Διυλιστήριο: 12/24/13
ροη αναρτησεων

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο πρόεδρος του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου - Γνωστός για τις περίεργες του (string) σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Το Διυλιστήριο πρώτο είχε αναφέρει για το εν λόγω ''κύριο'' και τις ενστάσεις μας στο ότι ήταν Πρόεδρος ..... καινούργιοι τότε στα media https://www.facebook.com/diulistirio/posts/134828873379054
Κατηγορείται για δωροδοκία και εκβιασμό - Πιάστηκε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 25.000 ευρώ - Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία - Την παύση του από το νοσηλευτικό ίδρυμα ζητά ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης - Αύριο οδηγείται στον εισαγγελέα

Για εκβίαση και παθητική δωροδοκία συνελήφθη ο 54χρονος Πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς απαιτούσε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 25.000 ευρώ για να μην κηρύξει έκπτωτη διαφημιστική εταιρεία η οποία είχε αναλάβει πρόγραμμα του Νοσοκομείου, μετά από διαγωνισμό.

Παράλληλα, συνελήφθη και 40χρονος συνεργός του, ο οποίος κατηγορείται για συναυτουργία στην εκβίαση.

Όλα ξεκίνησαν με την καταγγελία προέδρου διαφημιστικής εταιρείας, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς απαιτούσε εκβιαστικά χρήματα, για να μην κηρύξει έκπτωτη τη συγκεκριμένη εταιρεία από το πρόγραμμα «Αποτύπωση, πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας, δράσεις για την άσκηση και την υγιεινή διατροφή», συνολικού ύψους 190.000 ευρώ.

Την τελευταία εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες συναντήσεις μεταξύ των εμπλεκομένων.

Σήμερα δε το μεσημέρι παραδόθηκε στον πρόεδρο του Νοσοκομείου, από άτομο που λειτουργούσε ως ενδιάμεσος προέδρου της διαφημιστικής, το χρηματικό ποσό των 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Στη συνέχεια ο συλληφθείς παρέδωσε τα χρήματα στο συνεργό του. Και οι δύο συνελήφθησαν αμέσως μετά από τους αστυνομικούς, που επιτηρούσαν την ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Τομπούλογλου και ο συνεργός του αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα, αύριο, ανήμερα Χριστουγέννων. Απόψε ο διοικητής του Παίδων θα διανυκτερεύσει στη ΓΑΔΑ.

Ποιος είναι ο Χάρης Τομπούλογλου

Ο Χάρης Τομπούλογλου είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και χρόνια πολιτευτής του κόμματος. Στις δημοτικές εκλογές του 1986, 1990 και του 1998, εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας, μεταξύ όλων των συνδυασμών ενώ στις δημοτικές εκλογές του 1994 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα, συγκεντρώνοντας ποσοστό 45% την πρώτη και 48,5% τη δεύτερη Κυριακή.

Στις βουλευτικές εκλογές του 1996 και του 2004, ως υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθηνών, συγκέντρωσε σημαντικό αριθμό ψήφων (26.000 και 27.000) ενώ στους Δήμους Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας αναδείχτηκε πρώτος.
Μετά από την εκπομπή zougla και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, παρουσιάστηκε video που έδειχνε της σεξουαλικές του ανωμαλίες δείχνοντάς τον με string και διάφορα άλλα. Αυτό ανάγκασε το κόμμα της ΝΔ να ζητήσει την διαγραφή του αλλά αμέσως μετά από λίγο καιρό το ίδιο το κόμμα τον έβαλε πρόεδρο, και όμως, στο Παίδων ''Αγλαία Κυριακού''.  Δηλαδή άνθρωπος που ήταν διαπιστευμένο ότι είχε περίεργες σεξουαλικές προτιμήσεις η ΝΔ τον έβαλε Πρόεδρο στην νοσηλεία των παιδιών μας

Άμεση η αντίδραση της ΝΔ - Διέγραψε τον Τομπούλογλου

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αποφάσισε τη διαγραφή του Χάρη Τομπούλογλου από τα μητρώα μελών του κόμματος «για αντιδεοντολογική συμπεριφορά».

Αδωνις Γεωργιάδης: Ζητά την παύση του Τομπούλογλου

Να παύσει άμεσα τον διοικητή του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα για εκβίαση κάλεσε το ομώνυμο ίδρυμα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Καλούμε το Ίδρυμα Αγλαΐα Κυριακού, το οποίο και τον έχει διορίσει, να τον παύσει άμεσα από Διοικητή και να ζητήσει την παραίτησή του από τη θέση του ισοβίου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και να προχωρήσει στην ταχεία αντικατάστασή του», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ συνεχάρη την ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη και διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο Υγείας «πρωτοστατεί της προσπάθειας για τη διαφάνεια και την καταπολέμηση της διαφθοράς».

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Τα 26 συμβόλαια της μίζας

Στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης βρίσκονται τα 26 μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα ύψους 11,099 δισ. ευρώ που υπογράφηκαν τη «χρυσή τετραετία» 1998 - 2001 όπου ο Αντώνης Κάντας ως αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Εξοπλισμών... έσπρωχνε τους φακέλους προς υπογραφή και ο ίδιος γέμιζε με εκατομμύρια τον «κουβά» των προσωπικών του τραπεζικών λογαριασμών στην Ελβετία.

Ήδη στα χέρια των εισαγγελικών Αρχών βρίσκεται ο σχετικός πίνακας που αποκαλύπτει το «Εθνος» και βάσει αυτού γίνεται η μαραθώνια απολογία του Αντ. Κάντα.

Οι ανακριτές προσπαθούν να μάθουν πίσω από την κάθε κατασκευάστρια εταιρεία ποιοι ήταν οι Ελληνες αντιπρόσωποι και ποιοι εξ ονόματος αυτών μετέφεραν τις μίζες στον Αντ. Κάντα και φυσικά στους προϊσταμένους του.

(Πατήστε επάνω στη φωτογραφία για μεγαλύτερη ανάλυση)
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο αντιπρόεδρος της βουλής συνήγορος υπεράσπισης καταχραστή του ελληνικού δημοσίου!

Του Μάκη Νοδάρου

Είναι τελικά το νόμιμο και ηθικό στην πολιτική ζωή του τόπου μας; Και αν το νόμιμο έχει σχέση με την υπεράσπιση κυκλωμάτων που αρπάζουν το δημόσιο χρήμα, τότε μέχρι που φτάνει η ηθική ανοχή που μπορούν να δείξουν οι πολίτες για ένα πολιτικό πρόσωπο πρώτης γραμμής που υπερασπίζεται αυτά τα κυκλώματα κάνοντας χρήση της επαγγελματικής του ιδιότητας;

Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της Βουλής Χρήστο Μαρκογιαννάκη που βρέθηκε σήμερα...

στα δικαστήρια της Πάτρας για να υπερασπίσει στο Κακουργιοδικείο έναν γιατρό από την Ηλεία που κατηγορείται από τις δικαστικές αρχές ότι μαζί με φαρμακοποιούς εμπλέκεται σε κομπίνα σε βάρος του Ελληνικού του Δημοσίου και των ασφαλιστικών οργανισμών ΟΠΑΔ, ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΓΑ και ΤΥΔΚΥ.

Νομικοί και δικαστικοί κύκλοι που θέλησαν για ευνόητους λόγους να τηρήσουν την ανωνυμία τους επεσήμαναν ότι μπορεί νόμιμα ο κ. Μαρκογιαννάκης ως νομικός και βουλευτής να έχει το δικαίωμα να παρευρίσκεται ως συνήγορος υπεράσπισης ανθρώπων που εμπλέκονται σε κυκλώματα αρπαγής δημοσίου χρήματος , αλλά ηθικά η ενέργειά του είναι προκλητική απέναντι στους χιλιάδες πολίτες που βιώνουν την οικονομική εξαθλίωση και την Πολιτεία που επεξεργάζεται δήθεν σχέδια για την οικονομική εξυγίανση του δημοσίου.
Με βάση τις δικαστικές διώξεις ο πελάτης του κ. Μαρκογιαννάκη, κατηγορείται από τις δικαστικές Αρχές ότι εμπλέκεται μαζί με φαρμακοποιούς της περιοχής σε κομπίνα ύψους 815.900,65 ευρώ σε βάρος των ασφαλιστικών οργανισμών ΟΠΑΔ, ΙΚΑ-ΕΤΑΜ , ΟΓΑ και ΤΥΔΚΥ. Οι κατηγορούμενοι φέρονται να εξαπατούσαν τους ασφαλισμένους της περιοχής, και προβαίνοντας σε πλαστές συνταγογραφήσεις εισέπρατταν παράνομα από τα ασφαλιστικά ταμεία σημαντικά ποσά.

Οι εμπλεκόμενοι κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για παράβαση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, πλαστογραφία με χρήση κατ” εξακολούθηση και κατά συναυτουργία σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, απάτη κατ” εξακολούθηση και ψευδή βεβαίωση.

Ο γιατρός – πελάτης του κ. Μαρκογιαννάκη , που θεωρείται από τις δικαστικές αρχές και ως εγκέφαλος της υπόθεσης, μετά από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Πύργου, παρέμεινε προφυλακισμένος για αρκετούς μήνες ενώ η γραμματέας του και οι φαρμακοποιοί αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με την δικαστική έρευνα η χορήγηση των φαρμάκων που γράφονταν στις πλαστές συνταγές, δικαιολογούνταν με μηδενική συμμετοχή των ασφαλισμένων και συμμετοχή 100% του ελληνικού Δημοσίου. Με βάση τα πορίσματα των ελεγκτικών μηχανισμών των ασφαλιστικών οργανισμών και τις ποινικές διώξεις, η ζημιά κατά του ελληνικού Δημοσίου ανέρχεται στο ποσό των 815.900,65 ευρώ, εκ των οποίων 310.653,25 αφορούν τον ΟΠΑΔ, 420.579,41 ευρώ το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, 83.402,90 ευρώ τον ΟΓΑ και 1.265,09 ευρώ το ΤΥΔΚΥ.-

Από apokalypseis μέσω ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η φούσκα της μεταπολίτευσης..

Και όλο και φούσκωνε σαν μπαλόνι γεμάτο αέρα κοπανιστό,στον ουρανό της μεταπολίτευσης!

Και μας έπρηζαν τόσα χρόνια τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια:
''Τί ρήτωρ!'', ''Και έξυπνος!'', ''Και πόσο συνταγματολόγος!''..

Και εμείς τους λέγαμε: ''Μιά φούσκα είναι, γεμάτη ακαθαρσίες καιβοθρολύματα, και δηλητηριώδη αέρια υπό πίεση..
.. και όταν μιά μέρα σκάσει θα γεμίσει την Ελλάδα σκ@τά και βρώμα ανείπωτη!

Κι η μέρα αυτή ήρθε, και γέμισε η χώρα δυσωδία και αποφορά και δύσοσμα αέρια..
..που ξεχύνονται από το στόμα-τρύπα της άθλιας φούσκας τώρα που ξεφουσκώνει και βγάζει προς τα έξω όλη την εσωτερική της σαπίλα..

Να αναπνέεις και να πέφτεις λιπόθυμος!
Εκτός απ' τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια που μεθούν ακόμα με τις αναθυμιάσεις του δικού τους βόθρου!

Άϊ στο καλό!..
..αηδιάσαμε πάλι, χρονιάρες μέρες!

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Μέρκελ: Δεν μας συνέφερε να βγει η Ελλάδα από το ευρώ

Μέρκελ : Αν η Ελλάδα εγκατέλειπε τη ζώνη του ευρώ, τότε όλα τα μέλη της νομισματικής ένωσης θα ακολουθούσαν την ίδια πορεία σε «μεταγενέστερο χρόνο». Αυτό φέρεται να δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ στη Σύνοδο Κορυφής στις 19 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τη Le Monde
H γαλλική εφημερίδα, επικαλούμενη συνομιλίες που έχει στη διάθεσή της μεταδίδει ότι η Γερμανίδα καγκελάριος αναφερόμενη στην Ελλάδα και στις αποφάσεις που ελήφθησαν για το μέλλον της φέρεται να είπε ότι « «Συζητήσαμε για το αν η Ελλάδα θα έπρεπε να φύγει από τη ζώνη του ευρώ και πιστεύω πως εάν αυτό είχε συμβεί, θα έπρεπε όλοι μας να την εγκαταλείψουμε σε μεταγενέστερο χρόνο».

Σύμφωνα πάντα με τη Le Monde, η Μέρκελ φέρεται να τόνισε ότι όσο εκείνη παραμένει καγκελάριος της Γερμανίας, θα βοηθάει όλο τον κόσμο προειδοποιώντας ωστόσο πως δεν είναι βέβαια αν θα μπορούσε να πράξει ανάλογα δεύτερη φορά, εξαιτίας της αντίδρασης των Γερμανών πολιτών. «Αυτό μπορεί να εκτροχιαστεί σε κάποιο σημείο» πρόσθεσε.
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Βαρβάκειος: Οκτώ γυναίκες έδωσαν 20.000 ευρώ για κρέας σε άπορους!

Οι ευεργέτιδες δεκάδων αδύναμων ανθρώπων εμφανίστηκαν στην αγορά με μαύρα τζιπ και θέλησαν να κρατήσουν μυστική την ταυτότητά τους. Το πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων ένιωσαν όσοι βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας στη Βαρβάκειο αγορά και βίωσαν από κοντά τι σημαίνει αλληλεγγύη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε το πρωί στην τηλεόραση του ANT1 ο πρόεδρος της Βαρβακείου, όλα οφείλονται σε οκτώ γυναίκες, οι οποίες κατέφθασαν στην αγορά με δύο μαύρα τζιπ και αποφασισμένες να πληρώσουν για τα ψώνια όσων συνανθρώπων τους δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιρώνη, οι γυναίκες επισκέφθηκαν όλα τα μαγαζιά της αγοράς και έμειναν τουλάχιστον μια ώρα σε κάθε κατάστημα, ξοδεύοντας συνολικά περισσότερα από 20.000 ευρώ.

Στην αρχή εντόπιζαν όσους πολίτες αγόραζαν λίγο κρέας και τους προέτρεπαν να αγοράσουν περισσότερο, ενώ, στο τέλος, στέκονταν δίπλα στο ταμείο και πλήρωναν όλο το ποσό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οκτώ κυρίες είναι εκπρόσωποι πολυεθνικής εταιρείας, ωστόσο, δεν θέλησαν να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους.
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ένα καταπληκτικό video που πρέπει να δουν όλοι !!!


Το Διυλιστήριο εύχεται οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων να φέρουν ευτυχία στα σπίτια όλου του κόσμου. Μην ξεχνάμε ποτέ να δίνουμε απλόχερα σε όλο τον κόσμο κάτι που δεν κοστίζει τίποτα, το χαμόγελο, την βοήθεια, την ελπίδα. Ελπίζουμε μέσω του video να ευαισθητοποιήσουμε όλου μας.

Κ  Α  Λ  Α       Χ  Ρ  Ι  Σ  Τ  Ο  Υ  Γ  Ε  Ν  Ν  Α ! ! !
  


http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....