Διυλιστήριο: 06/25/14
ροη αναρτησεων

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Δωρεάν γεύματα, και καλοπληρωμένες ατιμίες..

   Έτσι δεν είναι κύριε ΒεληΓκίκα μας;
Σας καλοπληρώνουν εκεί πάνω για να ξεστομίζετε τις απίστευτες π@παριές σας περί ''δωρεάν γευμάτων'' των ελλήνων, και άλλων εμπριμέ
..σε αντιδιαστολή με την ακριβοπληρωμένη προδοσία την οποία υπηρετείτε πάνω από δεκαπέντε χρόνια!

Έτσι δεν είναι κύριε-τσιράκι του αρχηγού της διαπλοκής; Κύριε-φιλιππινέζα του εκσυχγρονισμού;
Καί ύστερα ποιά δωρεάν γεύματα;
Έχετε αφήσει τίποτα όρθιο; Τίποτα δωρεάν;

Φορολογήσατε τα πάντα: κινητά κι ακίνητα, τα χωράφια, τις αγροτικές αποθήκες, τα χειμαδιά και τα γρέκια, την θέρμανση για να τρεμοχουχουλιάζουμε τον χειμώνα (να πεθαίνουν και κανά δυό νέοι από ''απειρία'' και ''άγνοια'', καταραμένε δωσίλογε που έδωσες αυτή την ερμηνεία),
..θέλετε να κατάσχετε ή να υπερφορολογήσετε τα πηγάδια, τα αρτεσιανά, τις γεωτρήσεις, να ελέγξετε δηλαδή και την παραμικρή ''παραγωγή'' νερού, γιατί έτσι έχετε τάξει στις μεγαλοεταιρείες που θα αγοράσουν την διανομή και ύδρευση πόσιμου νερού,
..να απαγορεύσετε (ήδη απαγορεύετε ορισμένες) τις καλλιέργειες με ντόπιες ποικιλίες σπόρων και φυτών, γιατί αυτό σας έχουν διατάξει απ' την Κομισιόν προκειμένου να εξυπηρετηθεί το μονοπώλιο των εταιρειών τροφίμων και πώλησης υβριδίων, που αποσκοπούν να έχουν τον έλεγχο της παραγωγής τροφίμων.
Για αυτό και σε λίγο όποιος καλλιεργεί στον κήπο του δυό ντομάτες, τρείς πιπεριές, και δυόμισι μελιτζάνες, θα θεωρείται τρομοκράτης και θα στέλνετε τα ΜΑΤ και την ΕΜΑΚ να τα ξεριζώνουν και να συλλαμβάνουν τους ''εγκληματίες''! (τα χασίσια και τις ηρωίνες των κολλητών σας όμως τις περνάτε απάλαφρα)
Τις ακτές και τις θάλασσες είστε έτοιμοι να τις παραχωρήσετε για περίφραξη!
Το χημικό οπλοστάσιο της Συρίας επιτρέψατε να ποντιστεί δίπλα μας (αλήθεια, φούσκωσαν καλά οι τραπεζικοί λογαριασμοί σας;)
Σε λίγες μέρες ξεκινάτε και την διαδικασία ξεπουλήματος των υρογονανθράκων. Σε λίγα χρόνια στο Ιόνιο, στο Κρητικό και στο Αιγαίο μας θα φυσάει θανατηφόρο μελτέμι, σε μιά θάλασσα μολυσμένη από πετρελαϊκά απόβλητα και ατυχήματα, άδεια από ψάρια, άδεια από ανθρώπους, αλλά γεμάτη γκαζάδικα που θα πηγαινοφέρνουν μαζούτ και αέρια, κουβαλώντας κι άλλο χρήμα στους λογαριασμούς σας!

Ποιά δωρεάν γεύματα λοιπόν νεοφερμένε παλιάνθρωπε;
Μόνον τον ήλιο έχετε αφήσει ελεύθερο στους ιθαγενείς.
Αλλά κι εκεί έχουμε εμπιστοσύνη στις ''ικανότητές'' σας: Κάτι θα βρείτε για να τον στερήσετε, ή να τον φορολογήσετε, ή να τον πουλήσετε!

Είσαστε η εμπροσθοφρουρά της παγκοσμιοποίησης που αποσκοπεί στον απόλυτο έλεγχο στην παραγωγή και διανομή τροφίμων, νερού και ενέργειας.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ, που σας διατάξανε να εφαρμόσετε πειραματικά, πιλοτικά, το μεγάλο σχέδιο της μετατροπής μιάς γωνιάς του πλανήτη από αυθύπαρκτο και αυτόνομο κράτος σε κοινόχρηστη αλάνα, σε οικόπεδο για ''μπάζα'', για ''αυθαίρετες τενεκοαποθήκες'', για καταυλισμό, ''ρεζέρβα'' ιθαγενών ψυχών!

Αν εσείς, όλοι εσείς στις ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΕΣ κυβερνήσεις σας, έχετε κι άλλο πολιτικό μέλλον,
..δεν θάχει αυτή η χώρα φυσικό μέλλον, δεν θα έχει ύπαρξη!
Πρέπει με κάθε θυσία να σας σταματήσουμε!
Πρέπει το πείραμά σας να αποτύχει!..


Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....