Διυλιστήριο: 11/28/13
ροη αναρτησεων

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Γεια σου ρε Παναγιώταρε πατριώτη!!!!!!!!!

Τον μπατζανάκη της θείας του Χίτλερ σίγουρα τον ξέρει. Τον Κολοκοτρώνη ...Κωνσταντίνο. Γεια σου ρε Παναγιώταρε πατριώτη!!!!!!!!!

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Εντυπωσιακό video : Ετσι ήταν η αρχαία Αθήνα

Σε ένα video 2 λεπτών και 43 δευτερολέπτων μπορείτε να δείτε  πως ήταν η αρχαία Αθήνα, γύρω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.
Το εντυπωσιακό video δημιούργησε η ομάδα της εταιρίας πληροφορικής και τρισδιάστατων γραφικών Whiskytree.com.
Το video παρουσιάστηκε πριν μερικές μέρες στο 40ο συνέδριο Νέων Τεχνολογιών Siggraph 2013.
Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον συγκλονιστικό!
Απολαύστε το…


Πηγή

www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Θα απολυθεί τελικά η καθηγήτρια που μονόγραψε το γραπτό του γιου του Αντώνη Σαμαρά;

Σήμερα θα κριθεί η τύχη της εκπαιδευτικού Ευφροσύνης Μπουλούτα, από το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ). H καθηγήτρια τρεις μήνες πριν, είχε συλλάβει σε ενδοσχολικές εξετάσεις τον γιο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει και του μονόγραψε το γραπτό.
Το Συμβούλιο θα κρίνει, εάν είναι νόμιμη ή όχι η εκ μέρους του Κολλεγίου Αθηνών (επικεφαλής του οποίου είναι ο αδελφός του πρωθυπουργού, Αλέξανδρος Σαμαράς) καταγγελία σύμβασης της εκπαιδευτικού Μπουλούτα Ευφροσύνης, ΠΕ 04, η οποία τρεις μήνες πριν από την καταγγελία είχε πιάσει τον γιο του Αντώνη Σαμαρά σε ενδοσχολικές εξετάσεις να αντιγράφει. Οπως σημειώνει το tvxs.gr η συνεδρίαση του Συμβουλίου γίνεται κάτω από ισχυρότατες πολιτικές πιέσεις.

Το περιστατικό

Κατά τη διάρκεια των απολυτηρίων εξετάσεων της Γ' τάξης του Γυμνασίου του Κολλεγίου Αθηνών (Ιούνιος 2012) στο μάθημα της Χημείας και στο πλαίσιο των καθηκόντων της ως επιτηρήτριας, αναγκάστηκε να ανακαλέσει πολλές φορές στην τάξη μαθητή, ο οποίος επιχειρούσε να αντιγράψει (ο μαθητής ήταν ο υιός του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά). Εν τέλει, αναγκάστηκε να μονογράψει την κόλλα του. Επειτα από έναν μόλις μήνα η Διοίκηση του Κολλεγίου προχώρησε σε καταγγελία σύμβασης της εκπαιδευτικού, η οποία υπηρετούσε επί είκοσι ένα (21) χρόνια στο Γυμνάσιο του Κολλεγίου Αθηνών και είχε επανειλημμένως αξιολογηθεί θετικά από τη Διεύθυνση του σχολείου (με την τελευταία- θετική - αξιολόγηση να έχει γίνει το σχολικό έτος 2011-2012).

Η εκπαιδευτικός αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη και δικαιώθηκε. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με απόφασή του επέβαλλε την άμεση ολοκλήρωση της διοικητικής διαδικασίας από το ΚΥΣΔΕ, ώστε να εκδώσει οριστική απόφαση επί του θέματος. Ετσι το Συμβούλιο όρισε ημερομηνία εξέτασης σήμερα Πέμπτη, 28/11.
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.com/
 
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ:ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

το Διυλιστήριο λέει: εμείς από κεί θ' αρχίζαμε...

Οι "μεγάλοι" δημοσιογράφοι πρέπει να ντρέπονται για το ρόλο που έχουν παίξει στη γενοκτονία του Ελληνικού λαού.
Καλύτερα να ασχοληθούν με το καθαρισμό αιθουσών.
Και εκεί δεν χρειάζεται δίπλωμα αλλά τουλάχιστο κάτι χρήσιμο θα παράγουν. Αυτό που κάνουν καθημερινά δεν είναι δημοσιογραφία αλλά ο γάμος του καραγκιόζη. Μου θυμίζουν όρνεα που πεινάνε.
Και η προπαγάνδα έχει τα όρια της.

Οι φίλοι του ΔΟΛιου κατεστημένου φαίνεται ότι συνεχίζουν να αποφασίζουν για το ποιά πρόσωπα είναι καλό να ακούγονται ή να βλέπονται στα ΜΜΕ.
Οι ακίνδυνοι προωθούνται ενώ για όσους ανοίγουν τα μάτια στον κόσμο φαίνεται να δίνουν οδηγίες ακόμη και σε περιφερειακά κανάλια να αποφεύγονται. Αυτή είναι η εκτίμησή μου.
Έτσι όμως δεν λειτουργεί μια σωστή δημοκρατία αλλά μια δημοκρατία ηλιθίων, λαμογιών και απατεώνων της πίσω πόρτας του Μαξίμου που πλέον έγινε διαστημική πύλη ...
Οι τράπεζες συνεχίζοντας την κακοδιαχείριση που έκαναν μέχρι τώρα και με τις πλάτες της κυβέρνησης, συνεχίζουν να δανείζουν επιχειρήσεις που είναι πασιφανές ότι δεν θα επιστρέψουν ποτέ τα δανεικά που έχουν πάρει. Με ποιό δικαίωμα το κάνουν;
Ρώτησαν τους απλούς καταθέτες των οποίων εξανέμισαν τα λεφτά σε επιχειρήσεις που έπιναν μόνο αίμα εντός και εκτός Ελλάδας;
Όχι.
Να θυμηθούμε τις τόσες καταγγελίες για το τρόπο που δινόντουσαν οι δανειοδοτήσεις σε επιχειρήσεις ή τους νόμους που η κυβέρνηση επινόησε για να καλύψει τις αποφάσεις των τραπεζιτών;
Νομίζω ότι πολλοί πολίτες που έχουν καταθέσεις στις τράπεζες θα πρέπει να κινηθούν νομικά κατά των τραπεζών και να ζητήσουν τον έλεγχο τους, για να μη τους προλάβουν τα γεγονότα απο μια νέα κατολίσθησή τους.
ws-poster
Οι πολίτες πρέπει να ενδιαφέρονται για το πού πηγαίνουν ή που πήγαν οι καταθέσεις τους τόσα χρόνια.
Αυτό το δικαιούνται απο τη στιγμή που το τραπεζικό σύστημα της ευρωζώνης θέλει να τους βλέπει σαν "επενδυτές".
Κανένας "επενδυτής" δεν επενδύει σε επενδύσεις που τρώνε συνέχεια χρήματα εν τη αγνοία του, σε επενδύσεις που δεν παράγουν και που συνεχώς φουσκώνουν σαν μπαλόνια που σκάνε όταν οι ιδιοκτήτες τους κληθούν να πληρώσουν ...
Ποιοί δεν πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα;
Ποιοί συνέχεια ευνοούνται;
Πόσοι δημοσιογράφοι μίλησαν διεξοδικά γιαυτό; Kανένας.
Ακόμη και αν μιλήσουν δεν θα γίνει τίποτα γιατί αυτοί που ταίζουν τα κόμματα είναι πολλές φορές και επενδυτές της "ελεύθερης" φωνής της δημοιογραφίας με προιστορία στα μεγάλα παιγνίδια που παίχτηκαν στην χώρα.
Η σιωπή των "μεγάλων" δημοσιογράφων είναι χρυσός.
Πώς απέκτησαν τόση περιουσία;
Δεν είναι αθώοι οι "μεγάλοι" δημοσιογράφοι.
Ξέρουν και δεν μιλούν.
Για ότι ακολουθήσει στη χώρα έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη.


zcode-gr.blogspot.gr


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

το Διυλιστήριο λέει: είτε μας αρέσει είτε όχι ο τρόπος που σκέφτεται και πράττει, είναι ηγέτης!..

Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Θρήνος και οδυρμός από την περασμένη Πέμπτη στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες. Ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν πώς τους την έφερε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν! Είχαν πιστέψει και οι ίδιοι ότι μεθαύριο θα υπέγραφαν τη συμφωνία σύνδεσης της Ουκρανίας με την ΕΕ και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όταν είδαν την κυβέρνηση και το κοινοβούλιο του Κιέβου να τα κάνουν όλα μπάχαλο μόλις μία εβδομάδα πριν από την υπογραφή, ύστερα από θυελλώδη παρέμβαση των Ρώσων! Εκεί που ετοιμάζονταν να πανηγυρίσουν τον θρίαμβο της πολιτικής της ΕΕ που φέρει το ψευδώνυμο «Ανατολική Εταιρική Σχέση» και στην ουσία συνιστά την αρπαγή από τη Γερμανία όλων των επί ευρωπαϊκού εδάφους νέων κρατών που προήλθαν από τη διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης, τώρα υποχρεώνονται να... κηδέψουν την πολιτική αυτή!

«Αρραβώνας που τινάχτηκε στον αέρα» είναι ο τίτλος της σχετικής ανάλυσης του γερμανικού περιοδικού «Σπίγκελ» στο τεύχος του αυτής της εβδομάδας. «Με απειλές και υποσχέσεις δισεκατομμυρίων κέρδισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν το στοίχημα για την Ουκρανία και ξεπέρασε τη Δύση. Η αποτυχία της συμφωνίας σύνδεσης απειλή τη συνολική «Ανατολική Εταιρική Σχέση»» προσθέτει ο υπότιτλος του περιοδικού. Δεν έχει καθόλου άδικο. Αυτή η πολιτική της ΕΕ είχε ως στόχο την Ουκρανία (με 45 εκατομμύρια κατοίκους), τη Λευκορωσία (9,5 εκατ.), τη Μολδαβία (3,5 εκατ.) και τιςτρεις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες του Καυκάσου: το Αζερμπαϊτζάν (9,5 εκατ.), τη Γεωργία (4,5 εκατ.) και την Αρμενία (3 εκατ.).
Από την απλή ανάγνωση του πληθυσμού των χωρών αυτών, αντιλαμβάνεται κανείς αμέσως ότι σχεδόν όλο το παιχνίδι γίνεται για την Ουκρανία, η οποία έχει τα 45 από τα συνολικά 85 εκατομμύρια κατοίκους των κρατών που αναφέραμε. Με δεδομένο ότι τον Σεπτέμβριο διέκοψε και η Αρμενία τις διαπραγματεύσεις σύνδεσής της με την ΕΕ, ύστερα από συνάντηση που είχαν στη Μόσχα ο Πούτιν με τον Αρμένιο πρόεδρο Σερζ Σαρκισιάν, συν το γεγονός ότι η ίδια η ΕΕ δεν θεωρεί ακόμη έτοιμες για σύνδεση τη Λευκορωσία και το Αζερμπαϊτζάν, η αποχώρηση και της Ουκρανίας δεν αφήνει σχεδόν τίποτα όρθιο. Απομένουν μόνο η Γερμανία με τη Μολδαβία, δύο ασήμαντα κράτη με συνολικό πληθυσμό γύρω στα 8 από τα αρχικά 85 εκατομμύρια κατοίκων που είχε βάλει στόχο να προσεταιριστεί η ΕΕ. Οσο καλή διάθεση και να έχει κανείς, δύσκολα μπορεί να το χαρακτηρίσει αυτό ως επιτυχία για την ΕΕ. Χώρια που κατά τη γνώμη μας είναι άκρως αμφίβολο αν η Γεωργία θα αφεθεί από τη Ρωσία να συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση με τους κανόνες της ΕΕ. «Κουρέλια έγιναν οι ελπίδες της Ευρώπης να αγκυροδέσει την Ουκρανία στη Δύση μέσω διμερούς συμφώνου» έγραφαν χαρακτηριστικά στην πρώτη τους σελίδα οι «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς» του Λονδίνου. Για «θρίαμβο» της εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν μιλούσε η βρετανική εφημερίδα, τονίζοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος «σταμάτησε την κατάρρευση μιας συμμαχίας (σ.σ.: Ρωσίας - Ουκρανίας) που η Μόσχα θεωρεί ως θεμέλιο της εύθραυστης αυτοκρατορίας της».
Δεν έχει ούτε η γαλλική εφημερίδα «Μοντ» διαφορετική άποψη όπως γίνεται καθαρό από πρωτοσέλιδο άρθρο της, όπου γράφει μεταξύ άλλων: «Η Ρωσία κέρδισε λοιπόν μια παρτίδα. Είναι ανώφελο να κρύβουμε το πρόσωπό μας πίσω από πέπλο: Η ρήξη στις συνομιλίες με την Ουκρανία μερικές μέρες πριν από την υπογραφή στο Βίλνιους είναι μια βαριά αποτυχία για την Ευρώπη».
Το γερμανικό περιοδικό «Σπίγκελ» δεν επιχειρεί καθόλου να συγκαλύψει την έκταση της ήττας. Είναι ωμό στις εκτιμήσεις του και πολύ συγκεκριμένο. «Πρόκειται για διπλωματική χρεοκοπία της ΕΕ, η οποία εκθέτει σε κίνδυνο όχι μόνο την επιρροή της στα ανατολικά σύνορα, αλλά θίγει τα θεμέλια της εξωτερικής της πολιτικής» τονίζει. «Αυτή η πολιτική είχε ως στόχο, αν και αυτό λεγόταν λιγότερο ανοικτά, να περιορίσει την πολιτική της Ρωσίας και να ορίσει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η Ευρώπη στην Ανατολή» ομολογεί το γερμανικό περιοδικό.
Η επίσης γερμανική «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε», σε πρωτοσέλιδο κι αυτή δημοσίευμά της, δεν κρύβει την έκπληξη που υπέστησαν οι Γερμανοί και οι γραφειοκράτες της ΕΕ, οι οποίοι νόμιζαν ότι έχουν πλέον τον Ουκρανό πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς στο τσεπάκι τους. «Η ΕΕ βρέθηκε απροετοίμαστη ενώπιον της αλλαγής πορείας της Ουκρανίας. Στην αντιπροσωπεία της ΕΕ στο Κίεβο έγινε συνάντηση κρίσης. Ευρωπαϊκές πηγές μίλησαν για «βόμβα» και για πολύ σοβαρή κατάσταση» υπογραμμίζει. Φυσικά, οι Γερμανοί είναι επίμονοι. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι η μάχη για τηνΟυκρανία τελείωσε οριστικά. Θα συνεχιστεί. Είναι βέβαιο, όμως, ότι αυτόν τον κρισιμότατο γύρο, τον κέρδισε ο Πούτιν.


Αναρτήθηκε από to koutsavaki
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Θα γίνω καλά γιατρέ μου;..

Ευχόμαστε στους συνεπείς ψηφοφόρους του ΠαΣοΚ, της Νέας Δημοκρατίας(;), καθώς και της ΡηΜαδ,από εδώ και μπρος κάθε φορά που θα αρρωσταίνουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους να τα θεραπεύουν με γενόσημα φάρμακα!

Επίσης τους ευχόμαστε, αν τυχόν ο θεράπων ιατρός τους, επιμένει στην θεραπεία με πρωτότυπα φάρμακα, να μην έχουν να πληρώσουν την διαφορά γιατί θα τους έχει κάνει ''ντου'' στον τραπεζικό τους λογαριασμό η εφορία!

Και για όσους θέτουν εντελώς ''αθώα''το απλοϊκό, πλην προβοκατόρικο, ερώτημα:
''Μα δεν θέλετε ο λαός να παίρνει φθηνότερα φάρμακα;'', ή:
''Δεν μπορείτε να παραδεχτείτε ότι η κυβέρνηση έκανε έστω και ένα καλό;''

Θα επισημάνουμε ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ μιά ΤΕΤΟΙΑ κυβέρνηση να κάνει έστω και ΕΝΑ καλό για τον ελληνικό λαό, διότι είναι σίγουρο ότι κάπου, σε κάποια κρυφή αποστροφή του νόμου θα υπάρχει κάτι άλλο που θα βλάπτει πολλαπλάσια την τσέπη ή την υγεία του πολίτη..
Ή θα ωφελεί πολλαπλάσια κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα,
που κι αυτά με την σειρά τους στηρίζουν (με το αζημίωτο βέβαια) το καθεστώς!

Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ μία τέτοια κυβέρνηση όπου αδιαφορεί παντελώς για τις καθημερινές αυτοκτονίες, για τα οικογενειακά δράματα, για την εξαθλίωση των πολιτών, να κόπτεται τάχα τώρα για μία και μόνο πτυχή της καθημερινότητας, η οποία μάλιστα συνδέεται με διεθνείς επιχειρήσεις δισεκατομμυρίων!

Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ για άτομα του ψυχοπαθολογικού υποβάθρου (θα μιλήσουμε γι αυτό σε άλλο σχόλιο) του υπουργού(!) Υγείας..
.. να σκεφτούν και να μεριμνήσουν για ο,τιδήποτε άλλο εκτός απ' ό,τι έχει να κάνει με την ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που επιτρέπει σε άτομα του είδους του, με βαριά ψυχολογική διαταραχή, να ασκούν εξουσία!

Γι αυτό, ας λείπουν οι κραυγές υποκρισίας περί φθηνού φαρμάκου, και περί εξυπηρέτησης των συμφερόντων του λαού.

Πολύ σύντομα θα φανεί και στους πραγματικά (ελάχιστους πιά) απλοϊκά σκεπτόμενους, ότι οι δοσίλογοι, οι μαυραγορίτες δεν έχουν συναισθήματα!
Μόνον συμφέροντα..Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Δείτε πόσο εύκολο είναι να έχεις ρεύμα χωρίς να πληρώνεις την ΔΕΗ, με νόμιμο τρόπο (VIDEO)

O Μιχάλης Καλογεράκης, ένας εφευρέτης και πολυμήχανος ηλεκτρολόγος μηχανικός και ηλεκτρονικός από την Κρήτη, μιλάει στον δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο για όσα έχει επιτύχει στους τομείς της αιολικής και ηλιακής ενέργειας και στις εναλλακτικές μορφές καυσίμου που παράγει, χρησιμοποιώντας σάπια φρούτα, σακχαροκάλαμο και νερό με την μορφή υδρογόνου.

Έχει λύσει κάθε ανάγκη του σε ηλεκτρικό , θέρμανση και εναλλακτικά καύσιμα που παράγει ο ίδιος απο τα πιο απλά πράματα , ενώ δίνει λύσεις σε καθημερινά μας προβλήματα . Και όμως τόση γνώση που θα μπορούσε να μας λύσει χιλιάδες προβλήματα μένει ανεκμετάλλευτη .
 

Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/

 
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Σε γκαλερί της Γερμανίας κλεμμένα θρησκευτικά κειμήλια της Ηπείρου !!!

Μετά το Λονδίνο και το Άμστερνταμ, θρησκευτικά κειμήλια που έχουν κλαπεί από μοναστήρια και ναούς της Ηπείρου, εντοπίστηκαν και στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα σε γκαλερί στο Ντίσελντορφ.

Η αποκάλυψη έγινε μετά από τηλεφώνημα που έγινε στην Περιφέρεια Ηπείρου, καθώς η εν λόγω γκαλερί είχε αναρτήσει και φωτογραφίες των εικόνων στην επίσημη ιστοσελίδα της. Να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια κάνει μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια να βρεθούν και να επιστραφούν εικόνες και αντικείμενα που έχουν κλαπεί. Για τον λόγο αυτό, έχει "ανεβάσει" και φωτογραφίες τους στην ιστοσελίδα της.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, Αλέξανδρο Καχριμάνη, περίπου 600 κειμήλια βρίσκονται στην κατοχή αρχαιοκαπήλων. Το φαινόμενο πήρε διαστάσεις την περίοδο 2006-2010.

"Δεχθήκαμε, από τη στιγμή που αναρτήσαμε στο διαδίκτυο τις κλεμμένες εικόνες, διάφορες πληροφορίες. Το 2010, εντοπίστηκε μία εικόνα που ήταν κλεμμένη από ιερό ναό στο Κουκούλι. Στη συνέχεια, το 2011, μας ενημέρωσαν ότι σε γκαλερί στο Λονδίνο, πωλείται μία εικόνα από την Καλωτά, μετά βρήκαμε και άλλες. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της γκαλερί στο Λονδίνο είχε 50- 60 εικόνες. Μέσω του υπουργείου Πολιτισμού, την υπόθεση ανέλαβε η ελληνική Πρεσβεία στο Λονδίνο και, σε συνεργασία με τη Σκότλαντ Γιαρντ, έκανε σπουδαία δουλειά. Ήδη, από αυτές τις εικόνες γύρισαν πίσω 18. Στη συνέχεια, μας ειδοποίησαν ότι εντόπισαν ακόμη δυο εικόνες, σε γκαλερί της Ολλανδίας, στο Άμστερνταμ. Εκεί, πωλούνταν, συνολικά, 19 κλεμμένες εικόνες από τον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κουκούλι" δήλωσε ο κ. Καχριμάνης.

Ο περιφερειάρχης πιστεύει ότι πρόκειται για μεγάλο κύκλωμα, που αναλαμβάνει την αρπαγή, τη μεταφορά και την προώθηση των κειμηλίων στο εξωτερικό. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί ογκώδης δικογραφία, η οποία βρίσκεται στα χέρια ανακριτή.
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
 
Διαβάστε περισσότερα.... »
....