Διυλιστήριο: 05/03/14
ροη αναρτησεων

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απέλυσαν χριστιανή από παιδικό σταθμό γιατί δεν ήθελε να διαβάσει στα παιδάκια βιβλία υπέρ της ομοφυλοφιλίας!..

Μια χριστιανή εργαζόμενη σε παιδικό σταθμό προστέθηκε στην αυξανόμενη λίστα των εργαζομένων που ανακαλύπτουν ότι η πίστη τους δεν είναι πλέον ανεκτή σε αυτήν την ‘πολιτισμένη’ και ‘προοδευτική’ μας κοινωνία.

Η Sarah Mbuyi, η οποία δούλευε στον παιδικό σταθμό Newpark στο Λονδίνο, από τον περασμένο Απρίλιο, εκδιώχθηκε μετά από μια πειθαρχική συνεδρίαση, την οποία προκάλεσε ένα παράπονο από μια ομοφυλόφιλη συνάδελφό της.

Οι εργοδότες της αποφάσισαν ότι «παρενόχλησε» συνάδελφο της, η οποία συμπεριφορά, κατέληξαν, ανέρχονταν σε «σοβαρό παράπτωμα». Κατά τη διάρκεια της πειθαρχικής συνάντησης ρωτήθηκε η γνώμη της για το αν μπορεί να διαβάζει βιβλία στα παιδιά που μιλάνε για «ομοφυλόφιλους γονείς». Δήλωσε ότι δεν θα είναι σε θέση να το πράξει.


Φαίνεται ότι η Mbuyi (φώτο) όχι μόνο δεν έκρυψε την πίστη της, αλλά έκανε και κάποιες συζητήσεις με την ομοφυλόφιλη συνάδελφό της, και ακόμη κατά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα της έδωσε μια Βίβλο. Η Mbuyi ισχυρίζεται ότι δήλωσε τη γνώμη της σχετικά με τη διδασκαλία της Αγίας Γραφής για την ομοφυλοφιλία μόνο αφού ρωτήθηκε από την συνάδελφό της.

«Αν σου πω ότι ο Θεός δεν έχει πρόβλημα, θα σου πω ψέματα», δήλωσε - αφού κλήθηκε να εκφράσει την άποψή της στην συνάδελφό της, ερώτηση που τώρα αναγνωρίζει ότι ήταν «στημένη» για να την παγιδεύσει.

Η Mbuyi πρόσθεσε ότι της είπε «ο Θεός σε αγαπά και λέει ότι πρέπει να έρθεις σ’ Αυτόν, όπως είσαι». Σε εκείνο το σημείο, ισχυρίζεται, η συνάδελφος «αγρίεψε και πήγε να με αναφέρει στον προϊστάμενό μου».

Περιέγραψε την πειθαρχική ακρόαση της ως «απελπιστικά μονόπλευρη επειδή θεώρησαν τις κατηγορίες εναντίον μου από την συνάδελφό μου ως γεγονός. Μου φάνηκε ότι είχαν ήδη πάρει στο μυαλό την απόφαση για την απόλυσή μου, πριν ακούσουν την δική μου πλευρά για την ιστορία».

Η Mguyi προσέφυγε στα δικαστήρια κατά της απόφασης απόλυσης, υποστηρίζοντας ότι είναι παράνομη καθώς απολύθηκε για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της.

Και όλα αυτά την ώρα που ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δέχτηκε επιθέσεις γιατί δήλωσε ότι η Βρετανία είναι «μια χριστιανική χώρα». Μία δήλωση που έγινε ξεκάθαρα για ψηφοθηρικούς λόγους, καθώς είναι ο ίδιος που προώθησε μετά μανίας τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων.

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Μπορείς να φανταστείς αυτή την παραλία γεμάτη κτήρια και ξαπλώστρες κι εσένα να μην έχεις ελεύθερη πρόσβαση σ' αυτήν? δες τι σκοπεύουν να κάνουν

Σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που η Πολιτεία διαχειρίζεται τους αιγιαλούς και τις παραλίες της χώρας, με στόχο, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση της επιχειρηματικής εκμετάλλευσης της ακτογραμμής προωθούνται με το σχετικό σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών. Ανάμεσα στις προτάσεις βρίσκονται η μείωση των περιορισμών που ισχύουν σήμερα στην παραχώρηση αιγιαλού και παραλίας σε δήμους και ιδιώτες, η νομιμοποίηση αυθαιρέτων που χρησιμοποιούνται για επιχειρηματικούς σκοπούς, αλλά και η διευκόλυνση της κατασκευής έργων που εξυπηρετούν παραθαλάσσιες επιχειρήσεις.

Το σχέδιο νόμου τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 8 Μαΐου. Οπως προβλέπεται μεταξύ άλλων:

1. Αφαιρούνται όλοι οι περιορισμοί στην έκταση που μπορεί να παραχωρηθεί σε απλή χρήση (λ.χ. ξαπλώστρες, αναψυκτήρια). Στην ισχύουσα νομοθεσία απαγορεύεται η παραχώρηση έκτασης μεγαλύτερης των 500 τ.μ., ενώ υπάρχει υποχρέωση δημιουργίας ελεύθερων «ζωνών» 100 μέτρων.

2. Αφαιρούνται όλες οι αναφορές στην υποχρέωση ελεύθερης και απρόσκοπτης πρόσβασης στον αιγιαλό, καθώς και η απαγόρευση της παραχώρησης της αποκλειστικής χρήσης αιγιαλού και παραλίας. Η μόνη αναφορά είναι ότι στις παραχωρήσεις πρέπει «να περιλαμβάνονται όροι χρήσης που να διασφαλίζουν την πρόσβαση του κοινού, ύστερα από αιτιολογημένη στάθμιση των συμφερόντων που εξυπηρετούνται ή βλάπτονται».

3. Διευκολύνεται η δημιουργία μόνιμων κατασκευών από ιδιώτες για επιχειρηματικό σκοπό. Μοναδική προϋπόθεση είναι η παραχώρηση «να κρίνεται απολύτως απαραίτητη για την επίτευξη του [επιχειρηματικού] σκοπού» από τον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλες οι παράκτιες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας μπορούν να επεκτείνουν μόνιμα τις εγκαταστάσεις τους στη ζώνη από την παραλία έως και τη θάλασσα.

4. Επιτρέπεται η επιχωμάτωση (μπάζωμα) θαλάσσιου χώρου για την εξυπηρέτηση επιχειρηματικής δραστηριότητας που έχει ενταχθεί στις στρατηγικές επενδύσεις ή έχει εγκριθεί ΕΣΧΑΔΑ ή ΕΣΧΑΣΕ (ειδικά σχέδια χωρικής ανάπτυξης δημοσίων ή ιδιωτικών ακινήτων).

5. Το σχέδιο νόμου προβλέπει επίσης τη δυνατότητα νομιμοποίησης αυθαίρετων κατασκευών (έναντι οικονομικού ανταλλάγματος) που βρίσκονται στον αιγιαλό και την παραλία, που χρησιμοποιούνται όχι για κατοικία, αλλά για επιχειρηματικούς σκοπούς. Η δυνατότητα αυτή δεν είχε δοθεί έως σήμερα από τους νόμους για τη νομιμοποίηση της αυθαίρετης δόμησης (ν. 4014/11, ν. 4178/13) για τον αιγιαλό, τα δάση και τους αρχαιολογικούς χώρους, ως αντίθετη στη συνταγματική επιταγή.

Η πρόθεση του υπουργείου Οικονομικών να νομιμοποιήσει αυθαίρετα στον αιγιαλό είναι επόμενο να τερματίσει την εκστρατεία του υπουργείου Περιβάλλοντος (Επιθεωρητές Περιβάλλοντος και Ειδική Υπηρεσία Επιθεώρησης και Κατεδάφισης Αυθαιρέτων - ΕΥΕΚΑ) για κατεδάφιση αυθαιρέτων με πόρους του Πράσινου Ταμείου. Η προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια και παρουσιάζει ιδιαίτερη κινητικότητα τους τελευταίους μήνες. Χαρακτηριστικά, πρόσφατα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ημερίδα με τη συμμετοχή των εμπλεκομένων (εκπροσώπων των υπηρεσιών τεχνικού ελέγχου και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων) με θέμα την οργάνωση και επίσπευση της διαδικασίας κατεδαφίσεων και τη χρηματοδότησή τους από το Πράσινο Ταμείο. Σε συνέχεια αυτής, ο γενικός επιθεωρητής Περιβάλλοντος Παν. Μέρκος ζήτησε από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις στις 3 Απριλίου την αποστολή συγκεντρωτικών πινάκων αυθαιρέτων. «Μέχρι σήμερα έχουν αποσταλεί στην ΕΥΕΚΑ περί τα 3.000 πρωτόκολλα κατεδάφισης αυθαιρέτων στον αιγιαλό από όλη την Ελλάδα», λέει στην «Κ» η επικεφαλής νότιου τομέα της υπηρεσίας, Δέσποινα Ποδαρά. «Το Πράσινο Ταμείο θα διαθέσει ένα εκατ. ευρώ για κατεδαφίσεις αυθαιρέτων σε αιγιαλούς και δάση το 2014 και προσπαθούμε να κινητοποιήσουμε τις υπηρεσίες».
πηγή



Εδώ σε δημόσια διαβούλευση:
http://www.opengov.gr/minfin/?p=4692

Ενημερώσου εδώ:
https://www.facebook.com/aigialoi

Υπόγραψε εδώ:
https://secure.avaaz.org/en/petition/KINISI_ENERGON_POLITON_KALAMARIAS_OHI_sto_shedio_nomoy_gia_ton_Aigialo/?fbss

κι εδώ:
http://www.change.org/en-CA/petitions/greek-goverment-stop-forthcomming-legislation-for-the-greek-shorelines?share_id=qykijPJEjB&utm_campaign=autopublish&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition

Ενημέρωσε τους φίλους σου στο εξωτερικό από εδώ:
http://alikichapple.tumblr.com/post/84417435707/main-points-of-shoreline-development-bill-summarised

Κι αν μπορείς να μεταφράσεις σε άλλες γλώσσες το κείμενο, θα βοηθήσεις πολύ, πάρα πολύ...

Α, και μην ξεχάσεις να το στείλεις σε φίλους σου να το υπογράψουν κι αυτοί
Σήμερα...
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Επικό βίντεο: Συνεννόηση στον αέρα για να διακόψουν τον Καζάκη – «Πες κάτι ρε…»

Ο Δημήτρης Καζάκης και ο κάθε αντισυστημικός, δεν πρέπει να μιλήσει με τίποτα πάνω από 10 δευτερόλεπτα. Ακόμα και μπροστά από τις κάμερες συνεννοούνται για να τον διακόψουν… («Πες κάτι, ρε»…)



πηγή
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

«Κύριοι, δυστυχώς, επτωχεύσαμεν». Οι αριθμοί γκρεμίζουν την απάτη του “σουξέ στόρι”.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΝΕΡΩΝΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Πτώχευσε ο Έλληνας για να καγχάζουν πολιτικάντηδες περί “πρωτογενούς πλεονάσματος”.
13 δις Ευρώ νέα ληξιπρόθεσμα στους 13 τελευταίους μήνες! Με την οφειλή να αποτελεί πλέον ποινικό αδίκημα.
2450000 φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, δηλαδή 1 στους 2 ενεργούς πολίτες θεωρούνται παράνομοι.


Οι συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές; Κρατηθείτε… 65,4 δις Ευρω!
Όταν το 2009 δεν ξεπερνούσαν τα 30 δις, χωρίς μάλιστα να υπάρχει η ποινικοποίηση της οφειλής. Αυτό τα λέει όλα.
Έναν περήφανο λαό, αφού τον λήστεψαν, τον βάφτισαν με το ζόρι παράνομο και τώρα του κουνάνε το δάχτυλο.
Όταν κάθε ικμάδα ρευστότητας και αποθεματικού πήγε στην ανακεφαλαιοποίηση των διεφθαρμένων τραπεζιτών, που όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά παραμένουν νόμιμα στις διοικήσεις των τραπεζών που κατέστρεψαν!
Και βέβαια, ο ηγέτης των τραπεζιτών, κύριος Προβόπουλος, να παραμένει στο απυρόβλητο μιλώντας για ανάπτυξη, πλεόνασμα , σουξέ στόρι. Από το 2010.
Η τιμωρία σας θα είναι αμείλικτη.
ΥΓ. Τα στοιχεία δεν τα λέμε εμείς, ούτε ο Πόρτα – Πόρτα, ούτε ο Μαριάς, ούτε ο Ρομπόλης. Τα λέει η έγκριτη και καθεστωτική Καθημερινή. Προφανώς διότι αντιλαμβάνεται τι έρχεται…

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Stern:Ο στόχος των Μερκελ-Σοϊμπλε είναι να γερμανοποιήσουν την υπόλοιπη Ευρώπη

Γράφει ο Γιώργος Βάκος.
Σήμερα το Γερμανικό STERN εκτιμά ότι στόχος των Μερκελ-Σοϊμπλε είναι να «γερμανοποιήσουν την υπόλοιπη Ευρώπη», καθιστώντας την πιο πειθαρχημένη, φιλικότερη προς τις μεταρρυθμίσεις και ανταγωνιστικότερη. «Πρόκειται για την εξουσία. Για την εξουσία της Μέρκελ», υποστηρίζει το Στερν, προβαίνοντας στην εκτίμηση ότι «όλες αυτές οι ιεροτελεστίες δεν αλλάζουν τίποτε στην πραγματικότητα που λέει ότι η “ευρωκρίση” έχει παρέλθει».
Έχει παρέλθει χάριν των δηλώσεων Ντραγκι ότι σε περίπτωση ανάγκης θα προβεί σε αγορά ευρωμόλογων.
Και τα σενάρια που θα προκαλέσουν την παρέμβαση της ΕΚΤ είναι:

*Επιδείνωση των μεσοπρόθεσμων προοπτικών για τον πληθωρισμό.
*Ένταση στην αγορά ομολόγων
*Διακοπή της μετάδοσης της υποστηρικτικής νομισματικής πολιτικής στην πραγματική οικονομία
Διαβάστε περισσότερα.... »
....