Διυλιστήριο: 12/22/13
ροη αναρτησεων

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

Τι έγινε πραγματικά με την Ραχήλ Μακρή των Ανεξάρτητων Ελλήνων ;;;;

             Το Διυλιστήριο έπειτα από ...... ανεπιβεβαίωτες διαφορετικές πηγές αναφέρει κάποια περιστατικά που ''ίσως'' μπορεί να είναι αληθινά....μόνο η ροή των γεγονότων θα μας επαληθεύσει ...........

Βρισκόμασταν σήμερα στην ημέρα των μεγάλων ψηφοφοριών. Ψηφίζονταν από την μία, ο ενιαίος φόρος ακινήτων, από την άλλη οι πλειστηριασμοί. Στο κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων εδώ και μια βδομάδα (ίσως και παραπάνω) ήταν προετοιμασμένοι για αυτήν την ημέρα.

Πραγματικά μια μέρα που ''παιζόταν'' η τελευταία ελπίδα της Πατρίδας μας, η ακίνητη περιουσία όχι πια του κράτους, αλλά του κάθε Έλληνα πολίτη να υπάρχει η δυνατότητα να περιέλθει στα χέρια των ξένων κέντρων - funds. Στην ιδρυτική διακήρυξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων ένας απαράβατος όρος (όρος ίσως για κάθε Έλληνα πολίτη),
''Βουλευτές που έχουν ψηφίσει τα μνημόνια δεν έχουν θέση στο κίνημα''.

Εδώ να αναφέρουμε ότι αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ  πήρε όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τους έδωσε θέση στο κόμμα. Την ευαισθησία των μελών των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο συγκεκριμένο θέμα την είδαμε πολύ πρόσφατα, με τους διαγραφέντες από την ΝΔ, ΛΑΟΣ Νικολόπουλο, Βελόπουλο, Ροντούλη κτλ.

Η κυρία Μακρή κάνει διερευνητικές κινήσεις στο κόμμα της ΝΔ με σκοπό να μην ψηφιστούν αυτά τα επαίσχυντα άρθρα. Αυτοί που δεν θέλουν να ψηφίσουν τα αυτά άρθρα μέσα στην ΝΔ, είναι πολλοί. Αλλά όλοι τους έχουν ένα μοναδικό ''κώλυμα''. Δεν θα έχουν μετά, πολιτική στέγη. Έτσι αναζητούν μαξιλάρια στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Συνδετικός κρίκος η κυρία Μακρή.

Ήξεραν από την αρχή ότι υπάρχει ένας , ο Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος ήδη είχε παρουσιάσει τις αντιρρήσεις του. Δεν ζητούσε προστασία. Το πιστεύει και είναι έτοιμος να το κάνει. Να περάσει στην αντίπερα όχθη ακόμα και αν χάσει τα πάντα.
Το πιστεύει και το κάνει.

Υπάρχουν άλλοι 3 με 4 μέσα στον χώρο της ΝΔ που εμφανίζονται διστακτικοί. Θέλουν κάποιες διαβεβαιώσεις. Θέλουν να είναι σίγουροι ότι θα έχουν την όποια πολιτική στέγη. Αναφέρονται στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Το ερώτημα είναι αν θα είναι 3 ή 4 οπότε πέφτει η κυβέρνηση. Κανείς δεν ξέρει. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τον άλλον. Αλλά αν κάνουν πίσω και είναι μόνο ένας, τότε το κίνημα αυτό από τα ίδια του τα μέλη, έχοντας παραβιάσει τον απαράβατο αυτόν όρο, θα καταστραφεί.

Η τελική απόφαση είναι ότι όποιος βουλευτής θέλει ας πάρει μόνος του τις ευθύνες του, και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κινηθούν μέσα από τα όργανα του κινήματος. Αλλά από την άλλη, όπως υποστήριξε η κυρία Μακρή, μήπως έτσι είναι ένας τρόπος να σωθεί η Πατρίδα μας;;;

Η επόμενη κίνηση από κυρία Μακρή ;;; Ανεξαρτητοποίηση;!!; Όπως την γνωρίζουμε όλοι μας, χείμαρρος όπως πάντα είναι, συζητάει να δοθεί η πολυπόθητη για τους προσκυνημένους πολιτική στέγη μήπως σωθεί η Πατρίδα μας. Αφήνει το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που τόσο πολύ και η ίδια υπερασπίστηκε, και προσπαθεί να αντισταθεί στους νόμους που επιβάλλουν τα ξένα συμφέροντα, που στην Ελλάδα εκπροσωπούν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και κάτι λοιπά, δηλώνοντας την ανεξαρτητοποίησή της.

Αντίθετα σε όλον αυτόν τον ''ανδρισμό'' της κυρίας Μακρή οι βουλευτές της ΝΔ κάνουν πίσω, επιβεβαιώνοντας, τους άλλους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Και τώρα τίθεται το μεγάλο ερώτημα (σε μέλη, βουλευτές, ψηφοφόρους) .....  Δέχεσαι στο κίνημα σου  βουλευτές που ψήφισαν τα μνημόνια προκειμένου να σωθεί η Πατρίδα σου ή πιστεύεις ότι είναι ένα τσούρμο αμετανόητους προδότες που έχουν μόνο ως σκοπό την πρόσκαιρη ανάληψη της βουλευτικής θέσης ;;;

Για την απόφαση της κυρίας Μακρή, αν μετά από όλο αυτό παραμείνει στο κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ή όχι δεν το γνωρίζουμε. Το μόνο που γνωρίζουμε ότι η Πατρίδα μας, μετά και την ψήφιση των άρθρων από τους δοσίλογους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ , πρέπει να μας βρει δυνατούς και ενωμένους, για να αντιδράσουμε στην εφαρμογή των άρθρων αυτών.        
http://diulistirio.blogspot.gr/          
Διαβάστε περισσότερα.... »
....