Διυλιστήριο: 01/28/15
ροη αναρτησεων

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Aπό 26/1/2015 οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των Ελλήνων βρίσκονται μόνο στα βρωμερά μυαλά υποταγμένων στο σύστημα ανθρώπων.

Του Αναστάσιου Παπακώστα.

Η ιδέα συγκυβέρνησης δύο πολιτικών χώρων με διαφορετική κοσμοθεωρία, τους οποίους τεχνιέντως βαπτίζουν με τους όρους "δεξιά- αριστερά" προκαλεί φοβική ανατριχίλα στο σύστημα...
Η ιδέα και μόνο, πως προοδευτικών αντιλήψεων άνθρωποι θα συνεργαστούν με εκείνους που εκφράζουν συντηρητικότερες θέσεις, ανησυχεί όλους εκείνους που επένδυσαν και συνεχίζουν να επενδύουν στην πόλωση και στον διχασμό...

Στο δικό τους κόσμο οι Έλληνες οφείλουν να είναι πάντοτε διχασμένοι και έτοιμοι να χύσουν ποταμούς αίματος ή μελάνης φιλονικώντας μεταξύ τους, όταν ο μόνος αντίπαλος δεν είναι άλλος από τον τραπεζικό δυνάστη...

Οφείλω να μοιραστώ την ανακούφισή μου για το γεγονός ότι από την Δευτέρα 26/1/2015 οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των Ελλήνων θα βρίσκονται μόνο στα φιδίσια στόματα και τα βρωμερά μυαλά υποταγμένων στο σύστημα ανθρώπων...Κάθε Έλληνας θα μπορεί χωρίς τύψεις να χρησιμοποιεί και τα δυο του χέρια, να κάθεται δίπλα στον εγγονό του κομμουνιστή, να διασκεδάζει δίπλα στον εγγονό του παπαδοπουλικού και μαζί να διαπιστώνουν πόσο τραγικό λάθος έκαναν τόσο οι ίδιοι, όσο και οι πρόγονοί τους στο παρελθόν...

Εχθρός δεν θα είναι ο θρησκευόμενος Έλληνας που σηκώνει σημαία στο μπαλκόνι του σε κάθε ευκαιρία, αλλά ούτε και εκείνος που σε κάθε ευκαιρία με ένα πανό και μια ντουντούκα στα χέρια απεργεί και διαδηλώνει...Και οι δύο έχουν τις ίδιες ανάγκες, τις ίδιες αγωνίες, τις ίδιες ελπίδες, τις ίδιες χαρές, τα ίδια προβλήματα... Και οι δύο έχουν τον ίδιο δυνάστη πάνω από το κεφάλι τους: Τις αγορές... Κοινώς τις τράπεζες...

Μένει να φανεί αν Τσίπρας και Καμμένος έχουν την διάθεση ενώνοντας τους Έλληνες να εναντιωθούν στο τραπεζικό κατεστημένο, συμπαρασύροντας και τους λαούς γειτονικών και όχι μόνο χωρών...Προφανώς και ο κ Τσίπρας δεν είναι Καποδίστριας, καθώς και ο κ Καμμένος δεν είναι σύγχρονος Παπαφλέσσας...Κρατώ μικρό καλάθι και τρέφω μικρές προσδοκίες για το αποτέλεσμα τόσο της συνεργασίας όσο και της διαπραγματευτικής με το τραπεζικό τέρας προσπάθειας...

Όπως κι αν έχει: "τι είχαμε - τι χάσαμε..."
Σίγουρα πάντως κάτι κερδίσαμε...

ΥΓ: Για να προλάβω τους πονηρούς: Τις όποιες παρόμοιες κοινοβουλευτικές συνεργασίες στο παρελθόν δεν τις είχε επιλέξει ο λαός, αλλά το παρασκήνιο...

www.diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Προειδοποιητικές βολές κατά Τσίπρα και Καμμένο από σιωνιστικά κέντρα.

Σιωνιστές παιδόφιλοι ...δήθεν οικολόγοι και Σιωνιστές από το Ισραήλ άρχισαν να ρίχνουν προειδοποιητικές βολές κατά Τσίπρα για τη συνεργασία του με τον Καμμένο και τη στάση τους υπέρ των Παλαιστινίων.

Από την The Jerusalem Post
Ο παιδόφιλος, φιλοσκοπιανός, περιούσιος Σιωνιστής πράκτορας των τοκογλύφων που από τους ελληνόφωνους δημοσιογράφους-πράκτορες περιγράφεται ως...προσωπικότητα... ρίχνει επίσης προειδοποιητική βολή στον Τσίπρα για τη συνεργασία με τον Καμμένο. Η βολή έφυγε από την εφημερίδα των Rothschild την Liberation που αποτελεί την "αριστερή" φωνή των τοκογλύφων.


Ο Ντάνιελ Κον-Μπεντιντ προεκλογικά έλεγε ότι ο Σύριζα έπρεπε να συνεργαστεί με το Ποτάμι. Γι'αυτό και η επίθεση στον Τσίπρα για την επιλογή Καμμένου. Δεν έχουν αρκετούς πράκτορες στην κυβέρνηση. Το Ποτάμι εκτός , οι Soro-Οικολόγοι δεν εκλέχθηκαν και η Σιών ανησυχεί.



Υγ: Δείτε και μια δήλωση του Κον-Μπεντιτ, για να καταλάβετε για πόσο φιλέλληνα μιλάμε, που έκανε στις 27-3-12 στην Ελλάδα για να στηρίξει την προεκλογική εκστρατεία των Οικολόγων Πράσινων.



Σ.Σ

www.diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Δύο γραφεία στη Βουλή ζήτησε να πάρει ο Σαμαράς


Μετά την γελοία κίνηση του Σαμαρά να μην παραστεί στην παράδοση παραλαβή του Μεγάρου Μαξίμου δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την μικρότητά του, τώρα έρχεται να ζητήσει δύο γραφεία στην Ελληνική Βουλή. Και όμως αυτός ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας στην πιο δύσκολη περίοδο της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους.

 
Πρώτη φορά υποβάλλειται αίτημα με το οποίο ο απερχόμενος πρωθυπουργός να ζητά ένα γραφείο στη Βουλή ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και ένα ακόμα ω πρώην πρωθυπουργός.

Χωροταξικές αλλαγές ξεκίνησαν από χθες το πρωί, στη Βουλή.

Τα δύο γραφεία, του Αλ. Τσίπρα και του Αντ. Σαμαρά, βρίσκονται στο ισόγειο του Μεγάρου της Βουλής, ενώ και από τις δύο πλευρές μεταφέρθηκαν έπιπλα, πίνακες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και προσωπικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ο Αντ. Σαμαράς ζήτησε δύο γραφεία στη Βουλή, το ένα ως πρώην πρωθυπουργός και το δεύτερο ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτό, ωστόσο, όπως αναφέρουν κοινοβουλευτικές πηγές, είναι ένα αίτημα που υποβάλλεται για πρώτη φορά, ενώ σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής αν κάποιος έχει δύο ιδιότητες, διαλέγει μία από τις δύο.

Οσο για το γραφείο που παραχωρείται στους πρώην πρωθυπουργούς είναι εθιμοτυπική παραχώρηση, η οποία δεν προβλέπεται θεσμικά.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε σε ποια περιοχή υπηρετεί στρατιώτης ο γιος του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Αμύνης!

Ο Κώστας Ήσυχος ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή ΥΕΘΑ αλλά δεν είναι ο μόνος από την οικογένεια που "ανέλαβε όπλα".

Ο γιός του Νίκος υπηρετεί εδώ και δυο μήνες την θητεία του. Και χωρίς να έχει επιδιώξει "βυσματική" μετάθεση βρίσκεται από τις 3 Δεκεμβρίου στην Μεγίστη (Καστελόριζο).


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Μεγάλο στραπάτσο της Ν.Δ. από τον Καμμένο

Επί ένα χρόνο τον κυνήγαγαν ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, οι βουλευτές, οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., όλες οι εφημερίδες και όλα τα κανάλια και όλοι οι δημοσκόποι προσπάθησαν να διαλύσουν το κόμμα του και να εξαγοράσουν όλους τους βουλευτές, αλλά αυτός τώρα κυβερνάει τον τόπο μαζί με τον Τσίπρα, και το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. και οι… παραφυάδες τους έχουν χάσει και έχουν εξευτελιστεί.

Δεν είναι μόνο η μεγάλη, η τεράστια ήττα, που υπέστησαν από το νεαρό Αλέξη, τα 2 μνημονιακά και πουλημένα, στους ξένους κόμματα, του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. στις εκλογές της Κυριακής, είναι επίσης και το απίστευτο ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ που έπαθε, προσωπικά ο Σαμαράς από τον Πάνο Καμμένο.

Εδώ και ένα χρόνο ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος είχαν σαν πρώτο τους στόχο ΝΑ ΦΑΝΕ τον Καμμένο! Να του πάρουν τους βουλευτές, να του κλείσουν το κόμμα και να τον χώσουν και στη φυλακή!!!
Υπολόγιζαν ότι αν έπαιρναν μαζί τους, τους 12 βουλευτές του Καμμένου θα έβρισκαν και τους υπόλοιπους για να συμπληρώσουν το μαγικό αριθμό των 180 βουλευτών για να εκλέξουν νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να παραμείνουν για άλλα δύο χρόνια στην εξουσία, για να τα ξεπουλήσουν όλα και να ξεπατώσουν ακόμα περισσότερο τον ελληνικό λαό, με τα νέα φορομπηχτικά μέτρα που ετοίμαζαν, προκειμένου να ικανοποιήσουν όλες τις εντολές της Μέρκελ και των αρχιτοκογλύφων δανειστών.

Για να το πετύχουν αυτό, ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ με μανία πάνω στον Καμμένο. Εδώ και ένα χρόνο, του άρπαζαν έναν έναν τους βουλευτές και διέδιδαν ότι το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρίσκεται υπό διάλυση. Όλες οι πουλημένες εφημερίδες, τα κανάλια, τα ραδιόφωνα, μαζί με όλους τους βουλευτές και τους υπουργούς της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ δεν έκαναν τίποτε από το να πολεμάνε με ΑΤΙΜΑ μέσα τον Καμμένο.

Ειλικρινά απορούμε πώς άντεξε αυτός ο άνθρωπος, και πώς δεν δείλιασαν μπροστά στους εκβιασμούς και στις προσφορές παντός είδους, όσοι από τους βουλευτές του δεν πουλήθηκαν…
Ακόμα και όλες σχεδόν οι δημοσκοπικές εταιρείες εξαγοράστηκαν από την κατοχική κυβέρνηση και τους τροϊκανούς για να κάνουν άγρια πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό. Όλες οι δημοσκοπήσεις, μέχρι και την τελευταία μέρα έδειχναν, ψευδώς βέβαια, ότι ο Καμμένος δεν μπαίνει στη Βουλή.

Τόσο μεγάλα ψέματα και τόσο βάρβαρη και εμετική αντιπολίτευση δεν έγινε ποτέ σε Έλληνα πολιτικό και μάλιστα χωρίς να έχει δώσει σε κανέναν το παραμικρό δικαίωμα…
Στην ουσία, ολόκληρο το κατεστημένο, πολιτικό και οικονομικό επιχείρησε να διαλύσει τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να… «δολοφονήσει» τον Πάνο Καμμένο.

Τελικά βέβαια δικαιώθηκε πανηγυρικά ο Καμμένος και σήμερα αυτός μαζί με τον Αλέξη κυβερνάνε τη χώρα και οι αντίπαλοί του τα έχουν χάσει όλα και κινδυνεύουν να πάνε τώρα αυτοί φυλακή.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν συμφωνούν με το εμπάργκο κατά της Ρωσίας


«Φίλος του Πούτιν ο Τσίπρας με τον Καμμένο κινδυνεύουν τα απόρρητα του ΝΑΤΟ!»
Αυτή την στιγμή που μιλάμε, ομοβροντία «αναλύσεων» από διεθνείς αχυρανθρώπους, εχει κατακλύσει τα διεθνή μέσα.
Ειδικά οι FT και η WSJ αποτελούν τους αποδέκτες στοιχείων που καταδεικνύουν οτι η κυβερνηση Εθνικής ενότητας θα αντιδράσει στα παρανοϊκά μέτρα της ΕΕ κατά της Ρωσίας.
Στρατευμένοι αρθρογράφοι, έμμισθοι του Σόρος, αρχίζουν και κινδυνολογούν ισχυριζόμενοι πως Τσίπρας και Καμμένος θα… δώσουν τα «ιερά και τα όσια» του ΝΑΤΟ στα χέρια της Ρωσίας!
Ανησυχούν οι κρετίνοι; Καλό δείγμα. Θεοδωράκηδες υπάρχουν εντέλει παντού…
Η σύγκρουση έχει ήδη αρχίσει.

Δυσαρέσκεια Τσίπρα, Καμμένου για τις κυρώσεις στην Ρωσία

Την έντονη δυσφορία του εξέφρασε ο πρωθυπουργός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την επικεφαλής της ευρωπαϊκής εξωτερικής πολιτικής Φεντερίκα Μογκερίνι για το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν ρωτήθηκε για το εάν συναινεί με την απόφαση των αρχηγών κρατών μελών της Ε.Ε. για τις κυρώσεις στην Ρωσία.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο γενικός γραμματέας πρωθυπουργού Δημήτριος Τζανακόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά

«Η δήλωση «Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της ΕΕ» που δημοσιεύθηκε σήμερα, κυκλοφόρησε χωρίς να έχει ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για την εξασφάλιση συναίνεσης των κρατών-μελών και ειδικότερα χωρίς να εξασφαλισθεί η συναίνεση της Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό υπογραμμίζεται ότι δεν έχει τη συναίνεση της χώρας μας. Δυσαρέσκεια για τη μεθόδευση αυτή εκφράστηκε τόσο στο πλαίσιο τηλεφωνικής συνομιλίας του Πρωθυπουργού με την ΥΕ/ΕΕ κα Mogherini, όσο και στο κατάλληλο επίπεδο, από τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην ΕΕ.»


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Το κατάστημα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση..

    Και πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των προχθεσινών εκλογών,
..όταν λίγο πάνω από το ένα τέταρτο των ψηφοφόρων φάνηκε πρόθυμο να στηρίξει τους συνεργάτες-δωσιλόγους των τοκογλύφων, διεθνών και εγχώριων οικονομικών απατεώνων, και πλήρως διεφθαρμένων πολιτικών;

Το ποσοστό αυτό είναι τερατώδες!
Είναι αδικαιολόγητα τεράστιο.
Είναι ανησυχητικό μέχρι σηκώματος τρίχας.
Αποτελεί τον σκληρό πυρήνα των ''παρτάκηδων'', ή έστω όσων μη έχοντας τα απαραίτητα νοητικά προσόντα αδυνατούν να αντιληφθούν την καταστροφή που οι ίδιοι προκαλούν στα παιδιά και στα εγγόνια τους, σε ολόκληρη την κοινωνία και την χώρα.
Είναι εν δυνάμει απειλή, που θα μπορούσε υπό τις κατάλληλες συνθήκες να αποτελέσει κίνδυνο στην ομαλή και δημοκρατική πορεία, όχι μόνον της δικής μας, αλλά οποιασδήποτε χώρας!

Και δεν συνυπολογίζουμε το πασοκίσιο 4,68%, ούτε το ποταμίσιο 6,05%, ούτε καν το ψυχοπαθητικό 2,46% του Μεγάλου Ηλίθιου!
Αυτά ανήκουν στην αρμοδιότητα ψυχολόγων-ψυχοθεραπευτών εξειδικευμένων στην ανθρώπινη άνοια.
Αθροιζόμενα όμως κι αυτά στο προηγούμενο ποσοστό, προκύπτει ένα ολοστρόγγυλο εφιαλτικό 41%,
..που εύκολα θα μπορούσε να συνενωθεί και να αποτελέσει τον προδοτικό εκείνο συνασπισμό που θα βάλει οριστική ταφόπλακα στην χώρα και στο έθνος.

Το blog είναι συνειδητά σκληρό στους χαρακτηρισμούς του γιατί,
..μετά από πέντε χρόνια μνημονίων, εξανδραποδισμού, στοχοποίησης και φτωχοποίησης της πατρίδας,
..δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία, ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ!
Υπάρχει μόνον εγκληματικό ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ή εγκληματική ΙΔΙΩΤΕΙΆ!

Το μόνο που μπορεί να σώσει το υπόλοιπο αλλά πλειοψηφικό κομμάτι του λαού είναι η εγρήγορση.
Πρέπει να είμαστε συνεχώς σε επιφυλακή, έτοιμοι να στηρίξουμε και να υπεραμυνθούμε των επιλογών μας.
Πρέπει να είμαστε αποφασιμένοι να προασπίσουμε δυναμικά όσα κερδίσαμε, ή προσπαθούμε να κερδίσουμε με τις προχθεσινές εκλογές.

Αλλοιώς δεν θα πρόκειται για μία κυβέρνηση-παρένθεση στον μεταπολιτευτικό κύκλο.
Θα πρόκειται για μιά χώρα-παρένθεση,
..στον κύκλο των ελεύθερων κρατών!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....