Διυλιστήριο: 10/07/17
ροη αναρτησεων

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΕΓΓΡΑΦΑ - Παιδοψυχιατρική Εταιρεία: Όχι στην αλλαγή φύλου από τα 15

Η δυνατότητα αλλαγής φύλου στην εφηβική ηλικία θα επιβαρύνει την ψυχική κατάσταση όσων αναζητούν και διαμορφώνουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα σ' αυτή την περίοδο της ζωής τους, υποστηρίζουν οι Έλληνες παιδοψυχίατροι

Την αντίθεσή της στο νομοσχέδιο αλλαγής φύλου από τα 15 έτη εκφράζει με επιστολή της προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος.

"Θεωρούμε καθήκον μας να εκφράσουμε την αντίθεση μας για την επέκταση δυνατότητας αλλαγής φύλλου σε άτομα αυτής της ηλικίας (15 μέχρι την ενηλικίωση), ηλικία η οποία χαρακτηρίζεται από ρευστότητα της διαμορφούμενης ταυτότητας φύλου καθώς και τις ανησυχίες μας ότι η εμπλοκή των εν λόγω νέων στη διαδικασία θα επιβαρύνει παρά θα βελτιώσει την ψυχική τους κατάσταση" σημειώνει μεταξύ άλλων η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία.

Αναλυτικά όλη η επιστολή:





Παρόλο αυτά ο καθηγητής και υφυπουργός διάβασε τον ενδοκρινολόγο τον πατέρα του αλλά μάλλον δεν έχει διαβάσει τι λένε οι Παιδοψυχίατροι. Εμείς του το παρουσιάζουμε 

Από το 4.15 και μετά ...




Πηγή news247.gr

https://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ONOMATA - Στη λίστα της ΑΑΔΕ: 6.227 οφειλέτες χρωστούν 19,7 δισ. ευρώ στην εφορία



Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έκανε το μνημονιακό της καθήκον και δημοσίευσε την ανανεωμένη λίστα με τα ονόματα των οφειλετών του δημοσίου.

Η λίστα που περιλαμβάνει 6.225 ονόματα φυσικών προσώπων τα οποία χρωστούν -αθροιστικά- το τεράστιο ποσό των 19,693 δισ. ευρώ. Είναι προφανές ότι οι πιθανότητες είσπραξης είναι μηδαμινές ειδικά για αυτούς που κατατάσσονται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.

Ο μεγαλύτερος οφειλέτης χρωστάει 1,266 δισ. ευρώ, ο δεύτερος 428 εκατομμύρια ευρώ και ο τρίτος 363 εκατομμύρια ευρώ. Από το σύνολο των 6.225 ονομάτων, τα 2.327 εμφανίζονται να οφείλουν περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ και τα υπόλοιπα ονόματα έχουν χρέη κάτω από αυτό το όριο. Βάσει του νόμου, η ΑΔΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων έχουν χρέη άνω των 150.000 ευρώ μαζί με τις προσαυξήσεις. 


Πηγή www.thetoc.gr

https://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η Ελλάδα καλείται να πληρώσει 180 εκατ. Ευρώ εξαιτίας Βενιζέλου με την πλάτη της ΝΔ


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τελικά δεν κατάφερε να εντοπίσει τον... διάβολο που (κατ' αυτόν) έκρυβε η σκανδαλώδης συμφωνία του 2010, την οποία υπέγραψε φαρδιά πλατιά ανοίγοντας την πόρτα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στον Λιβανέζο επιχειρηματία Ισκαντάρ Σάφα. Με εκείνη τη συμφωνία τον πριμοδότησε με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο ενός και πλέον δισεκατομμυρίου ευρώ για τη ναυπήγηση δύο νέων υποβρυχίων, αλλά τώρα έρχεται ο λογαριασμός στους Ελληνες φορολογούμενους, που έχουν πληρώσει «χρυσά» τα υποβρύχια και από τις τσέπες τους βγήκαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να πληρωθούν «μίζες» στους Γερμανούς αλλά και σε Ελληνες αξιωματούχους επί κυβερνήσεων Σημίτη.

Κατά τα τότε λεγόμενα του κ. Βενιζέλου, ο διάβολος κρυβόταν στις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Ομως το Διαιτητικό Δικαστήριο του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου δικαίωσε τον κ. Σάφα και επιβάλλει στο Ελληνικό Δημόσιο να του πληρώσει αποζημίωση ύψους 180.000.000 ευρώ, συν τους τόκους για ζημιά που υπέστη η εταιρία του Privinvest, μέτοχος 75,1% των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, λόγω μη τήρησης των συμφωνηθέντων της σύμβασης που υπέγραψαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Το Ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των χειρισμών Βενιζέλου (αν και η «αμαρτωλή» υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων ξεκινά επί εποχής Ακη Τσοχατζόπουλου το 2000) βρέθηκε κατά τη γνωστή έκφραση και «κερατάς και ζημιωμένος».

Η συμφωνία

Κι αυτό γιατί: Πρώτον, η συμφωνία (νόμος 3885/2010) προέβλεπε ότι, αντί εκσυχρονισμού των τριών παλαιών υποβρυχίων τύπου 209, θα ναυπηγηθούν δύο καινούργια τύπου 214, κόστους 1 δισ. ευρώ. Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών ωστόσο δεν συνδέθηκε με την πρόοδο εργασιών της ναυπήγησης των υποβρυχίων, με συνέπεια προτού αρχίσουν τα παρατράγουδα να έχει καταβάλει το Ελληνικό Δημόσιο στον Ισκαντάρ Σάφα, μεγαλομέτοχο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, 132.000.000 ευρώ, χωρίς να έχει κοπεί ούτε μία λαμαρίνα.

Δεύτερον, παρέμειναν εγκλωβισμένα τα τρία υποβρύχια κλάσης «Παπανικολής» στα υπόστεγα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, με αποτέλεσμα να απαξιώνονται και να κινδυνεύουν τα 2 δισ. ευρώ που είχαν πληρώσει οι Ελληνες φορολογούμενοι από το 2000. Τα τρία υποβρύχια, μαζί με το εκσυγχρονισμένο «Ωκεανός», πέρασαν στην κυριότητα του Π.Ν. έπειτα από έναν ελιγμό που έκανε το υπουργείο Αμυνας επί Δημήτρη Αβραμόπουλου. Το Ελληνικό Δημόσιο πλήρωσε 75.000.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της κατασκευής τους και την -επιτέλους- επιχειρησιακή αξιοποίησή τους από τις Ενοπλες Δυνάμεις. Το ποσό αυτό χρεώνεται επίσης στη σύμβαση Βενιζέλου.

Να σημειωθεί ότι τον Ευάγγ. Βενιζέλο «ξέπλυνε» ο Αντώνης Σαμαράς επί συγκυβέρνησής τους (μαζί με τον Φώτη Κουβέλη), αρνούμενος την εξεταστική επιτροπή που ζητούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα όμως η κυβέρνηση, υπό τον ΣΥΡΙΖΑ, πανηγυρίζει που τελικώς το πρόστιμο υπέρ του Σάφα είναι 180.000.000 ευρώ, καθώς διεκδικούσε περισσότερα, και ανώτατες πηγές εξέφραζαν την αισιοδοξία τους για την εξέλιξη της υπόθεσης, αφού από την πλευρά του το Ελληνικό Δημόσιο αξιώνει από τον Λιβανέζο επιχειρηματία περισσότερα από 600.000.000 ευρώ για ανάκτηση ευρωπαϊκών ενισχύσεων. Πιστεύουν επίσης ότι μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ανοίγει ο δρόμος για την υπαγωγή των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης και πώλησής τους σε τμήματα. Όποιος όμως έχει μελετήσει καλά τη σύμβαση Βενιζέλου ξέρει πως ο διάβολος συνεχίζει να κρύβεται στις... λεπτομέρειες.


https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ομάδα της ΝΔ : ''Αυτό είναι το λογότυπο για Συνέδριο κεντροδεξιού κόμματος ή Gay parade;



Από kentrodexios


Έχετε επηρεαστεί πολύ από το… αυτό που σας «καίει» για την αλλαγή φύλου;

Δεν έχουμε τίποτα με την κοινότητα των Gay όμως εσείς μας δημιουργείτε πρόβλημα που είμαστε Νεοδημοκράτες – οι γνήσιοι. Ψηφίστε ότι θέλετε στη Βουλή, αλλά αφήστε τα σύμβολα του κόμματος έξω από τις ιδιαιτερότητές και τους σεξουαλικούς προσδιορισμούς σας.

Εκτός αν αυτή η στάση είναι άλλη μία γραμμή Σημίτη.

Δεν σας ρωτάμε που πήγε ο Πυρσός, που πήγε το γαλάζιο, το μπλε και η Ελληνική σημαία. Βλακώδη ερωτήματα για εσάς τους νεοφιλελέ Μνημονιακούς εκσυγχρονιστές.

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....