Διυλιστήριο: 09/09/15
ροη αναρτησεων

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΣΠΕΡΤ: Απειλές Κεφαλογιάννη εναντίον εικονολήπτη της ΕΡΤ!

Για βίαιη επίθεση και για απειλές εναντίον ενός εικονολήπτη της ΕΡΤ, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη, κατά τη διάρκεια του αναγκαστικού διαλλείματος της -προεκλογικού χαρακτήρα εκπομπής- της Δευτέρας.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ, «λύνει το μυστήριο» για τα όσα ακολούθησαν, αμέσως μετά τον έντονο διαπληκτισμό ανάμεσα στους Κεφαλογιάννη – Σκουρλέτη, που προκάλεσε τελικά την αποχώρηση του τελευταίου από το πάνελ της εκπομπής, καθώς σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας, «ο κ. Κεφαλογιάννης επιτέθηκε βίαια εναντίον συναδέλφου εικονολήπτη, στη διακοπή της χθεσινής περιβόητης εκπομπής της ΕΡΤ που ήταν καλεσμένος εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία και αφού του αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο, τον προπηλάκισε και τον απείλησε ότι «δεν θα ξαναδεί το φως της τηλεόρασης!!!!».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ, αφού επικροτεί τη στάση του εργαζόμενου, του προσωπικού της ΕΡΤ και των υπόλοιπων καλεσμένων για την εγκράτεια που επέδειξαν απέναντι στις προκλήσεις του κ. Κεφαλογιάννη, τονίζει ότι «το νέο ήθος – ύφος της Νέας Δημοκρατίας παραμένει ίδιο με το αυταρχικό, προκλητικό, αντεργατικό, φιλομνημονιακό και φασίζον, με το παλαιό».

Αναλυτικά, ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλει με τον πιο έντονο τρόπο τον κ. Κεφαλογιάννη που επιτέθηκε βίαια εναντίον συναδέλφου εικονολήπτη, στη διακοπή της χθεσινής περιβόητης εκπομπής της ΕΡΤ που ήταν καλεσμένος εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία και αφού του αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο, τον προπηλάκισε και τον απείλησε ότι «δεν θα ξαναδεί το φως της τηλεόρασης!!!!».

Επικροτούμε τη στάση του συναδέλφου εικονολήπτη, του προσωπικού της ΕΡΤ που βρισκόταν στο στούντιο και έκαναν τη βάρδιά τους, καθώς και του παρουσιαστή, των συντελεστών, των καλεσμένων της εκπομπής (εξάρουμε τη στάση της κας. Κανέλλη επί του θέματος) που επέδειξαν νηφαλιότητα και εγκράτεια απέναντι στο νέο ήθος – ύφος της Νέας Δημοκρατίας που είναι το ίδιο αυταρχικό, προκλητικό, αντεργατικό, φιλομνημονιακό και φασίζον, με το παλαιό.

Ο κ. Κεφαλογιάννης σε συνέχεια των δηλώσεων Μεϊμαράκη, Δένδια, Βούλτεψη, Άδωνι και λοιπών, βάζοντας επιπλέον και το προσωπικό του μίσος εναντίον των εργαζόμενων της ΕΡΤ, λόγω του ότι κάποτε δεν τον είχαν εξυπηρετήσει σε προσωπικές επιχειρηματικές δραστηριότητές του, τους επιτίθεται με μένος όποτε του δίνεται η δυνατότητα. Όχι όμως κι αυτό!

Η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν διδάχθηκε από τα λάθη του παρελθόντος και έχει αποκοπεί από την εργατική τάξη εξου και ο ανελέητος, καθημερινός, μαζικός εργασιακός εκφοβισμός με ρεμβασιστικές τάσεις και «προληπτικά» κηρύγματα όπως εκείνα των Μουρούτηδων, Λαζαρίδηδων, Καψήδων κλπ. Ως εδώ και μη παρέκει όμως.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ κρατώντας την αξιοπρέπειά τους δεν θα δεχθούν νέες επιθέσεις, ούτε από τον κ. Κεφαλογιάννη, ούτε από κανέναν άλλο «ευγενή».

Η τραγική παρουσία του κ. Κεφαλογιάννη χθες και η όλη παρουσία του στην εκπομπή, με τους κουτσαβακισμούς και το θράσος του, απέδειξε ότι ο εσμός της κυβέρνησης Σαμαρά ζει – βασιλεύει και επιβραβεύεται και στην εποχή του προσωρινού προέδρου της ΝΔ κ. Μεϊμαράκη.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι έχουν δεχθεί ισχυρό πλήγμα από τις μνημονιακές πολιτικές που μας έφεραν με τη λιτότητα, τη φτώχεια, την εξαθλίωση, τις αυτοκτονίες, τις απολύσεις, στηρίζοντας το νέο μνημόνιο που γιγαντώνει και επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την ήδη δοκιμαζόμενη και χειμαζόμενη κοινωνία και ότι τα ζητήματα ενημέρωσης και δημοκρατίας είναι ζητήματα προσωπικών και κομματικών επιλογών πάει πολύ να μας κουνούν το δάχτυλο.

Έχουν απύθμενο θράσος που με ύφος χιλίων καρδιναλίων συνεχίζουν μαζοχιστικά να επιμένουν για το ορθό της απόφασής τους για το μαύρο στην ΕΡΤ, όταν κατακρίθηκε από την παγκόσμια κοινότητα η Νέα Δημοκρατία γι” αυτή τους την απόφαση ενάντια στη δημοκρατία.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ απέδειξαν ότι και δεν φοβούνται και αγωνίζονται και δεν δέχονται τετελεσμένα και απειλές από την εκάστοτε «εξουσία».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ προειδοποιούν όλους, ότι δεν θα δεχθούν να επανέλθουν λογικές και πρακτικές του μαύρου παρελθόντος, που θέλουν την ΕΡΤ λάφυρό τους και ορντινάντζα τους στις πολιτικές επιδιώξεις τους.
Που θέλουν την ΕΡΤ δεσμευμένη στην κρατική εξουσία και στα παράκεντρά τους, που θέλουν την ΕΡΤ «Ιφιγένεια» και θύμα τους όταν αυτοί είναι ανίκανοι να ανταπεξέλθουν στο σκοπό μιας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που αξίζει στο λαό μας.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η μπρουτάλ βαρβατίλα τού: ''άμα γουστάρετε!''..

     Επειδή στα πάντα υπάρχει διαβάθμιση,
..ακόμη και στην προδοσία, ακόμη και στην υποτέλεια, στο ψέμα, και στην εξαπάτηση,
..γιατί άραγε δεν μας υπενθυμίζει κάποιος ποιοί κρύβονται στον ίσκιο της extra-large ανετίλας,
..της βαρβατίλας του μουστακιού-σκούπα, (απευθείας απόγονου της σκαλωσιάς του οικοδομικού οργασμού του '60),
..του πολιτικού ογκόλιθου και προσωρινού
αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Πες μας Βαγγέλα, με το ένα χέρι στην καρδιά και το άλλο στ' @@@ίδια (όπου ως σωστός και γνήσιος μάγκας γράφεις όσους δεν σε γουστάρουν),
..γιατί μας έχεις στερήσει την παρουσία του Μπουμπούκου, του Τσεκουροφόρου, της Πώς Είναι το Μαλλί; , του Σίμου Κερδόγλου, της Πιωμένης Φωτεινής, του Γουρλομάτη, του Αντώνη (ένας είναι ο Αντώνης!), του Γεράσιμου (επίσης ένας), της Άννας-Μισέλ,
..και όλου αυτού του εμετού, που ο λαός προσπάθησε με τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου να ξεχάσει;

Γιατί μας κρύβεις όλους αυτούς τους συνεργάτες σου πρώτης γραμμής, που αμέσως μετά τις εκλογές θα ξεχυθούν σαν ύαινες στο πτώμα του λαού και της κοινωνίας;
Γιατί Βαγγέλα;
Έτσι κάνουν οι μάγκες, οι άνετοι, οι ''άμα δεν με γουστάρετε μη με ψηφίζετε'';

Τί ακριβώς έχεις μπερδέψει;
Τίς κάλτσες με τα σώβρακα;
Ή την μαγκιά με την π@υστιά;..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΤΑ ΝΕΑ του Ψυχάρη : «Μόνο με κυβέρνηση ευρείας νομιμοποίησης η διαπραγμάτευση για το χρέος»

Αυτό δήλωσε ''ευρωπαίος αξιωματούχος'' στην εφημερίδα Τα Νέα, συμπληρώνοντας πως τα σχετικά μηνύματα έχουν ήδη σταλεί και στα ελληνικά κόμματα.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ; ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Μόνο με μια κυβέρνηση που θα διαθέτει ευρύτατη νομιμοποίηση θα διαπραγματευθεί η ευρωζώνη ρύθμιση του χρέους, τονίζει ευρωπαϊκή πηγή, που επικαλείται η εφημερίδα Τα Νέα.

Η ίδια πηγή μάλιστα διαβεβαίωσε ότι τα σχετικά μηνύματα έχουν ήδη σταλεί και στα ελληνικά κόμματα.

«Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα γίνει συμφωνία με τη μισή Ελλάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά στα «Νέα» η πηγή της Κομισιόν.

Προσέθεσε ότι η εν λόγω θέση της Ευρώπης αναμένεται να αποτελέσει βαρύνοντα παράγοντα στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των κομμάτων μετά τις εκλογές, προκειμένου να σχηματίσουν κυβέρνηση.

Τη Δευτέρα, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ, διαμήνυσε πως η διαπραγμάτευση για την ελάφρυνση του χρέους δεν πρόκειται να γίνει πριν εφαρμοσθούν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση από τους θεσμούς.

Τόσο ο κ. Ρέγκλινγκ όσο και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο «κουρέματος» του χρέους, σημειώνοντας μάλιστα πως το ζήτημα δεν είναι πια η αναλογία του χρέος προς το ΑΕΠ, αλλά η κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας μας.

Η πρώτη αξιολόγηση αναμένεται να αρχίσει τον Οκτώβριο, μετά τις εκλογές, όμως πηγές των πιστωτών έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο μετάθεσής της για το Νοέμβριο, λόγω ανησυχιών για τις επιπτώσεις των εκλογών.

Πηγή:

 http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....