Προσοχή στην ύπουλη μπουρδολογία!..

Δεν πέφτουμε στην ύπουλη παγίδα της υποχθόνιας μπουρδολογίας του χοντρού Χυδαίου:
Δεν υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα ''Συνταγματικό τόξο'' ή ''Δημοκρατικό τόξο''!

ΥΠΑΡΧΕΙ  ''ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ'' ΚΑΙ ''ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΤΟΞΟ''
Οι μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις έχουν καταπατήσει το Σύνταγμα και έχουν καταπνίξει την Δημοκρατία!
Δεν μπορούν άρα να ανήκουν ούτε στο ''Συνταγματικό'', ούτε στο ''Δημοκρατικό τόξο''!

Μην υιοθετούμε λοιπόν άλλες εκφράσεις!
Η σωστή είναι μόνον αυτή:
"Μνημονιακό τόξο'' ή ''Αντιμνημονιακό τόξο''
Όλα τ' άλλα είναι παγίδες!..  
www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ελβετός τραπεζίτης ξεσκεπάζει τα εγκλήματα της Bilderberg

"Αυτοί οι άνθρωποι είναι διεφθαρμένοι, ανώμαλοι στο μυαλό, τόσο ανώμαλοι που είναι γεμάτοι από βίτσια και αυτά κρύβονται από το κοινό. Μερικοί σαν το Ντομινίκ Στρος-Καν  είναι βιαστές, άλλοι είναι σαδομαζοχιστές ή παιδόφιλοι και πάμπολλοι είναι χωμένοι στο σατανισμό. Όταν πας σε μία τράπεζα παρατηρείς όλα αυτά τα σατανιστικά σύμβολα όπως στην τράπεζα Ροθτσιλντ στη Ζυρίχη. Αυτοί οι άνθρωποι ελέγχονται μέσω εκβιασμού εξαιτίας των βίτσιων τους".........

"......... Έχουν στα σκαριά ένα νέο σχέδιο λογοκρισίας του διαδικτύου επειδή ακόμα δεν το ελέγχουν πλήρως. Θέλουν να το ελέγξουν και για αυτό θα χρησιμοποιήσουν ως αφορμή την τρομοκρατία ή ό,τι άλλο τους βολεύει."

Josef Ackermann Διευθύνων Σύμβουλος Deutsche Bank
 και μέλος της Λέσχης Bilderberger ,
 παιδί για τα θελήματα των Rothschild
Η συνέντευξη δώθηκε στο Ρώσικο εβδομαδιαίο περιοδικό "Noviden" στις 30 Μαϊου του 2011

Ε: Μπορείτε να μας πείτε κάτι σχετικά με την ανάμειξη σας στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα;

Α: Εργαζόμουν για τις ελβετικές τράπεζες για....
πολλά χρόνια. Ήμουν εκ των ανώτερων διευθυντών σε μία από τις μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες. Κατά τα χρόνια που εργαζόμουν εκεί, ήμουν αναμεμειγμένος με την απευθείας πληρωμή σε μετρητά σε ένα πρόσωπο το οποίο είχε δολοφονήσει τον πρόεδρο μίας ξένης χώρας. Παραβρέθηκα στη συνάντηση όπου αποφασίστηκε να δοθούν τα χρήματα μετρητά στο δολοφόνο. Αυτό μου προκάλεσε ανυπόφορους πονοκεφάλους και ανησύχησε τη συνείδηση μου. Δεν ήταν η μοναδική υπόθεση αλλά ήταν μία από τις χειρότερες.

Ήταν μία διαταγή πληρωμής κατόπιν διαταγής ξένης μυστικής υπηρεσίας, γραμμένη στο χέρι, δίνοντας την εντολή για πληρωμή ενός προσώπου το οποίο δολοφόνησε τον κορυφαίο ηγέτη μίας ξένης χώρας. Και δεν ήταν η μοναδική περίπτωση. Παραλαμβάναμε ποίκιλες τέτοιες χειρόγραφες επιστολές από ξένες μυστικές υπηρεσίες με εντολές πληρωμών σε μετρητά από μυστικούς λογαριασμούς, για χρηματοδότηση "επαναστάσεων" ή δολοφονία προσώπων. Μπορώ να επιβεβαιώσω αυτά που έγραψε ο John Perkins στο βιβλίο του "Εξομολογήσεις ενός οικονομικού δολοφόνου". Υπάρχει αλήθεια ένα τέτοιο σύστημα και οι ελβετικές τράπεζες αναμειγνύονται σε τέτοιες πρακτικές.

Ε: Το βιβλίο του Πέρκινς είναι μεταφρασμένο και στη ρωσική. Μπορείτε να μας πείτε ποιά τράπεζα ήταν υπεύθυνη για αυτά; 

Α: Ήταν μία από τις τρεις κορυφαίες ελβετικές τράπεζες εκείνο τον καιρό και ο δολοφονηθέντας ήταν πρόεδρος τριτοκοσμικής χώρας. Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες γιατί θα κινδυνέψει η ζωή μου.

Ε: Και δεν μπορείτε να κατονομάσετε κάποιο πρόσωπο στην τράπεζα; 
Α: Όχι, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι συνέβη. Είμασταν πολλά άτομα στη συνάντηση. Το πρόσωπο το οποίο ήταν υπεύθυνο για τις πληρωμές σε μετρητά ήρθε και μας ρώτησε εάν επιτρεπόταν η πληρωμή τόσο μεγάλου ποσού σε μετρητά σε εκείνο το πρόσωπο και ο διευθυντής εξήγησε την κατάσταση ενώ όλα τα μέλη έδωσαν την έγκρισή τους.

Ε: Συνέβαινε συχνά αυτό; Ήταν κάποιος "κρυφός" πόρος; 
Α: Ναι. Αυτός ήταν ένας ειδικός πόρος ο οποίος διαχειριζόταν σε ειδική τοποθεσία στην τράπεζα όπου έφθαναν κωδικοποιημένες όλες οι επιστολές από το εξωτερικό. Οι πιο σημαντικές ήταν χειρόγραφες. Έπρεπε να τις αποκρυπτογραφήσουμε και μέσα σε αυτές περιλαμβάνονταν οι πληρωμές συγκεκριμένων ποσών σε μετρητά για δολοφονίες προσώπων, χρηματοδότηση "επαναστάσεων" και απεργιών και χρηματοδότηση κάθε είδους πολιτικού κόμματος. Γνωρίζω ότι συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία είναι στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ αναμειγνύονται ευθέως. Εννοώ ότι αυτοί έδιναν τις διαταγές δολοφονίας.

Ε: Μπορείτε να μας πείτε ποιά χρονιά ή ποιά δεκαετία συνέβησαν αυτά; 
Α: Κατά τη δεκαετία του 80.

Ε: Είχατε πρόβλημα με αυτή την κατάσταση; 
Α: Ναι, μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για πολλές ημέρες και μετά από λίγο, παραιτήθηκα από την τράπεζα. Αν σας δώσω περισσότερες πληροφορίες, θα με εντοπίσουν. Διάφορες μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού, κυρίως αγγλόφωνες, έδιναν διαταγές χρηματοδότησης παράνομων δραστηριοτήτων, ακόμα και δολοφονιών, μέσω ελβετικών τραπεζών. Έπρεπε να πληρώσουμε βάσει οδηγιών ξένων δυνάμεων, δολοφονίες προσώπων που έδειχναν ανυπακοή στις διαταγές της Μπίλντερμπεργκ, του ΔΝΤ ή της Παγκοσμίου Τράπεζας για παράδειγμα.

Ε: Αυτή είναι μία συγκλονιστική αποκάλυψη. Γιατί νιώθετε τώρα την ανάγκη να τα βγάλετε προς τα έξω; 
Α: Επειδή η Μπίλντερμπεργκ συναντάται στην Ελβετία. Επειδή η πλανητική κατάσταση χειροτερεύει. Και επειδή οι μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες συμμετέχουν ενεργά σε ανήθικες δραστηριότητες. Οι περισσότερες από αυτές είναι εκτός ισολογισμών. Τα ποσά είναι πολλαπλάσια από αυτά που αναφέρονται επισήμως. Δεν καταγράφονται και συμβαίνουν χωρίς φορολόγηση. Τα ποσά περιέχουν πολλά μηδενικά. Τεράστια ποσά!

Ε: Δισεκατομμύρια; 
Α: Πολύ περισσότερα! Τρισεκατομμύρια, τελείως "μαύρα", παράνομα και εκτός φορολογικού συστήματος. Βασικά είναι μία τεράστια κλοπή από όλους μας. Εννοώ ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πληρώνουν τους φόρους τους και υπακούουν στους νόμους. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι κατάφορα ενάντια στις ελβετικές αξίες(!), όπως ουδετερότητα, ειλικρίνεια και καλή πίστη. Σε αυτές τις συναντήσεις, οι συζητήσεις που ελάμβαναν χώρα ήταν κάθετα αντίθετες στις δημοκρατικές αρχές μας. Βλέπετε, οι περισσότεροι από τους διευθυντές των ελβετικών τραπεζών δεν είναι ντόπιοι πια, είναι ξένοι, στην πλειονότητα τους αγγλοσάξονες, είτε αμερικάνοι, είτε άγγλοι, δεν σέβονται την ουδετερότητα μας, δε σέβονται τις αξίες μας, είναι ενάντιοι στην άμεση δημοκρατία μας. Απλά χρησιμοποιούν τις ελβετικές τράπεζες για τις "δουλειές" τους.

Χρησιμοποιούν τεράστια χρηματικά ποσά από το "τίποτα" και καταστρέφουν την κοινωνία μας και καταστρέφουν τους λαούς παγκοσμίως από απληστεία. Αναζητούν δύναμη και καταστρέφουν ολόκληρες χώρες, όπως οι Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία ή Ιρλανδία και η Ελβετία θα είναι από τις τελευταίες στη σειρά. Και χρησιμοποιούν τους κινέζους για σκλάβους. Και ένα πρόσωπο, σαν το Ιωσήφ Άκερμαν, ο οποίος έχει ελβετική υπηκοότητα, είναι επικεφαλής γερμανικής τράπεζας και χρησιμοποιεί την απληστία του και δε σέβεται τον απλό πολίτη. Εμπλέκεται σε πάμπολλες παράνομες δραστηριότητες στη Γερμανία και στις ΗΠΑ. Είναι μέλος της Μπίλντερμπεργκ και δεν ενδιαφέρεται για την Ελβετία ή κάποια άλλη χώρα.

Ε: Εννοείτε ότι κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους θα συμμετέχουν στη συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ, τον Ιούνιο στο St. Moritz; 
Α: Ναι.

Ε: Άρα επί του παρόντος είναι σε θέση ισχύος; 
Α: Ναι. Διαθέτουν τεράστια χρηματικά ποσά και τα χρησιμοποιούν για να καταστρέψουν ολόκληρες χώρες. Καταστρέφουν τη βιομηχανία μας και την "ξαναφτιάχνουν" στην Κίνα, ενώ από την άλλη, έχουν ανοίξει ορθάνοικτες τις πύλες της Ευρώπης για όλα τα κινεζικά προϊόντα. Οι εργάτες στην Ευρώπη αμοίβονται με όλο και λιγότερα. Ο αληθινός στόχος είναι να καταστραφεί η Ευρώπη.

Ε: Πιστεύετε ότι η συνάντηση στο St. Moritz έχει και συμβολική αξία; Γιατί το 2009, διεξήχθη στην Ελλάδα, το 2010 στην Ισπανία και κοιτάξτε τί έπαθαν εκεί. Αυτό σημαίνει ότι και η Ελβετία θα περάσει τα ίδια; 
Α: Ναι. Η Ελβετία είναι από τις σημαντικότερες χώρες για αυτούς, επειδή υπάρχει άφθονο κεφάλαιο εδώ. Συναντώνται εδώ γιατί πέραν όλων των άλλων, θέλουν να καταστρέψουν όλες τις αξίες που εκπροσωπεί η Ελβετία. Βλέπετε, είναι ένα εμπόδιο για αυτούς, επειδή δεν ανήκει στο ευρώ ή στην Ε.Ε., δεν ελέγχεται πλήρως από τις Βρυξέλες κ.ο.κ. Σχετικά με τις αξίες για τις οποίες ομιλώ, δεν αναφέρομαι στις μεγάλες ελβετικές τράπεζες γιατί αυτές δεν είναι ελβετικές πλέον, οι περισσότερες ελέγχονται από αμερικάνους. Μιλάω για το αληθινό ελβετικό πνεύμα που βρίσκεται στους απλούς ανθρώπους εδώ.

Σαφώς και έχει συμβολική αξία και σε σχέση με την Ελλάδα και την Ισπανία. Ο στόχος τους είναι μία αποκλειστική λέσχη, παντοδύναμη ενώ οι υπόλοιποι είναι σκουπίδια.

Ε: Πιστεύετε ότι στόχος της Μπίλντερμπεργκ είναι να δημιουργηθεί μία παγκόσμια δικτατορία, κατευθυνόμενη από τις μεγάλες διεθνείς εταιρίες μέσω κατάργησης των κυρίαρχων κρατών; 
Α: Ναι και η Ελβετία είναι το μόνο μέρος που απέμεινε με άμεση δημοκρατία και είναι στο στόχαστρο. Εκβιάζουν με το επιχείρημα "πολύ μεγάλη για να βουλιάξει" όπως με την περίπτωση της UBS(http://www.ubs.com/), για να μας ισοπεδώσουν μέσω τεράστιου χρέους. Στην τελική, ίσως κάνουνε στην Ελβετία ό,τι κάνανε με την Ισλανδία, όπου χρεωκόπησαν οι τράπεζες και η χώρα αυτή καθεαυτή.

Ε: Και επίσης, να την εντάξουν στην Ε.Ε.; 
Α: Βεβαίως. Η Ε.Ε. βρίσκεται υπό τη σιδηρά επιτήρηση της Μπίλντερμπεργκ.

Ε: Πως μπορεί να ανατραπεί αυτό το σχέδιο; 
Α: Λοιπόν, αυτός είναι ο λόγος που σας μιλώ. Η Αλήθεια είναι ο μόνος τρόπος. Ρίξτε φως στην υπόθεση. Ξεσκεπάστε τους. Δεν τους αρέσει να βρίσκονται στο προσκήνιο. Πρέπει να εφαρμόσουμε πλήρη διαφάνεια στην τραπεζική βιομηχανία και σε όλες τις κοινωνικές πτυχές.

Ε: Αυτό που λέτε είναι ότι υπάρχει και μια σωστή πλευρά στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα και ότι μερικές από τις μεγάλες ελβετικές τράπεζες χρησιμοποιούν το οικονομικό σύστημα για παράνομες δραστηριότητες. 
Α: Ναι. Οι μεγάλες τράπεζες εκπαιδεύουν τα στελέχη τους με τις αγγλοσαξονικές αξίες. Να είναι άπληστοι και αδίστακτοι. Και η απληστία καταστρέφει την Ελβετία και όλους τους υπόλοιπους. Σαν κράτος, είχαμε ένα από τα πιο ορθά τραπεζικά συστήματα παγκοσμίως αν δείτε τις μικρές και μεσαίες ελβετικές τράπεζες. Οι μεγάλες που δρουν διεθνώς είναι το πρόβλημα, δεν είναι ελβετικές πλέον και δεν θεωρούνται ελβετικές.

Ε: Θεωρείτε θετικό το ότι ο κόσμος ξεσκεπάζει τη Μπίλντερμπεργκ; 
Α: Νομίζω ότι η περίπτωση του Ντομινίκ Στρος-Καν είναι μία καλή ευκαιρία γιατί δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι διεφθαρμένοι, ανώμαλοι στο μυαλό, τόσο ανώμαλοι που είναι γεμάτοι από βίτσια και αυτά κρύβονται από το κοινό. Μερικοί σαν το Ντομινίκ Στρος-Καν  είναι βιαστές, άλλοι είναι σαδομαζοχιστές ή παιδόφιλοι και πάμπολλοι είναι χωμένοι στο σατανισμό. Όταν πας σε μία τράπεζα παρατηρείς όλα αυτά τα σατανιστικά σύμβολα όπως στην τράπεζα Ροθτσιλδ στη Ζυρίχη. Αυτοί οι άνθρωποι ελέγχονται μέσω εκβιασμού εξαιτίας των βίτσιων τους. Πρέπει να ακολουθήσουνε τις εντολές γιατί αλλιώς θα τους κάνουν βούκινο και θα τους καταστρέψουν ή θα τους δολοφονήσουν. Ο Ντομινίκ Στρος-Καν εξοντώθηκε κοινωνικά αλλά πιθανώς και θα εξοντωθεί και βιολογικά.

Ε: Από τη στιγμή που ο Άκερμαν είναι στη διευθύνουσα επιτροπή της Μπίλντερμπεργκ, έχετε τη γνώμη ότι είναι από τους μεγάλους "παίχτες" εκεί; 
Α: Ναι. Αλλά υπάρχουν και άλλοι, όπως η Λαγκάρντ, η οποία θα είναι πιθανώς η επόμενη επικεφαλής του ΔΝΤ(η Λαγκάρντ όντως έγινε επικεφαλής στις 5 Ιουλίου του 2011!!!), επίσης μέλος της Μπίλντερμπεργκ, όπως και ο Σαρκοζύ και ο Ομπάμα. Έχουν στα σκαριά ένα νέο σχέδιο λογοκρισίας του διαδικτύου επειδή ακόμα δεν το ελέγχουν πλήρως. Θέλουν να το ελέγξουν και για αυτό θα χρησιμοποιήσουν ως αφορμή την τρομοκρατία ή ό,τι άλλο τους βολεύει. Μπορεί να εκτελέσουν και κάτι πολύ φρικτό για να έχουν την αφορμή. 

Ε: Αυτό σας φοβίζει; 
Α: Δεν είναι μόνο ο φόβος. Όπως είπα, έδιναν εντολές δολοφονίας άρα είναι ικανοί για τρομερά πράγματα. Αν νιώσουν ότι χάνουν τον έλεγχο, όπως τώρα με τις αναταραχές στην Ελλαδα και την Ισπανία και ίσως η Ιταλία να είναι η επόμενη, τότε μπορεί να εκτελέσουν άλλο μια επιχείρηση Gladio. Ήμουν δίπλα στο Δίκτυο Γκλάντιο. Όπως γνωρίζετε, έφεραν τους τρομοκράτες πληρωμένους από αμερικανικό χρήμα, για να ελέγξουν το πολιτικό σύστημα στην Ιταλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σχετικά με τη δολοφονία του Άλντο Μόρο, η πληρωμή έλαβε χώρα μέσω του συστήματος που σας περιέγραψα.

Ε: Ο Άκερμαν ήταν μέρος αυτού του συστήματος πληρωμών; 
Α: (Χαμόγελο) Εσύ είσαι ο δημοσιογράφος. Κοίτα πόσο γρήγορα ανελίχθη στην κορυφή...

Ε: Τί μπορεί να γίνει για να αποκαλυφθούν; 
Α: Λοιπόν, υπάρχουν πολλά καλά βιβλία που εξηγούν το παρασκήνιο και ενώνουν τις κουκκίδες, όπως του Πέρκινς που ανάφερα. Αυτοί οι τύποι έχουν στ'αλήθεια εκτελεστές που πληρώνονται με το κεφάλι. Μερικοί πληρώνονται μέσω ελβετικών τραπεζών. Αλλά όχι μόνο, έχουν στήσει ένα ανάλογο σύστημα σε όλο τον πλανήτη. Είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον έλεγχο και εννοώ τα πάντα.

Ε: Μέσω της προβολής, μπορούμε να τους σταματήσουμε; 
Α: Ναι, λέγοντας την αλήθεια. Είμαστε αντιμέτωποι με αδίστακτους εγκληματίες, επίσης μεγάλους εγκληματίες πολέμου. Είναι χειρότερα από γενοκτονία. Είναι καθόλα έτοιμοι να εξοντώσουν εκατομμύρια ανθρώπων για να μείνουν στην εξουσία και να διατηρήσουν τον έλεγχο.

Ε: Μπορείτε να εξηγήσετε, βάσει της δικής σας οπτικής, γιατί τα δυτικά ΜΜΕ σιωπούν επιδεικτικώς σχετικά με τη Μπίλντερμπεργκ; 
Α: Γιατί υπάρχουν συμφωνίες μεταξύ αυτών και των βαρόνων των ΜΜΕ. Δεν μιλάς. Τους αγοράζουν. Επίσης, κάποια κορυφαία στελέχη προσκαλούνται στις συναντήσεις αλλά απαγορεύεται να μιλήσουν για ό,τι δούνε ή ακούσουν.

Ε: Στη δομή της Μπίλντερμπεργκ, υπάρχει ένας "εσωτερικός κύκλος" ο οποίος γνωρίζει τα σχέδια και έξω από αυτόν οι υπόλοιποι απλώς ακολουθούν εντολές; 
Α: Ναι. Έχεις τον Εσωτερικό Κύκλο ο οποίος είναι βουτηγμένος στο σατανισμό και έξω υπάρχουν οι αφελείς ή ελάχιστα πληροφορημένοι. Κάποιοι πιστεύουν ότι κάνουν καλό!

Ε: Σύμφωνα με τα διαρρέοντα έγγραφα και δικές μας έρευνες, η Μπίλντερμπεργκ αποφάσισε το 1995 τη δημιουργία της Ε.Ε. και του ευρώ και κατά συνέπεια ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις. 
Α: Ναι και επίσης γνωρίζετε ότι η Μπίλντερμπεργκ ιδρύθηκε από τον πρίγκηπα Βερνάρδο, πρώην μέλος των SS και του ναζιστικού κόμματος, ο οποίος εργαζόταν και για την IG Farben η οποία υπεργολαβικώς κατασκεύαζε το Ζυκλον Β. Ο άλλος τύπος ήταν επικεφαλής της Occidental Petroleum η οποία είχε στενές σχέσεις με το κομμουνιστικό καθεστώς στη Σοβιετική Ένωση. Δούλευαν και στις δύο πλευρές αλλά στην πραγματικότητα είναι φασίστες που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και όποιος τους αντιστέκεται, "απομακρύνεται".

Ε: Αυτό το σύστημα που περιγράψατε βρίσκεται εκτός κανονικών διαδικασιών, τμηματοποιημένο και μυστικό; 
Α: Σε αυτές τις ελβετικές τράπεζες, οι κανονικοί υπάλληλοι δε γνωρίζουν τί συμβαίνει. Είναι ένα ξεχωριστό μυστικό τμήμα μέσα στην τράπεζα. Αυτές οι διαδικασίες είναι εκτός ισολογισμών, χωρίς εποπτεία. Κάποιες είναι εγκατεστημένες στο ίδιο κτήριο, κάποιες εκτός. Έχουν τη δική τους ασφάλεια και δικό τους χώρο όπου εισέρχονται μόνο εξουσιοδοτημένα στελέχη.

Ε: Πώς κρατούν μακριά από το διεθνές σύστημα SWIFT(http://www.swift.com/about_swift/index.page?), αυτές τις συναλλαγές; 
Α: Λοιπόν, κάποιες από τις λίστες του Clearstream(http://en.wikipedia.org/wiki/Clearstream), ήταν αληθινές στην αρχή. Απλά έβαζαν ψεύτικα ονόματα για να νομίσει ο κόσμος ότι όλη η λίστα ήταν πλαστή. Βλέπεις, κάνουνε και αυτοί λάθη.. Η πρώτη λίστα ήταν αληθινή και μπορείς να εντοπίσεις πολλά εκεί μέσα. Βλέπεις, υπάρχουν άνθρωποι που ανακαλύπτουν τις ανωμαλίες και λένε την αλήθεια. Μετά ακολουθούν τα νομικά τμήματα και αναγκάζονται να το βουλώσουν. Ο καλλίτερος τρόπος να τους σταματήσεις, είναι να πεις την αλήθεια, να ρίξεις τα φώτα πάνω τους. Αν δεν ανακοπούν, θα καταντήσουμε όλοι σκλάβοι τους.

Ε: Σας ευχαριστώ για αυτή τη συνέντευξη.

Peter Odintsov
Moscow May 30th, 2011

www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ! “ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΑΛΛΑ O…”

ΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΣΟΚ. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.
Είναι ασύλληπτο αυτό που συνέβει πριν από λίγο στην αρμόδια επιτροπή της βουλής, όπου υπό την προεδρία Γιώργου Βλάχου έγινε πραγματική εξέγερση για την αίσχιστη τροπολογία που ανοίγει διάπλατα την πόρτα στη νομιμοποίηση της μίζας και του μαύρου χρήματος μέσω “αγοράς” μετοχών από εφοπλιστές!

Υπό το βάρος του σφυροκοπήματος για το “ποιούς επιχειρούν να ξεπλύνουν οι εμπνευστές της τροπολογίας”, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προέβη σε μία αποκάλυψη που εάν ισχύει τότε έχουν καταρρεύσει τα πάντα στην χώρα. Συγκεκριμένα, απουσία του κυρίου Στουρνάρα, ο κ. Χρυσοχοΐδης “ομολόγησε” τον εμπνευστή του ανοσιουργήματος: “Όχι, δεν μπορώ να σας απαντήσω, διότι δεν το εισηγήθηκα ούτε εγώ, ούτε ο Στουρνάρας, αλλά ο κύριος… Αθανασίου! Ο υπουργός δικαιοσύνης!!!”

Ακολούθησε πανδαιμόνιο και η διαδικασία διακόπηκε άμεσα προκειμένου να κληθεί ο υπουργός δικαιοσύνης και να δώσει τις δέουσες εξηγήσεις, κυρίως όμως να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει εάν αυτός είναι όντως ο εμπνευστής του νοσηρού αποκυήματος. Δηλαδή, σε ένα νομοσχέδιο για …βοσκοτόπια, εμφανίζεται μία τροπολογία που επιτρέπει στον διεφθαρμένο πολιτικό, τον έμπορο ναρκωτικών, τον επίορκο τελωνειακό και βεβαίως τον μεγαλοεκδότη, να ξεπλύνει όλο το προϊόν εγκληματικής του δραστηριότητας μέσω “εφοπλιστικών επιχειρήσεων”. Έπειτα, μέσω μίας οποιασδήποτε οφσορ, να επιστρέψει το χρήμα προκειμένου να ενισχύσει την εκδοτική του επιχείρηση, να αγοράσει δημόσια ή ιδιωτική περιουσία, κοινώς να μετατρέψει το μαύρο χρήμα σε πεντακάθαρο.

Η εξέλιξη αυτή είναι σοβαρότατη, με δεδομένο ότι ο κύριος Αθανασίου σπάνια θα έκανε κάτι ερήμην του πρωθυπουργού. Ειδικά, κάτι τέτοιο. Τι συμβαίνει λοιπόν;

Αναμένουμε να δούμε την περιποίηση που θα του επιφυλάξουν κατά την εμφάνιση του στην επιτροπή. Αυτό το πράγμα πάντως αποκλείεται να περάσει, καθώς όποιος το ψηφίσει θα φέρει πάντα την ρετσινιά του εγκληματία.
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΜΑΖΩΝ : "Με δέκα τεχνικές ελέγχουν το μυαλό"

Οι στρατηγικές και οι τεχνικές αυτών που θέλουν να ελέγξουν τον πλανήτη για την χειραγώγηση της κοινής γνώμης και της κοινωνίας

1. Η τεχνική της διασκέδασης

Πρωταρχικό στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου, η τεχνική της διασκέδασης συνίσταται στη στροφή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και από τις μεταλλαγές που αποφασίστηκαν από τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ, με ένα αδιάκοπο καταιγισμό διασκεδαστικών και ασήμαντων λεπτομερειών.
Η τεχνική της διασκέδασης είναι επίσης απαραίτητη για να αποτραπεί το κοινό από το να ενδιαφερθεί για ουσιαστικές πληροφορίες στους τομείς της επιστήμης, της οικονομίας, της Ψυχολογίας, της Νευροβιολογίας και της Κυβερνητικής. «Κρατήστε αποπροσανατολισμένη την προσοχή του κοινού, μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, αιχμαλωτισμένη σε θέματα χωρίς καμιά πραγματική σημασία.
Κρατήστε το κοινό απασχολημένο, απασχολημένο, απασχολημένο, χωρίς χρόνο για να σκέφτεται· να επιστρέφει κανονικά στη φάρμα με τα άλλα ζώα». Απόσπασμα από το Όπλα με σιγαστήρα για ήσυχους πολέμους.

2 . Η τεχνική της δημιουργίας προβλημάτων, και στη συνέχεια παροχής των λύσεων

Αυτή η τεχνική ονομάζεται επίσης «πρόβλημα-αντίδραση-λύση». Πρώτα δημιουργείτε ένα πρόβλημα, μια «έκτακτη κατάσταση» για την οποία μπορείτε να προβλέψετε ότι θα προκαλέσει μια συγκεκριμένη αντίδραση του κοινού, ώστε το ίδιο να ζητήσει εκείνα τα μέτρα που εύχεστε να το κάνετε να αποδεχτεί.
Για παράδειγμα: αφήστε να κλιμακωθεί η αστική βία, ή οργανώστε αιματηρές συμπλοκές, ώστε το κοινό να ζητήσει τη λήψη μέτρων ασφαλείας που θα περιορίζουν τις ελευθερίες του.
Ή, ακόμη: δημιουργήστε μια οικονομική κρίση για να κάνετε το κοινό να δεχτεί ως αναγκαίο κακό τον περιορισμό των κοινωνικών δικαιωμάτων και την αποδόμηση των δημοσίων υπηρεσιών.

3. Η τεχνική της υποβάθμισης

Για να κάνει κάποιος αποδεκτό ένα απαράδεκτο μέτρο, αρκεί να το εφαρμόσει σταδιακά κατά «φθίνουσα κλίμακα» για μια διάρκεια 10 ετών. Μ’ αυτόν τον τρόπο επιβλήθηκαν ριζικά νέες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες (νεοφιλελευθερισμός) στις δεκαετίες του 1980 και 1990.
Μαζική ανεργία, αβεβαιότητα, «ευελιξία», μετακινήσεις, μισθοί που δεν διασφαλίζουν πια ένα αξιοπρεπές εισόδημα· τόσες αλλαγές, που θα είχαν προκαλέσει επανάσταση, αν είχαν εφαρμοστεί αιφνιδίως και βίαια.

4. Η στρατηγική της αναβολής (Σαλαμοποιήση)

Ένας άλλος τρόπος για να γίνει αποδεκτή μια αντιλαϊκή απόφαση είναι να την παρουσιάσετε ως «οδυνηρή αλλά αναγκαία», αποσπώντας την συναίνεση του κοινού στο παρόν, για την εφαρμογή της στο μέλλον. Είναι πάντοτε πιο εύκολο να αποδεχτεί κάποιος αντί μιας άμεσης θυσίας μια μελλοντική. Πρώτα απ’όλα, επειδή η προσπάθεια δεν πρέπει να καταβληθεί άμεσα.
Στη συνέχεια, επειδή το κοινό έχει πάντα την τάση να ελπίζει αφελώς ότι «όλα θα πάνε καλύτερα αύριο» και ότι μπορεί, εντέλει, να αποφύγει τη θυσία που του ζήτησαν. Τέλος, μια τέτοια τεχνική αφήνει στο κοινό ένα κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να συνηθίσει στην ιδέα της αλλαγής, και να την αποδεχτεί μοιρολατρικά, όταν κριθεί ότι έφθασε το πλήρωμα του χρόνου για την τέλεσή της.

5 . Η στρατηγική του να απευθύνεσαι στο κοινό σαν να είναι μωρά παιδιά

Η πλειονότητα των διαφημίσεων που απευθύντονται στο ευρύ κοινό χρησιμοποιούν έναν αφηγηματικό λόγο, επιχειρήματα, πρόσωπα και έναν τόνο ιδιαιτέρως παιδικό, εξουθενωτικά παιδιάστικο, σαν να ήταν ο θεατής ένα πολύ μικρ ό παιδί ή σαν να ήταν διανοητικώς ανάπηρος.
Όσο μεγαλύτερη προσπάθεια καταβάλλεται να εξαπατηθεί ο θεατής, τόσο πιο παιδιάστικος τόνος υιοθετείται από τον διαφημιστή. Γιατί; «Αν [ο διαφημιστής] απευθυνθεί σε κάποιον σαν να ήταν παιδί δώδεκα ετών, τότε είναι πολύ πιθανόν να εισπράξει, εξαιτίας του έμμεσου και υπαινικτικού τόνου, μιαν απάντηση ή μιαν αντίδραση τόσο απογυμνωμένη από κριτική σκέψη, όσο η απάντηση ενός δωδεκάχρονου παιδιού». Απόσπασμα από το «Όπλα με σιγαστήρα για ήσυχους πολέμους».

6 . Η τεχνική του να απευθύνεστε στο συναίσθημα μάλλον παρά στη λογική

Η επίκληση στο συναίσθημα είναι μια κλασική τεχνική για να βραχυκυκλωθεί η ορθολογιστική ανάλυση, επομένως η κριτική αντίληψη των ατόμων. Επιπλέον, η χρησιμοποίηση του φάσματος των αισθημάτων επιτρέπει να ανοίξετε τη θύρα του ασυνείδητου για να εμφυτεύσετε ιδέες, επιθυμίες, φόβους, παρορμήσεις ή συμπεριφορές...

7. Η τεχνική του να κρατάτε το κοινό σε άγνοια και ανοησία

Συνίσταται στο να κάνετε το κοινό να είναι ανίκανο να αντιληφθεί τις τεχνολογίες και τις μεθοδολογίες που χρησιμοποιείτε για την υποδούλωσή του. «Η ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεται στις κατώτερες κοινωνικές τάξεις πρέπει να είναι πιο φτωχή, ώστε η τάφρος της άγνοιας που χωρίζει τις κατώτερες τάξεις από τις ανώτερες τάξεις να μη γίνεται αντιληπτή από τις κατώτερες». Απόσπασμα από το «Ὀπλα με σιγαστήρα για ήσυχους πολέμους».

8. Η τεχνική του να ενθαρρύνεις το κοινό να αρέσκεται στη μετριότητα

Συνίσταται στο να παρακινείς το κοινό να βρίσκει «cool» ό,τι είναι ανόητο, φτηνιάρικο και ακαλλιέργητο.

9. Η τεχνική του να αντικαθιστάς την εξέγερση με την ενοχή

Συνίσταται στο να κάνεις ένα άτομο να πιστεύει ότι είναι το μόνο υπεύθυνο για την συμφορά του, εξαιτίας της διανοητικής ανεπάρκειάς του, της ανεπάρκειας των ικανοτήτων του ή των προσπαθειών του. Έτσι, αντί να εξεγείρεται εναντίον του οικονομικού συστήματος, απαξιώνει τον ίδιο τον εαυτό του και αυτο-ενοχοποιείται, κατάσταση που περιέχει τα σπέρματα της νευρικής κατάπτωσης, η οποία έχει μεταξύ άλλων και το αποτέλεσμα της αποχής από οποιασδήποτε δράση. Και χωρίς τη δράση, γλιτώνετε την επανάσταση!

10. Η τεχνική του να γνωρίζεις τα άτομα καλύτερα από όσο γνωρίζουν τα ίδια τον εαυτό τους

Στη διάρκεια των τελευταίων πενήντα ετών, οι κατακλυσμιαία πρόοδος της επιστήμης άνοιξε μια ολοένα και πιο βαθειά τάφρο ανάμεσα στις γνώσει του ευρέως κοινού και στις γνώσεις που κατέχουν και χρησιμοποιούν οι ιθύνουσες ελίτ.
Χάρη στη Βιολογία, τη Νευροβιολογία και την εφαρμοσμένη ψυχολογία, το «σύστημα» έφτασε σε μια εξελιγμένη γνώση του ανθρώπινου όντος, και από την άποψη της φυσιολογίας και από την άποψη της ψυχολογίας.
Το σύστημα έφτασε να γνωρίζει τον μέσο άνθρωπο καλύτερα απ’ όσο γνωρίζει ο ίδιος τον εαυτό του. Αυτό σημαίνει ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων, το σύστημα ασκεί έναν πολύ πιο αυξημένο έλεγχο και επιβάλλεται με μια μεγαλύτερη ισχύ επάνω στα άτομα απ’ όσο τα άτομα στον ίδιο τον εαυτό τους.
Και όμως για να καταρρεύσουν όλα αυτά αρκεί μια στιγμή αφύπνισης. Το "κόκκινο χάπι" που έλεγε ο Μορφέας στόν Νέο στην ταινία Μatrix. Αν υπάρξει έστω μια φευγαλέα στιγμή αφύπνισης όλο το οικοδόμημα καταστρέφεται και πέφτει όπως μια κουρτίνα, και το κυριότερο η κουρτίνα αυτή δεν μπορεί να αναρτηθεί ξανά. Για αυτό σας παρουσιάζουμε τις 10 τεχνικές, μόλις τις παρατηρήσετε ότι συμβαίνουν γύρω σας και εφαρμόζονται κάθε μέρα, η αφύπνιση έρχεται νομοτελειακά. Για όποιον θέλει περισσότερη αφύπνιση ας διαβάσει το "σπήλαιο του Πλάτωνα" και θα ξημερώσει ένας καινούριος κόσμος.
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Αναταράξεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Αναταράξεις στην ΕΛ.ΑΣ.
Έντονες αναταράξεις προκαλεί στην ΕΛ.ΑΣ. η απόφαση της κυβέρνησης να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για την κάθαρση του Αστυνομικού Σώματος από στελέχη που έχουν σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή.
Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Τύπο και οι μαρτυρίες μελών της Χρυσής Αυγής για σχέσεις στελεχών της αστυνομίας με το κόμμα έφεραν δύο παραιτήσεις στρατηγών και τις μετακινήσεις ακόμη 7 ανώτατων και ανώτερων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.
Πιο συγκεκριμένα ο βασικότερος υποψήφιος για αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., γενικός επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Ιωάννης Δικόπουλος και ο αστυνομικός διευθυντής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Κασκάνης υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους για προσωπικούς λόγους. Ωστόσο, εκτιμάται ότι η αιτία των παραιτήσεων είναι η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχθηκε για τα γεγονότα με τη Χρυσή Αυγή στη Χαλκίδα.
Ειδικότερα το Σάββατο το βράδυ μεταφέρθηκε στο Μέγαρο της Κατεχάκη η πληροφορία ότι τρεις άνδρες με κράνη και ρόπαλα φυλούσαν σκοπιά έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα λίγα μόλις μέτρα από το αστυνομικό τμήμα. Για το θέμα δεν είχε ενημερωθεί το Αρχηγείο από τις τοπικές αστυνομικές δυνάμεις ούτε είχε υπάρξει κάποια επιχείρηση έρευνας. Τότε δόθηκε η εντολή να πραγματοποιηθεί επέμβαση της αστυνομίας με δυνάμεις από την Αθήνα. Κατά την έρευνα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν ρόπαλα, ξύλα, γκλομπ και ασπίδες αλλά τα 7 άτομα που συνήφθησαν μαζί με τους τρεις «σκοπούς» και βρίσκονταν μέσα στα γραφεία αφέθηκαν ελεύθερα καθώς το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας δεν είχε πάρει τα αποτυπώματα τους.
Με την έναρξη της ΕΔΕ οι κ.κ. Ιωάννης Δικόπουλος και Απόστολος Κασκάνης υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, ενώ σε διαθεσιμότητα τέθηκαν ο αστυνομικός διευθυντής Ευβοίας, ο διοικητής και ο αξιωματικός υπηρεσίας του Τμήματος Ασφαλείας της Χαλκίδας αλλά και ο αστυνομικός, που ήταν σκοπός εκείνη την ώρα στην αστυνομική διεύθυνση.
Η Κατεχάκη, όμως, δεν σταμάτησε εδώ. Μετά από εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο ανατέθηκε στον διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων να κάνει φύλλο και φτερό τις σχέσεις αξιωματικών της αστυνομίας με τη Χρυσή Αυγή και να κρίνει εάν συμμετέχουν στη διάπραξη αδικημάτων.
Έτσι όλες οι υποθέσεις θα ανοιχτούν εκ νέου προκειμένου να διαπιστωθεί υπό το φως των νέων εξελίξεων εάν και ποια στελέχη της αστυνομίας έχουν σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή, ενώ φέρεται ότι θα ανοίξουν και φάκελοι με καταγγελίες για εκβιασμούς αλλοδαπών από αστυνομικούς.
Μέχρι στιγμής η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων αντικατέστησε 7 ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς «προκειμένου να διασφαλιστεί κατά απόλυτο τρόπο η αντικειμενικότητα στην έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων» όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Έτσι αντικαταστάθηκαν και μετακινήθηκαν σε άλλες υπηρεσίες ο υποστράτηγος, προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, o αστυνομικός διευθυντής, διοικητής και ο αστυνομικός υποδιευθυντής, υποδιοικητής της Ε.Κ.Α.Μ., ο αστυνομικός διευθυντής, προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο αστυνομικός υποδιευθυντής, προϊστάμενος του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν ο επικεφαλής της διμοιρίας της Υ.Α.Τ. στο Κερατσίνι, καθώς υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες της διμοιρίας να στέκεται δίπλα σε άτομα που πετούν πέτρες σε διαδηλωτές του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου της περασμένης Τετάρτης και ο αστυνομικός διοικητής της Ομάδας Δ.ΕΛ.Τ.Α. Eπιπλέον μετακινήθηκε και ο αστυνόμος, διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Νίκαιας μετά τις μαρτυρίες ότι υπήρχε αστυνομικός που ενημέρωνε την Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια για επικείμενους αστυνομικούς ελέγχους.
«Τρέχουν» στον Άρειο Πάγο
Πυρετός συσκέψεων πραγματοποιείται από χθες στον Άρειο Πάγο που έχει αναλάβει τον φάκελο με τις 32 υποθέσεις βίαιων περιστατικών που εμπλέκονται βουλευτές, μέλη και οπαδοί της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα. Ήδη έχουν ξεκινήσει να καταθέτουν οι πρώτοι μάρτυρες, κυρίως δημοσιογράφοι. Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου που έχει κληθεί να αποφανθεί εάν η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική οργάνωση και να συντάξει το πόρισμα της ερευνά εάν η Χρυσή Αυγή έχει στρατιωτική οργάνωση, δομή και ιεραρχία και ποιες ακριβώς είναι οι δραστηριότητες της.
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Απόπειρα δολοφονίας η επίθεση εναντίον Καμμενου στο Κερατσίνι


Με ξύλα, σιδερόβεργες ακόμα και με μαχαίρι, σύμφωνα με δύο ιατροδικαστές, επιτέθηκαν προφανώς παρακρατικοί και σίγουρα όχι απλοί πολίτες, στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για το θάνατο του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Και όμως... σε πείσμα όλων όσοι δεν τολμούν να το παραδεχτούν, στην Ελλάδα το παρακράτος ζει, όπως φαίνεται τις τελευταίες των ημερών. Ενίοτε μάλιστα είναι εκείνο που αναλαμβάνει να "καθαρίσει μπουγάδες" και πάντοτε κατόπιν έξωθεν εντολής, προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων προσωπικών συμφερόντων.

Κάπως έτσι λειτουργούν τα πράγματα στην Ελλάδα και τη στυγερή δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, λίγο έλειψε να ακολουθήσει μια άλλη, η παραλίγο παρακρατική δολοφονία του Πάνου Καμμένου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο Πάνος Καμμένος, πέραν από τις όποιες ιδεολογικοπολιτικές πεποιθήσεις εκφράζει, λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν, βρέθηκε στο Κερατσίνι, γεγονός που αποδεικνύει και τις μη ψηφοθηρικές του επιδιώξεις, και συμμετείχε, όπως έκαναν και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.



Τι συνέβη, όμως, από τη στιγμή που βρέθηκε ανάμεσα στους διαδηλωτές, μέχρι εκείνη που κυνηγημένος αποχώρησε από το σημείο; Τα βίντεο που είδαμε όλοι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αφορούσαν στην εξέλιξη του συμβάντος. Πώς, όμως, ξεκίνησε;

Σύμφωνα με τις δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις, που το Newsbomb.gr εξασφάλισε και σήμερα φέρνει στο φως της δημοσιότητας, ο Πάνος Καμμένος χτυπήθηκε από αγνώστους που έφεραν ξύλα, σιδερόβεργες ακόμα και μαχαίρι, καταφέρνοντάς του χτυπήματα σε αρκετά μέρη του σώματός του, όχι όμως και αυτό από θαύμα, το μοιραίο δολοφονικό!

Η τακτική, όπως μας την περιέγραψαν ειδικοί αναλυτές στους οποίους απευθυνθήκαμε, γνωστή. Πέντε με δέκα άτομα, υπό το καμουφλάζ του διαδηλωτή, επιτίθενται με δολοφονικά χτυπήματα στον στόχο. Αν αποτύχουν, δημιουργούν κλίμα, με σκοπό, αφενός να εμπλακούν και πραγματικοί πλην, όμως, ανυποψίαστοι διαδηλωτές, οι οποίοι θα γιουχάρουν και θα κυνηγήσουν τον στόχο, όσο εκείνοι μέσα στον κακό χαμό χρειαστεί, για να εξαφανιστούν.

Και επειδή μέσα από το πολυετές ρεπορτάζ δεν έχουμε συναντήσει ποτέ διαδηλωτές με μαχαίρια ή ειδικά διαμορφωμένες σιδερόβεργες, σας παραθέτουμε τα δύο έγγραφα - ντοκουμέντο:
Η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση συντάχθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κατόπιν παραγγελίας του Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και έχει ως εξής:



















H δεύτερη συντάχθηκε από Ιατρό Δημόσιας Υγείας και έχει ως εξής:

 

















Σε κάθε περίπτωση, το εγχείρημα της δολοφονίας Καμμένου μπορεί να απέτυχε, με την κάμερα να καταγράφει το κυνηγητό του, από απλούς όντως πολίτες και τους ανταποκριτές να μεταδίδουν προσπάθεια λαϊκού λιντσαρίσματος, ωστόσο οι υπεύθυνοι θα πρέπει να προβληματιστούν ιδιαίτερα. Αρκεί να ανατρέξει κανείς στις προ διετίας δηλώσεις του τότε υπουργού Σκανδαλίδη περί παρακράτους.
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα.... »
....