Διυλιστήριο: 03/27/19
ροη αναρτησεων

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Κακουργηματική δίωξη σε στέλεχος της ΤτΕ για δάνειο 800.000 ευρώ



Κακουργηματική ποινική δίωξη για υπόθεση υψηλότατης ενδοϋπηρεσιακής χρηματοδότησης αντιμετωπίζει τραπεζικό στέλεχος που φέρεται να έλαβε δάνεια που αγγίζουν τις 800 χιλιάδες ευρώ.

Επιτελικό στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος κατηγορείται ότι το 2007 έλαβε δάνεια που αγγίζουν τις 800 χιλιάδες ευρώ τα οποία φέρονται να μην εξυπηρετούνται.

Το συγκεκριμένο στέλεχος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι αντιμέτωπο με κακουργηματική ποινική δίωξη, την οποία άσκησε ο επίκουρος Εισαγγελέας Διαφθοράς Κ. Κούτριας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας προκάλεσε ζημία στην τράπεζα σε ποσό τουλάχιστον όσο είναι το σύνολο των τριών δανείων που έλαβε το στέλεχος της.

Η δίωξη αφορά τα κακουργήματα της απιστίας από κοινού και κατ' εξακολούθηση, απλή συνέργεια σε απιστία και ηθική αυτουργία από κοινού και κατ' εξακολούθηση.

Τα αδικήματα αφορούν αφενός το, κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα, στέλεχος της τράπεζας όσο και τους συναδέλφους του που τα ενέκριναν.

Ο φερόμενος βασικός κατηγορούμενος πλέον είναι επιτελικό στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος και, σύμφωνα με το πρακτορείο, θεωρείται στενός συνεργάτης του επικεφαλής της.

Η υπόθεση θα ανατεθεί σε ανακριτή Διαφθοράς ο οποίος θα καλέσει σε απολογίες όλους τους εμπλεκόμενους.

Πηγή sputniknews.gr

https://diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Άλλη μία άριστη βουλευτής της ΝΔ - «ΟΧΙ» στους Ιταλούς είπαμε το 1840!


Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε της γυρολόγου των κομμάτων κυρίας Μαρίας Αντωνίου, πρόσφατο απόκτημα της ΝΔ. Λυπούμαστε για την κατάντια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τα λόγια είναι περιττά ...

Τις εθνικές επετείους μπέρδεψε η βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ, Μαρία Αντωνίου, αφού σε δηλώσεις της για την επέτειο του «ΟΧΙ», μετέφερε την 28η Οκτωβρίου έναν ολόκληρο αιώνα πίσω.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί η κ.Αντωνίου ενώ στην αρχή της δήλωσης της ανέφερε σωστά την ημερομηνία -28η Οκτωβρίου του 1940- έσπευσε να τη… διορθώσει με το λάθος, λέγοντας: «τιμούμε την παράδοση του εορτασμού του «ΟΧΙ» του 1840».



http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....