Διυλιστήριο: 11/02/17
ροη αναρτησεων

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

Δημεύθηκε η περιουσία του ΤσοχατζόπουλουΜε τη δέσμευση της περιουσίας του Άκη Τσοχατζόπουλου και την επιδίκαση αποζημίωσης του Δημοσίου με ποσό 1.570.000 ευρώ , εκ των οποίων το 1 εκατομμύριο «χρεώθηκε» στον πρώην υπουργό, ολοκληρώθηκε η τελεσίδικη ετυμηγορία της δικαιοσύνης για τις «χρυσές μίζες» από εξοπλιστικά προγράμματα.

Έπειτα από τρεις συνεδριάσεις για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της απόφασης, το Πενταμελές Εφετείο εν μέσω εντάσεων και εκνευρισμών διέταξε τη δήμευση κάθε περιουσιακού στοιχείου του πρώην υπουργού.

Αποδέσμευσε ωστόσο τρία ακίνητα της κόρης του πρώην υπουργού Αρετής Τσοχατζοπούλου καθώς και λογαριασμούς, με συνολικό ποσό 15.000 ευρώ, ενώ τής επιστέφονται κάποια τιμαλφή.

Σημειώνεται ότι η Αρετή Τσοχατζοπούλου έχει διαθέσει στο Δημόσιο τρία ακίνητα από την αρχή της υπόθεσης.

Αποδεσμεύεται επίσης το διαμέρισμα που πλέον διαμένει η Βίκυ Σταμάτη στο Χαλάνδρι, καθώς επίσης και τρία ακίνητα και ένα οικόπεδο της πρώην συζύγου του πρώην υπουργού Γκούντρουν Μολντενάουερ, η οποία έχει επιστρέψει στο Δημόσιο ποσό περίπου 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι παρόντες στο δικαστήριο καταδικασθέντες που οδηγούνται στη φυλακή θα κρατηθούν απόψε στο τμήμα Μεταγωγών.

Πηγή tvxs.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Δέκα ευρώ εισιτήριο για να δεις ομιλία του Άδωνη


Το Διυλιστήριο λέει : ''... Τώρα που κόπηκαν οι ''επιδοτήσεις'' από ''φίλιες'' εταιρείες όπως Siemens, για να μπορέσουν να κρατηθούν γραφεία ανοιχτά είναι να τα παίρνουν πάλι από την Ελληνικό λαό. Όλα τα περιμέναμε για να το πετύχουν αυτό. Αλλά και να βάζουν τα ''πρόβατα'' τους ΝΔημοκράτες, να πληρώνουν για να ακούσουν τον μέχρι πρότινος υβριστή τους, Άδωνι και από τους κύριους υπεύθυνους την κατάρρευσης της κυβέρνησης της ΝΔ με τον Καραμανλή, και αργότερα στυλοβάτη της κυβέρνησης Παπανδρέου πρωτοκλασάτο του ΛΑΟΣ, δεν το περιμέναμε. Να μου πεις θα παραβρεθεί και ο μέγας ηγέτης Αντώνης Σαμαράς ...''
   
Εισιτήριο 10 ευρώ για ομιλία του Άδωνη Γεωργιάδη, σε γνωστό ξενοδοχείο της παραλίας της Καλαμάτας, έβαλε η ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Μεσσηνίας.

Η απόφαση έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Κατ' αρχάς, τα περισσότερα αφορούν την πιθανότητα η κίνηση να βρει μιμητές και σε άλλες ΝΟΔΕ.

Ένα ακόμη θέμα που παραμένει αδιευκρίνιστο είναι το πού θα διατεθούν οι… εισπράξεις από την εκδήλωση του κόμματος της ΝΔ.

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....