Διυλιστήριο: 01/04/19
ροη αναρτησεων

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

VIDEO - Ο Άδωνης Γεωργιάδης συναντούσε τον Νίκο Μανιαδάκη ως προστατευόμενο μάρτυραΜια σειρά από πολύ σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από την ωμή παραδοχή του Άδωνη Γεωργιάδη ότι γνώριζε, και μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, συναντούσε συχνά τον Νίκο Μανιαδάκη, παραδοχή την οποία έκανε δημόσια.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως.

Πληροφορίες ανέφεραν, εδώ και αρκετό καιρό, ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης συναντούσε τον Νίκο Μανιαδάκη επανειλημμένως και, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, γνώριζε τις μεθοδεύσεις του και την προσπάθεια να διαφύγει.

Οι πληροφορίες αυτές, περί συναντήσεων, έγιναν πραγματικότητα, όταν ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ παραδέχτηκε, στα Παραπολιτικά και τον Παναγιώτη Τζένο, ότι μιλούσε με τον Νίκο Μαναδιάκη και πριν, αλλά και μετά την έρευνα.

Είπε συγκεκριμένα ο Άδωνης Γεωργιάδης: « Έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές με τον κύριο Μανιαδάκη και πριν την έρευνα και μετά την έρευνα. Ο κ. Μανιαδάκης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω.»

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί, περίπου στο 14:13:Και εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα, καθώς, ενώ ο Άδωνης Γεωργιάδης παραδέχθηκε, το πρωί της 2ας Ιανουαρίου, τις επαφές του με τον Νίκο Μανιαδάκη, προφασιζόμενος ότι δεν ήξερε τον ρόλο του, λίγο αργότερα, βγήκε στην τηλεόραση και δήλωσε ότι ήξερε τα ονόματα των προστατευόμενων μαρτύρων, λόγω, όπως υποστήριξε, αβλεψιών της εισαγγελίας.

Δείτε το βίντεο:Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θα πρέπει να απαντήσει καθαρά, γιατί, εφόσον γνώριζε τα ονόματα των προστατευόμενων μαρτύρων, όπως ο ίδιος είπε, άρα και του Μανιαδάκη, τον συναντούσε;

Γιατί ενώ και ο ίδιος είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση, αντί να κρατάει αποστάσεις, επεδίωκε επαφές με τον προστατευόμενο μάρτυρα, ο οποίος μάλιστα τον είχε κατηγορήσει ότι χρηματιζόταν, ως «Ιωάννης Αναστασίου»;

Γνώριζε τις προθέσεις του Νίκου Μανιαδάκη για διαφυγή και είχε κάποια συμμετοχή σ’ αυτό;

Ακόμη ένα ερώτημα προκύπτει και από το tweet που έκανε ο Άδωνης Γεωργιάδης, θέτοντας θέμα να αρθεί η προστασία των μαρτύρων, με το πρόσχημα ότι έγιναν γνωστά τα ονόματά τους, για να εισπράξει την απάντηση ενός χρήστη του Twitter, που διερωτάται εύλογα για το ακριβές κίνητρό του:


Πηγή www.documentonews.gr

https://diulistirio.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

H Γερμανία νομιμοποίησε το «τρίτο φύλο» στα πιστοποιητικά γέννησης


Δίπλα στο «θήλυ» και το «άρρεν», θα μπορεί να αναφέρεται η επιλογή «άλλο» για τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα

Η Γερμανία νομιμοποίησε σήμερα ένα «τρίτο φύλο» στα πιστοποιητικά γέννησης, κάνοντας τη χώρα πρόδρομο στην Ευρώπη όσον αφορά την αναγνώριση των ίντερσεξ προσώπων.

Δίπλα στο «θήλυ» και το «άρρεν», θα μπορεί να αναφέρεται η επιλογή «άλλο» για τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα, σύμφωνα με το νομοσχέδιο αυτό που υιοθετήθηκε από τη βουλή.

Η κυβέρνηση συνασπισμού μεταξύ των συντηρητικών της Άγγελα Μέρκελ και των σοσιαλδημοκρατών εφαρμόζει έτσι μια απόφαση που είχε λάβει το Συνταγματικό Δικαστήριο το 2017.

Το ανώτατο γερμανικό δικαστήριο είχε δώσει στους βουλευτές προθεσμία μέχρι «το τέλος του 2018» για να ψηφίσουν τη νομιμοποίηση ενός «τρίτου φύλου».

Μέχρι τώρα στη Γερμανία ήταν δυνατόν, από τον Μάιο του 2013, να αφήνει κάποιος κενό το πεδίο που αναφέρεται στο φύλο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν στη συνέχεια, στη διάρκεια της ζωής τους, είτε να επιλέξουν φύλο άρρεν ή θήλυ είτε να κρατήσουν κενή την αναφορά του φύλου.

Άλλες χώρες στην Ευρώπη έχουν επίσης δεσμευθεί στην οδό της αναγνώρισης ενός τρίτου φύλου, όπως η Ολλανδία ή η Αυστρία.

Σύμφωνα με τις στατιστικές του ΟΗΕ, από 0,05% έως 1,7% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι ίντερσεξ πρόσωπα.

Πηγή www.protothema.gr

https://diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....